לא הבנתי מה הרעיון
"אני פורש"
"אני שונא את הפורום הזה"
"אני לעולם לא אחזור"
"אלכס חזר לניהול"
אני אומר לך חד וחלק
אלכס מנהל מעולה וטוב שחזר לניהול ראשי
כל הכבוד רותם !
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
וואי, או שהאנשים פה מטומטים כמו נעל או שהם...מממ....מטומטמים כמו נעל.
אם זה דור העתיד אז מגיע לנו שיגיע דיקטטור וישתלט על הארץ הזאת.
בכ"מ, חרא החלטה אבל אין מה לעשות
יש פה עדרים של נובים ללא יכולת חשיבה וזה כנראה תהיה הבעיה שלהם
חבל שבחרת בדרך הלא נכונה רותם
אני מקווה לפחות שאלכס יכבד את זה שהוא אמר שהוא פורש לתמיד
למרות שכנראה אני יותר מידי אופטימי וזה פשוט עוד שקר שחבורת חסרי המוח פה יבלעו בכיף.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אני לא מבין מה הולך פה,כנראה שבאמת היה פה עדר, או שיש כאן צבועים.
אנשים לפני יום יומיים אמרתם שאלכס מתנהג ממש לא בסדר וצריך להעיף אותו.
ועכשיו כולם "אלכס מנהל מצוין,לא היה צריך להעיף אותו"
מה עובר עליכם!?
אם אתם תומכים בו-למה ללכלך?
ואם לא-למה להיות צבועים ופחדנים?
אני אומר את זה כאן ועכשיו,אני לא בעד אלכס.
כן הוא היה מנהל טוב,כן הוא היה מנהל קשוח,כן הוא היה יכול להחזיק את הפורום מבחינת משמעת.
אבל מילת המפתח זה היה,כי משהו עבר על אלכס והוא השתנה
ההתנהגות הזאת של אני מחליט פה ואסור לערער,והנעילות ל"מניעת ספאם".
מה זה?! אז כן רותם יש פה דיקטטורה,וכן אני יודע שאם בא לי אני יכול ללכת,אבל תזכור שאם אני אלך,ועוד שלא בא להם ילכו,בסופו של דבר ישאר פה כלום,קומץ ישראו.
ועצם זה שאתה אומר את זה,רק נותן לו את היד החופשית להמשיך להתנהג באופן האובר-קשוח הזה.
אני ממש לא אתעסק עכשיו בתמונות של החתולים או מה שזה לא יהיה,לכל אחד יש שריטה ומפריע לו שלועגים לזה או כל דבר אחר. אבל זה בכלל לא קשור לזה,ההתנהגות שלו בימים האחרונים ממש מרגיזה,אני קובע פה! אני מחליט ואני עושה דברים שבעיני טובים! מה זה?!
אז בסדר הוא הלך.
אז בסדר,הבנתם שלא תוכלו שלא יהיה מישהו בהנהלה שיחזיק ת'משתמשים קצר וישחטוף אש כשהשאר מתחבאים מאחוריו. אז החזרתם אותו,אבל אם הוא לא עשה את השינוי אז כל זה שווה ל(המבין יבין,ואם לא הבנתם אז זה שווה לקליפת השום).
אם הוא כן השתנה,ואני מאוד מקווה שכן,אני אוריד בפניו ת'כובע,שאפו! אני גם מוכן להתנצל על מה שאמרתי כאן ובימים האחרונים,אבל כל עוד אין שינוי,זה לא שווה כלום.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אם אני יגיד שאני שמח אני ישקר...
אני חושב בתאכלס שמה שעשו לו מוגזם,אבל אני מקווה שהוא ייקח מזה משהו וישנה קצת תגישה...
פחות נעילות למניעת ספאם,פחות ללכת ראש בקיר...
בכ"מ אני לא יודע אם הוא יחזור אחרי מה שהוא אמר בנו"ד...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
אני מסתכל על התגובות של אנשים ובא לי לבכות, לראות את אלה שאמרו לפני יומיים "שיעוף מניהול" , "לא רוצים אותו" ועשו דברים בכוונה בשביל שיעוף. תעמדו על הדעה שלכם, הצלחתם להוציא אותו מניהול פעם אחת, הוא חזר וכולם כמו שפנים בורחים אל המחילות שלכם מתחת לאדמה כדי להסתתר ממה שנקרא "איימת האכלס" או "קללת האלכס" מהפחד הענקי שלכם לקבל באן.
הייתי רוצה לקחת את הדוגמה של ארוין (אני מצטער אם אני פוגע בך ארוין), הוא היה מנהל ראשי פה וחילק באנים ומחק חופשי נושאים. הוא הורד מניהול מכל מיני סיבות וחלק מהסיבות הם הבאנים שהוא חילק על ימין ועל שמאל. אלכס לא רחוק מהמצב הזה. כבר הצלחתם להוריד אותו פעם אחת תעמדו במילה שלכם, בשבועים האחרונים המצב של הפורום היה על הפנים ועמד על סף קריסה, כואב לי פה שאנשים כמו "יאיר לפיד מלך" קיבלו עכשיו באן על השטות הזאת שנקראת "חזרה של אלכס לפורום" שלפני יומיים אמר פה בנו"ד "אני שונא את הפורום הזה" ופתאום חזר ועוד חזר לניהול ראשי.
קחו את עצמכם ברצינות ותעמדו על המילים שלכם שאתם יוצאים נגד בנאדם.
דעתי על החזרה: בחירה לא טוב בעליל ואין לי מה להגיד חוץ מאכזבה כאחד שלקח חלק בניהול פה בפורום וראה מהצד של ההנהלה הגבוהה את הצורת התנהלות של אלכס שבימיים שהוא לא היה פה וגם ניצן ורותם היה אומר לי בmsn "אל תחשוש לתן באנים, תרגיש חופשי".
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
בסדר צודקים מור ודודי , אני פחדתי מבאן
באמת די עצוב שגם אלכס אחרי שפרש חזר לפה אחרי כל הקללות וגם זה שרותם רוצה שיהיה בלאגן
דווקא היה די שקט אתמול....
מצד אחד הוא היה 3 שנים
מצד שני לפעמים צריך לומר די ואולי לתת למישהו אחר את התפקיד? הרי לא משנה מה ישנאו אותו למה צריך את זה?
הבן אדם אשכרה נותן אזהרות באנים לפי דעתו לפעמים זה ליו דווקא בגלל החוקים , בעיקר נועל נושאים כמו לא יודע מה , הבאן של נדב לפי דעתי לא היה כזה מוצדק
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
מתי תבינו, זה לא המשתמשים שקובעים את הרף של מתי ההנהלה קשוחה מדי ומתי לא. כמו שהמנהלים הראשיים אחראים לראות אם המנהלי פורומים מבצעים את העבודה שלהם כנדרש כך אני תפקידי לראות אם המנהלים הראשיים עושים את העבודה שלהם כנדרש.
ורק שתהיו מודעים - אם הייתי נמצא פה בימים האלה של הבלאגן המשתמשים היו חוטפים הרחקות הרבה יותר ארוכות. אז אל תבואו לאלכס בטענות - תבואו אלי בטענות. אני קבעתי את הרף הזה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)