Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 70 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1036
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה מחזיק את היד בראשך ומנסה להבין למה אתה נמצא במקום הזה ואיך.
    אתה קם מהמיטה לעבר החלון ואז שאתה מגיע אל החלון אתה רואה את יער אטרנה אבל קצת שונה.
    לאחר מכן אתה יוצא מהחדר שאתה נמצא ואז אתה שומע:"קונור עשית את טעות חייך ואתה הולך למות!, אם אתה רוצה לא למות תצטרך לעבור 5 משימות, מוכן לזה?!"
    מה תעשה?
    "אני באמת מעדיף להישאר בחיים.." אומר לקול הזה "קדימה,מה המשימות?"
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ⎈YamiYugi⎈
    "המשימה הראשונה הכי אהובה אלי!"צועק הקול "טוב המשימה היא לנצח כשלושה פוקימונים מסוג שונה"מוסיף הקול המשונה.
    פתאום נפתח דלת, אתה נכנס לתוכו ורואה כשלושה פוקימונים בתוך כלוב כסוף.
    אתה לא רואה טוב את הפוקימונים ואז אחרי שניה כול הפוקימונים יוצאים ואז אתה מגלה שהפוקימונים הם:
    לאקסארי -
    סודוודו -
    נידוקווין - .
    "אתה חייב לנצח אותם בעזרת פוקימון אחד ואז תוכל לעבור שלב..."אומר הקול.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    The Pearl
    למה לא קראת את כול התגובה?
    אני יודע בגלל שהייתה יודע שקוראים לו רטיקייט לפי התגובה...
    --------------------------------------------
    אתה מוציא את סטאריו החוצה ופוקד עלי ולהשתמש בעל-חושי לעבר רטיקייט.
    סטאריו שולח על-חושי לעבר רטיקייט אבל רטיקייט מתחמק בקלות ואז אומר קורי:"רטיקייט תשתמש בניב על!"ואז רטיקייט עף לעבר סטאריו בניב על.
    לאחר מכן סטאריו שולח אקדח מים לעבר רטיקייט אבל הוא שוב מתחמק ופוגע בסטאריו בניב על חזק במיוחד.
    מה תעשה?
    *אני גרוע בשמות פוקימונים לא כאלה שכוכבים.

אני אומר לסטאריו: "אני מקווה שאתה בסדר, תשתמש עכשיו באדח מים הכי חזק שלך על רטקייט ואז תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך כדי לפגוע בו" ואז אני מחכה לראות מה יקרה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    The Pearl
    סטאריו מתאושש במהירות ואז שול אקדח מים שפוגע ישר ברטיקייט בראש ואז הוא עף קצת אחורה.
    לאחר מכן סטאריו משתמש בדחיפה ואז הוא מתגלגל לעבר רטיקייט ופוגע בו ישר בבטן של רטיקייט.
    "רטיקייט תשתמש בזנב ברזל ישר!"צועק קורי ואז רטיקייט מתאושש במהירות ורץ לעבר סטאריו בזנב ברזל עוצמתי.
    פתאום סטאריו מתחיל לפחד מהמתקפה של רטיקייט.
    מה תעשה?

5. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    "המשימה הראשונה הכי אהובה אלי!"צועק הקול "טוב המשימה היא לנצח כשלושה פוקימונים מסוג שונה"מוסיף הקול המשונה.
    פתאום נפתח דלת, אתה נכנס לתוכו ורואה כשלושה פוקימונים בתוך כלוב כסוף.
    אתה לא רואה טוב את הפוקימונים ואז אחרי שניה כול הפוקימונים יוצאים ואז אתה מגלה שהפוקימונים הם:
    לאקסארי -
    סודוודו -
    נידוקווין - .
    "אתה חייב לנצח אותם בעזרת פוקימון אחד ואז תוכל לעבור שלב..."אומר הקול.
    מה תעשה?
    "המפ.." אומר ואחשוב על איזה פוקימון להוציא.לאחר מכן אוציא בבטחה את טירניטר ואגיד לו להשתמש באבנים חדות על שלושת הפוקימונים.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה מוציא את טרייניטר ופוקד עליו להשתמש באבנים חדות על שלושת הפוקימונים.
    טרייניטר יוצא מהפוקדור שלו ואז מסביבו נוצר דברים לבנים, ופתאום הם הופכים להיות אבנים קטנות שנשלחות לעבר הפוקימונים.
    האבנים חדות עפים לעבר שלושת הפוקימונים ושלושתיהם מתחמקים במהירות.
    "חחחחחחחח עשית בחירה רעה!"צועק הקול ואז לאקסארי רץ לעבר טרייניטר בניב קרח, סודוודו באגרוף ממוקד ונידוקווין משתמשת בקרן על לעבר טרייניטר.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: alien

טום רידל
    אתה בועט בבאנירי בבטן אבל היא מתחמקת ואז רצה לעברך בדחיפה שפוגעת בך בבטן ואז יוצא טריקו מהפוקדור שלו.
    טריקו לא מבין מה קרה לו ואז רואה את באנירי ותוקף אותה בדחיפה גם.
    באנירי כועסת על טריקו ואז היא מתחמקת ושולחת קרן קרח שמקפיאה את טריקו לגמרי.
    "באנ!באנירי!"צועקת באנירי בשמחה כדי להראות לך שהיא חזקה באמת והיא לא חלשה כמו שרואים אותה.
    פתאום טריקו יוצא מהקרח שלו במהירות ואז שולח עלי תער שבאנירי מצליחה להתחמק מכול עלה.
    מה תעשה?
    אני אומר לטריקו:"חבר,נראה לי הסתבכנו בצרות גדולות,תשתמש בעלי תער!" ואני מחכה לראות מה הצעד הבא בקרב.

8. משתמש מנוסה
    טום רידל
    :"חבר,נראה לי הסתבכנו בצרות גדולות,תשתמש בעלי תער!" אתה צועק לטריקו ואז טריקו שולח מלא עלי תער באנירי.
    באנירי שמה לב למתקפה ואז שולחת קרן קרח שמקפיא את כול העלים ואז המתקפה לא פוגעת בה.
    לאחר מכן באנירי רצה לעבר טריקו ודוחפת אותה בחוזקה ובגלל זה הוא עף לאדמה במהירות ונפגע קלות.
    "באנ!באנ!באנירי!"צועקת באנירי ואז רצה לעבר טריקו באגרוף ממוקד.
    מה תעשה?

9. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה מוציא את טרייניטר ופוקד עליו להשתמש באבנים חדות על שלושת הפוקימונים.
    טרייניטר יוצא מהפוקדור שלו ואז מסביבו נוצר דברים לבנים, ופתאום הם הופכים להיות אבנים קטנות שנשלחות לעבר הפוקימונים.
    האבנים חדות עפים לעבר שלושת הפוקימונים ושלושתיהם מתחמקים במהירות.
    "חחחחחחחח עשית בחירה רעה!"צועק הקול ואז לאקסארי רץ לעבר טרייניטר בניב קרח, סודוודו באגרוף ממוקד ונידוקווין משתמשת בקרן על לעבר טרייניטר.
    מה תעשה?
    "טירניטר!תהדוף את האגרוף הממוקד בשבירת לבנים,תמיס את אגרוף הקרח בלהביורותזרוק את אחד מהפוקימונים לעבר קרן העל!" אומר לטירניטר ואגחך לעבר הקול.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    טרייניטר אוגר כוח לשבירת לבנים ובדיוק שסודוודו בא אליו טרייניטר פוגע בו אבל גם סודוודו פוגע ישר בטרייניטר.
    לאחר מכן סודוודו חוזר למקומו ולאקסארי רץ לעבר טרייניטר בניב קרח שטרייניטר ממיס בעזרת להביור.
    אחר כך טריינייטר תופס את לאקסארי בעזרת ידיו מעיף אותו אבל הוא שולח מכת שמחשמלת את טרייניטר ולאקסארי נפגע מהקרן על.
    לאקסארי נופל על האדמה מעולף בעוד שסודוודו רץ באגרוף ברזל לעבר טרייניטר ונידוקווין בניב אש.
    מה תעשה?

11. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    טרייניטר אוגר כוח לשבירת לבנים ובדיוק שסודוודו בא אליו טרייניטר פוגע בו אבל גם סודוודו פוגע ישר בטרייניטר.
    לאחר מכן סודוודו חוזר למקומו ולאקסארי רץ לעבר טרייניטר בניב קרח שטרייניטר ממיס בעזרת להביור.
    אחר כך טריינייטר תופס את לאקסארי בעזרת ידיו מעיף אותו אבל הוא שולח מכת שמחשמלת את טרייניטר ולאקסארי נפגע מהקרן על.
    לאקסארי נופל על האדמה מעולף בעוד שסודוודו רץ באגרוף ברזל לעבר טרייניטר ונידוקווין בניב אש.
    מה תעשה?
    "טירניטר!תשתמש בגלישת סלע על נידוקווין וסוודוודו כדי להדוך את ההתקפות שלהם!" אומר לטירניטר "קדימה!אתה חזק לעומתם-תנצח אותם בצ'יק צ'אק!"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    שתדע גלישת סלע זה מתקפה מסוג נורמל אז זה כמעט לא ישפיע אליהם...
    ---------------------------------
    טרייניטר משתמש בגלישת סלעים.מהאדמה נוצר מגלשה שהוא גולש לעבר סודוודו ולעבר נידקווין.
    בדיוק שטרייניטר קרוב לסודוודו הוא תוקף אותו באגרוף ברזל שפוגע בטרייניטר חזק ואז נידוקווין פוגעת בו בניב אש חזק במיוחד.
    טרייניטר נפגע קשות מהמתקפות ואז עף לקיר מהצד שלך במהירות אבל הוא לא מתעלף.
    "אתה מאמן עלוב שתדע...אתה לא בוחר מתקפות טובות שילחמו נגד הפוקימונים...ואתה צריך לבדוק קצת על הפוקימונים שאתה נלחם נגדם בפוקגייד שלך לפעמים!"צועק הקול.
    מה תעשה?

13. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    שתדע גלישת סלע זה מתקפה מסוג נורמל אז זה כמעט לא ישפיע אליהם...
    ---------------------------------
    טרייניטר משתמש בגלישת סלעים.מהאדמה נוצר מגלשה שהוא גולש לעבר סודוודו ולעבר נידקווין.
    בדיוק שטרייניטר קרוב לסודוודו הוא תוקף אותו באגרוף ברזל שפוגע בטרייניטר חזק ואז נידוקווין פוגעת בו בניב אש חזק במיוחד.
    טרייניטר נפגע קשות מהמתקפות ואז עף לקיר מהצד שלך במהירות אבל הוא לא מתעלף.
    "אתה מאמן עלוב שתדע...אתה לא בוחר מתקפות טובות שילחמו נגד הפוקימונים...ואתה צריך לבדוק קצת על הפוקימונים שאתה נלחם נגדם בפוקגייד שלך לפעמים!"צועק הקול.
    מה תעשה?
    חשבתי שזה סלע..
    -----------------------
    "תקוף אותם עכשיו באבנים חדות!" אומר לטירניטר "אתה יכול!הם לוזרים לעומתך!"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    טרייניטר שולח מלא אבנים חדות לעבר סודוודו ולעבר נידוקווין ופוגע בהם ישר פגיע ישרה.
    בגלל המתקפה נוצר מלא עשן בתוך הזירה ולאחר מכן אתה רואה את סודוודו שולח קרן על ונידוקווין שולחת גם קרן על.
    אחרי כמה שניות שניהם שולחים קרן על עוצמתי שמשתלב ביחד והוא עף במהירות לעבר טרייניטר.
    מה תעשה?
    -----------------------------------------
    תראה התגובות שלך לא מושקעות, אתה לא חושב בהגיון לפי המתקפות וגם אתה עושה בחירות לא טוב של פוקימונים...
    תנסה לעשות שהכול יהיה טוב ואם לא תצליח...אני אצטרף להוציא אותך מהמ"ת...

15. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    גורטל שולח מלא קליע זרעים לעבר האבנים שעפים לעברו והזרעים פוגעים בהם ונוצר מלא חול בגלל זה.
    לאחר מכן גרוטל שולח מלא עלי תער לעבר דלקטי אבל דלקטי מצליח להתחמק במהירות.
    "דלקטי תשתמש בזנב ברזל ואם הוא מצליח להתחמק תשתמש בסיוע!"צועק האיש המטורף ואז דלקטי רצה במהירות לעבר גרוטל בזנב ברזל אבל פתאום מצליח גרוטל להתחמק.
    "עכשיו!"צועק האיש ואז הדלקטי משתמש בסיוע ובגלל המתקפה הוא שולח היפנוזה לעבר גרוטל.
    מה תעשה?
    "בסדר גרוטל השתמש בכדור אנרגיה לקרקע שלפניך כדי לחסום את ההיפנוזה! אל תביט לעברה! לאחר מכן, רוץ הצידה ושלח מטר עלי תער נוסף!" אני מצווה עליו 'אני מקווה מאוד שאוכל לנצח את הדלקטי הזה' אני חושב לעצמי.

עמוד 66 מתוך 70 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •