Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 22 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. מורחקים
    <div align="Center"></div><div align="Center">*קרדיט לדני על הלוגו*</div>

*הקדמה
    ביום קייצי אחד,
    ממש בשעת הצהריים...כשהיה חם מהרגיל. אפילו לא היה לכם מושג שעומד לקרות דבר הזוי ומטורף שישנה את חייכם.
    כאשר פתחתם את דלת חדרכם, היה נראה קיר של מים זורמים, קולות מצמררים ואור בהיר במקצת. חשבתם פעמיים לפני שנכנסתם...כל מני מחשבות עברו בראשכם באותו הרגע.
    &#39;מאיפה צץ המפל מים הזה?&#33;&#39;, &#39;זה באמת החדר שלי? אם כך מהיכן המפל מים?&#39;, &#39;להעיז ולהכנס?&#39;.
    כמובן שנכנסתם. אתם תמיד אוהבים הרפתקאות וכועסים אם פספסתם הרפתקאה מלאת אקשן. כאשר עברתם את המפל...לא הרגשתם רטיבות בכלל, להפך, הרגשתם חום אימים וזיעה החלה לטפטף מן המצח שלכם. פקחתם את עיניכם והופתעתם למראה עיניכם. אתם עומדים באמצע מדבר גדול ועשיר חול חם ורותח.
    &#39;אני חולם או משהו?&#39; חשבתם לעצמכם, וצבטתם את עצמכם אך למרבה הצער אתם לא חולמים. זאת מציאות.
    היה מאוד חם, מצאתם לידכם שכמייה שחורה וגדולה. היא תוכל לכסה אתכם ואת ראשכם מהשמש החזקה שמאירה. כאשר לבשתם את השכמייה...ראיתם באופק כפר קטן עם עצים. &#39;בטוח אוכל לקבל שם שתייה והסברים&#39; חשבתם לעצמכם והתחלתם לצעוד אל הכפר שנראה באופק.

*טופס הרשמה+הסבר
    כינוי בפורום: (הכינוי שלכם בפורום)
    שם מלא: (שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ"ל. מומלץ שם אמריקאי)
    רקע: (לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו&#39;)
    מראה: (אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק)
    הערות/בקשות: (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)
    להעתיק מן הקוד בבקשה,
    קוד:
    &#91;B&#93;כינוי בפורום&#58;&#91;/B&#93; &#40;הכינוי שלכם בפורום&#41;
    &#91;B&#93;שם מלא&#58;&#91;/B&#93; &#40;שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ&#34;ל. מומלץ שם אמריקאי&#41;
    &#91;B&#93;גיל&#58;&#91;/B&#93; &#40;גיל הדמות שלכם במשחק. 16-18&#41;
    &#91;B&#93;רקע&#58;&#91;/B&#93; &#40;לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו&#39;&#41;
    &#91;B&#93;מראה&#58;&#91;/B&#93; &#40;אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק&#41;
    &#91;B&#93;הערות/בקשות&#58;&#91;/B&#93; &#40;יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה&#41;
    *חוקי המשחק
    -החוקים הגלובאלים של פורום פוקימונס חלים גם פה&#33;
    -חוקי פורום חת"מ חלים גם פה&#33;
    -יש לי את הזכות המלאה להחליט מי ירשם למשחק ומי לא. אין להתווכח איתי על זה בכלל.
    -לכל שאלה ובקשה יש לשלוח לי הודעה פרטית. לא פה במשחק.
    -למקרה ודילגתי עליכם במשחק, אני בשניה שאראה את תגובתכם...אערוך את ההמשך שכתבתי ואוסיף לכם המשך. במקרה ולא המשכתי לכם בכל זאת, שלחו לי הודעה פרטית ואני אמשיך.
    -במשחק יכולים להיות תכנסים גסים וגועליים במקצת. קחו זאת בחשבון.
    -אין להתווכח איתי. אם החלטתי משהו אז הוא יהיה ולא תשנו זאת.
    -למקרה ואתם תתקשו להגיב בזמן מסויים...נא להודיע מראש ואקפיא את השחקן שלכם.
    -יש להגיב אך ורק להמשך שלכם. או במילים יותר מובנות; תצטטו רק את ההמשך שלכם.
    -אם החלטתי שאתם לא רשומים/עפים מהמשחק, אין להתווכח איתי על זה.
    -במשחק עצמו אין לקלל. למקרה ובא לכם להעליב את היריב שלכם במשחק לדוגמא; פשוט תדברו קצת בגועליות אבל לא מעבר&#33; זה משחק עם ערכים&#33;
    -משתמש אשר לא יהיה פעיל לפחות שבועיים בלי הודעה מראש...יועף מן המשחק.
    -חוקים אלו יכולים להשתנות בכל עת, יש להשאר מעודכנים ולנסות שלא לעבור עליהם.

2. מורחקים
    *רשומים

כינוי בפורום: Tony Tony Chopper
    שם מלא: ברנדון פוטר
    רקע: בוטל
    מראה: תתעלם מהחרב ותחליף את הבגדים לנורמלים
    הערות/בקשות: להרשם ושהייה לי סגנון משחק מגניב

כינוי בפורום: Wolverine
    שם מלא: טורי מקליין
    רקע: טורי נולדה בניו-יורק, לאבא רופא בבית חולים מפורסם, לאמא מורה למדיטציה, ושיטות הרגעה רוחנית, ולאח שהיה גדול ממנה בשש שנים.
    טורי למדה מקינדר-גרדן, עד סיום בית הספר בבית ספר פרטי, שם למדה אומנויות לחימה והגנה עצמית, כשיעור בחירה. אומנות הלחימה בחרב עיניינה את טורי יותר מכל- והוריה שכרו לה מאמן שילמד אותה. טורי הייתה טובה מאוד גם בג&#39;ודו ובקונג פו. בטורי התאהבו לא-פעם, אך היא לא התעניינה בבן שלא היה לה כיריב ראוי. לטורי יש כלבה נאמנה והיפר-אקטיבית מסוג לברדור רטריבר, שהייתה לצידה מהקינדר-גרדן. טורי הייתה סנובית במקצת, ושחצנית, ודי מגעילה בכללי נלאנשים. אדישה כזו- עד שסבה מת. סבה של טורי היה ג&#39;ון מקליין, שוטר פשוט- עם מעשים גדולים. הוא למד את טורי את חשיבות הצניעות- והתגמול. "זה לא האופי שעושה את הבן-אדם, אלא המעשים שלו."- זה היה המשפט האחרון שטורי שמעה מסבה לפני שהוא נפטר. טורי נחמדה, וחכמה- טקטיקנית ואסטרטגית [יש הבדל :X] היא אמיצה, אך עוקצנית, שחצנית במקצת, ורגזנית.
    מראה: שיער בלונד-זהב ; עיניים ירוקות-אגוז בורקות, מנצנצות, עמוקות, וחודרות ; עור בהיר ; כושר גופני ; בגדים בדרך כלל של טניסאיות ; נעלי אדידס לבנות-סגולות.
    הערות/בקשות: אני אוהבת אל וולברין ^^ אם אפשר שתהיה לי חרב- את החרב שההורים שלי קנו לי כדי שאני אלמד להשתמש בחרב וזה..

כינוי בפורום: Sexy_LD
    שם מלא: ג&#39;ון הארדי~John Hardy
    רקע: ההורים של ג&#39;ון היו מילייארדרים,ג&#39;ון קיבל כל מה שהוא רצה אבל זה לא הספיק.
    ג&#39;ון רצה משפחה אמיתי;הוריו של ג&#39;ון היו כל הזמן בנסיעות והיו מתוך שנה שלמה שלושה שבועות בבית.יום אחד,שג&#39;ון חזר מהבצ&#39;פר הוא ראה מישהי ממש יפה,השם שלה היה אנג&#39;ל.
    העניינים התגלגלו ואנג&#39;ל וג&#39;ון נהיו זוג;זוג ממש צמוד.
    ג&#39;ון הוא דיי עצבני,לא כדאי להרגיז אותו,אבל עם זאת הוא רחמן וחכם; ג&#39;ון ינצל כל אחד שבאמת יכול לעזור לו,ולא סתם להנאה או רווח אישי
    מראה: שיער בלונדיני כהה כמעט שטני,עיינים כחולות אפורות,גבוה,עור דיי שזוף,שרירי
    הערות/בקשות: אנג&#39;ל מצטרפת גםO:
    ורומנטיקה D:

כינוי בפורום: Voodoo
    שם מלא: קאי דום (Kay Doom)
    רקע: קאי נולד למשפחה ענייה, חיי את חייו בדירה ישנה ומסריחה וכשהתבגר עזב את בית ספרו בשביל לעזור להוריו להתפרנס. קאי אולי נראה בכושר טוב ואפילו היה יפה...אך הוא לא היה כה אהוד בחברה.
    היה לו בסך הכל חבר אחד בחייו והוא &#39;מרטין ברוס&#39;. קאי האמין שלא צריך אלפי חברים בשביל להתכסה איתם...חבר אמיתי אחד עדיף על כל האלפים שבכל יום מסוגלים לבגוד בך. לקאי היו לא מעט מעריצות אשר עקבו אחריו לכל מקום אך תמיד היה דוחה אותן. הוא לא הרגיש אהבה בכלל.
    החיים של קאי קשים ואכזריים. קאי עבר התעללויות רבות בחייו ואפילו אסונות. קאי מאמין שאם לא הוא...אז מי?
    מראה: שיער כחול קהה ארוך ודק עד הכתפיים, גובה 1.86, לובש מכנס ג&#39;ינס ישן וקרוע, גופייה שחורה שחושפת את כתפיו הגדולות והשריריות, ג&#39;קט שלבוש על כתפיו ותמיד אפשר ללבוש אותו על כל הגוף, נעליים שחורות וקטנות ושרשרת של גולגולת על צווארו.
    הערות/בקשות: שיהיה מעניין O:

3. מורחקים
    *התחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
    אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
    "אתה&#33; הזדהה מיד&#33;" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה&#33;" צועק חייל מאחור ומוכן לירות.

4. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום: realman עוד מעט Tony Tony Chopper
    רקע: אתה זוכר שנתת לי ויתור
    מראה:תתעלם מהחרב ותחליף את הבגדים לנורמלים

5. מורחקים
    Originally posted by realman@Sep 25 2008, 08:57 PM
    כינוי בפורום: realman עוד מעט Tony Tony Chopper
    רקע: אתה זוכר שנתת לי ויתור
    מראה:תתעלם מהחרב ותחליף את הבגדים לנורמלים
    רשום.
    תגיב להתחלה

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 07:15 PM
    *התחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
    אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
    "אתה&#33; הזדהה מיד&#33;" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה&#33;" צועק חייל מאחור ומוכן לירות.
    "אני לא אויב"אני אומר ומרים את הידים

7. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "תשובה לא נכונה&#33;" אומר החייל ומכה אותך בעורף עם הרובה. "הדהה&#33; יש לך שם?" תופס אותך החייל שנית ושואל את שמך המלא. "די, עזוב אותו" מתקרב אל החייל אדם נמוך קומה, מדים מלוכלכים מעט ושלוש כוכביות זהב מוצלבות על שתי כתפיו. &#39;כנראה הוא בדרגה גבוהה יותר מהחייל&#39; אתה חושב לעצמך וממשיך להזיע מהחום והלחץ.
    "אדוני, הוא פולש" אומר החייל אל האדם המכובד. "צריך להרוג אותו עכש...." אמר החייל אך האיש קטע אותו. "שקט&#33; לך תכנה את האוטו בבסיס בזמן שאני אדבר עם ה"פולש" שלנו" אמר האיש.
    "כן&#33;" ענה במהירות החייל ועזב אותך והלך להחנות את הרכב. "בחור, אתה בסדר?" ניגש אליך האדם עם חיוך קל על פניו.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 08:48 PM
    ברנדון פוטר
    "תשובה לא נכונה&#33;" אומר החייל ומכה אותך בעורף עם הרובה. "הדהה&#33; יש לך שם?" תופס אותך החייל שנית ושואל את שמך המלא. "די, עזוב אותו" מתקרב אל החייל אדם נמוך קומה, מדים מלוכלכים מעט ושלוש כוכביות זהב מוצלבות על שתי כתפיו. &#39;כנראה הוא בדרגה גבוהה יותר מהחייל&#39; אתה חושב לעצמך וממשיך להזיע מהחום והלחץ.
    "אדוני, הוא פולש" אומר החייל אל האדם המכובד. "צריך להרוג אותו עכש...." אמר החייל אך האיש קטע אותו. "שקט&#33; לך תכנה את האוטו בבסיס בזמן שאני אדבר עם ה"פולש" שלנו" אמר האיש.
    "כן&#33;" ענה במהירות החייל ועזב אותך והלך להחנות את הרכב. "בחור, אתה בסדר?" ניגש אליך האדם עם חיוך קל על פניו.
    "כן מי אתה"אני שואל אותו ומוריד ידיים

9. משתמש מנוסה
    אממ-

זה לא ממש חכם לעשות שכמיה שחורה-

כי שחור תופס את השמש- וזה רק יכביד :X

כינוי בפורום: Wolverine
    שם מלא: טורי מקליין
    רקע: טורי נולדה בניו-יורק, לאבא רופא בבית חולים מפורסם, לאמא מורה למדיטציה, ושיטות הרגעה רוחנית, ולאח שהיה גדול ממנה בשש שנים.
    טורי למדה מקינדר-גרדן, עד סיום בית הספר בבית ספר פרטי, שם למדה אומנויות לחימה והגנה עצמית, כשיעור בחירה. אומנות הלחימה בחרב עיניינה את טורי יותר מכל- והוריה שכרו לה מאמן שילמד אותה. טורי הייתה טובה מאוד גם בג&#39;ודו ובקונג פו. בטורי התאהבו לא-פעם, אך היא לא התעניינה בבן שלא היה לה כיריב ראוי. לטורי יש כלבה נאמנה והיפר-אקטיבית מסוג לברדור רטריבר, שהייתה לצידה מהקינדר-גרדן. טורי הייתה סנובית במקצת, ושחצנית, ודי מגעילה בכללי נלאנשים. אדישה כזו- עד שסבה מת. סבה של טורי היה ג&#39;ון מקליין, שוטר פשוט- עם מעשים גדולים. הוא למד את טורי את חשיבות הצניעות- והתגמול. "זה לא האופי שעושה את הבן-אדם, אלא המעשים שלו."- זה היה המשפט האחרון שטורי שמעה מסבה לפני שהוא נפטר. טורי נחמדה, וחכמה- טקטיקנית ואסטרטגית [יש הבדל :X] היא אמיצה, אך עוקצנית, שחצנית במקצת, ורגזנית.
    מראה: שיער בלונד-זהב ; עיניים ירוקות-אגוז בורקות, מנצנצות, עמוקות, וחודרות ; עור בהיר ; כושר גופני ; בגדים בדרך כלל של טניסאיות ; נעלי אדידס לבנות-סגולות.
    הערות/בקשות: אני אוהבת אל וולברין ^^ אם אפשר שתהיה לי חרב- את החרב שההורים שלי קנו לי כדי שאני אלמד להשתמש בחרב וזה..
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

10. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "שמי &#39;מייקל פרינז&#39;, אני אחראי על כל החיילים שבבסיס...לא מפקד אבל אחראי כן" אומר האיש המכובד בחיוך קל, ומוציא מכיס מכנסו הקרוע מטפחת לבנה.
    "אתה מזיע, תתנקה" אומר האיש ומושיט לך את המטפחת הלבנה שלו.

הילה-
    שחור אולי תופס את אור השמש,
    אך צבע שחור לא מסרטן. יענו אם תסתובבי באמצע השמש עם בגדים ארוכים ושחורים הסיכויים לחלות בסרטן עור נמוכים מאוד. קראתי על זה במקום מסויים ששכחתי מהו. =_="
    וזה לא מכביד...זה עוזר במדבר. למה הבדואים לובשים בגדים ארוכים ומכבידים על עצמם בהרבה מטפחות? נכון מאוד, להתגונן מהשמש במדבר.

רשומה. תגיבי להתחלה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 07:15 PM
    *התחלה לרשומים
    אתם עומדים מול בסיס ענק י המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנתמצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    לא אמרתי שזה מסרטן ><"

רק אמרתי שמאוד חם בזה ><"

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
    איזה מפריד מוזר D:
    -0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
    "טורי מקליין." אני אומרת ומוציאה את החרב שתלויה לי על המותניים. אני זורקת אותה לעברם [כתוב עליה את השם שלי ^^]
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

12. מורחקים
    טורי מקליין
    החייל בוחן את החרב ובו בזמן מדביק את האקדח שלו אליך. "מאיפה הגעת? מי שלח אותך? את מרגלת?", "את מודעת לזה שאת עומדת בשטח צבאי סודי של קונטר?" החייל מרים עם ידו השמאלית את החרב שזרוקה על החול, ביד השניה מחזיק את אקדחו שמודבק אל העורף שלך ועושה לך חקירה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 26 2008, 08:57 PM
    טורי מקליין
    החייל בוחן את החרב ובו בזמן מדביק את האקדח שלו אליך. "מאיפה הגעת? מי שלח אותך? את מרגלת?", "את מודעת לזה שאת עומדת בשטח צבאי סודי של קונטר?" החייל מרים עם ידו השמאלית את החרב שזרוקה על החול, ביד השניה מחזיק את אקדחו שמודבק אל העורף שלך ועושה לך חקירה.
    "הגעתי מהחדר שלי " אני אומרת בסוג של חשש, ומנסה להשמע כמה שפחות מטופשת. אני קצת מגרדת את הקרפקפת שלי, "היה כזה אור- ו... נכנסתי פשוט. הגעתי למדבר, וראיתי שכמיה שחורה, לבשתי והתחלתי ללכת לעבר מה שחשבתי שהא כפר... מסתבר שזה בסיס צבאי."
    אני מורידה את השכמיה.
    "ומה זה קונטר?"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 26 2008, 08:24 PM
    ברנדון פוטר
    "שמי &#39;מייקל פרינז&#39;, אני אחראי על כל החיילים שבבסיס...לא מפקד אבל אחראי כן" אומר האיש המכובד בחיוך קל, ומוציא מכיס מכנסו הקרוע מטפחת לבנה.
    "אתה מזיע, תתנקה" אומר האיש ומושיט לך את המטפחת הלבנה שלו.
    "לא תודה אלה אם אתה רוצה שהמתפחת שלך תהייה רטובה

15. מורחקים
    טורי מקליין
    החייל מתחיל להתעצבן ונראה שהוא עומד לירות אך ברגע האחרון עוצר אותו האחראי עליו. "די, לך תכנה את האוטו" אמר האיש והחייל הסכים לפקודה.
    "הכל בסדר? נפגעת?" שואל אותך האיש ומחזיר לך את חרבך.

ברנדון פוטר
    "כרצונך" השיב האיש באדישות והחזיר את מטפחתו אל כיס מכנסו. "שמע...אני נאלץ לקחת אותך איתי אל חדר החקירות", "זה לא משהו אישי, זה חובה" אומר פרינז ומחייב אותך לבוא איתו אל חדר החקירות.

עמוד 1 מתוך 22 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •