Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 60 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 888
  1. משתמש מנוסה
    שם במציאות:יובל
    שם במשחק:ברנדון פוטר
    תמונה/תיאור :שער שחור בסגון פרוע עניים שחורות חלוצה חסרת שרוולים מכנסיים ארוכות
    רקע: ברנדון נולד למשפחה חסרת כל, והיה ילד יחיד. כשברנדון היה ילד- אביו נפטר והותיר אחריו אולר עם הרבה סכינים ואפרויות. יום אחד בגיל חמש, ברנדון ניסה לחצות את הכביש באור אדום. הוא התחיל לחצות- וכשהיה באמצע הכביש באה מכונית צופרת בחוזקה לעברו. ברנדון התחיל לרוץ- אבל ראה שהוא לא מספיק. הוא ניסה לגונן על עצמו בידיים, ועצם את עייניו בחוזקה- במחשבה שהנהג יעצור. עברו כמה שניות בלי שקרה כלום- וברנדון הרגיש מספיק פתוח כדי לפתוח את עייניו- ופתאום הכל המשיך מחדש.
    אופי: שקט
    עוזר
    אמיץ
    חכם(התשובה כן)

שקרן
    מתעצבן בקלות
    קר רוח
    אלים

מקווה שזה טוב

2. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 14 2008, 04:09 PM
    דני
    אתה שומע רעש של חשמל נמוג מסביבך.
    "אז הבנת?" הוא שואל אותך ומעיין בעיתון שעף לו מתוך הדלת ונחת לידיו של מת'יו. " אני לא כאן כדי לנצח אותך, אלא ללמד. תסתכל על החדר הזה רגע. מה אתה מרגיש? מה הוא עושה לך?"
    "הוא עושה לי נעים כזה, אני מרגיש רגוע מדי בחדר הזה...כאילו לא מלחיץ אותי בכלל" אני משיב ובוהה על הרצפה.

3. משתמש מנוסה
    איתי
    ההולוגרמת מסך קצת מתעמעמת וחוזרת לעצמה כתוצאה של הפרעה מן המשדר הולוגרמה.

יוסי
    אתה יודע מה זה סופר נובה?
    סופר נובה זה מושג שבעצם זה שלב מסוים בהתפתחות של השמש / הפיצוץ שלה, אני לא בטוחה.
    ברגע שאתה הופך לסופר נובה, זה דורש ממך המווווווווון כוח, וזה יוצר מסביבך סוג של שמש כזו, שזה בעצם חום של... 250 מעלות סלציוס ++++
    עכשיו תשקול את מהלכך מחדש.

יובל
    -שם מלא.
    -"שחור שער" ?? >.<
    -הרקע שלך כ"כ לא ><" זה רק רעיונות לרקעים- לא ממש להעתיק את השורה הזו><" אתה אמור לפתח את זה יותר, למשל:
    ברנדון נולד למשפחה חסרת כל, והיה ילד יחיד. כשברנדון היה ילד- אביו נפטר והותיר אחריו אולר עם הרבה סכינים ואפרויות. יום אחד בגיל חמש, ברנדון ניסה לחצות את הכביש באור אדום. הוא התחיל לחצות- וכשהיה באמצע הכביש באה מכונית צופרת בחוזקה לעברו. ברנדון התחיל לרוץ- אבל ראה שהוא לא מספיק. הוא ניסה לגונן על עצמו בידיים, ועצם את עייניו בחוזקה- במחשבה שהנהג יעצור. עברו כמה שניות בלי שקרה כלום- וברנדון הרגיש מספיק פתוח כדי לפתוח את עייניו- ופתאום הכל המשיך מחדש.
    את זה אתה יכול להעתיק ><"
    -אתה לא צריך להסביר לי מה זה כל דבר >.< רק תגיד את התכונה וזהו ><"
    גם אתה כמו אלמוג?&#33;?&#33;?&#33; כבר מבין שיש לו כוחות?&#33;?&#33; מה הקטע עם האויב?&#33;?&#33;
    לא.
    שקט + מתבודד= בשבילי אותו דבר
    "מתלהב מכל דבר מגניב אבל גם רציני" ><"
    חכם זה חכם, זה לא יכוללהיות משו אחר ><"
    בעעעע
    תשנה הכל כמעט O:

דני
    "בדיוק" הוא אומר בעושה מן קליק באצבעותיו. "החדר הזה גורם לאנשים להיות רגועים. שזה מה שמפריע לקוראי מחשבות. לרוב בזמן קרב- אנשים לחוצים. או חושבים מה לעשות. יותר מידי חושבים וחושבים וחושבים. ככה אנחנו פורצים אותם בקלות- ומוצאים את החולשה. החדר הזה תורם לאנשים שלא למדו לעשות חסימת מוח- וככה עוזר להם להרגע ומקשה על קוראי המחשבות."
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by realman@Sep 14 2008, 08:06 PM
    שם במשחק:ברנדון
    רקע: ברנדון נולד למשפחה חסרת כל, והיה ילד יחיד. כשברנדון היה ילד- אביו נפטר והותיר אחריו אולר עם הרבה סכינים ואפרויות. יום אחד בגיל חמש, ברנדון ניסה לחצות את הכביש באור אדום. הוא התחיל לחצות- וכשהיה באמצע הכביש באה מכונית צופרת בחוזקה לעברו. ברנדון התחיל לרוץ- אבל ראה שהוא לא מספיק. הוא ניסה לגונן על עצמו בידיים, ועצם את עייניו בחוזקה- במחשבה שהנהג יעצור. עברו כמה שניות בלי שקרה כלום- וברנדון הרגיש מספיק פתוח כדי לפתוח את עייניו- ופתאום הכל המשיך מחדש.
    עוזר
    אמיץ
    לומד דברים במהירות

שקרן
    מתעצבן בקלות
    (אני לא מצוא עוד שניים)

מקווה שזה טוב
    ערכתי ומקווה שיצא טוב

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 01:48 PM
    איתי
    ההולוגרמת מסך קצת מתעמעמת וחוזרת לעצמה כתוצאה של הפרעה מן המשדר הולוגרמה.

יוסי
    סופר נובה זה מושג שבעצם זה שלב מסוים בהתפתחות של השמש / הפיצוץ שלה, אני לא בטוחה.
    ברגע שאתה הופך לסופר נובה, זה דורש ממך המווווווווון כוח, וזה יוצר מסביבך סוג של שמש כזו, שזה בעצם חום של... 250 מעלות סלציוס ++++

יובל
    -שם מלא.
    -"שחור שער" ?? >.<
    -הרקע שלך כ"כ לא ><" זה רק רעיונות לרקעים- לא ממש להעתיק את השורה הזו><" אתה אמור לפתח את זה יותר, למשל:
    ברנדון נולד למשפחה חסרת כל, והיה ילד יחיד. כשברנדון היה ילד- אביו נפטר והותיר אחריו אולר עם הרבה סכינים ואפרויות. יום אחד בגיל חמש, ברנדון ניסה לחצות את הכביש באור אדום. הוא התחיל לחצות- וכשהיה באמצע הכביש באה מכונית צופרת בחוזקה לעברו. ברנדון התחיל לרוץ- אבל ראה שהוא לא מספיק. הוא ניסה לגונן על עצמו בידיים, ועצם את עייניו בחוזקה- במחשבה שהנהג יעצור. עברו כמה שניות בלי שקרה כלום- וברנדון הרגיש מספיק פתוח כדי לפתוח את עייניו- ופתאום הכל המשיך מחדש.
    את זה אתה יכול להעתיק ><"
    -אתה לא צריך להסביר לי מה זה כל דבר >.< רק תגיד את התכונה וזהו ><"
    גם אתה כמו אלמוג?&#33;?&#33;?&#33; כבר מבין שיש לו כוחות?&#33;?&#33; מה הקטע עם האויב?&#33;?&#33;
    לא.
    שקט + מתבודד= בשבילי אותו דבר
    "מתלהב מכל דבר מגניב אבל גם רציני" ><"
    חכם זה חכם, זה לא יכוללהיות משו אחר ><"
    בעעעע
    תשנה הכל כמעט O:

דני
    "בדיוק" הוא אומר בעושה מן קליק באצבעותיו. "החדר הזה גורם לאנשים להיות רגועים. שזה מה שמפריע לקוראי מחשבות. לרוב בזמן קרב- אנשים לחוצים. או חושבים מה לעשות. יותר מידי חושבים וחושבים וחושבים. ככה אנחנו פורצים אותם בקלות- ומוצאים את החולשה. החדר הזה תורם לאנשים שלא למדו לעשות חסימת מוח- וככה עוזר להם להרגע ומקשה על קוראי המחשבות."
    בלאט&#33;&#33;&#33;&#33;מחשב מחורבן@&#33;&#33;&#33;@@&#33;
    ------------------
    "נימאס כבר מהמחשב הזה" אני מיתעצבן והולך משם

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

6. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 01:48 PM
    יוסי

O:
    המדען אמר שכמעט הפכתי לסופר נובה&#33;
    ---
    אני מנסה שכל הרגל שלי תבער ואז אבעט בקיר

7. משתמש מנוסה
    יובל
    כבר אמרתי לך שם מלא ><"
    ואתה חכם או לא?
    לא כתבת O:
    לומד דברים במהירות זה לא נקרא חכם, זו תכונה שונה..

איתי
    אתה מרגיש מן קלילות,כאילו ערפל מוזר עוטף אותך ומפריד אותך לחלקיקים, ופתאום אתה מוצא את עצמך מול החדר שלך, וערפל קטן מסביב רגליך שבשניה נעלם.

יוסי
    התרגיל שלך לא מצליח.
    "בטון&#33;" אתה שומע את קולו העמום של טרוי מהצד השני, "בטון&#33; תנסה משו אחר... זה בטון שקצת רגיש לחום&#33; תחשוב&#33;&#33;"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

8. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 02:49 PM
    יוסי
    התרגיל שלך לא מצליח.
    "בטון&#33;" אתה שומע את קולו העמום של טרוי מהצד השני, "בטון&#33; תנסה משו אחר... זה בטון שקצת רגיש לחום&#33; תחשוב&#33;&#33;"
    אני משתמש בכוח של השמש ושולח קרן אש ענקית בכל העוצמה לקיר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 02:49 PM

איתי
    אתה מרגיש מן קלילות,כאילו ערפל מוזר עוטף אותך ומפריד אותך לחלקיקים, ופתאום אתה מוצא את עצמך מול החדר שלך, וערפל קטן מסביב רגליך שבשניה נעלם.
    אני מנער את רגלי כדי להעיף את הענן הזה.
    "איך הגעתי לפה"אני לוחש לעצמי בבהלה,אני ממזיז את ראשי כדי לחזור לעצמי ואז
    הולך בחזרה לאיזור המחשבים כדי לשאול מישהו איפה דוקטור אלברט כדי לספר לא על האירוע המוזר

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 02:48 PM
    דני
    "ברור" אני משיב בבטחון רב ובוהה שוב על הקיר.

11. משתמש מנוסה
    עוזר
    אמיץ
    חכם(התשובה כן)

שקרן
    מתעצבן בקלות
    (אני לא מצוא עוד שניים)

מקווה שזה טוב
    ערכתי ומקווה שזה טוב

12. משתמש מנוסה
    יובל]
    פוטר XD

תמצא עוד שניים באופי ><"
    יש לך רשומים O:

יוסי
    "אמרתי קצת ג&#39;ו.." טרוי צועק. "זה בטון.. תחשוב- מה עושים כדי לחדור בטון?"

איתי
    אתה חושב על המחשב המעצבן והדפוק הזה- וכמה שהוא עצבן אותך.
    אתה מרגיש עוד פעם קלילות- ומוצא את עצמך בעמדות המחשבים. עוד פעם יש לך ערפל כזה ברגליים- ואז הוא נעלם. כאילו נשאב לתוך הרגליים שלך

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

13. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 08:21 PM
    יוסי
    "אמרתי קצת ג&#39;ו.." טרוי צועק. "זה בטון.. תחשוב- מה עושים כדי לחדור בטון?"

"מפוצצים אותו?קודחים בו?" אני עונה בחשש

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Sep 15 2008, 06:25 PM
    "ברור" אני משיב בבטחון רב ובוהה שוב על הקיר.
    דילגת עלי ><

15. משתמש מנוסה
    עוזר
    אמיץ
    חכם(התשובה כן)

שקרן
    מתעצבן בקלות
    קר רוח
    אלים

מקווה שזה טוב
    ערכתיי מקווה טוב

עמוד 24 מתוך 60 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •