3 דברים:
1. זה שעומר מרגיש פה את הצורך להגן על עצמו ולצאת עליי, אומר שמה שרשמתי נכון.
2. עומר מרגיש בנוח לרשום שהוא לא קילל אף אחד, אבל הוא יודע שאם אני אצטט את מה שהוא עשה, זה יתן לו את ה"לגיטימציה" לתת לי באן על עבירת חוקי פורום מנהלים ואז אני יכול לדבר עם הקיר.
3. אם הדבר היחידי שיש לכם עליי בתור ביקורת זו המתיחה, אז זה מוכיח שבאמת עשיתי עבודה מעולה, שאין לכם חוש הומור וגם כאשר יש פה ניהול מדהים, שיש פה גולש או שניים שינסו לקחת את זה ולהפוך את זה למשהו שבזכותו יהיה להם הצלחה בפורום.
הצלחה זה כמו כבוד - זה משהו שרוכשים, לא משהו שמשיגים בכוח על ידי דריסת אנשים אחרים כדי להגיע אליו. אבל אל תדאג
♣DarkBoy♣, אני יודע מאיפה זה נובע ואני מספיק בוגר כדי להתייחס לזה. (בניגוד לאחרים - עליהם אני מתלונן - שלדעתי היו נותנים לך באן).
נ.ב -
DarkTiger - יש לי את המקורות שלי ואני יכול להבטיח לך שלפי איך שאני מכיר אותם ומספרם הרב, שזה לא צירוף מקרים. מה גם כשרשמתי את זה באותו יום בפורום משוב, עומר ידע שזה נכון, צנזר את זה ומעולם לא הכחיש. הכי מעניין זה שאנשים מוכנים להסתכן בפליטת דברים בלי הוכחות, מה יקרה כשההוכחות שיש לי יתעלו מעל השטח. מה אז? כי בצורה הזו אתם בעצם מטייחים את האמת ומצודדים בצד השני. תחשבו על זה.