אני מחפש,אולי יהיה שלט שכתוב בו על טרויOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 11 2008, 12:57 PM
יוסי
אתה מסתכל על הדף.
12.00 - טרוי
13.00 - ראסל
14.00 - מת'יו
15.00 - ג'ייסון
16.00 - שיעור הגנה והתקפה - ג'סי.
אני מחפש,אולי יהיה שלט שכתוב בו על טרויOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 11 2008, 12:57 PM
יוסי
אתה מסתכל על הדף.
12.00 - טרוי
13.00 - ראסל
14.00 - מת'יו
15.00 - ג'ייסון
16.00 - שיעור הגנה והתקפה - ג'סי.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"סבינה" אני מהרהר לעצמי ואז נזכר שיכול להיות שהיא פה אני נותן ל*דני-אני לא שאלתי את השם שלו אפילו*דחיפה קלה במהירות ובודק עם יש חיפוש של סוכנים כדי לחפש את סבינהOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 11 2008, 07:27 PM
דני
אתה רואה על הלוח מן כזה אייקון קטן של לוח זמנים.
אתה לוחץ עליו.
אתה לא מצליח לפתוח אותו.
אתה מתעצבן כבר- ולוחץ בעוצמה ממש חזקה, והוא נפתח.
12.00 - מת'יו
13.00 - סלואן אובר
14.00 - ג'סי
15.00 - ג'ו גלטן.
16.00 - שיעור הגנה והתקפה - טרוי.
איתי
אתה רואה אתה לוח זמנים שלו O:
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
אני מסתובב ודוחף אותך אל הקיר O:Originally posted by Bug@Sep 11 2008, 09:11 PM
"סבינה" אני מהרהר לעצמי ואז נזכר שיכול להיות שהיא פה אני נותן ל*דני-אני לא שאלתי את השם שלו אפילו*דחיפה קלה במהירות ובודק עם יש חיפוש של סוכנים כדי לחפש את סבינה
אני עובר דרך הקיר ואז חוזר דרך קיר אחרOriginally posted by Voodoo@Sep 11 2008, 08:50 PM
אני מסתובב ודוחף אותך אל הקיר O:
"אתה רואה אותי,ועכשיו לא" אני אומר בליגלוג ואז נעלם ובודק במחשב עם יש חיפוש סוכנים בלי שהוא יסים לב.
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
הילה מחקי אותי מהמשחק..את תמיד אומרת שאני לא שיניתי רקע..בקיצור אני מחוק ביי תהנו..
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
*עריכה*
יצא לי בטעות ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
דני ואיתי
דני
אתה רואה שהמקשים במקלדת כאילו נלחצים, ואתה מבין שהוא מקליד.
אתה מזיז אותו הצידה.
*באותו זמן*
איתי
אתה מקליד "חיפוש סוכנים" במקלדת-
ואתה מגיע לקובץ.
אין לך הרשאה להיכנס לקוב זה.
המחשב מעלה הודעה קופצת.
ג'ייסון מעיף אותך מהמחשב.
אלמוג
כתבתי לך בפרטי.
זו הסיבה- ואפרות שלך.
האפשרות השניה תקנה לך משחק מעניין יותר- ובגלל זה אני ממליצה.
האפשרות הראשונה- לא יכולתי למצוא המשכים, כי זה לא היה הגיוני- אלא אם תוסיף שאביך מדען, ובגיל חמש הוא לקח אותך למעבדה שלו ירדתם במדרגות- ומשם אתה לא זוכר כלום.
זה יקנה לי אפשרות להמשיך לך תמשחק.
יוסי
אתה מהלך במסדרון הכיתות.
אתה רואה המון שלטי הולוגרמות על כל הכיתות- ופתאום אתה חולף על כניסה לחדר- שאין הולוגרמה.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
"בחור, אם אתה לא רוצה להסתבך, בבקשה תעזוב" אני אומר למפגר הבלתי נראה, ובודק את השעה ואיפה האימון שלי.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 12 2008, 08:15 PM
דני ואיתי
דני
אתה רואה שהמקשים במקלדת כאילו נלחצים, ואתה מבין שהוא מקליד.
אתה מזיז אותו הצידה.
דני
השעה היא 12.46
*אתה חכם P: בדקת באיזה חדר זה D: *
כל האימונים יעשו בחדר אימונים מספר 8- חוץ משיעור הגנה והתקפה שיודרך בידי טרוי- ויהיה בכיתה מס' 8.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"מצויין" אני אומר בלחש, ומתחיל ללכת אל חדר אימונים מס' 8 לאימונים של הדוקטור.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 12 2008, 08:37 PM
דני
השעה היא 12.46
*אתה חכם P: בדקת באיזה חדר זה D: *
כל האימונים יעשו בחדר אימונים מספר 8- חוץ משיעור הגנה והתקפה שיודרך בידי טרוי- ויהיה בכיתה מס' 8.
דני
איזה דוקטור?
><"
----------------
אתה יורד למטה- ופתאום נזכר שאתה לא יודע איפה זה בכלל.
אתה מוצא את עצמך עומד מול פתח. כיתות
'כמובן..'אתה חושב לעצמך, ומתחיל ללכת לכיוון הפתח.
אתה מוצא את עצמך במסדרון רחב- שני מטרים רוחב, שישה מטרים גובה, ובערך כמאה מטרים אורך.
משני צדדי המסדרון יש דלתות עם שלטים מעל כל אחת. סגנון השלטים הוא כמו הסגנון בפתח למגורים.
אסטרטגיה וטקטיקה
מחשבות וטלפתיה
קריאת פנים
חסימה מוחית
אומנויות לחימה
מהירות וכוח
שליטה בדחפים
כיתה 1
כיתה 2
כיתה 3
כיתה 4
כיתה 5
כיתה 6
כיתה 7
כיתה 8
חדר אימונים 1
חדר אימונים 2
חדר אימונים 3
חדר אימונים 4
חדר אימונים 5
חדר אימונים 6
חדר אימונים 7
חדר אימונים 8
חוץ מבחדר אימונים מספר 8- אתה רואה מן הולוגרמות של שלטים- שכתובים בהם שמות של אנשים מסויימים- וזה שזה חדרים רק להם.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אתעלם ואלך לחדר אימונים מס' 8Originally posted by אבטיחי D:@Sep 12 2008, 10:07 PM
דני
איזה דוקטור?
><"
----------------
אתה יורד למטה- ופתאום נזכר שאתה לא יודע איפה זה בכלל.
אתה מוצא את עצמך עומד מול פתח. כיתות
'כמובן..'אתה חושב לעצמך, ומתחיל ללכת לכיוון הפתח.
אתה מוצא את עצמך במסדרון רחב- שני מטרים רוחב, שישה מטרים גובה, ובערך כמאה מטרים אורך.
משני צדדי המסדרון יש דלתות עם שלטים מעל כל אחת. סגנון השלטים הוא כמו הסגנון בפתח למגורים.
אסטרטגיה וטקטיקה
מחשבות וטלפתיה
קריאת פנים
חסימה מוחית
אומנויות לחימה
מהירות וכוח
שליטה בדחפים
כיתה 1
כיתה 2
כיתה 3
כיתה 4
כיתה 5
כיתה 6
כיתה 7
כיתה 8
חדר אימונים 1
חדר אימונים 2
חדר אימונים 3
חדר אימונים 4
חדר אימונים 5
חדר אימונים 6
חדר אימונים 7
חדר אימונים 8
חוץ מבחדר אימונים מספר 8- אתה רואה מן הולוגרמות של שלטים- שכתובים בהם שמות של אנשים מסויימים- וזה שזה חדרים רק להם.
אני מנסה להכנס לאותו חדרOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 12 2008, 07:15 PM
יוסי
אתה מהלך במסדרון הכיתות.
אתה רואה המון שלטי הולוגרמות על כל הכיתות- ופתאום אתה חולף על כניסה לחדר- שאין הולוגרמה.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יוסי
אתה מצליח!
אתה רואה שעון דיגילטי תקוע בקיר מימינך.
12.52
החדר במימדים רגילים של כיתת לימודים.
אין שלוחנות- רק שני כיסאות בכל אחד מהקצוות של החדר.
הרצפה- אין רצפה! איפה שהייתה אמור להיות רצפה, יש אדמת מדבר [לא חול- אדמה.. כמו בגראנד קניון שבאמריקה..]
הקירות לבנים, ויש נקודות חומות של אדמה בחלק מהן.
אתה מסתכל למעלה- יש חלון שקוף- שמעליו אתה רואה את השמש בבירור.
פעם ראשונה שאתה מסתכל על השמש ומרגיש חמימות נפלאה.
אתה קולט שהאצבע שלך נדלקה ללא שליטתך.
דני
אתה נכנס.
אתה רואה חדר עם קירות לבנים, ורצפת שיש.
התקרה מלמעלה שקופה- ורואים שמיים צלולים.
החדר במימדים של כיתת לימוד- אבל אין שולחנות.
יש רק שני כיסאות מכל צד של החדר.
הכיסאות מרופדים היטב.
'מיני כורסאות ממש' אתה חושב לעצמך.
אתה רואה שעון דיגיטלי שתקוע בקיר.
12.52
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אני מתיישב על אחד מהכיסאות ומחכהOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 12 2008, 09:31 PM
יוסי
אתה מצליח!
אתה רואה שעון דיגילטי תקוע בקיר מימינך.
12.52
החדר במימדים רגילים של כיתת לימודים.
אין שלוחנות- רק שני כיסאות בכל אחד מהקצוות של החדר.
הרצפה- אין רצפה! איפה שהייתה אמור להיות רצפה, יש אדמת מדבר [לא חול- אדמה.. כמו בגראנד קניון שבאמריקה..]
הקירות לבנים, ויש נקודות חומות של אדמה בחלק מהן.
אתה מסתכל למעלה- יש חלון שקוף- שמעליו אתה רואה את השמש בבירור.
פעם ראשונה שאתה מסתכל על השמש ומרגיש חמימות נפלאה.
אתה קולט שהאצבע שלך נדלקה ללא שליטתך.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)