יש לי כינוי?,ויהיו לי עוד יכולות?Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 07:59 PM
איתי
אתה לא מוצא.
-------------
אני הולך לחדרי לישון ולחשוב על היום המשוגע הזה.
יש לי כינוי?,ויהיו לי עוד יכולות?Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 07:59 PM
איתי
אתה לא מוצא.
-------------
אני הולך לחדרי לישון ולחשוב על היום המשוגע הזה.
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
"מה יש לך ממני,חמוד?"אני אומר לו ברשעות "אני לא צריך אף אחד פה,לא את ג'סי,לא אותך וגם לא את אלברט" אני אומר ומכדורונים אני מגדיל אותם לכדורים בגודל של כדור טניס ואז של כדורגלOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 08:09 PM
יוסי
"אל תתלהב סופר-נובה, "הוא אומר לך "אני לא מתקשר לעוזרת הקטנה שלי שבמקרה קוראים לה בשם של פרח- רק כדי להתנהג אלי בפוצ'י מוצ'י, רק שלא תדאג רוז הזאת, שנעלמתי ליום..."
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
שיניתיOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 02:59 PM
אסף
לא. רקע לא מתאים..
כשאמרת כאב חד, ומצליח להרגיש בדקויות שבריח- כבר הסתדר וחשבתי הולך להיות לך מאגניב- אולי להוריד את הריח- אבל בעקרון.. אבל ברגע שאמרת זנב, ושהוא היה בתוך עכבר זה כבר הוריד מההתרגשות שלי ><" תשנה
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"שמי ג'ייסון מלדיאו, באתי לכאן בשביל להכיר את המקום, ואולי פה אוכל לגלות את הגוף שלי יותר" אני אומר, ובוהה בדלת המעלית.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 08:59 PM
דני
"הממ..כן..אני רואה"הוא אומר וקם, "בוא איתי. עכשיו ומהר."
הוא לוקח אותך ומפעיל הולוגרמה שלך ושלו משוחחים.
אתם הולכים ימינה, שמאלה שלוש פעמים ימינה- ואתם עוצרים מול מעלית.
"תכנס פנימה- ותלחץ על האות ל' במילה מעלית."
המעלית מגיעה והוא הולך.
אתה נכנס פנימה, ולא רואה כפתורים. כתוב רק:
מעלית שרות.
אתה לוחץ על הל'- ופתאום המעלית יורד במהירות מפחידה למטה- היא פותחת מגש ומגישה לך קרואסון ושוקולטה. אתם מתחילים לזוז ימינה.
פתאום היא נעצרת.
"מה שמך, ומה אתה עושה כאן?"
איתי
יהיה לך כינוי- וכמו שהפרופסור אמר, הוא לא יודע מה לעשות לך כדי לגלות את כל שאר היכולות. נחייה ונראה.
---------------------
אתה בקומה רביעית, בפתח של מגורי הבנים. אתה רואה כמה שלטים:
חדרי יסודות- ישר וימינה.
חדרי מתכות- ישר ושמאלה.
חדרים גבוהים- קומה עשר.
חדרי לחץ- קומה תשע.
חדרי אלקטריק- קומה שמונה.
חדרים מודבקים- קומה שבע.
חדרים אטומים- קומה שש.
חדרים רגועים- קומה חמש.
יוסי
אתה מרגיש כאבים במוח, והכדורי אש נעלמים.
"אל תנסה ג'וג'ואה."הוא אומר לך. "אני יכול לקרוא מחשבות, וקצת שליטה מוחית. ברמה שלך- יכול להיות שאפילו אני אצליח לעשות טלפתיה."
אסף
עדיין לא ><" סורי..
זה לא כוח שיכול לשמש אותך.
להפוך לרוח ולעבור מקומות. אבל אחרי זה אתה צריך לחזור לגוף שלך, והוא נמצא במקום ההתחלתי. ובאותו הזמן שאתה מסתובב כרוח- בשעת קרב יכולים כבר לחסל לך את הגוף.
מצטערת
דני
"שם נמצא" הקול אומר. "סיבה לא נכונה. למה אתה כאן?"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני הולך לכיוון חדרי אלקטריק ואומר לעצמי,"אולי שם אני יימצא את סבינה"Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 08:20 PM
איתי
יהיה לך כינוי- וכמו שהפרופסור אמר, הוא לא יודע מה לעשות לך כדי לגלות את כל שאר היכולות. נחייה ונראה.
---------------------
אתה בקומה רביעית, בפתח של מגורי הבנים. אתה רואה כמה שלטים:
חדרי יסודות- ישר וימינה.
חדרי מתכות- ישר ושמאלה.
חדרים גבוהים- קומה עשר.
חדרי לחץ- קומה תשע.
חדרי אלקטריק- קומה שמונה.
חדרים מודבקים- קומה שבע.
חדרים אטומים- קומה שש.
חדרים רגועים- קומה חמש.
יוסי
"אל תנסה ג'וג'ואה."הוא אומר לך. "אני יכול לקרוא מחשבות, וקצת שליטה מוחית. ברמה שלך- יכול להיות שאפילו אני אצליח לעשות טלפתיה."
אסף
עדיין לא ><" סורי..
להפוך לרוח ולעבור מקומות. אבל אחרי זה אתה צריך לחזור לגוף שלך, והוא נמצא במקום ההתחלתי. ובאותו הזמן שאתה מסתובב כרוח- בשעת קרב יכולים כבר לחסל לך את הגוף.
מצטערת
דני
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
איתי
זה חדרי בנים. ><"
חדרי בנות זה בצד השני.
><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
"בסדר, נבחרתי על ידכם, התבקשתי להגיע לכאן לפרטים נוספים" אני משיב במעט רוגז.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 09:20 PM
דני
דני
הדלת נפתחת.
אתה מוצא את עצמך במסדרון ארוך, בצד השני אתה רואה שני אנשים נופלים מתוך חור לשני כיסאות יפים. הם במדים שחורים.
פתאום מאחריך מגיעה עוד מעלית.
"הנה אתה!" אומר האיש שנמצא בתוך המעלית. "קוראים לי טרוי. לא שאלת איפה הכלב שלך? אני השתקתי אותו כדי שאני אוכל להביא אותך לכאן.. לא משנה..."
אתה מסתכל עליו.שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אחרי שאני מביט על המקום ועליו, בודק שאין סכנה כלשהי, אני מחייך ולוחץ לו את היד. "נעים מאוד, אז אני הוא אחד הנבחרים?".Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 09:26 PM
דני
הדלת נפתחת.
אתה מוצא את עצמך במסדרון ארוך, בצד השני אתה רואה שני אנשים נופלים מתוך חור לשני כיסאות יפים. הם במדים שחורים.
פתאום מאחריך מגיעה עוד מעלית.
"הנה אתה!" אומר האיש שנמצא בתוך המעלית. "קוראים לי טרוי. לא שאלת איפה הכלב שלך? אני השתקתי אותו כדי שאני אוכל להביא אותך לכאן.. לא משנה..."
אתה מסתכל עליו.שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות.
כאבים בראשOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 08:20 PM
יוסי
---
"נחמד,אבל אתה לא תעצור אותי"אני אומר
לאחר מכן אני מוציא זרם של אש מהרגליים שלי ומעופף לי במהירות לחדר(הסילון הזה או מה שלא יהיהO![]()
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
שכחתיXD,לאיזה חדר אני אמור ללכת?Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 08:23 PM
איתי
זה חדרי בנים. ><"
חדרי בנות זה בצד השני.
><"
--------
אני הולך לחדרים האטומים
ערכתי שוב.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 2 2008, 03:20 PM
אסף
עדיין לא ><" סורי..
מצטערת
אני אתן לך סיכום כדי שלא תצתרכי לחזור. בנג'י עדיין הופך לרוח אך הוא כן יכול להחזיק בדברים והזמן נעצר ורק הוא יכול לזוז. היתרון בכוח שבמהלך קרב הוא יכול לעצור את הזמן ולשנות דברים שקורים.
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
סליחה על הזמן- םשוט היה לי מוכן ואבא שלי כיבה תמחשב ><"
דני
"חח"הוא צוחק"נבחרים. כן בטח.. סכ"ה DNA משודרג..."
הוא אומר ומתחיל ללכת.
"טוב. D הכין אותנו שיגיעו הרבה אנשים- ככה שלימדו אותנו לדקלם דברים שלמים בעל פה..
אז הנה הדקלום..
אתה מכיר את תהליך האבולוציה?הוא עוד לא הופסק.
לפני שני מליון שנים חשבו שהצורה הסופית שלנו היא מה שרוב האנשים גם כיום. ובכן- לא לכולם. הרבה אנשים- כמוני, כמוך, וכמו ג'סי [אל תגלה- אבל יש ביננו איזה סוג של קשר.. היא קרת רוח- אבל כל כך מגניבה...], נחנו בתהליך אבולוציה מתקדם.
יש לנו רשימות מסווגות ודרכים בשביל למצוא את אותם אנשים.
מסתבר שאחד האנשים שנחנו בתהליך חזר אחורה בזמן, בעזרת מכונה שהמציא- והוציא סוג של ספר מעוטר באיורים, שם הוא העלה את הגילוי החדש שלו, ושל החברה.
כך הוא נתן מוטיבציה לאנשים לחפש דרכים לקבל תהליך אבולוציוני מתקדם."
הוא נותן לך שתי חוברת מרופטות וישנות.
אקס-מן
איירון מן
"אלה אחדות מהחוברות שלו. החברה הזו שהוציא את החוברות [מארוול קומיקס] העלתה את הרעיון להמון חוברות, והשיגה כסף- על משהו שיקרה בעתיד.
בעצם אלה חוברות מדע ולא חוברת לכיף."
הוא עושה הפסקה קצרה ופונה ימינה ואז שמאלה.
"התהליך האבולוציוני לא פיתח את הכוחות עד הסוף. הוא נתן התחלה.
רק במצבי לחץ או התרגשות ממש חזקים - הכוחות נפתחים והאנשים משתמשים בהם בטעות.
בגלל זה יש את השבב.
השבב זה משהו שאנחנו מחדירים לתוך הגוף, והוא בעצם גורם לכך שהכוחות פועלים וניתנים לשליטה. שלא פתאום אנשים יאבדו שליטה על הכוחות וזה יתחיל להרוס אותם.
לכל אחד חברת WMA מחדירה שבב שמחזק במידה שונה. לג'סי היו צריכים רק שבב שנותן לה שליטה על הכוחות - כי היא מאוד חזקה גם ככה.
בזמן האחרון D ביקש מצוות הרופאים שישדרג לה את השבב שגם יעזור לכוחות שלה להפתח עוד יותר.
עם השבב הכוחות לאט נפתחים עם עצמם- השבב רק עוזר, ומרגיל את הכוחות.
אם הכוחות של ג'סי יפתחו לגמרי, וגם השבב שלה- והיא תאבד שליטה, זה יכול להיות קטלני ביותר."
הוא מתנשף עומד ליד איזו דלת, לוחץ על כפתור אומר טרוי. הדלת נפתחת.
"אז.."הוא אומר, "אני אהיה השותף שלך.. לא ממש ברור לי למה.. קרה לך פעם משהו מוזר?כאילו- משהו שלא קוררה לבני אדם נורמליים?נגיד.. פתאום האדמה התקבצה סביב הרגליים שלך? זה מה שקרה לי.."
אתם נכנסים למן אולם גדול כזה.
הוא ענקי! איזה 25 מטר. אתה לא ממש מצליח להסתכל למעלה כי יש יותר מידי מנורות.
כל הקירות והרצפה לבנים.
יש קירות זכוכית אטומים שיוצרים חדרים קטנים.
אתם נכנסים לאיזה אחד מהחדרים.
"לאן הוא נעלם"טרוי ממלמל לעצמו, "אלברט.. תבוא מהר..."
בשניה אדם נמוך קומה, קצת שמנמן- ממושקף, ומתחיל להקריח בחלוק לבן מופיע לפניכם.
מויע לו תגית על החלוק.
אלברט שוורצן.
דוקטור בכיר.
מדען בכיר.
מנהל אגף הבדיקות.
מנהל אגף הנשק העתידני.
"רק הרגע הלך מפה איזה אחד שעובר דרך חפצים.."הוא אומר ומנגב זיעה לא קיימת. "הוא עבר דרך מתכות הנוטריאום.."
"אין סיכוי!"טרוי צועק לו במן פליאה ושמחה ביחד, "אני עזרתי לעצב את זה! זה כמעט בלתי אפשרי!"
יוסי
כאבים במוח. אני יודעת איזה כוחות אני נותנת לדמויות שאני ממציאה.
------------
אתה מתחיל לעוף- אבל בשניה שאתה עולה, האש מתחילה להקטע- ואתה נופל על התחת.
"אתה ממש חלש.." אתה שומע קול במוח שלך. "ועם האגו שלך- אתה חייב שיעורים בחסימה מוחית."
"יואו הצלחתי!" הוא אומר לך בשמחה "עשיתי לך טלפתיה.. אתה ממש צריך חסימה מוחית עם האגו הזה.. מישהו יעצבן אותך ופוף אתה תפסיד בקרב.. יש לך פוטנציאל.."
איתי
אני לא אומרת לך לאיזה חדר- אבל הצלחת D:
--------------------
אתה מתחיל ללכת.
יש מן שטחי ארוך במסדרון, ודלתות. הדלתות נראות כעשויות מעץ דפנה [עץ עתיק ויקר.]
המספרים מתחילים ממספרים נמוכים, ובמהירות קופצים למספרים גבוהים.
אתה נעצר.
37219
מתנוסס על הדלת.
אתה מנסה לעבור דרך הקיר- ואתה מצליח!
אתה רואה מולך מן סלון.
ספה יפה, מולה טלוויזית הולוגרמה רגישה לתנודות, ומאחוריה על הקיר הציר. [בעתיד טלוויזית הולוגרמה רגילה זה משו נורמלי, והולוגרמה רגישה לתנודות זה יוקרה. יש ציר מאחורי ההולוגרמה, ואתה אמור להזיז את האצבע שלך בהתאם למספרים שעל הציר- ואז זה מעביר ערוצים.]
ליד הטלוויזיה יש חלון שמשקיף על נוף הררי שמאחורי רואים את הים- בים יש יאכטה ששטה לה.
יש מן מטבחון כזה בצד, ולידו יש מקרר.
אתה פותח אותו ורואה שהוא מלא בקול מיני משקאות מוגזים ואוכל.
אתה רוא ה מן חדרון מעבר כזה- קצת דומה למסדרון,
יש שתי דלתות- אחת מובילה לחדר אמבטיה יפהפה, שעל האמבטיה יש שני כפתורים של ג'קוזי וקצף,
ובדלת השניה יש חדר שינה עם אורן גדול ומיטה גדולה.
אסף
אני כל כך שונאת שאני צריכ להגיד את זה אבל- לא.
אנייודעת שזה מעצבן- גמאני חווה וחוויתי את זה ><"
אממ
לא עם הרוח הזה, מצידי שיהיה איזה משהו אחר- שהוא התעורר- לא כרוח, והוא שם לב שהשעון לא זז . ואנשים לא זזים או משו כזה.. לא יודעת..
ואם לא הבנת- אתה מרמז לי ברקע איזה כוחות את רוצה, ואני שמה לך כוחות בהתאם למה שהמשחק יכול להרשות לעצמו..
בהתחלה נגיד תוכל לעצור תזמן ממש לחמש שניות כדי להתחמק- ואחרי זה תוכל ככה לדקה או משהו..
אבל תוריד את הכאבים- כי אתה כבר לא נהפך לעכבר..
תעשה מקרה אחר.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"דוקטור?, תוכל להסביר לי יותר על הכוחות של חלק מהאנשים פה?, כמו ג'סי למשל.." אני מתקרב אל הדוקטור עם מבט מבואס.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 3 2008, 07:38 PM
סליחה על הזמן- םשוט היה לי מוכן ואבא שלי כיבה תמחשב ><"
דני
"חח"הוא צוחק"נבחרים. כן בטח.. סכ"ה DNA משודרג..."
הוא אומר ומתחיל ללכת.
"טוב. D הכין אותנו שיגיעו הרבה אנשים- ככה שלימדו אותנו לדקלם דברים שלמים בעל פה..
אז הנה הדקלום..
אתה מכיר את תהליך האבולוציה?הוא עוד לא הופסק.
לפני שני מליון שנים חשבו שהצורה הסופית שלנו היא מה שרוב האנשים גם כיום. ובכן- לא לכולם. הרבה אנשים- כמוני, כמוך, וכמו ג'סי [אל תגלה- אבל יש ביננו איזה סוג של קשר.. היא קרת רוח- אבל כל כך מגניבה...], נחנו בתהליך אבולוציה מתקדם.
יש לנו רשימות מסווגות ודרכים בשביל למצוא את אותם אנשים.
מסתבר שאחד האנשים שנחנו בתהליך חזר אחורה בזמן, בעזרת מכונה שהמציא- והוציא סוג של ספר מעוטר באיורים, שם הוא העלה את הגילוי החדש שלו, ושל החברה.
כך הוא נתן מוטיבציה לאנשים לחפש דרכים לקבל תהליך אבולוציוני מתקדם."
הוא נותן לך שתי חוברת מרופטות וישנות.
אקס-מן
איירון מן
"אלה אחדות מהחוברות שלו. החברה הזו שהוציא את החוברות [מארוול קומיקס] העלתה את הרעיון להמון חוברות, והשיגה כסף- על משהו שיקרה בעתיד.
בעצם אלה חוברות מדע ולא חוברת לכיף."
הוא עושה הפסקה קצרה ופונה ימינה ואז שמאלה.
"התהליך האבולוציוני לא פיתח את הכוחות עד הסוף. הוא נתן התחלה.
רק במצבי לחץ או התרגשות ממש חזקים - הכוחות נפתחים והאנשים משתמשים בהם בטעות.
בגלל זה יש את השבב.
השבב זה משהו שאנחנו מחדירים לתוך הגוף, והוא בעצם גורם לכך שהכוחות פועלים וניתנים לשליטה. שלא פתאום אנשים יאבדו שליטה על הכוחות וזה יתחיל להרוס אותם.
לכל אחד חברת WMA מחדירה שבב שמחזק במידה שונה. לג'סי היו צריכים רק שבב שנותן לה שליטה על הכוחות - כי היא מאוד חזקה גם ככה.
בזמן האחרון D ביקש מצוות הרופאים שישדרג לה את השבב שגם יעזור לכוחות שלה להפתח עוד יותר.
עם השבב הכוחות לאט נפתחים עם עצמם- השבב רק עוזר, ומרגיל את הכוחות.
אם הכוחות של ג'סי יפתחו לגמרי, וגם השבב שלה- והיא תאבד שליטה, זה יכול להיות קטלני ביותר."
הוא מתנשף עומד ליד איזו דלת, לוחץ על כפתור אומר טרוי. הדלת נפתחת.
"אז.."הוא אומר, "אני אהיה השותף שלך.. לא ממש ברור לי למה.. קרה לך פעם משהו מוזר?כאילו- משהו שלא קוררה לבני אדם נורמליים?נגיד.. פתאום האדמה התקבצה סביב הרגליים שלך? זה מה שקרה לי.."
אתם נכנסים למן אולם גדול כזה.
הוא ענקי! איזה 25 מטר. אתה לא ממש מצליח להסתכל למעלה כי יש יותר מידי מנורות.
כל הקירות והרצפה לבנים.
יש קירות זכוכית אטומים שיוצרים חדרים קטנים.
אתם נכנסים לאיזה אחד מהחדרים.
"לאן הוא נעלם"טרוי ממלמל לעצמו, "אלברט.. תבוא מהר..."
בשניה אדם נמוך קומה, קצת שמנמן- ממושקף, ומתחיל להקריח בחלוק לבן מופיע לפניכם.
מויע לו תגית על החלוק.
אלברט שוורצן.
דוקטור בכיר.
מדען בכיר.
מנהל אגף הבדיקות.
מנהל אגף הנשק העתידני.
"רק הרגע הלך מפה איזה אחד שעובר דרך חפצים.."הוא אומר ומנגב זיעה לא קיימת. "הוא עבר דרך מתכות הנוטריאום.."
"אין סיכוי!"טרוי צועק לו במן פליאה ושמחה ביחד, "אני עזרתי לעצב את זה! זה כמעט בלתי אפשרי!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)