טופו עם ירקות מוקפצים בסגנון סיני
המחשה:~אין~
מצרכים:
--------------------------------------------------------------------------------
זמן הכנה: שעה
מספר מנות: 2 (כל מנה 2.5 נק')
300 גרם טופו 2% שומן
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
מלח, פלפל
שום כתוש
כפית שמן
בצל בינוני קצוץ
שקית של גזר וכרוב קצוצים
קופסת נבטים סיניים
קופסת פטריות פרוסות
כפית שמן שומשום
כפית זנגוויל מגורד, טרי
כמה טיפות טבסקו
אופן ההכנה
--------------------------------------------------------------------------------
1. בקערה קטנה משרים את הטופו עם כף סויה, כף טריאקי ותבלינים, למשך 30 דקות.
2. במחבת ווק גדולה מחממים כפית שמן ומאדים את הבצל.
3. מוציאים בעזרת כף מחוררת את הטופו מהמשרה ומשחימים אותו במחבת. מוציאים לקערה.
4. מאדים קלות את שאר הירקות במיצים שבמחבת הווק, תוך כדי ערבוב מתמיד.
5. מחזירים את הטופו למחבת, מערבבים ומוסיפים את חומרי המשרה שנותרו בקערה. מוסיפים את שמן השומשום, כף סויה, זנגוויל וטבסקו, מערבבים ובודקים תיבול. מגישים חם
אפשר גם:
להוסיף לתבשיל בשלב הערבוב הסופי 1 כוס אטריות אורז חלוטות.
מחשבים 1 כוס אטריות אורז = 2 נקודות.
קרדיט לשף הלבן...