<div align="Center">
</div><div align="Center">*קרדיט לדני על הלוגו*</div>
*הקדמה
ביום קייצי אחד,
ממש בשעת הצהריים...כשהיה חם מהרגיל. אפילו לא היה לכם מושג שעומד לקרות דבר הזוי ומטורף שישנה את חייכם.
כאשר פתחתם את דלת חדרכם, היה נראה קיר של מים זורמים, קולות מצמררים ואור בהיר במקצת. חשבתם פעמיים לפני שנכנסתם...כל מני מחשבות עברו בראשכם באותו הרגע.
'מאיפה צץ המפל מים הזה?!', 'זה באמת החדר שלי? אם כך מהיכן המפל מים?', 'להעיז ולהכנס?'.
כמובן שנכנסתם. אתם תמיד אוהבים הרפתקאות וכועסים אם פספסתם הרפתקאה מלאת אקשן. כאשר עברתם את המפל...לא הרגשתם רטיבות בכלל, להפך, הרגשתם חום אימים וזיעה החלה לטפטף מן המצח שלכם. פקחתם את עיניכם והופתעתם למראה עיניכם. אתם עומדים באמצע מדבר גדול ועשיר חול חם ורותח.
'אני חולם או משהו?' חשבתם לעצמכם, וצבטתם את עצמכם אך למרבה הצער אתם לא חולמים. זאת מציאות.
היה מאוד חם, מצאתם לידכם שכמייה שחורה וגדולה. היא תוכל לכסה אתכם ואת ראשכם מהשמש החזקה שמאירה. כאשר לבשתם את השכמייה...ראיתם באופק כפר קטן עם עצים. 'בטוח אוכל לקבל שם שתייה והסברים' חשבתם לעצמכם והתחלתם לצעוד אל הכפר שנראה באופק.
*טופס הרשמה+הסבר
כינוי בפורום: (הכינוי שלכם בפורום)
שם מלא: (שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ"ל. מומלץ שם אמריקאי)
רקע: (לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו')
מראה: (אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק)
הערות/בקשות: (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)
להעתיק מן הקוד בבקשה,
קוד:
[B]כינוי בפורום:[/B] (הכינוי שלכם בפורום)
[B]שם מלא:[/B] (שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ"ל. מומלץ שם אמריקאי)
[B]גיל:[/B] (גיל הדמות שלכם במשחק. 16-18)
[B]רקע:[/B] (לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו')
[B]מראה:[/B] (אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק)
[B]הערות/בקשות:[/B] (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)
*חוקי המשחק
-החוקים הגלובאלים של פורום פוקימונס חלים גם פה!
-חוקי פורום חת"מ חלים גם פה!
-יש לי את הזכות המלאה להחליט מי ירשם למשחק ומי לא. אין להתווכח איתי על זה בכלל.
-לכל שאלה ובקשה יש לשלוח לי הודעה פרטית. לא פה במשחק.
-למקרה ודילגתי עליכם במשחק, אני בשניה שאראה את תגובתכם...אערוך את ההמשך שכתבתי ואוסיף לכם המשך. במקרה ולא המשכתי לכם בכל זאת, שלחו לי הודעה פרטית ואני אמשיך.
-במשחק יכולים להיות תכנסים גסים וגועליים במקצת. קחו זאת בחשבון.
-אין להתווכח איתי. אם החלטתי משהו אז הוא יהיה ולא תשנו זאת.
-למקרה ואתם תתקשו להגיב בזמן מסויים...נא להודיע מראש ואקפיא את השחקן שלכם.
-יש להגיב אך ורק להמשך שלכם. או במילים יותר מובנות; תצטטו רק את ההמשך שלכם.
-אם החלטתי שאתם לא רשומים/עפים מהמשחק, אין להתווכח איתי על זה.
-במשחק עצמו אין לקלל. למקרה ובא לכם להעליב את היריב שלכם במשחק לדוגמא; פשוט תדברו קצת בגועליות אבל לא מעבר! זה משחק עם ערכים!
-משתמש אשר לא יהיה פעיל לפחות שבועיים בלי הודעה מראש...יועף מן המשחק.
-חוקים אלו יכולים להשתנות בכל עת, יש להשאר מעודכנים ולנסות שלא לעבור עליהם.