Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 94
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKCry צפה בהודעה
    נכון...אני היחידי שהדליף מידע, נכון. אולי אני היחידי שהורידו אותו בגלל זה.
    מה לעשות? הוא גם היחיד שהשקיע.

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    העמודים הראשונים ממש משגעים אותי.
    פתאום אתם נזכרים שאלכס היה מנהל טוב????
    ואני רואה גם כמה אנשים שמגיבים שאלכס טוב ושמעולה שהוא חזר לניהול, כשהם אז היו נגדו.

אני רוצה להגיד לכם משהו - בד"כ אצל אדם, ברגע שהוא חושב שהוא צודק במשהו, והוא בטוח במשך הרבה זמן ששחור זה לבן. ואז בא מישהו ואומר לו שזה לא נכון, ושחור זה שחור, אז הוא פשוט לא מוכן לרדת מהרעיון, והוא מנמק בכל מיני תירוצים (עלובים) שהוא צודק, רק כי הא לא מוכן להודות שהוא טועה. ואם תחשבו לרגע באמת, אתם תדעו שזה אמיתי. אני יודע שגם אצלי זה ככה, ואצל עוד כמה אנשים שאני מכיר. ואני מנסה לשלוט בזה כמה שיותר (נכון, לא תמיד אני גם מצליח).
    הבאנו לכם את כל הנימוקים האפרשיים, כל ההוכחות, ואתם עדיין מתעקשים.
    לעזאזעל פעם אחת תחשבו לרגע, "האם זה באמת שווה להילחם על זה?".
    אז חשבתם שאפור הוא לבן וסגול זה ירוק, והוכחנו לכם אחרת אולי פשוט תקבלו את זה.
    כן היטמן, זה פשוט שעיר לעזאזל מה שקורה כאן.

נכון, אלכס הוא לא טלית שכולה תכלת, אבל כשהוא עשה טעות, הוא התנצל. אתם אפילו שכתחם מזה שהוא התנצל, ועדיין כועסים על זה שהוא אמר שהם לא בני אדם אחרי שהוא התנצל. אחרי שהוא התנצל שהוא לא עשה טוב כשעבר על החוקים, אבל אתם לא הייתם מוכנים להפסיק, התעקשתם שלבן הוא שחור, ואתם לא מוכנים לוותר.

הויכוח הזה פשוט חסר תועלת.
    לא רק צוות ההנהלה מפיל את הפורום, גם המשתמשים! אז נכון, אנחנו עושים טעויות, אבל גם אתם עושים.
    ההבדל הוא שכשאנחנו עושים טעות, אתם יוצאים במרד. כשאתם עושים טעות, בד"כ אזהרה קטנה וזה נגמר.
    למה חלק מהמשתמשים קיבלו באנים? כי אתם יוצאים למרד אחרי טעות קטנה, כשאתם עשיתם מיליונים כאלה.
    אלכס אפילו התנצל (ומניסיון, רב מי שנותנים לו אזהרה לא מתנצל), אז אם כל הכבוד לשעיר לעזאזל שלכם, שעכשיו הוא בכלל עומר, אין לי מושג איך זה קרה, תעצרו רגע ותחשבו!
    האם תפוח הוא באמת בננה?
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. מורחקים
    שם: עידוס
    כואב הלב לראות בן אדם כמו היטמן שממשיך לנסות ולשפר את המצב בשבילכם הגולשים ומה שהוא מקבל זה תגובות נאצה!
    אני כבר מזמן פרשתי מהניסיון להפוך את הפורום למקום טוב יותר רק בגלל אותן התגובות שהוא מקבל.

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    כואב הלב לראות בן אדם כמו היטמן שממשיך לנסות ולשפר את המצב בשבילכם הגולשים ומה שהוא מקבל זה תגובות נאצה!
    אני כבר מזמן פרשתי מהניסיון להפוך את הפורום למקום טוב יותר רק בגלל אותן התגובות שהוא מקבל.
    ניסית להפוך את הפורום למקום טוב יותר? מתי ? שקיללת משתמשים ? שהצפת את פורום משוב בתלונות ? תזכיר לי מתי זה היה...
    לנסות להפוך את הפורום למקום טוב יותר זה לשתף פעולה עם המנהלים ולחשוב ביחד איתם איך לשפר אותו. ולא לנסות להעיף אותם ולגרום למריבות.

5. היכל התהילה
    אז מה הפתרון? איך הופכים את מה שיש בפורום למשהו טוב יותר?
    כי תלונות ברוך השם היו בכמויות מטורפות בשבועות האחרונים ופתרונות לא היו.
    (אתה לא יכול לסמוך על העובדה שבכל פעם שתבקר בפורום, שתצטרך לכבות שריפות, המצב מצריך שינוי).

6. מייסד האתר והפורום
    הפתרון הוא לא להתלונן על שטויות. ואם משהו באמת מצריך התערבות של גורם גבוה יותר בהנהלה אז לפנות לגורם גבוה יותר בהנהלה בפרטי, ולא לפתוח תלונות במשוב. לא סתם יש את החוק הזה של התלונות במשוב. תפתרו קודם את הבעיה בפרטי עם מישו סמכותי יותר מאותו אחד שמתלוננים עליו. במקרה של אחד מהראשיים אפשר לפנות לראשי השני או במקרה גרוע יותר אלי..
    אם פניתם לסמכות גבוהה יותר ממי שאתם מתלוננים עליו ואותו אחד אמר לכם שזה לא מקרה חמור שדורש טיפול או שהתלונה שלכם לא מתקבלת אז פשוט תקבלו את זה. אנחנו לא מנסים לדפוק אתכם בכח! אנחנו מקבלים החלטות ואם על כל תלונה שיש על מנהל אנחנו נוריד אותו הפורום יישאר בלי מנהלים. ועוד מהטובים ביותר שהפורום הזה ידע! ופה אני מדבר על פקחים ומעלה במיוחד.

7. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    צדק נעשה פה השבת

השבוע הזה היה אחד השבועות המגעילים ביותר שראיתי בפורום בכל הזמן שאני גלשתי בו
    לא היה כיף להכנס לפה בכלל,קבוצת משתמשים גדולה יצאה נגד ההנהלה בגלל שנדב קיבל אזהרה על תמונה של התעללות בחתול
    אתם ידעתם שזה נושא רגיש,במיוחד אצל אלכס והמשכתם עם הודעות מחאה,תמונות אחרות כולל הציור של החתול שהמוח שלו נשפך
    אתם יודעים את דעת ההנהלה בנוגע לנושא של התעללות בבעלי חיים,בגלל זה יש פה פורום ירוק
    ומבחינתנו גם התעללות בבע"ח זה טאבו פה
    יום רביעי או חמישי,אחרי שהוא החזיק את כל התלונות שלכם וההצפות נגדו שיעוף מפה,אלכס נשבר,פעם ראשונה נראה לי שבאמת ראיתי אותו נשבר,עוזב הכל והולך
    ואחרי שהוא עזב זה לא הספיק לכם,חיפשתם קורבן אחר,ומי קורבן מתאים יותר אם לא עומר שכבר מתחילת השבוע התחלתם להטפל אליו בהאשמות שקריות (כמו שהאשמתם שהוא מחק את ההודעות בלי שום רעיה ובסוף גיליתם שזה לא הוא)
    מתחיל להמאס מכל נסיונות הפגיעה במנהלים פה
    אלכס לא צריך אותי בשביל להסתדר פה,יש לו גיבוי מלא מרותם
    עומר? אני אומרת לכם שבפעם הבאה שמישהו ינחית עליו האשמות שקריות בנסיון למוטט אותו עד כדי פרישה או נסיון שיעיפו אותו
    לאותו אחד שיעשה את זה יש עסק איתי
    ותאמינו לי אני יכולה לעמוד גם מול מיליון תלונות שלכם ולצאת מנצחת
    תנסו אותי

יש שתי אופציות
    קהילה נגד הנהלה,דבר שייצור פה כאוס,אווירה מגעילה וחוסר רצון להכנס לפה
    או זרימה ביחד והבנה שאם ההנהלה נתנה למישהו אזהרה יש לכך סיבה
    ובנתיים לפי התוצאות הסופיות שום אזהרה/באן לא היו לא מוצדקים

And If You Don't Know, Now You Know

8. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Madrid צפה בהודעה
    צדק נעשה פה השבת

השבוע הזה היה אחד השבועות המגעילים ביותר שראיתי בפורום בכל הזמן שאני גלשתי בו
    לא היה כיף להכנס לפה בכלל,קבוצת משתמשים גדולה יצאה נגד ההנהלה בגלל שנדב קיבל אזהרה על תמונה של התעללות בחתול
    אתם ידעתם שזה נושא רגיש,במיוחד אצל אלכס והמשכתם עם הודעות מחאה,תמונות אחרות כולל הציור של החתול שהמוח שלו נשפך
    אתם יודעים את דעת ההנהלה בנוגע לנושא של התעללות בבעלי חיים,בגלל זה יש פה פורום ירוק
    ומבחינתנו גם התעללות בבע"ח זה טאבו פה
    יום רביעי או חמישי,אחרי שהוא החזיק את כל התלונות שלכם וההצפות נגדו שיעוף מפה,אלכס נשבר,פעם ראשונה נראה לי שבאמת ראיתי אותו נשבר,עוזב הכל והולך
    ואחרי שהוא עזב זה לא הספיק לכם,חיפשתם קורבן אחר,ומי קורבן מתאים יותר אם לא עומר שכבר מתחילת השבוע התחלתם להטפל אליו בהאשמות שקריות (כמו שהאשמתם שהוא מחק את ההודעות בלי שום רעיה ובסוף גיליתם שזה לא הוא)
    מתחיל להמאס מכל נסיונות הפגיעה במנהלים פה
    אלכס לא צריך אותי בשביל להסתדר פה,יש לו גיבוי מלא מרותם
    עומר? אני אומרת לכם שבפעם הבאה שמישהו ינחית עליו האשמות שקריות בנסיון למוטט אותו עד כדי פרישה או נסיון שיעיפו אותו
    לאותו אחד שיעשה את זה יש עסק איתי
    ותאמינו לי אני יכולה לעמוד גם עם מליון תלונות שלכם ולצאת מנצחת
    תנסו אותי

יש שתי אופציות
    קהילה נגד הנהלה,דבר שייצור פה כאוס,אווירה מגעילה וחוסר רצון להכנס לפה
    או זרימה ביחד והבנה שאם ההנהלה נתנה למישהו אזהרה יש לכך סיבה
    ובנתיים לפי התוצאות הסופיות שום אזהרה/באן לא היו לא מוצדקים
    את צודקת אבל למה מנהל שאין לו סכויות להביא לנדב אזהרה מביא לו כי יש בחתימה שלו משהו שלו נראה לו בעין רק בגלל האזהרה הזאת כל הבלגן קרה פה בשבוע לא בגלל המשתמשים רק בגלל מנהל שהביא אזהרה
    הוא לא היה חייב להביא לנדב אזהרה הוא היה יכול לפנות לפקח או מנהל ראשי
    זה מה שיש לי לומר

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    יש הוא חזר הוא חזר הוא חזר הוא חזר הוא חזר הוא חזר!!!!!אני תמיד היתי בעדו אני לא הבנתי מה יש לכם נגדו ומה אתם רוצים ממנו הוא אחלה מנהל!

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני בכלל התלוננתי על הגישה של אלכס ועומר לפורום חת"ם בכלל זה שלא שמים מנהלים נורמלים והכל אבל נראה שזה היסתדר כבר אין לי יותר בעיה עם אלכס בכללי כל עוד הוא לא סוגר יותר משובים בלי בקשת הפותח אין פה בעיה בכללי ,

אני חושב שגם אני קצת טעיתי הרי בכל זאת אלכס בן אדם וגם הוא טועה והוא בסוף הבין שהוא טעה בקטע עם החתולים לקרוא לאנשים לא בני אדם

נדב סתם עשה כדי להציק נכון אבל זה נבע מחת"ם

אליוס , הריב פה לא היה אם אלכס מנהל טוב או לא זה רק הגישה שהייתה לו והכל
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ציטוט פורסם במקור על ידי איתי. צפה בהודעה
    את צודקת אבל למה מנהל שאין לו סכויות להביא לנדב אזהרה מביא לו כי יש בחתימה שלו משהו שלו נראה לו בעין רק בגלל האזהרה הזאת כל הבלגן קרה פה בשבוע לא בגלל המשתמשים רק בגלל מנהל שהביא אזהרה
    הוא לא היה חייב להביא לנדב אזהרה הוא היה יכול לפנות לפקח או מנהל ראשי
    זה מה שיש לי לומר
    ובאמת עם אותו מנהל הייתה שיחה+אזהרה על הנושא
    ואתם המשכתם בשלכם
    חוץ מזה
    זה עניין של ההנהלה עם עצמה,לא משהו שאתם תתערבו בו

And If You Don't Know, Now You Know

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Viva La Resistance צפה בהודעה
    הורדתם את ליר, המנהל הנורמאלי היחיד פה שאשכרה השקיע.
    אתה יודע אסור להדליף דברים מפורום מנהלים.
    הורדה מיידית ללא שום אזהרה,או הודעה.
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dr.Dre צפה בהודעה
    אתה יודע אסור להדליף דברים מפורום מנהלים.
    הורדה מיידית ללא שום אזהרה,או הודעה.
    אבל להוריד מנהל שהשקיע את הנשמה שלו בפורום ופתח המון מדריכים על טעות אחת?

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אני רוצה רק להעיר משהו שנראה שחלק מהמשתמשים לא מבינים-
    כאשר ההנהלה מחוקקת חוק מסוים, זה לא כי בא להם באותו רגע או שהם מנסים להיות מעצבנים, הסיבה לחוק היא למען המשתמשים ולא נגדם.
    מאחורי כל חוק, או אזהרה, יש סיבה רציונלית שהמנהל שקבע את החוק או נתן את האזהרה האמין בה.
    נכון-טעויות קורות ולכן יש לנו דרגים בפורום- משגיחים, מפקחים, מנהלים ראשיים ואם זה לא עוזר אז יש את רותם.
    (רוב) ההנהלה חושבת למען המשתמשים, זה הסיבה שהם רצו להיבחר מלכתחילה.
    לא פגשתי מנהל בינתיים שעלה לניהול "רק קי זה מעגניב" כי אז לא היו מעלים אותו.
    רוב המנהלים עולים מתוך רצון אמיתי וכנה לעזור לקהילה ואלכס ועומר(שניהם) וכל מנהל אחר לא בא להזיק למשתמשים אלא לעזור להם.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אם כבר מדברים על נדב זה כמו רומה אתם אף פעם לא לומדים לקח איתו למרות שאנשים אוהבים אותו תמיד יותר שקט שהוא לא בפורום

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •