פרק נחמד אבל מעט לא מובן
פרק נחמד גם לא מובן בטח תורם לעלילה אבל הוא מעורפל
אגב Dbz זה טוב
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פרק 5:עוד אחת אחרונה
"מה זה היה?" אמרה סאקורה בעודה מודהמת ממה שקרה הרגע, 'איך זה יכול לקרות' היא חשבה לעצמה.
"אני שמעתי אותו אבל... הוא.. הוא..." היא מלמלה בפחד, "הוא לא דיבר" היא אמרה.
~~~~~
"משהו מוזר לי" אמר גרין לדרו וקורן בעוד השלושה יושבים במעונות הבנים.
"מה קרה?" שאל דרו בעוד קורן לא נראה יותר מדי מופתע, בוהה באוויר.
"אם במפץ הזה, התרבה מספר הארטיסטים ובחישוב מהיר ביחס למספר הארטיסטים בבית ספר בפעם שעברה, וכך גם בעולם הגעתי למסקנה שצריך להיות עוד ארטיסט אחד, למען האמת, ארטיסטית.
"תפסיק כבר, יום אחד אתה תגלה שהחישובים שלך לא תמיד נכונים, עובדה, אם הייתה פה עוד ארטיסטית היינו מרגישים בכוח שלה לא ככה?" אמר קורן בעצבים.
"אולי, אבל אתה מלכתחילה לא זיהית את האנרגיה של דרו" אמר גרין בעוד קורן עבר מהבעת פנים אדישה למופתעת.
"סתם טעות" הוא זרק לאוויר.
"לא נראה לי" אמר גרין.
"גם אני התקשתי לזהות את האנרגיה של גייל ואילולא הייתי בא איתו במגע באותו זמן לא הייתי יודע שהוא ארטיסט בכלל, לך תדע אולי הייתי חושב שהוא שד" אמר גרין.
"שד?" התערב לפתע דרו בשיחה.
"כן" אמר גרין, "שדים, אלו סוג של ארטיסטים פגומים" אמר גרין.
"אהמ!" קרא קורן לפתע בעצבים.
"או.. סליחה קורן, משובשים" הוא תיקן את עצמו.
"אהמ!!" קרא שוב קורן.
"או אני מצטער, התכוונתי משומשים" הוא התבדח.
"אהמ!!!!" הפעם קורן התעצבן באמת.
"תירגע, זה היה בצחוק" אמר גרין.
"בכל מקרה, שדים אלו ארטיסטים שתהליך ההפיכה שלהם לארטיסטים השתבש באופן כלשהו בגלל התאים בגוף שלהם וגרם להם להפוך ליצורים בשם שדים" הסביר גרין.
"לשד מלא בניגוד לארטיסט אין בדיוק שכל מלא, אבל עוצמתו הפיזית חזקה פי שתיים, גופם גם כן שונה משל אדם רגיל, גופם יחסית מגודל מאוד בערך 3 מטר בד"כ אצל שדים שרמת האנרגיה שלהם נמוכה, ככל שרמת האנרגיה של השד יותר גבוהה כך המראה שלו מתקרב לזה של אדם אמיתי וכך גם בינתו.
יש שדים עליונים, שדים שהאנרגיה שלהם כל כך חזקה שבלתי אפשרי לתאר אותה אפילו במילים, הם לובשים צורה מדויקת של אדם והם חכמים פי עשרים מאדם ממוצע" הוא הסביר.
"יש גם כאלה שהם חצי שדים חצי ארטיסטים, כמו קורן, הם נדירים מאוד, כאלה שתהליך ההפיכה שלהם לארטיסט נפגע רק בחצי, הם לובשים צורת אדם אך משהו אצלם משתבש בד"כ, למשל קורן הוא ממש נמוך מן הממוצע, לעומת זאת הם מחזיקים בשני כוחות ושני נשקים, זה היתרון בכך" הסביר גרין.
"קורן משום מה, מעדיף שלא לחשוף את צורת השד שלו משום שהיא מסוכנת מדי" הסביר.
"לדעתי הוא סתם מתרץ" אמר דרו.
"אתה רוצה לבדוק?!" שאל קורן בעצבים לעבר גרין.
"וואו תירגע, אתה נורא עצבני היום, מה קרה בדיוק?" שאל דרו.
"לא יודע, כנראה שזאת סתם תחושה רעה" הוא מלמל ובהה בשמים.
~~~~
סאקורה התהלכה לה המומה במסדרונות, הסתובבה בתחושה מוזרה, היא החלה לשמוע קולות של אנשי אחרים מלהסתכל עליהם.
'מה יש לה' 'וואו היא בסדר' 'איזו ילדה מוזרה' ועוד.
"תפסיקו!" היא קראה אחוזת טירוף, "תפסיקו!!" היא צעקה ורצה לאורך המסדרון למעונות הבנות בעוד כולם מסתכלים עליה בטירוף, הפעם היא לא הייתה הילדה מעוררת ההערצה שהייתה קודם, במקרה הטוב, המטורפת.
סאקורה נכנסה בבכי למעונות הבנות, החדר שלה היה ריק,
"מה קורה לי לעזאזל?" היא קראה ופרצה בבכי.
"למה אני לא מפסיקה לשמוע קולות, מה זה?" היא שאלה את עצמה בעצבים.
מינה בדיוק נכנסה לחדר, 'יכול להיות שהיא ארטיסטית... לא זה לא יכול להיות' מינה חשבה לעצמה בעודה מסתכל על סאקורה האומללה.
סאקורה הרימה את ראשה לפתע לעבר מינה, "ארטיס... מה?" היא שאלה מופתעת בעוד שמינה נותרה המומה.
~~~~
"זהו זה!" קרא גרין לפתע בעוד שקורן ודרו הסתכלו עליו בהבעת פנים מוזרה.
"הארטיסטית האחרונה, היא הופיעה, האנרגיה שלה, לא ניתן להתעלם ממנה!" הוא אמר.
"הארטיסטית הזאת...היא....היא...." אמר גרין בהפתעה
" היא????" שאל דרו בחוסר סבלנות
"סאקורה"
סאקורה הסתכלה על מינה אחוזת טירוף.
"זאת האמת" אמרה לה מינה אחרי שסיימה לספר לה את הסיפור המלא על הארטיסטים.
"אז אני סוג של מפלצת?" היא שאלה מבועתת.
"בואי לא נשתמש במילה מפלצת, תסתכלי על זה בתור משהו חיובי כמו משהו שכל אחד חלם להיות בילדותו, גיבור על למשל" אמרה לה מינה.
"יש עוד כמונו?" היא שאלה.
"כן, יש את גרין שלומד פה במעונות הבנים, קורן שהוא חצי שד וחצי ארטיסט, והאחרון...זה הנער הזה שמסתובב איתך דר... או משהו כזה" היא אמרה באדישות.
"דרו?!!" היא קראה.
"כן משהו כזה...." היא מילמלה.
אך מיד לפני שהספיקה להסתכל עליה סאקורה לא הייתה שם, היא רצה לעבר מעונות הבנים.
היא נכנסה לחדר בהתפרצות והבהילה את השלושה אשר ישבו שם.
"לעזאזל איתך, דרו ג'ונסון!!!!" היא קראה בעצבים בעוד השלושה נראים מפוחדים למדי.
"מ...ממ...מה קרה סאקורה" גמגם דרו מרוב פחד.
"איך אתה לא מעז לספר לי על זה שאתה ארטיסט!!" היא צעקה ומיד גרין סתם את פיה.
"מממממ!!!!!!!!" היא קראה בעצבים.
"ששש..." השתיק אותה גרין, "תצעקי יותר חזק שכולם ישמעו" הוא אמר לה בעצבים אך היא מיד נשכה אותו בידו מה שגרם לו לשחרר את ידו ממנה.
דרו נראה מפוחד, "אני ידעתי את זה רק עד לפני שלושה, ארבעה ימים זה היה סודי ולא היה לי מושג שאת כזאת, אבל... אם כבר מדברים יש לך יכולת מגניבה?" הוא שאל בצחקוק.
סאקורה לא צחקה היא נראתה עצבנית.
'וואו, איזה מצחיקה סאקורה כשהיא עצבנית, טוב אבל אם להגיד את האמת היא די מכוערת ככה' שמעה סאקורה את מחשבותיו של דרו.
לא עבר זמן רב והיא סטרה לו בחוזקה, "למי קראת מכוערת?!!" היא שאלה בעצבים.
"אבל... איך" מלמל דרו בהפתעה בעוד הוא מלטף את הלחי הכאובה שלו.
"הכוח שלי..." קראה סאקורה בגאווה.
גרין צחקק, "נדמה לי שכדאי שתבחני את הכוחות שלך בקרב רציני" הוא אמר.
"אני מוכנה להילחם נגד כולכם!!" היא קראה בהתלהבות.
גרין צחק שוב, "לא תשרדי דקה נגדנו, אני מציע לך להילחם עם מינה" אמר גרין בעוד סאקורה התעצבנה מעט מהטענות השוביניסטיות שלו.
"מה שתגיד" היא מלמלה בזעם.
"נשמע לי רעיון לא רע" נשמע קול נשי סאקורה נבהלה ונדהמה לגלות את מינה מאחוריה.
"וואו!!" קראה סאקורה בתדהמה כשראתה את הזירה הגדולה, אותה זירה שגרין ודרו נלחמו בה.
"אני מבינה שאת מופתעת, אל תתני לזה להשפיע עלייך" אמרה מינה.
סאקורה דפדפה בין הזירות ולבסוף בחרה זירת עשב ענקית ופתוחה תחת כיפת השמיים.
"נחמד" אמרה מינה.
לפתע שני ידיה זהרו באור אדום וכשנעלם האור הופיעו שני אקדחים בינוניים בידיה.
"אז זה הנשק שלך" אמרה סאקורה כאילו הייתה ארטיסטית מנוסה.
"כן, וכשתגיעי לרמה מספיק גבוהה גם לך יהיה" הסבירה מינה.
לפתע בלי ששמה לב, ירתה מינה על סאקורה כדור אש מן הרובה הימני היישר לתוך בטנה מה שגרם לסאקורה פשוט להתהפך לאורך המדשאה.
סאקורה קמה על הרגליים בעצבים, "אז זה הכוח של..." אך לפני שסיימה את משפטה היא חטפה עוד כדור אש אשר העיף אותה גבוהה, מינה קפצה לעברה והנחיתה עליה מכה שהפילה אותה עד למטה, משם נשמע קול התרסקות עצום ועננית עשן הופיעה.
"זה נגמר" אמרה מינה, אך נדהמה לגלות שכאשר העשן התפזר סאקורה עמדה על הרגליים, אומנם פצועה קשה אך היא עדיין בקרב!.
"לא יכול להיות!!" היא קראה.
סאקורה חייכה, "את מבינה... בזמן שתקפת אותי הבנתי משהו, הכוח שלי הוא לא בהכרח קריאת מחשבות אלא כל דבר שקשור לעל חושי, לכן כאשר הנחתת עליי את המכה מלמעלה יצרתי מגן קטן שהקל על המכה במקצת ומנע ממני להפסיד בקרב" הסבירה לה סאקורה בעוד מינה נדהמת מיכולתה.
"נחמד" צחקקה מינה.
"אבל נראה לי שגם את לא הבנת את הכוח שלי, אני לא בהכרח יורה כדורי אש דרך הרובה שלי, אלה שולטת באש עצמה" הסבירה מינה גם כן ולפני שהספיקה להגיב מעגל אש התפשט סביב סאקורה ולכד אותה.
מינה ריכזה את ידה ויראה כדור אש מאסיבי לעבר סאקורה.
"הפעם לא יעזור לך כלום!!" היא קראה בעוד הכדור מתקרב לעבר סאקורה.
נראה היה שזה באמת הסוף, סאקורה עמדה שם חסרת אונים כשהכדור מתקרב אליה בעוצמה מרבית אלא ש....
"א..איך זה יכול להיות..." אמרה מינה ההמומה.
מינה בהחלט הייתה המומה כלפי הדבר שקרה הכדור נעצר במקום!, ממש סנטימטרים מועטים לפני שפגע בסאקורה.
סאקורה חייכה, "אמרתי לך, הכוח שלי, הוא לא בהכרח קריאת מחשבות" אמרה סאקורה.
"הבנתי זאת מקודם, אבל זה בלתי אפשרי שתשלטי בזה בכזאת צורה!"קראה מינה בתדהמה.
"כנראה שאני פשוט כשרון" אמרה סאקורה ובהנפת יד אחת שלחה את הכדור אל עבר מינה.
למינה המסכנה לא היה זמן להתחמק ולכן הכדור פגע בה והעיף אותו מאות מטרים הצידה.
מיד לאחר שזה קרה, ההולוגרמה של הזירה הסתיימה, מינה וסאקורה מצאו עצמן שוב בחדר האימונים.
"מדהים פשוט מדהים" אמרה מינה בהתלהבות.
"תודה לך גם את לא רעה" החמיאה לה סאקורה.
~~~~
שוב אנחנו מגיעים לחדור של האדם המסתורי, בפעם השלישית כנראה.. D:
"אדוני" אמר אדם אל אותו אדם מסתורי.
"עוד אחת התגלתה, סאקורה פליס, די מרשים שלשנה הזאת ישנם מספר רב כל כך של תלמידים שנחשפו למפץ חוץ ממנו כמובן" אמר אדם.
"עבודה נהדרת אדם, למען האמת ציפיתי לזה אך פחדתי לקבל את החדשות הללו" אמר האיש המסתורי.
"למה הכוונה אדוני?" שאל אדם.
"אתה מבין, כאשר יש לנו מספר רב של ארטיסטים אנחנו צריכים ל"נפנף" אחד מהם, את החלש ביותר שהוא החזק ביותר, את זה שיש לו את הכוחות החזקים ביותר, אך בלתי אפשרי לשלוט בהם, את.... דרו ג'ונסון"
נערך לאחרונה על ידי Baruna, 02-13-2011 בשעה 07:54 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)