טוב הפייסבוק שלי מורכב מהרבה פייקים שאין להם התפתחות
וחשבתי אולי אפשר כן לעשות להם התפתחות, אבל אני לא מוצא רעיון טוב מספיק, אז חשבתי אולי אתם תביאו רעיונות.
ההסבר ילך מימין לשמאל
1 הפייק הראשון מבוסס על איירון מן, הוא כאילו מבוסס על רובוט, למרות שהוא לא נראה כמו פוקימונים רגילים מאוד אהבתי אותו ולכן החלטתי שהוא יכנס לפייקדקס.
2 פייק שמבוסס על ביגפוט, הפייק הזה מבוסס על ביגפוט בכך שיש לו רגליים ענקיות, כל הזמן חושבים שביגפוט הוא מפלצת ענקית שזה בעצם חיה קטנה בעלת רגליים ענקיות
3 פייק שמבוסס על בצל ולוחם קרטה, לא מצאתי לו רעיון להתפתחות, למרות שאני מת עליו, הוא מגניב מאוד.
4 פייק שמבוסס על נר, הוא אחד הפייקים שאני אוהב , הוא בנוי בצורה מהדהימה, אבל לא מצאתי לו רעיון טוב להתפתחות
5 פייק שמבוסס על הדג הזה מנמו, זה דג ליצן אם אני לא טועה, לא מצאתי לו רעיון להתפתחות.
6 פייק שמבוסס על ארנב סלעים, בהתחלה חשבתי לעשות אותו סוג סלע אבל בסוף השארתי אותו סוג רגיל, ול מצאתי לו רעיון להתפתחות
7 חתול שחור שמשולב עם כובע מכשפות, הוא אחד הפייקים שאני הכי אוהב, אבל לא מצאתי לו רעיון מתאים להתפתחות
8 פייק שמבוסס על חמסה, לא מצאתי משהו שמתקשר לחמסה אבל דווקא יצא פייק נחמד
9 פייק שמבוסס על נחש ועל מפתח שוודי לא מצאתי לו רעיון להתפתחות
10 פייק שמבוסס על פלמינגו, לא מצאתי חיה שאני יכול לבסס עליה את ההתפתחות שלו, הוא בין הפייקים הראשונים שייצרתי
11 פייק שמבוסס על פסל של איזה שבט עתיק, אני לא זוכר איזה, לא מצאתי לו רעיון להתפתחות
12 פייק שמבוסס על חלוק נחל ועל אומנות הציור שיש בדרך כלל על חלוקי נחל, יש איזה אומנות שמציירים פנים של משהו על חלוקי נכל או סתם מציירים עליהם.
אשמח שתביאו לי רעיונות להתפתחויות או לתת התפתחויות לפייקים האלה, רק בבקשה שיהיו מבוססים על איזה חיה על איזה אגדה, שיהיו מבוססים על משהו זה העיקר.