Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 21 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 315
  1. משתמש מנוסה
    פשוט אכזבה, יש פה משתמשים שפשוט חבל שהתקינו להם צייר במחשב, נתנתי לכם היום להוציא את העבודות במחשב, נשבר לי, למה אני מבזבז עליכם זמן, זהו נראה לי מהיום אני עוזר למשתמשים שאני רואה שהם רוצים להצליח.

lipion
    תגידי למה את תמיד מנסה לצאת חכמה? יצאת טיפשה ברמות
    את חושבת שיש פוקימון שיש לו שש סוגים בקשתי רק סוג אחד,
    לא מכניס אותך לבאטל הזה כי את חושבת שאת יכולה לצאת יותר חכמה.
    במשימה הבא תקראי את החוקים ותשקיעי יותר.

KoDaK
    הייתה אבל משתמשים פה לא מתאמצים, תאמין לי רק בגלל משתמשים כמוך אני פה
    כל הכבוד על ההשקעה, חבל שזה לא בדיוק לכיוון הטעם של אש, אבל זה קרוב וזה הדבר החשוב, וגם העיקר שעשיתה, אני שמח מאוד!
    יש בפייק אש שאותו בחרתי לקחת לתחרות כמה בעיות של הצללה ותלת מימדיות, אבל אני העבוד איתך על זה.

may-chan
    פייק יפה, יש כמה בעיות עם ההצללה שאותם אני רוצה להסביר לך, אבל בתכלס יצא יפה נראה מגניב, כל הכבוד שעשית למשימה הזו פייק.

2. משתמש מנוסה
    המדריך לשיפור עצמי
    טוב יש משתמשים שאכן לקחו את המשימה הזו ברצינות ועשו פייקים, חבל שזה היו שתי משתמשים שגם לא עברו על חוקי המשימה, כל הכבוד להם, ולכן חוץ מזה שמי שיזכה באותו באטל יעלה לגמר שיתקיים ביום רביעי גם הוא יקבל מדריך לאיך להשתפר בהכנת פייקים.

may-chan
    בתכלס הפייק שיצא לך טוב מאוד, אבל יש בו בעיות קטנות שצריך לשפר ולכן עשיתי את המיני מדריך לשיפור הזה
    אני ממליץ לך בחום לשמור במחשב וכאשר את קוראת את המדריך ולשים בצייר עליו זכוכית מגדלת בכל שלב שתראי את השינויים
    1 בהתחלה לקחתי את הפייק שלך, ראיתי כמה בעיות שהגדרתי ישר
    הצללה בעייתית
    קווי מתאר עקומים
    חוסר הבעת פנים
    2 דבר שני ניקיתי את כל הפייק שלך מצבע קווי מתאר הכל, השארתי רק תבנית של פייק.
    (הלהבה שהייתה לפייק שלך הייתה מועתקת אני מבקש לא להעתיק יותר דברים מפוקימונים אחרים)
    בקווי המתאר שלך יש בעיות קטנות כאלה, חסר פה קצת, יש חלקים שהם טיפה עקומים, בדרך כלל בפייק צריך לעגל חלקים בפייק, ממליץ לך לראות את זה מקרוב באיפה שיש קויים אדומים שם שפרתי.
    3 הצללה טובה לפייק, בהתחלה צבעתי בצבע הגוף, אני רוצה לראות עכשיו איפה יש לי הצללה כהה אני עושה שמש ורואה איפה האור לא פוגע או איפה הוא יוצר צל, ותראה שהשתמשתי באותם צבעים שהיו בפייק המקורי שלך. את צריכה לחשוב ככה שהמטרה של ההצללה היא לבנות עומק, לא מציירים סתם הצללה ליד כל קו מתאר, מציירים הצללה רק איפה שאת רואה שנוצר צל, כדי להבין את הרעיון ממליץ לך לבנות את הפייק בפלסטלינה ולשים מעליו מנורת לילה ואת תראי את ההגיון.
    4 הצללה בהירה, איפה שהשמש פוגעת הכי חזק נוצרת הצללה בהירה מאוד, אצלך זה היה רק בראש, היום אני כבר לא משתמש בהצללה בהירה כל כך כי היא הורסת איכות, אבל בפעמים רבות צריך אותה, והיא נמצאת בנקודה שבה השמש פוגעת הכי הכי חזק.
    5 צביעת קויי מתאר, בפייק הישן עברת על כמה חוקים, שמת הצללה כהה מתחת לקווי מתאר, זה אסור, רק איפה שיש או צבע גוף או הצללה בהירה שמים קווי מתאר בצבע, איפה שיש הצללה כהה זה קווי מתאר שחורים.
    6 מקוריות
    אחרי שאת כבר הצללת את הפיק שלך ויש לו מיבנה את מוסיפה את החלקים החדשים, העניין הוא רק להגדיר את החלקים מאיפה הם מתחילים ולצבוע על נקודות ההצללה, זה מסובך להסביר, בתכלס יש לי כבר הצללה מכונה אני רק צריך להגדיר מאיפה העיגול נגיד בבטן מתחיל ואז לצבוע איפה שיש הצללה כהה בצהוב כהה ואיפה שיש צבע גוף לצבוע בצהוב של הצבע הגוף. הדבר הכי חשוב שגם שחכת לשם זה פה לפייק שלך, והפה חשוב מאוד, הוא נותן לפייק את האישיות שלו הבעת פנים.
    בתכלס המדריך מסביר את הבעיות הרבות שיש, לך אין הרבה, אבל בתכלס הבעיות הקטנות האלה עושות את הפייק לא מקצועי.

_KoDaK_
    1 בשלב הראשון מגדירים את הבעיות בפייק, לך יש הרבה בעיות, זה בעיות של חוסר מקצועיות, אבל זה משהו שנרכש עם הרבה אימונים, אבל אני חושב שהמדריך יעזור לך למה אתה יודע להשקיעה, בעת קריאת המדריל אני ממליץ לך לשמור את התמונה של המדריך במחשב ובעזרת הצייר עם זכוכית המגדלת להתקרב ולראות מה שפרתי.
    אז בוא נגדיר את הבעיות:
    הצללה לא טובה
    מבנה גוף של בובת פלסטיק - בבובות רואים את החיבורים שבין היד לבטן בין הראש לבטן, אבל בבני אדם ובכלל בבעלי חיים לא רואים את החיבורים, הכל מחובר כיחידה אחת, אתה עשיתה מלא חיבורים וחבל.
    קויי מתאר עקומים
    חוסר בקויי מתאר שחורים
    חוסר מקוריות
    זה הרבה בעיות אבל אבל כמו שאמרתי לך אם תתאמן תרכוש את זה
    2 שיפור קווי מתאר, בתכלס זה נראה ששפרתי הרבה, השיפורים זה כל המקומות שיש בהם קווי מתאר אדומים, טוב בתכלס השירוים זה המקומות שהיו מחוברים כמו בובה לגוף וזה דפק לך את רוב הפייק, גם היו מלא חלקים עקומים, כשאתה מצייר קווי מתאר של פייק תמיד תתקן לאורך ההכנה שלו, תעשה כמה סקיצות של התבנית של הפייק, כי יש מלא מלא חלקים עוקמים, אתה חייב להתאמן הזה, אבל זה גם נרכש כמובן, זה משהו בראיה שישתפר לך עם הזמן, והוספתי גם פה כי לפייק שלך היה חסר פה, וזו בעיה
    3 הצללה, צבעתי את הפייק בצבע הגוף, ואז הצללתי בהצללה כהה, הקטע איתה שאתה לא מצליל מתוך בדיקה איפה השמש, אתה עושה שלוש שכבות ויאלה מה שיהיה יהיה, זה לא ככה, תצייר שמש ותעשה הצללה ככה רק איפה שהשמש לא פוגעת, תעשה את זה מעודן, לא ישר לסמן קו ויאלה הצללה כהה, זה בה בחלקים קטנים מאוד. כשתראה את זה בזכוכית מגדלת בצייר תראה איך עשיתי הצללה מאוד מאוד מעודנת ולא מוגזמת, הכל בתנאים של מסבנה הגוף, יש מקומות שממש צריך להצליל בהצללה כהה, הכל תלוי איפה לא פוגעת השמש, או איפה השמש יוצרת צל! בפייק שלך ותרתי על הצללה בהירה מאוד, כי לא ראיתי מקום שהשמש פוגעת הכי חזק, גם בהצללה בהירה הגזמתה, אתה מצייר שלושה שכבות של צבעים ולא מתחשב במבנה של הגוף, וזה הורס לך את הפייק!!
    4 צביעת קווי מתאר בצבע, אצלך המצב היה גרוע, צבעתה את כל קווי המתאר בצבע, זה חוק שאסור לעבור עליו! צובעים קווי מתאר בצבע רק איפה שיש או צבע גוף או צבע בהיר, איפה שיש כהה קווי מתאר נשארים בשחור, גם שם צריך לעדן, לא את כל הפייק צובעים בקווי מתאר בצבע, זה חוק.
    5 הוספת הבטן, כמו שאתה רואה אצלך בפייק הפדתה את הבטן מהגוף, אני פשוט הבנתי אותה על הגוף בצורה פשוטה, ציירתי עיגול ואת הלהביות, ופשוט איפה שהייתה ההצלה מהאדום העברתי לצבעים של העיגול והלהבות ויצרתי פחות מאמץ, זה קשה להסביר את השיטה הזו, אבל בתכלס לא מפרידים את הגוף מהבטן כמו שעשיתה בבניית בובה מוזרה, הייתה צריך לתת לגוף להתחבר.
    6 מקוריות, שמע אתה לא בונה פייקים בצורה מקורית, סתקל במספר 5 , זה בעצם גוש עם בטן ולהבות, טעות, צריך להוסיף עוד, בדרך כלל צריך לבנות את הפייק מקורי בהתאם לביסוס, להוסיף עוד צבע, אני הוספתי צבעים ברגליים בפנים, בדרך ככל גם עושים משהו במבנה, בתכלס יש הרבה עובדה אצלך, אתה צריך להתאמן עוד!

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פו זון לא היה לי אינטרנט כמעט אתמול והיה לי קשה ליצור.היום כניראה אני ישתתף אבל לא עככשוי. מצטער. ביי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לקחתי את מה שאמרת ..
    והנה פייק חדש שעשיתי ..
    שואב אבק + פרחים = פייק מקורי !
    לדעתי יצא טוב ...

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי _KoDaK_ צפה בהודעה
    לקחתי את מה שאמרת ..
    והנה פייק חדש שעשיתי ..
    שואב אבק + פרחים = פייק מקורי !
    לדעתי יצא טוב ...
    מקוריות עדיין חסרה, ואני לא שלא הבנתה מה שאמרתי לך עם ההצללה, אתה עדיין לא עושה הצללה על פי מה שאמרתי לך, תה פשוט עושה שכבות הצללה וזהו, אתה לא מתייחס לנקודת האור כמו שאמרתי לך, תסתקל שוב על מאיפה מגיעה האור

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    פו זון אני די פורשת בגלל התלת מימדיות
    אני התחלתי לעבוד על פייק ולהשקיע בו את כול נשמתי שהיה תלת מימד
    שאני ירגיש שזהו אני יודעת איך עושים תלת מימד והכול ואני מכינה פייקים טוב אני יחזור

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי סיגל123 צפה בהודעה
    פו זון אני די פורשת בגלל התלת מימדיות
    אני התחלתי לעבוד על פייק ולהשקיע בו את כול נשמתי שהיה תלת מימד
    שאני ירגיש שזהו אני יודעת איך עושים תלת מימד והכול ואני מכינה פייקים טוב אני יחזור
    בכלל לא חזרת, אל תבלבלי לי במוח, הבאתי לך מדריכים את בכלל לא מנסה, אם היית משקיע היית מצליחה

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    בכלל לא חזרת, אל תבלבלי לי במוח, הבאתי לך מדריכים את בכלל לא מנסה, אם היית משקיע היית מצליחה
    אם הייתה מקשיב היתה מבין..
    אמרתי שאני מנסה לעשות פייק בתלת מימדיות ולא הבנתי איך עושים תתלת מימדיות במדריך שלך

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    אם הייתה מקשיב היתה מבין..
    אמרתי שאני מנסה לעשות פייק בתלת מימדיות ולא הבנתי איך עושים תתלת מימדיות במדריך שלך
    הבאתי לך מדריך בפרטי איך לעשות פייקים בתלת מימד ניסית להכין על פיו פייק?

10. משתמש מנוסה
    משימת חצי הגמר למחר!!!
    טוב ביום רביעי יהיה הגמר של מסטאר פייק! והגענו ככל היותר לסוף, אז בואו אני אתן לכם את המשימה הלפני אחרונה שלכם.
    המשימה מאוד פשוטה לקחת את אחד הפייקים שהכנתם במסטאר פייק 2 ולעשות לו התפתחות! חובה לקחת רק פוקימון שעשיתם במסטאר פייק לאחת המשימות, אסור לקחת פוקימון שלא עשיתם למסטאר פייק 2.
    ההגשה היא עד למחר בשעה 6, אני נותן לכם יותר מ24 שעות ככה שכדי שתשקיעו

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    הבאתי לך מדריך בפרטי איך לעשות פייקים בתלת מימד ניסית להכין על פיו פייק?
    כן ניסיתי ולא הלך לי טוב אז מחקתי..

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    כן ניסיתי ולא הלך לי טוב אז מחקתי..
    באיזה שלב נתקעת במדריך או לא הבנת?

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מותר התפתחות אחרונה ?

Spoiler ספוילר

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פו זון אני פה לשעה.. תוכל להגיד לי איזה פייק הכי טוב הכנתי פה? אני יעשה לא התפתחות. תודה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי _KoDaK_ צפה בהודעה
    מותר התפתחות אחרונה ?
    כל עוד זה התפתחות לפייק שעשיתה פה זה מותר

PikaRevulotion
    לא יודע, זו בחירה שלך לא שלי, אתה מתחרה בתחרות לא אני, תבחר לבד

עמוד 15 מתוך 21 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •