Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 70 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1036
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    "בבקשה"אומר הפרופסור תוך כדי שהוא מחזיר את אבסול שלו לפוקדור שלו.
    אתה מחמיא לפרופסור על אבסול שהוא יפה וחזק ביותר.
    "הצוות האלו...פשוט רעים!הם גנבו משהו בתוך הבניין אתה בא לעזור למצוא מה עם גנבו?"שואל הפרופסור בלחץ.
    מה תעשה?
    "בשמחה!" אומר לפרופסור רואן בטון של הערצה ואלך איתו לבניין.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ⎈YamiYugi⎈
    "זה יהיה מסוכן רק שתדע..."אומר לך הפרופסור תוך כדי שאתם הולכים בשקט לבניין הפגוע בגלל צוות בלו.
    אחרי כמה שניות הליכה אתם מגיעים לבניין שהיה בו הפיגוע ואז הפרופסור פותח את הדלת במהירות כדי לבדוק מה קרה בבניין.
    אתה רואה השכול חשוך ואז מחפש את המתג כדי להדליק את האור אבל הפרופסור מקדים אותך ופותח את האור.
    "שיט הם גנבו מי פה את האבן הזאת...זה לא טוב..."ממלמל הפרופסור תוך כדי שהוא מוציא מברשת ואז מנקה את השולחנות.
    "יופי!גיליתי מה גנבו צוות בלו!הם גנבו את אבן הקרח!"אומר בשמחה הפרופסור ואז מוסיף במילמול:"אבל זה לא טוב כי הם יכולים עכשיו לגלות את שלושת הרג'ים..."
    מה תעשה?

TheMasterBar
    קומבאסקין שולח להביור שפוגע באקדח המים של פליפר ונוצר מלא אדים בזירה אבל פתאום פליפר מגביר את החוזק של המתקפה ואז הוא מעלים את הלהביור ופוגע ישר בקומבאסקין.
    קומבאסקין עף אחורה במהירות ואז נופל על הגב שלו לא מעולף אלה תשוש.
    "מה זה פליפר?איך לא ילעפת אותו?!"צועק סקוט כמו משוגע ואז הוא מוסיף:"פליפר תשתמש במתקפת כנף כדי לחסל את הפוקימון הזה!"
    ואז פליפר עף לעבר קומבאסקין במתקפת כנף עוצמתית.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    "זה יהיה מסוכן רק שתדע..."אומר לך הפרופסור תוך כדי שאתם הולכים בשקט לבניין הפגוע בגלל צוות בלו.
    אחרי כמה שניות הליכה אתם מגיעים לבניין שהיה בו הפיגוע ואז הפרופסור פותח את הדלת במהירות כדי לבדוק מה קרה בבניין.
    אתה רואה השכול חשוך ואז מחפש את המתג כדי להדליק את האור אבל הפרופסור מקדים אותך ופותח את האור.
    "שיט הם גנבו מי פה את האבן הזאת...זה לא טוב..."ממלמל הפרופסור תוך כדי שהוא מוציא מברשת ואז מנקה את השולחנות.
    "יופי!גיליתי מה גנבו צוות בלו!הם גנבו את אבן הקרח!"אומר בשמחה הפרופסור ואז מוסיף במילמול:"אבל זה לא טוב כי הם יכולים עכשיו לגלות את שלושת הרג'ים..."
    מה תעשה?
    "פרופסור" אומר לרואן "לך אל מיקום הרג'ים ותטפל בצוות בלו,נראה לי שזה באמת מסוכן בשבילי." ואוביל אותו אל יציאת הבניין.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    "טוב אני יודע שאתה לא תוכל להשתתף בזה בגלל שאתה עדיין לא קיבלת את התג השני שלך!"אומר לך הפרופסור תוך כדי שאתה מלווה אותו ליציאה מהבניין.
    "אוקיי תודה רבה שעזרת וחיפשת דברים איתי!"אומר הפרופסור ואז רץ לעבר המכונית ונוסע לעבר יער אטרנה.
    "נכון הפרופסור הזה מוזר?"אתה שומע קול ואז מתסובב ורואה ילדה שמחה .
    "רוצה קרב נגדי?לי קוראים אנג'לינה"אומרת אנג'לינה תוך כי שהיא מוציאה פוקדור מכיסה ומתכונן לתגובה שלך.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    טום רידל
    פה אתה לא יכול ללכת להילחם באיזה מכון לפי הסדר שאתה רוצה לעומת המשחק שלך...
    ואתה לא יכול ללכת להר קורנט בגלל שצריך אופניים...
    אתה צריך להילחם קודם בעיר אורבורג ולפי הסדר כמו בסדרה...
    -------------------------------------------
    אתה שואל את טוגפי ואת מריפ למה עם רבו ואם לא עונים לך בגלל שהם לא יכולים לדבר בשפת הפוקימונים.
    פתאום טוגפי מתעלף ואז מריפ לוקח אותו משם, ובורח.
    מה תעשה?
    *איזה משחק מבאס אתה מנהל!
    אני ממשיך בדרכי לעיר ג'ובילייף בשביל לאמן את טריקו שלי ואולי לתפוס עוד מספר פוקימונים בשביל לנצח במכונים כמו שצריך.

6. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אז למה רצית להירשם?
    -------------------------------
    אתה הולך לעבר העיר ג'ובילייף ופתאום אתה נתקע בשלט שכתוב אליו: "מערת הוולקן"
    אתה נכנס לתוך המערה ורואה מלא פוקימונים די מוזרים שמתאימים לאימון טריקו שבניהם נמצאים:
    ג'יודיאודים משחקים להם עם חברים שלהם
    גרבלים משחקים להם גם במשחקים שלהם
    אוניקס משוטט לו במערה
    ושני נופסים עומדים להם בלי לעשות כלום.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אז למה רצית להירשם?
    -------------------------------
    אתה הולך לעבר העיר ג'ובילייף ופתאום אתה נתקע בשלט שכתוב אליו: "מערת הוולקן"
    אתה נכנס לתוך המערה ורואה מלא פוקימונים די מוזרים שמתאימים לאימון טריקו שבניהם נמצאים:
    ג'יודיאודים משחקים להם עם חברים שלהם
    גרבלים משחקים להם גם במשחקים שלהם
    אוניקס משוטט לו במערה
    ושני נופסים עומדים להם בלי לעשות כלום.
    מה תעשה?
    *משחק מבאס אבל מגניב ונחמד.
    אני מנסה כמה שיותר להתרחק מהגרבלים,אך אני מנסה לתפוס את צומת הלב של אוניקס ומנסה לרכוש את אמונו בבני האדם.

8. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אתה מתרחק מהגרבלים והולך לעבר אוניקס הגדול שמשוטט לו בתוך המערת הוולקן.
    תוך כדי שאתה מתקרב לאוניקס אוניקס מתרחק ומתחיל קצת להזיע ממך.
    פתאום אתה מתקרב יוצר מדי ואוניקס נתקע בקיר.אוניקס מתחיל להתעצבן ואז שולח מלא אבנים חדות לעברך.
    "תיזהר!"אתה שומע ואז מישהו תופס אותו ונופל על האדמה איתך.
    "למה עשית זאת?תיזהר!"אומר האיש ואז אתה רואה שזה שוטר .
    "אם אתה רוצה להילחם נגדו תילחם אבל אל תתקרב אליו בגלל שהוא עצבני!"צועק השוטר ואז הולך משם במהירות.
    מה תעשה?

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    לומבריי משתמש באגרוף קרח שמקפיא את שוב את הרסיסי קרח חשמל ואז הם לא פוגעים בהם.
    לאחר מכן אוסרינג שלך תקוף באגרוף אש אותם אבל הם לא משתגרים אלה הם מתחילים להישרף ולהיות מים.
    "חח אתה גרוע"פול אומר בגיחוח "אורסרינג תשתמש במתקפה מהירה וויבל תשתמש גם במתקפה מהירה"מוסיף פול ואז ויבל ואורסרינג תוקפים במתקפות מהירות לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    "לא מצחיק" אומר לו ואז אומר לאורסרינג "חכה שהאורסרינג השני יגיע אלייך ובינתיים תאגור פיצוץ ממוקד שהוא מגיע תפוצץ אותו! לומברה תשתמש באגרוף קרח על המים שנוצרו כדי לגרום להם להחליק ואז קרן סולארית!"

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    "סטאריו!"אומר לך סטאריו תוך כדי שאתה מחפש אוכל לסטאריו ואחרי כמה שניות אתה מוצא בארי בצבע ורוד .
    אתה מגיש אותו לסטאריו ואז הוא אוכל אותו במהירות בגלל שהוא רעב.
    לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ואז מתלבט מה לעשות עכשיו.
    מה תעשה?
    אני אומר: "כדאי שעכשיו אני ימשיך לעיר הבאה כדי שאני יגיע למכון הראשון שלי" ואני הולך בדרך 203 כדי שאני יגיע למערה שתוך להביא אותי אל העיר הראשונה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה

TheMasterBar
    קומבאסקין שולח להביור שפוגע באקדח המים של פליפר ונוצר מלא אדים בזירה אבל פתאום פליפר מגביר את החוזק של המתקפה ואז הוא מעלים את הלהביור ופוגע ישר בקומבאסקין.
    קומבאסקין עף אחורה במהירות ואז נופל על הגב שלו לא מעולף אלה תשוש.
    "מה זה פליפר?איך לא ילעפת אותו?!"צועק סקוט כמו משוגע ואז הוא מוסיף:"פליפר תשתמש במתקפת כנף כדי לחסל את הפוקימון הזה!"
    ואז פליפר עף לעבר קומבאסקין במתקפת כנף עוצמתית.
    מה תעשה?
    " אה אה אה יש לך פה טעות ענקית נכון קומבאסקין?!" אגיד לסקוט.
    "קומבסקין קדימה תראה לו מזה תתפוס את הכנפיים שלו בעזרה מכה כפולה ותתיך אותו על הרצפה קרוב אליך ואז להביור פגיעה קורבה מאוד!, קדימה חבר אני יודע שקשה לך אבל אתה תצליח אני מאמין בך" אגיד לקומבסאקין בעידוד

12. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אתה מתרחק מהגרבלים והולך לעבר אוניקס הגדול שמשוטט לו בתוך המערת הוולקן.
    תוך כדי שאתה מתקרב לאוניקס אוניקס מתרחק ומתחיל קצת להזיע ממך.
    פתאום אתה מתקרב יוצר מדי ואוניקס נתקע בקיר.אוניקס מתחיל להתעצבן ואז שולח מלא אבנים חדות לעברך.
    "תיזהר!"אתה שומע ואז מישהו תופס אותו ונופל על האדמה איתך.
    "למה עשית זאת?תיזהר!"אומר האיש ואז אתה רואה שזה שוטר .
    "אם אתה רוצה להילחם נגדו תילחם אבל אל תתקרב אליו בגלל שהוא עצבני!"צועק השוטר ואז הולך משם במהירות.
    מה תעשה?
    אני מקשיב להוראות השוטר ומתרחק כמה שיותר מהאוניקס,אני מנסה לחפש את היציאה מהמערה לכיוון העיר ג'ובילייף.

13. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אתה מקשיב להוראות של השוטר ומתרחק מהאוניקס הענקי והחזק.
    לאחר מכן אתה מחפש את היציאה ומוצא אותה אחרי כמה דקות טובות.
    אתה יוצא מהמערה והולך לכיוון העיר ג'ובילייף אבל פתאום באנירי קטנה חוסמת את הדרך שלך.
    מה תעשה?

TheMasterBar
    אתה פוקד על קומבאסקין לתפוס את כנפיו של פליפר במכה כפולה ואז בדיוק שהוא מצליח לתפוס אותו פליפר עף למעלה.
    קומבאסקין עף עם פליפר לתקרה אבל קומבאסקין שולח להביור שפוגע בפליפר ואז פליפר נופל על האדמה בעוד שקומבאסקין עליו.
    קומבאסקין שם לב אז הוא עוזב שולח שוב להביור בדיוק בנחיתה ופליפר נפגע קשות וקומבאסקין בקושי.
    "פליפר תקום!ואז תשתמש באקדח מים שוב!"צועק סקוט ואז במהירות פליפר קם ושולח אקדח מים לעבר קומבאסקין.
    מה תעשה?

The Pearl
    אתה יוצא מהעיר ג'ובילייף ונכנס לתוך דרך 203 כדי להגיע למערה שנמצאת בסוף הדרך.
    אחרי כמה דקות אתה מגיע למערה וכתוב ליד המערה: "מערת הוולקן"
    אתה נכנס לתוך המערה ורואה שאין ממש כלום בתוך המערה אלה שוטר .
    "היי אתה בוא לכאן!"קורא לך השוטר ואז אתה ניגש אליו.
    "תיזהר פה מהפוקימונים כי הם תוקפנים מאוד"מוסיף השוטר ואז נותן לך את הרשות ללכת.
    אתה ממשיך בדרכך ורואה אוניקס עצבני
    פוקימון בצבע כחול ואז אתה מבין שזה פאנפי .
    מה תעשה?

KillerBee
    אורסרינג שלך מטעין פיצוץ אנרגיה ובנתיים לומבריי משתמש באגרוף קרח שמקפיא את המים שעל הזירה אבל ויבל פתאום נהיה יותר מהיר ופוגע במהירות בלומבריי.
    לומבריי עף על הקיר ונפגע קשות אלה שהאורסרינג שולח שולח את הפיצוץ ממוקד לעבר אורסרינג של פול ופוגע בו קשות.
    האורסרינג של פול עף הצידה ונפגע קשות אבל לא נגרם לו יותר מדי נזק.
    "ויבל תשתמש במתקפה מהירה עם שיסוע לילה ואתה אורסרינג תאגור קרן על!"צועק פול ואז ויבל רץ במהירות עם שיסוע לילה לעבר אורסרינג שלך ולמבריי שלך בעוד שהאוסרינג שלו אוגר קרן על.
    מה תעשה?

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אורסרינג שלך מטעין פיצוץ אנרגיה ובנתיים לומבריי משתמש באגרוף קרח שמקפיא את המים שעל הזירה אבל ויבל פתאום נהיה יותר מהיר ופוגע במהירות בלומבריי.
    לומבריי עף על הקיר ונפגע קשות אלה שהאורסרינג שולח שולח את הפיצוץ ממוקד לעבר אורסרינג של פול ופוגע בו קשות.
    האורסרינג של פול עף הצידה ונפגע קשות אבל לא נגרם לו יותר מדי נזק.
    "ויבל תשתמש במתקפה מהירה עם שיסוע לילה ואתה אורסרינג תאגור קרן על!"צועק פול ואז ויבל רץ במהירות עם שיסוע לילה לעבר אורסרינג שלך ולמבריי שלך בעוד שהאוסרינג שלו אוגר קרן על.
    מה תעשה?
    "טוב אם אני מפסיד אני לפחות אעשה את זה בסטייל אורסרינג תשתמש באגרוף ממוקד בבטן של האורסרינג השני לפני שהוא טוען את הקרן הסולארית ובאותו זמן לומברה תתפוס את סניזל, אורסרינג תשתמש באגרוף אש על סניזל!" אומר ואראה איך הפוקימונים שלי קופצים לתוך ההפסד שלהם "יאללה חברה סיכוי אחרון!"

15. היכל התהילה
    DarkTiger
    "פסיידק!"אומר פסיידק ואז מתכונן לקרב שלו.
    בנתיים אתה אומר לצ'ארמנדר לתקוף בשריטה ואז הוא רץ במהירות לעבר פסיידק.
    הציפורניים של צ'ראמנדר גודלים אבל פסיידק רואה זאת מתחמק וכמעט צ'ראמנדר נופל על האגם.
    "פסיידק!פסיידק!"צועק פסיידק ואז שולח לעבר צ'ראמנדר אקדח מים ענקי.
    מה תעשה?
    תחמוק!" אורה לו ואדגים לו בידיי גלגול "תתקוף בשריטה שוב!"

עמוד 58 מתוך 70 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •