טום רידל
למה אתה רוצה ללכת לעיר ג'ובילייף?
אתה צריך להילחם במכון שבעיר אורבורג...
-----------------------------------
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם אבל אתה שם את הפוקדור של באנירי בצד שמאול ואז הפוקדור של טריקו בצד ימין.
אתה ממשיך בדרכך לעיר ג'ובילייף ואחרי כמה שניות אתה מגיע למקום שכתוב בו:"העיר ג'ובילייף"
אתה נכנס ואתה רואה מרכז פוקימונים ענקי, אוהל ענק שכתוב אליו:"פסטיבל המתאמים!" ואת בניין הפוקאץ'.
מה תעשה?
DarkTiger
"טוב, אז נפתח אותך" אתה אומר לאיווי ואז אתה הולך עם מרים לתוך האבן הירוקה.
"האיווים שלנו צריכים לגעת באבן מוכן, אייס?"שואלת מרים ואתה עושה עם הראש כן.
"אז תתפתחו עכשיו!"שניכם צועקים ואז פוקס נוגע באבן ונהיה לבן וגם האיווי של מרים.
פתאום שניהם גודלים, הזנב שלהם גודל גם ואז אחרי שנהיה האור הלבן נעלם ואתה רואה שני ליפואנים.
"סוף סוף יש לי ליפאון!"צועקת מרים ואז רצה משם תוך כדי עם ליפאון שלה ומנופפת לך לשלום.
מה תעשה?
טום רידל
אתה נכנס לתוך המרכז הפוקימונים ומחפש את האחות ג'וי אבל תוך שנייה אתה מוצא אותה.
"היי שלום מה אתה רוצה, ילד?"שואלת האחות ג'וי ואז אתה אומר לה:"סלחי לי האחות ג'וי,אני צריך שתרפאי לי את באנירי וטריקו שלי".
"זה העבודה שלי אז תביא אותם" אומרת האחות ג'וי ואז לוקחת את הפוקדורים שאתה נותן לה ואז אחרי שני דקות היא מחזירה לך את הפוקדורים.
מה תעשה?
DarkTiger
אתה מוציא את הפוקגייד במהירות ובודק מה המתקפות שפוקס למד בהתפתחות.
"ליפאון למד שהוא התפתח: חרב עלה, יום שמש" אומר הפוקגייד ואז מתנתק במהירות.
'אוף רק שני מתקפות!' אתה חושב לעצמך ואז מחפש לליפאון יריבים.
אתה מוציא עם ליפאון יריב כזה![]()
פיצ'וקטן מטייל לו ביער לבד והוא נראה מפוחד
וקקניאהשדומה לפיצ'ו באופי רק שהוא קקניאה.
מה תעשה?
DarkTiger
"אתה מוזמן לבחור מול מי להלחם" אתה אומר לפוקס ואז פוקס הולך קדימה לעבר קקניאה ותוקף אותו בחרב עלה.
מהגוף של פוקס יוצא חרב עלה שפוגעת בקקניאה אבל בקושי משפיעה אליו אבל קקניאה עף אחורה ממש.
לאחר מכן קקניאה קם במהירות ורץ בטיל סיכות לעבר ליפאון.
מה תעשה?
'הוא חזק הפולצל הזה! אבל בלסטויז יותר!' אני חושב לעצמי,
"תעיף את הבום על קולי הזה בעזרת משאבת הידרו! אחרי זה תתקרב מאוד אל פלוצל ואז תשתמש עליו באגרוף קרח!
כשהוא אהיה קפוא תחסל אותו עם אגרוף ממוקד! קדימה בכל הכוח!" אני אומר לבלסטויז,
'מעניין אם בלסטויז יצליח לגמור את הקרב הזה...' אני חושב לעצמי ומסתכל על מהלך הקרב
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
"למי אכפת" אומר לפול ואז אחזור לאורסרינג "אורסרינג תשתמש באגרוף ממוקד כדי להקפיא את מעטפת הקרח של כדור הצל ומכות רוח לא משפיעות עלייך" אומר לאורסרינג בלחץ ואמשיך במהירות "תשתמש בפיצוץ ממוקד על הוויביל הזה כמה שיותר פעמים וכמה שיותר מהר, אל תיתן לו להתחמק!"KillerBee
אורסרינג תוקף באגרוף ממוקד ופוגע בשיסוע לילה אבל פתאום השיסוע לילה מנצח את האגרוף הממוקד ופוגע באורסרנג קשות.
"ויבל שלי הוא חזק במיוחד!הוא היה של רבעיית האליט שניצחתי פעם..."אומר פול בגאווה אבל פתאום אורסרינג קם במהירות וזה נראה שלא קרה לו כלום.
פתאום ויבל משתמש בכדור צל אבל מקפיא אותו קודם ושולח אותו לעבר אורסרינג במהירות רבה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)