Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 60 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 888
  1. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 3 2008, 06:38 PM
    יוסי
    כאבים במוח. אני יודעת איזה כוחות אני נותנת לדמויות שאני ממציאה.
    ------------
    אתה מתחיל לעוף- אבל בשניה שאתה עולה, האש מתחילה להקטע- ואתה נופל על התחת.
    "אתה ממש חלש.." אתה שומע קול במוח שלך. "ועם האגו שלך- אתה חייב שיעורים בחסימה מוחית."
    "יואו הצלחתי!" הוא אומר לך בשמחה "עשיתי לך טלפתיה.. אתה ממש צריך חסימה מוחית עם האגו הזה.. מישהו יעצבן אותך ופוף אתה תפסיד בקרב.. יש לך פוטנציאל.."

"חסימה מוחית?
    אוקיי..."אני אומר לו וממשיך ללכת לחדר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 3 2008, 06:38 PM

איתי
    אני לא אומרת לך לאיזה חדר- אבל הצלחת D:
    --------------------
    אתה מתחיל ללכת.
    יש מן שטחי ארוך במסדרון, ודלתות. הדלתות נראות כעשויות מעץ דפנה [עץ עתיק ויקר.]
    המספרים מתחילים ממספרים נמוכים, ובמהירות קופצים למספרים גבוהים.
    אתה נעצר.
    37219
    מתנוסס על הדלת.
    אתה מנסה לעבור דרך הקיר- ואתה מצליח!
    אתה רואה מולך מן סלון.
    ספה יפה, מולה טלוויזית הולוגרמה רגישה לתנודות, ומאחוריה על הקיר הציר. [בעתיד טלוויזית הולוגרמה רגילה זה משו נורמלי, והולוגרמה רגישה לתנודות זה יוקרה. יש ציר מאחורי ההולוגרמה, ואתה אמור להזיז את האצבע שלך בהתאם למספרים שעל הציר- ואז זה מעביר ערוצים.]
    ליד הטלוויזיה יש חלון שמשקיף על נוף הררי שמאחורי רואים את הים- בים יש יאכטה ששטה לה.
    יש מן מטבחון כזה בצד, ולידו יש מקרר.
    אתה פותח אותו ורואה שהוא מלא בקול מיני משקאות מוגזים ואוכל.
    אתה רוא ה מן חדרון מעבר כזה- קצת דומה למסדרון,
    יש שתי דלתות- אחת מובילה לחדר אמבטיה יפהפה, שעל האמבטיה יש שני כפתורים של ג'קוזי וקצף,
    ובדלת השניה יש חדר שינה עם אורן גדול ומיטה גדולה.

אני מתקלח במהירות ואז הולך לישון

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. משתמש מנוסה
    דני
    "טוב."הוא אומר "ג&#39;סי היא נערת קרח כזו. הכוחות שלה הם הורדת טמפרטורת הגוף שלה, ראיה תרמית, יצירת קרח [ע"י הקפאת הלחות באוויר],הקפאה של דברים ויצירת שריון מגן עשוי מקרח דחוס. טרוי הוא סוג של איש אדמה, הוא בעזרת מחשבה וכל מיני תנועות לעשותכל מיני דברים מאדמה קשה, יכול לגרום לעצמו להתכסות באדמה ככה שיש לו סוג של שירוין, יכול לעשות גל הדף תת קרקעי, כמו רעידת אדמה אבל שמכוונת למקום מסוים, בעקרון הוא שולט באדמה, וגם במתכת- אבל זה צורך ממנו יותר כוח... יש עוד כמה אנשים שאתה לא ממש מכיר אז זה לא משנה, וגם אני- אני טלפורטר."

יוסי
    &#39;כן חסימה מוחית&#39; אתה שומע קול בתוך הראש שלך. &#39; אנשי םחזקים יכולים לגרום לך לעשות מה שהם רוצים אם לא תלמד.&#39;
    פתאום אתה בלי רצונך עושה כדור אש בגודל של כדורגל- ומעיף אותו על עצמך. כמובן שזה לא מזיק לך, אבל זה קצת מכאיב.

אית
    הלכת לישון ><"
    קמת O:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 01:14 PM
    יוסי
    &#39;כן חסימה מוחית&#39; אתה שומע קול בתוך הראש שלך. &#39; אנשי םחזקים יכולים לגרום לך לעשות מה שהם רוצים אם לא תלמד.&#39;
    פתאום אתה בלי רצונך עושה כדור אש בגודל של כדורגל- ומעיף אותו על עצמך. כמובן שזה לא מזיק לך, אבל זה קצת מכאיב.
    &#39;אוקיי&#39; אני חושב בקול מעוצבן
    אחריי זה אני ממשיך לכיוון החדר

5. משתמש מנוסה
    יוסי
    &#39;חבל..&#39; אתה שומע קול בוך ראשך שנחלש מרגע לרגע ככל שאתה מתרחק. &#39;אני יכול לעזור לך. אבל אם לא..&#39;
    לפתע אתה נותן לעצמך אגרוף בבטן ואתה עף אחורה מהמכה.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

6. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 01:21 PM
    יוסי
    &#39;חבל..&#39; אתה שומע קול בוך ראשך שנחלש מרגע לרגע ככל שאתה מתרחק. &#39;אני יכול לעזור לך. אבל אם לא..&#39;
    לפתע אתה נותן לעצמך אגרוף בבטן ואתה עף אחורה מהמכה.
    &#39;תלמד אותי&#33;&#39; אני חושב בצרחה

7. משתמש מנוסה
    יוסי
    "זה לא יעזור לך לצרוח."הוא אומר. "בוא אני אתאר לך איך אני רואה את זה. בתוך המוח- זה כאילו עולם משלך לכל אחד. קוראי מחשבות- מלמדים אותם איך למצוא את הדרך, ולהבין את הסימנים שבתוך המוח.למשל-אם יש למשל הרים, אז אתה צריך להיות על אחד מהם. הסימנים שבעולם יובילו את הקוראי מחשבות אליך. למשל- מים, סימן לבלבול,אי-יציבות,ומהפכה. זה בעצם המצב שלך.ככה מגיעים אליך. בעקרון אם אתה לא עמיד בפני קריאת מחשבות ושליטה מוחית- הקורא מחשבות פשוט נוגע בך בעולמך- וככה הוא מקבל שליטה. אבל אם אתה כן יכול- אתה מודע לעולמך, ואתהיודע מי נכנס- ככה תוכל להלחם בזה.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

8. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 01:31 PM
    יוסי
    "זה לא יעזור לך לצרוח."הוא אומר. "בוא אני אתאר לך איך אני רואה את זה. בתוך המוח- זה כאילו עולם משלך לכל אחד. קוראי מחשבות- מלמדים אותם איך למצוא את הדרך, ולהבין את הסימנים שבתוך המוח.למשל-אם יש למשל הרים, אז אתה צריך להיות על אחד מהם. הסימנים שבעולם יובילו את הקוראי מחשבות אליך. למשל- מים, סימן לבלבול,אי-יציבות,ומהפכה. זה בעצם המצב שלך.ככה מגיעים אליך. בעקרון אם אתה לא עמיד בפני קריאת מחשבות ושליטה מוחית- הקורא מחשבות פשוט נוגע בך בעולמך- וככה הוא מקבל שליטה. אבל אם אתה כן יכול- אתה מודע לעולמך, ואתהיודע מי נכנס- ככה תוכל להלחם בזה.
    &#39;רק תצא מהראש שלי,בבקשה&#39; אני חושב בכניעה

9. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 02:14 PM
    דני
    "טוב."הוא אומר "ג&#39;סי היא נערת קרח כזו. הכוחות שלה הם הורדת טמפרטורת הגוף שלה, ראיה תרמית, יצירת קרח [ע"י הקפאת הלחות באוויר],הקפאה של דברים ויצירת שריון מגן עשוי מקרח דחוס. טרוי הוא סוג של איש אדמה, הוא בעזרת מחשבה וכל מיני תנועות לעשותכל מיני דברים מאדמה קשה, יכול לגרום לעצמו להתכסות באדמה ככה שיש לו סוג של שירוין, יכול לעשות גל הדף תת קרקעי, כמו רעידת אדמה אבל שמכוונת למקום מסוים, בעקרון הוא שולט באדמה, וגם במתכת- אבל זה צורך ממנו יותר כוח... יש עוד כמה אנשים שאתה לא ממש מכיר אז זה לא משנה, וגם אני- אני טלפורטר."
    "איזה מגניב" אני חושב לעצמי ומביט על המקום. "יש משהו שאני צריך לעשות כאן?" אני שואל את הדוקטור.

10. משתמש מנוסה
    יוסי
    אממ- הוא אמר את זה ><" כתוב אמר, לא שמעת בתוך הראש ><"

דני
    "אתה ראשון שמגיב ככה."הוא אומר בפליאה, "אנחנו צריכים להעביר אותך בדיקות, ולהשתיל לך שבב. טוב, תספר לי על כללללללל הדברים המוזרים שקרו חלך בחיים...מזה שהגרב שלך לא הסריחה אחרי שיעור התעמלות, עדש- אמ...פציעה שהחלימה מהר, יכול להיות?"הוא מעלה חיוך על פניו.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

11. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 05:18 PM
    יוסי
    אממ- הוא אמר את זה ><" כתוב אמר, לא שמעת בתוך הראש ><"

"נו ו...?" אני שואל בציניות
    "חסימת מוח או לא...אני עף מפה" אני אומר ולאחר מכן הולך משם

12. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 06:18 PM
    דני
    "אתה ראשון שמגיב ככה."הוא אומר בפליאה, "אנחנו צריכים להעביר אותך בדיקות, ולהשתיל לך שבב. טוב, תספר לי על כללללללל הדברים המוזרים שקרו חלך בחיים...מזה שהגרב שלך לא הסריחה אחרי שיעור התעמלות, עדש- אמ...פציעה שהחלימה מהר, יכול להיות?"הוא מעלה חיוך על פניו.
    "אדם מוזר" אני חושב לעצמי ומתחיל לספר לו ת&#39;סיפור שלי.

"ובכן, כשהייתי באתר בנייה אחד, נפל ממש לידי כדור ברזל ענק מימדים אשר מרוב פגיעתו באדמה, עפתי אחורה והתנגשתי בכל המתכות והזכוכיות שהיו שם. הרופא אמר שאני אחלים רק בעוד חודש-חודשיים, אך פחות מיומיים החלמתי והצלחתי לעמוד על הרגליים, ואפילו הצלחתי להרים את הדברים הכבדים כמו שאז יכלתי" אני אומר ומתגאה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 4 2008, 01:14 PM

אית
    הלכת לישון ><"
    קמת O:
    "טלפון" אני אומר וכשהוא מגיע אני מחייג למרכזיה ומבקש את השותף שלי(בלאט שכחתי איך קוראים לו)

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

14. משתמש מנוסה
    יוסי
    &#39;בעיה שלך&#39; אתה שומע קול בתוך המוח. &#39; כשיעשו לך קרבות אימונים - אל תאמר שלא הצעתי לך חסימת מוח...&#39;

קול של רמקול נשמע מלמעלה.
    הכרדת מערכת, הכרזת מערכת, מחר בשעה שתיים עשרה קרבות אימונים. בשביל לקבל את המערכת אימונים- נא לבדוק במחשב.

דני
    דני- בקשר לשאלה למטה, תזכור מה שדיברנו עליו במסן..
    ---------------------------
    "נמנמ.. אני כבר מכיר תתכונה הזו.."הוא אומר. "בבירור יש לך תכונת הבראה. כל עוד אתה לא נפגע מסטרקטסיום *זה נשמע כמו סטרקציום*, הפצעים מחלימים לך במהירות- במיוחד אם אלה שריטות."
    הוא לוקח סכין מהשולחן, וחותך לך פצע גדול ביד, זה מכאיב לך מאוד- אבל תוך עשר שניות אתה רואה שהפצע לאט לאט נעלם ומתאחה.
    "תגיד-"טרוי שואל אותך, "פרופסור אני יודע שאתה שואל תשאלות- אבל הוא מזכיר לי את קפ&#39;.. הדברים הכבדים שהרמת- גם האחרים הצליחו להרים? או שהיו דברים שרק אתה?"

קול של רמקול נשמע מלמעלה.
    הכרדת מערכת, הכרזת מערכת, מחר בשעה שתיים עשרה קרבות אימונים. בשביל לקבל את המערכת אימונים- נא לבדוק במחשב.

איתי
    קוראים לו מייקל.
    "שיחה מועברת." נשמע הקול הרובוטי.
    "הלו?" נשמע קולו של מייקל מהצד האחר.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 5 2008, 02:51 PM

איתי
    קוראים לו מייקל.
    "שיחה מועברת." נשמע הקול הרובוטי.
    "הלו?" נשמע קולו של מייקל מהצד האחר.
    "זה סלוואן,מה אני צריך לעשות עכשיו?" אני שואל אותו ואז אומר,"אני לא אמור לשבת פה כל היום"

עמוד 14 מתוך 60 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •