איתי
"פשוט וקל." הוא עונה וממשיך לעסוק במחשבו. "את הופך את האצבע שלך לבלתי נראית ואז עובד כרגיל."
איתי
"פשוט וקל." הוא עונה וממשיך לעסוק במחשבו. "את הופך את האצבע שלך לבלתי נראית ואז עובד כרגיל."
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
"מי אתם לזעזעל"אני שואל אותם בזמן שאני מנסה להשתחררOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 12:54 PM
יובל
"כי הוא לא כלב מדבר." אתה שומע קול מאחוריך. "את מסתכל אחורה, ואתה רוא הרק ערפל. לפתע אתה מרגיש מן משהו לא נוח ברגליים- ואתה קולט שהלבישו עליך מן גומי מוזר. הכלב שלך הופך לבנאדם שיושב עליך- ומוציא את אולרך, וכשאתה נאבק להחזירו- הערפל עוטף אותך בעוד ניילון.
"אוי באמת" אני לוחש לעצמי והולך לבדוק את מערכת השעות בדרך שאלברט אמרOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 01:13 PM
איתי
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
יובל האדום D:
"אנחנו," אומר זה שיושב עליך בחיוך, " בדיוק מהסוג שלך."
איתי
"כדאי שתזדרז" אומר לך אלברט, " עכשיו עשרה לשתיים עשרה"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
"אוקיי עכשיו תקומו ממני ותעופו לפני שאני מטפל בכם אישית"אני אומר לו ומנסה בכל הכוח לקום ולהרביץ להםOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 02:18 PM
יובל האדום D:
:תקראי לי או יובל י' או איקס:
אני במהירות מזנק לצד כדי להתחמק מהכיסא. "איך בדיוק אלחם מולך?" אני שואל אותו בזמן שאני בורח מהכיסא המטורף.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 17 2008, 09:00 PM
דני
מצטערת :X
הייתה אמורה להיות תגובה אבל המחשב הזה ><"
-----------
"אז אתה קצת פחות מבולבל" הוא אומר. "יש מים- אבל הם כבר צלולים ויפים. עוד שניה אני לא אצליח להכנס פנימה- ו - הופ. עכשיו נרגעת. נתקת את מחשבותיך ואני לא אוכל להתגבר עליך."
הוא קם מכיסאו, עושה תנועה בעזרת שתי אצבעות לעבר הקיר,
ופתאום מליון חפצים מופיעים בכל החדר.
"עכשיו" הוא אמר ועושה תנועה עם היד," אנחנו מתחילים להלחם." התנועה גורמת לכסא שלו להתרומם- והוא מזנק אליך.
יובל האדום O:
לא רוצה ^^
------------
"זה לא יעזור לך בחורצ'יק" הוא אומר. " זה ניילון שאפשר לנשום דרכו- אבל הוא בלתי קריע. עכשיו אתה בא איתנו."
דני
"אתה פה יכול להבריא." הוא אומר, וזורק עליך מנורה. " אני לא. שמעתי שהכינוי שלך הוא קפטן ג'ייסון." אתה לא מצליח להתחמק מהמנורה, וזה עושה לך פצע גדול בכתף.
את לשנייה נופל על הרצפה, מחזיק בכאבים את הכתף שלך- בזמן שהוא זורק עליך עוד מנורות שנשברות.
דם נוזל מהכתף שלך על כל היד.
פתאום אתה מרגיש שהדם עצר.
אתה מסתכל על הכתף- ורואה שהפצע נעלם.
אתה מסתכל על כל שאר הפצעים- וגם הם.
נשארה שם חתיכת זכוכית- אז אתה מוציא אותה. הפצע בשנייהנסגר.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"מנוע?" אני אומרOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 01:02 PM
יוסי
"כן ג'ו," הוא אומר באנחה, "זה ידוע לנו. אבל איך פועלת המקדחה עצמה?"
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
'אוף אני לא יכול להשתחרר והם לקחו לי את האולר מתי שהם ישחררו אותי הם מתים'אני חושב ומנסה להשתחרר בכל זאתOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 02:25 PM
יובל האדום O:
לא רוצה ^^
------------
"זה לא יעזור לך בחורצ'יק" הוא אומר. " זה ניילון שאפשר לנשום דרכו- אבל הוא בלתי קריע. עכשיו אתה בא איתנו."
יוסי
"קרוב," הוא אומר, "אבל לא לזה התכוונתי. יותר נכון על מה היא פועלת."
הוא עושה סימן עם האצבע ויוצא מתחתיך כיסא.
"כדאי שתשמור כוחות." הוא אומר, "אתה תצטרך את האנרגיה הזו כדי לפרוץ את הקיר."
יובל
"טוב נו דיי!" האיש-כלב צועק עליך, "תפסיק לקשקש לי במוח!"
אתה פתאום רואה מי זה שעומד מולך.
אתה רואה נער בגילך, שערו בלונדיני פרוע, והוא לבש מדים שחורים. עייניו היו חומות בורקות, והגפוייה השחורה הבליטה את שריריו.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"נלחמים ברצינות?" אני שואל אותו ומתרומם לאט לאט. אני מתחיל לרוץ אליו ועוקב אחרי כל פעולות שלו.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 03:25 PM
דני
"אתה פה יכול להבריא." הוא אומר, וזורק עליך מנורה. " אני לא. שמעתי שהכינוי שלך הוא קפטן ג'ייסון." אתה לא מצליח להתחמק מהמנורה, וזה עושה לך פצע גדול בכתף.
את לשנייה נופל על הרצפה, מחזיק בכאבים את הכתף שלך- בזמן שהוא זורק עליך עוד מנורות שנשברות.
דם נוזל מהכתף שלך על כל היד.
פתאום אתה מרגיש שהדם עצר.
אתה מסתכל על הכתף- ורואה שהפצע נעלם.
אתה מסתכל על כל שאר הפצעים- וגם הם.
נשארה שם חתיכת זכוכית- אז אתה מוציא אותה. הפצע בשנייהנסגר.
"חשמל?" אני עושה שוב וחושב 'איזה קרצייתי הוא,שיגיד כבר'Originally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 02:33 PM
יוסי
"קרוב," הוא אומר, "אבל לא לזה התכוונתי. יותר נכון על מה היא פועלת."
הוא עושה סימן עם האצבע ויוצא מתחתיך כיסא.
"כדאי שתשמור כוחות." הוא אומר, "אתה תצטרך את האנרגיה הזו כדי לפרוץ את הקיר."
יובל
אתה רואה נער בגילך, שערו בלונדיני פרוע, והוא לבש מדים שחורים. עייניו היו חומות בורקות, והגפוייה השחורה הבליטה את שריריו.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"מי אתה ואיך ידעת מה אני חושב"אני שואל אותו במבט שואלOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 02:33 PM
יובל
לא קיבלתי כינויOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 02:18 PM
יובל האדום D:
איתי
"כדאי שתזדרז" אומר לך אלברט, " עכשיו עשרה לשתיים עשרה"
-----------
*עמדת המחשבים* אני חושב לעצמי כדי לנסות להשתגר לשם
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
דני
"כן." הוא אומר. "ותיזהר במה שאתה עושה- אני מצליח להתקרב אליך." הוא אומר ומתרחק.
אתה שומע מן רחש מאחרויך ומתכופף כאינסטינקט פראי. כעבור שלוש שניות עובר מעליך כסא בשיא השקט- ופוגע בפניו של מת'יו. מת'יו נשכב על הרצפה, ויוצר לעצמו מגן של חפצים.
יוסי
"לא." הוא אומר בבוז. "הכוח שלך הוא אש. חשבתי שאתה יותר חכם." הוא עונה בבטחה.
טרוי עושה תנועה עם האצבע והכסא לופת את כל גופן חוץ מכפות הרגליים.
"עכשיו- על מה מונעת המקדחה?" הוא שואל. "מקדחה ישנה- לא של היום. מקדחה מלפני שני מליון שנה. כשהסתומים ההם בזבזו חצי מהדלק?" הוא מזיז את ידו לעבר פיו- ובכך מסיר מעליך את האדמה. "אופס."
יובל
"יש בעלי חיים שמסוגלים לדעת מה האחרים חושבים-" הוא אומר ומסניף. "בעזרת ריח הזעה שלהם."
איתי
כי לא גילו את כל הכוחותשלך..
-----------
אתה מוצא את עצמך ליד מחשב.
אתה במהירות מפעיל את מחשבך כבלתי נראה, ובודק את לוח הזמנים.
12.00 - ג'סי
13.00 - ג'ייסון מלדיאו
14.00 - ראסל
15.00 - מת'יו
16.00 - שיעור הגנה ותהקפה - מייקל
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)