Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 94
  1. היכל התהילה
    עומר לא קילל אף משתמש בפורום מנהלים בכל התקופה שבה אני מנהל ולפניה.
    היטמן, אין לך שום זכות לשקר/לכתוב דברים שאתה לא יודע. אתה יודע טוב מאוד שבגלל העבר שלך משתמשים מאמינים לך בקלות ואתה מנצל את זה.
    אל תגידו דברים שאתם לא יודעים.
    ציטוט שלי מהאשכול הקודם:
    ליר אני מצטער אבל אני רוצה לכתוב משהו.
    אלכס אתה מנהל מצויין, אתה רק צריך ללכת טיפה לכיוון הגולשים.
    עשית טעות לדעתי בפרישה.
    משתמשים, האמת היא שמהצד שלי אלכס נראה כמו ה״שעיר לעזעזל״ שלכם, בגלל שמישהו התחיל עם שטות ועשה פיל מזבוב, כולם נגררו אחריו והחליטו שאלכס נוהג בדיקטטוריות.
    אז תנסו לתת לו צ׳אנס להשתנות, כי בהתנהגות הזאת וביחס הזה אף אחד לא היה משתנה, ואני בטוח שאתם לא הייתם רוצים שעשרים איש היו יוצאים נגדכם.
    לסיכום: חאלאס!!! מכל הצדדים!*
    אז דיי, ותפסיקו לחפש מישהו לשנוא, שעיר לעזעזל.

2. היכל התהילה
    3 דברים:
    1. זה שעומר מרגיש פה את הצורך להגן על עצמו ולצאת עליי, אומר שמה שרשמתי נכון.
    2. עומר מרגיש בנוח לרשום שהוא לא קילל אף אחד, אבל הוא יודע שאם אני אצטט את מה שהוא עשה, זה יתן לו את ה"לגיטימציה" לתת לי באן על עבירת חוקי פורום מנהלים ואז אני יכול לדבר עם הקיר.
    3. אם הדבר היחידי שיש לכם עליי בתור ביקורת זו המתיחה, אז זה מוכיח שבאמת עשיתי עבודה מעולה, שאין לכם חוש הומור וגם כאשר יש פה ניהול מדהים, שיש פה גולש או שניים שינסו לקחת את זה ולהפוך את זה למשהו שבזכותו יהיה להם הצלחה בפורום.

הצלחה זה כמו כבוד - זה משהו שרוכשים, לא משהו שמשיגים בכוח על ידי דריסת אנשים אחרים כדי להגיע אליו. אבל אל תדאג ♣DarkBoy♣, אני יודע מאיפה זה נובע ואני מספיק בוגר כדי להתייחס לזה. (בניגוד לאחרים - עליהם אני מתלונן - שלדעתי היו נותנים לך באן).

נ.ב -
    DarkTiger - יש לי את המקורות שלי ואני יכול להבטיח לך שלפי איך שאני מכיר אותם ומספרם הרב, שזה לא צירוף מקרים. מה גם כשרשמתי את זה באותו יום בפורום משוב, עומר ידע שזה נכון, צנזר את זה ומעולם לא הכחיש. הכי מעניין זה שאנשים מוכנים להסתכן בפליטת דברים בלי הוכחות, מה יקרה כשההוכחות שיש לי יתעלו מעל השטח. מה אז? כי בצורה הזו אתם בעצם מטייחים את האמת ומצודדים בצד השני. תחשבו על זה.

3. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    3 דברים:
    1. זה שעומר מרגיש פה את הצורך להגן על עצמו ולצאת עליי, אומר שמה שרשמתי נכון.
    2. עומר מרגיש בנוח לרשום שהוא לא קילל אף אחד, אבל הוא יודע שאם אני אצטט את מה שהוא עשה, זה יתן לו את ה"לגיטימציה" לתת לי באן על עבירת חוקי פורום מנהלים ואז אני יכול לדבר עם הקיר.
    3. אם הדבר היחידי שיש לכם עליי בתור ביקורת זו המתיחה, אז זה מוכיח שבאמת עשיתי עבודה מעולה, שאין לכם חוש הומור וגם כאשר יש פה ניהול מדהים, שיש פה גולש או שניים שינסו לקחת את זה ולהפוך את זה למשהו שבזכותו יהיה להם הצלחה בפורום.

הצלחה זה כמו כבוד - זה משהו שרוכשים, לא משהו שמשיגים בכוח על ידי דריסת אנשים אחרים כדי להגיע אליו. אבל אל תדאג ♣DarkBoy♣, אני יודע מאיפה זה נובע ואני מספיק בוגר כדי להתייחס לזה. (בניגוד לאחרים - עליהם אני מתלונן - שלדעתי היו נותנים לך באן).

נ.ב -
    DarkTiger - יש לי את המקורות שלי ואני יכול להבטיח לך שלפי איך שאני מכיר אותם ומספרם הרב, שזה לא צירוף מקרים. מה גם כשרשמתי את זה באותו יום בפורום משוב, עומר ידע שזה נכון, צנזר את זה ומעולם לא הכחיש. הכי מעניין זה שאנשים מוכנים להסתכן בפליטת דברים בלי הוכחות, מה יקרה כשההוכחות שיש לי יתעלו מעל השטח. מה אז? כי בצורה הזו אתם בעצם מטייחים את האמת ומצודדים בצד השני. תחשבו על זה.
    יש לי עוד משהו. המקרה של ניב שהעתיק חתימה. נתת לו באן לחודש (אני לא רואה סיבה לתת עונש כל כך חמור אבל בסדר) וכשמישהו בא וניסה להגן עליו ישר התחלת לאיים עליו.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

4. with great power comes great responsibility
    כשמספרים שקרים על בנאדם הוא ייצא וינסה להוכיח שזה לא נכון.
    בכ"מ מה עם הבאן שנתת לנדב?לשבועיים?על כמעט כלום?
    מה שעשית זה פשוט לקחת אנשים שאתה שונא,לחפש אותם ולחלק להם באנים על כל דבר קטן.

ואם מנהל שיש לו גישה לפורום מנהלים אומר שלא קיללתי שם-כשהוא רואה את כל פורום מנהלים.
    אתה יכול להגיד לו שהוא טועה?><

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    תשמעו,גם אני למרות מה שאמרתי,לא באמת רציתי שאלכס יפרוש אלא שישתנה,
    אבל כשאתה הולך ראש בקיר עם גישה שאומרים לך שהיא מוטעית ואתה לא רוצה להקשיב,אז אתה צריך לקבל את ה"בום" כדי שאולי תשים לב ותשתנה.
    אני לא אומר שהבום הזה הוא פרישה,אבל זה אפילו יכול להיות נושא כזה,אני באמת מקווה שאלכס ישתנה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. משתמש מנוסה
    סלח לי שאני מוצא את עצמי משועשע מההודעה שלך.
    אתם צריכים לעשות שיעורי בית וללמוד מהתקופה שאני הייתי פקח.
    אני בחיים לא פניתי למדיניות של באנים כדי להשתיק אנשים.
    אני באתי לאנשים והתנצלתי אם נעשתה טעות כלשהי.
    אני דיברתי איתם וניסיתי לפתור את זה מול הגולש ולא מול החוקים.
    אתם שוכחים שביום הראשון באתי ואמרתי - שמעו, אני הולך לעשות טעויות.
    אחרי חודש באתי ופירטתי את כל הדברים שעשיתי, למען יראו ויראו.
    נתתי אולי 6 באנים בכל 3.5 החודשים שהייתי הניהול וכל המורחקים הביעו הבנה בנוגע לזה.

מצד שני, יש את המצב כיום.
    בשורה התחתונה, אם תגיד לי שאתה נהנית מהאווירה שהייתה פה השבוע, אבין שאין עם מי לדבר ואחכה לרותם.
    ואו
    איך אתה מצליח להכיל את כל החשיבות העצמית הזאת
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    אני די חדשה ולפי מה שראיתי..
    אלכס הוא מנהל טוב שנותן עצות (רק ממה שראיתי אני לא נמצאת פה הרבה זמן יש לי מלא מבחנים..)

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    כשמספרים שקרים על בנאדם הוא ייצא וינסה להוכיח שזה לא נכון.
    בכ"מ מה עם הבאן שנתת לנדב?לשבועיים?על כמעט כלום?
    מה שעשית זה פשוט לקחת אנשים שאתה שונא,לחפש אותם ולחלק להם באנים על כל דבר קטן.

ואם מנהל שיש לו גישה לפורום מנהלים אומר שלא קיללתי שם-כשהוא רואה את כל פורום מנהלים.
    אתה יכול להגיד לו שהוא טועה?><
    +1
    אני לא משקר לך, אין לי שום סיבה לשקר כי עומר לא "החבר הכי טוב שלי בפורום", יש לי גישה לפורום הזה והסתכלתי על כל אשכול בתקופת הניהול שלי,
    ולא הייתה אפילו קללה אחת של עומר על משתמש.
    או שאתה סתם עושה את זה כדי לעצבן, או שה"מקורות שלך" עובדים עליך.

9. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~גלואה Αυολακγ~ צפה בהודעה
    יש לי עוד משהו. המקרה של ניב שהעתיק חתימה. נתת לו באן לחודש (אני לא רואה סיבה לתת עונש כל כך חמור אבל בסדר) וכשמישהו בא וניסה להגן עליו ישר התחלת לאיים עליו.
    כשניב העתיק חתימה, נתתי לו באן לחודש משום שהוא העתיק חתימה ולקח עליה זכויות יוצרים.
    במידה ואותו אדם שכן המציא אותה יבוא בטענות כלפי רותם, לרותם לא יהיה שום הסבר איך זה קרה.
    הייתי שמח להדגים לך את זה כך שאם מישהו אחר היה גונב לך את הפרויקטים ומפרסם אותם בערב הסעודית.
    וזה לא משנה כמה עבדת על זה, דקה או חודשיים וחצי, היית רוצה שזה לא יקרה. אז יש מוסר כפול.

הסיבה שהבן השני קיבל נזיפה זה כי הוא עושה בדיוק את מה שאתה עושה עכשיו - מגבה אנשים ללא כיסוי (על גניבה !!!)

ציטוט פורסם במקור על ידי bxhl2 צפה בהודעה
    ואו
    איך אתה מצליח להכיל את כל החשיבות העצמית הזאת
    זה קשה אבל מישהו חייב לעשות את זה.

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    +1
    אני לא משקר לך, אין לי שום סיבה לשקר כי עומר לא "החבר הכי טוב שלי בפורום", יש לי גישה לפורום הזה והסתכלתי על כל אשכול בתקופת הניהול שלי,
    ולא הייתה אפילו קללה אחת של עומר על משתמש.
    או שאתה סתם עושה את זה כדי לעצבן, או שה"מקורות שלך" עובדים עליך.
    זה קצת בעייתי לרשום פה שהמקורות שלי עובדים עליי כי זה בא ממספר אנשים וכולם אומרים את אותו דבר.
    אתם אומנם חדשים פה אבל יצא לי להכיר את הנפשות הפועלות פה בהנהלה ואני לא חושב שזה עד כדי כך מופרך.
    זה כמו שאני אגיד לכם שאלכס נעלב מתמונות של חתול ואתם תנסו להגיד שזה לא ככה. אלה דברים ידועים באתר.

10. היכל התהילה
    כנראה שהמקורות שלך לא יודעים מהחיים שלהם על מה הם מדברים.

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    חחחחח אתה יודע שבדרך כלל אני לא נוהג לצטט אנשים, פשוט חשוב לי שיישאר תיעוד מהשטויות שאתה כותב פה.
    כשניב העתיק חתימה, אמרתי לנותן החתימה ולו להתנהג בבגרות ולסיים את הקטע הזה ביניהם.
    מעולם לא חולק באן. הייתי מחפש את הקטע אבל אז תצא כזה קטן ואני עדיין פועל פה למען מטרה מסוימת.

זה קשה אבל מישהו חייב לעשות את זה.

זה קצת בעייתי לרשום פה שהמקורות שלי עובדים עליי כי זה בא ממספר אנשים וכולם אומרים את אותו דבר.
    אתם אומנם חדשים פה אבל יצא לי להכיר את הנפשות הפועלות פה בהנהלה ואני לא חושב שזה עד כדי כך מופרך.
    זה כמו שאני אגיד לכם שאלכס נעלב מתמונות של חתול ואתם תנסו להגיד שזה לא ככה. אלה דברים ידועים באתר.
    אני מדבר על המשתמש NivX10...

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

12. היכל התהילה
    ערכתי.

13. מורחקים
    שם: אופיר
    הורדתם את ליר, המנהל הנורמאלי היחיד פה שאשכרה השקיע.

14. the bitch is back
    ואחד המנהלים שפירסם דברים מהפורום מנהלים.

15. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    והמנהל היחידי שפירסם דברים מהפורום מנהלים.
    נכון...אני היחידי שהדליף מידע, נכון. אולי אני היחידי שהורידו אותו בגלל זה.

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •