בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
The Pearl
אתה מוציא את סטאריו ואת צ'יקוריטה ופוקד אליהם לתקוף את אוניקס ואת פאנפי במתקפות שונות.
צ'יקוריטה שולח גפן מצליפה לעבר אוניקס ופוגע בו חזק ולאחר מכן הוא שולח עליר תער שפוגעים שוב באוניקס אבל לא גורמים לו כלום.
לאחר מכן סטאריו יוצא מבעל-חושי לעבר פאנפי אבל הוא מתחמק אבל סטאריו שולח אקדח מים שפוגע בפאנפי קשות אבל לא מעלף אותו.
"פאנפי!"צועק פאנפי ואז מתגלגל לעבר סטאריו ואוניקס שולח לעבר צ'יקוריטה זנב ברזל.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
"טוב אני אתחיל!צא מדיטיט!"צועקת הילדה תוך כדי שיוצא מהפוקדור שלה מדיטיט.
"דרך אגב קוראים לי סברינה"אומרת סברינה בציפיה לפוקימון שלך.
מה תעשה?
Kogarasumaru
סוף סוף חזרת!
------------------------------
אתה מדווש לעבר הר קורנט בציפיה להר ואז אחרי כמה דקות אתה מגיע למקום שכתוב בו שוב:"ההר קורנט".
אתה נכנס לתוך המערה של ההר, ורואה אגם צלול ולפניך עוד פתח של המערה אבל אתה מרגיש קור אימים בהר.
"שלום לך ילד"אתה שומע ואז מרגיש יד שקפואה נוגעת לך בכתף ואז אתה קופץ ואתה רואה עם חרב שעל מכנסיו.
"אם אתה רוצה לעבור תצטרך ללמד כול פוקימון שלך דחיפת אבנים"מוסיף הילד במהירות ואז נעלם.
מה תעשה?
TheMasterBar
קומבאסקין קופץ כדי להתחמק מהאקדח המים של פליפר אבל האקדח המים פוגע ברגליים של קומבאסקין והוא נופל על האדמה.
"פליפר תסיים את הקרב בכנף מים!"צועק סקוט ואז הכנף של פליפר הופך להיות מים ואז הוא עף לעבר קומבאסקין ופוגע בו ישר בבטן.
קומבאסקין נפגע מהמתקפה קשות והוא לא מוכן לסבול אותו ואז נופל על האדמה מעולף קשות.
"הייתה צריך לתפוס עוד פוקימון אבל לא משנה...עברת את השלב הראשון כדי להיות בצוות סינו בגלל שהאמנת בפוקימונים שלך אפילו שהם הפסידו"אומר לך סקוט ואז הולך משם עם פליפר שלו.
מה תעשה?
טום רידל
אתה בועט בבאנירי בבטן אבל היא מתחמקת ואז רצה לעברך בדחיפה שפוגעת בך בבטן ואז יוצא טריקו מהפוקדור שלו.
טריקו לא מבין מה קרה לו ואז רואה את באנירי ותוקף אותה בדחיפה גם.
באנירי כועסת על טריקו ואז היא מתחמקת ושולחת קרן קרח שמקפיאה את טריקו לגמרי.
"באנ!באנירי!"צועקת באנירי בשמחה כדי להראות לך שהיא חזקה באמת והיא לא חלשה כמו שרואים אותה.
פתאום טריקו יוצא מהקרח שלו במהירות ואז שולח עלי תער שבאנירי מצליחה להתחמק מכול עלה.
מה תעשה?
♣DarkBoy♣
אתה נכנס לתוך המלון עם ירון ואז רואה בריכה ענקית בהמשך לחדר שלך, ג'קוזי וגם חדר אוכל ענקי ומפואר.
"אוקיי הגענו"אומר ירון ואז אתה רואה שעל הדלת של החדר כתוב:"חדר מספר 666"ואז אתה רואה את המיטה נקייה, החדר אמבטיה נקייה ונוצצת וגם את הכספת לפוקדורים.
"טוב החדר האוכל נפתח ב8 בערב, הבריכה פתוחה לכול הזמן והג'קוזי יפתח רק ב6"אומר ירון ביאוש והולך משם במהירות.
מה תעשה?
DarkTiger
צ'ראמנדר מתחמק בקלות מהאקדח המים של פסיידק ואז תוקף בשריטה שפוגעת בפסיידק בראש.
פסיידק מתחיל לבכות מהכאב ואז נופל על האגם עם מלא כוח בגלל המים שנגעו בו.
לאחר מכן פסיידק יוצא מהאגם, והכסף אצלו אבל פתאום הוא מעיף אותו לשמיים ושולח אקדח מים שוב עם המטבע לעבר צ'ראמנדר.
מה תעשה?
KillerBee
האורסרינג שלך רץ במהירות לעבר האוסרינג של פול באגרוף ממוקד ופוגע ישר בבטן וכך נפסק הקרן העל של אורסרינג!
לאחר מכן לומבריי רץ לעבר סניזל ותופס אותו ישר בבטן אבל סניזל נושך את לומבריי ואז שולח עליו ציפורני ברזל שמעלפים את לומבריי ישר.
לאחר מכן אורסרינג שלך תוקף באגרוף אש לעבר האוסרינג השני ופוגע בו, מעיף אותו ומעלף אותו ישר.
"תחזור פוקימון עלוב שכמותך"אומר פול תוך כדי שהוא מחזיר את אורסרינג שלו וצופה בויבל שלו.
פתאום ויבל יוצא במהירות בשיסוע לילה לעבר האורסרינג שלך.
מה תעשה?
"טוב," אומר לסברינה "שמי קונור!וזה הפוקימון שלי!" ואוציא את פידג'יוטו מהפוכדור.⎈YamiYugi⎈
"טוב אני אתחיל!צא מדיטיט!"צועקת הילדה תוך כדי שיוצא מהפוקדור שלה מדיטיט .
"דרך אגב קוראים לי סברינה"אומרת סברינה בציפיה לפוקימון שלך.
מה תעשה?
לאחר מכן אומר לפידג'יוטו:,פידג'יוטו!השתמש באס אווירי!"
NYO HO HO BITCH
Kogarasumaru
"כן אני מכירה את המתקפה הזאת...טוקסיקרוק שלי יודע אבל הוא תשוש עכשיו"אומרת תמי בשקט ואז אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מלבד דיאלגיה.
כול הפוקימונים שלך יוצאים החוצה ואז אתה בודק בפוקגייד מי יודע להשתמש בדחיפת סלעים.
אתה בודק על פרינפלאפ והפוקגייד אומר שהוא לא יכול, על בלייזיקן גם הוא לא יכול, על גרוטל גם אבל פתאום על נידורינו הוא אומר שהוא יכול ללמוד.
אתה מחזיר את כול הפוקימונים מחוץ נידורינו לפוקדורים שלהם.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
אתה מוציא את פידאג'וטו מהפוקדור שלו וסברינה אומרת:"בחירה גרועה קונור".
לאחר מכן פידאג'וטו משתמש באס אווירי לעבר מדיטיט במהירות אבל פתאום סברינה אומרת:"אגרוף עצירה ואז אגרוף שאיבה!"
ולאחר מכן מדיטיט מושיט את היד ותופס את פידאג'וטו ישר ואז תוקף באגרוף שאיבה ששואב לפידאג'וטו מלא חיים.(אגרוף עצירה זה מתקפה שעוצרת דברים ואני המצאתי אותה)
"טוב מדיטיט תתקוף בעל-חושי ואז בשבירת לבנים!"צועקת סברינה ואז מדיטיט משגר לעבר פידאג'וטו על-חושי שפוגע בו ואז הוא מחזיק אותה חזק ואז רץ לעברו בשבירת לבנים.
מה תעשה?
Kogarasumaru
אתה מצביע על אבן בינונית במהשך הדרך ואז נודרינו רץ לעברה ומנסה לדחוף אותה.
נידורינו לא מצליח לדחוף את האבן בגלל שהאבן היא קשה ותקועה באדמה.
"אתה צריך לעשות מה שהוא עם הקרן של נידורינו או מ שהוא כזה...אבל עדיף שתבדוק בפוקגייד את זה..."אומרת תמי בחשש.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
מעופף חזק על לחימה ולא על על-חושי...
ופידאג'וטו תפוס בגלל העל-חושי...תקרא לגמרי את התגובה...
------------------------------------------
אתה פוקד על פידאג'וטו להשתמש בניקור על מדיטיט שהוא מגיע אבל פידאג'וטו תפוס בגלל העל-חושי ונפגע קשות מהשבירת הלבנים.
פידאג'וטו עף הצידה במהירות ואז הוא משתחרר מהעל-חושי ותוקף באס אווירי ופוגע במדיטיט קשות בבטן שמעיף אותו אבל הוא ישר מרכז אנרגיה, מתשגר ומגיע לאדמה בלי שריטות.
"אתה תראה קונור...מדיטיט תשתמש בראש ברזל!"צועקת סברינה ואז מדיטיט רץ לעבר פידאג'וטו בראש ברזל.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)