Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    חדשות WWE לתאריך 6.1.2!

בעקבות התמונות הרשמיות של הרסלמניה הקרובה בו מופיעים סטינג ואנדרטייקר והשמועות שמציפות את עולם האבקות בכך שבפעם הראשונה בחייו סטינג מגיע לWWE וזה קפיצה בקריירה הגדולה והמרשימה שלו, הוא החליט לצאת לעיתונות בהודעה שהוא אכן יכנס לWWE, הוא התחיל את הקשר עם וינס מקמן והוא שמח והתגעגע אליו, הוא לא יודע מתי הוא יכנס לזירה עדיין אבל הוא מקווה שבקרוב מאוד.
    בנוסף! ג'י אר כתב בבלוג שלו שהוא שמח שאולי סטינג חוזר לWWE, אבל מעשים לחוד ושמעות לחוד, אני ממש מקווה שהוא יחזור!

אדג' הגיע לראיון בתוכנית רדיו והוא אמר שהוא מתרשם מכך שהWWE נותנים לו ולמתאבקים החדשים פוש בWWE ופיודים שלהם, שאלו אותו מה עם קלי קלי ומה ההרגשה להיות צמוד אליה, הוא אמר "כמו שאתם חושבים, היא הדיווה הכי סקסית בWWE" וצחק, שאלו אותו אם באמת פתרו אותה והוא אמר שזה רק חלק מהסטרולין שלה, אדג', ויקי וזיגלר.
    עוד בנושא קלי קלי! ההנהלה של הWWE, וינס בעיקר אמרו שקלי קלי לא פוטרה ועוד יש לה טווח ארוך של זמן, ברגע שטדי לונג יחזור לסמקדאון הוא יעשה שם סדר והיא תחזר.

כריס ג'ריקו הודעה שהוא מתכונן להוציא ספר חדש על חייו האישיים ועל חייו בזירה, בעיקר על חיי האבקות שלו, הפציעות שלו ומפעל החיים שלו בקהילת האבקות.

הWWE מתכננים להחזיר את HHH לזירה תוכנית אחת לפני הרסלמניה, הכותבים של הWWE מתנגדים ואומרים שהם רוצים שHHH יחזור לפני כדי לפתוח לו פיוד עם שיימוס.
    עוד בנושא ההחזרות לרסלמניה! הWWE מחפשים איך לשלב את בוקר T ברסלמניה כדי ליצור קרב ענקים שיביא הרבה רייטינג. בנוסף בEC אנדרטייקר יחזור ואם לא הוא יחזור טיפה לפני הרסלמניה כדי לנקום בוויד בארט על הפציעה שגרם לו ושלא נדבר על זה שהתכנון הגדול ביותר בשבילו זה הנקמה הסופית בקין.

עוד בנושא בוקר T! בWWE אומרים שכנראה בוקר T יהיה ברוסטר הקבוע של הRAW ולא בסמקדאון, הם הטיחו פצצה מאוד קשה בכך שאמרו שבקרוב מאוד כנראה 2 מתאבקים חשובים בRAW יעברו לסמקדאון! הם נזהרים מאוד לא לספר מי יעבור לסמקדאון!

השאלות הרבות שמפציצות את הWWE למה ג'ון סינה בעצם נפסל בקרב שלו בRAW האחרון? יש 2 סיבות, בגלל שרוצים לעשות מחווה לג'רי המלך לולר, סינה אומר שבסדר והוא יתן את הנשמה שלו בEC, בנוסף גורמים בWWE אומרים שג'ון יהיה במיין איוונט ברסלמניה נגד המיז על אליפות הWWE מה שאומר שבEC המיז ינצח.

החדשות העיקריות של היום! בWWE מתכוננים שבקרב הבא של אדג' נגד זיגלר ויקי תהיה השופטת וקלי קלי תתערב ואדג' ינצח, אבל הכל בגדר שמועה.

עד כאן החדשות! שבוע טוב!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. היכל התהילה
    אני לא חושב שסטינג חותם בwwe.
    הלוואי, אבל לא נראה לי.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אני לא חושב שסטינג חותם בwwe.
    הלוואי, אבל לא נראה לי.
    זה כמו שהיה במקרה של דיזל- חזר ל5 דקות ועזב, וגם זה היה בקרב ראמבל. אתמול ראיתי שבוקר T כבר במשא ומתן עם הWWE מסיום הTLC, זה פעם ראשונה שהWWE לא הדליפו את זה לתקופת זמן מאוד גדולה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •