הנה שיפור :
( שיפרתי את הרגליים )
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
כמה מילים לסיכום
היה נחמד, לא יותר מזה, זו הייתה טעות לפתוח עוד מסטאר פייק, יש פה משתמשים שלא ידעו לנצל את זה שאני פה לעזרתם.
יש משתמשים שלא הקשיבו למה שאמרתי, התוצאות לא היו משהו, לא היה שיפור גדול, היה נחמד בלבד, אני כל כך שמח שהתחרות נגמרה, כמה פעמים עצרתי את עצמי מלנעול את התחרות הזו.
משתמשים בפורום הזה הם כפויי טובה, וזה ממש ממש ממש חבל, אני לא אפתח עוד מסטאר פייק, בכלל הבנתי שמקומי הוא לא בפורום הזה, כי אני משקיע יותר מדי והמשתמשים רק מנצלים אותי ולא מביאים תוצאות.
הדברים האחרונים שאני הולך לעשות בפורום ציור ממוחשב זה לסיים את הפרויקט של הסיפור עם רעיונות הפייקים שלכם, ואולי גם לפרסם את הפייקדקס שלי ואז אני פורש מפה ולא חוזר
בתכלס גם הניהול בפורום על הפנים, אני שבוע בפורום לא ראיתי את המנהל של הפורום, הוא לא אחראי על מה שקורה כאן, אני לא העשה לו את העבודה בלהחיות את הפורום הזה.
מי שרוצה ללמוד להכין פייקים, יש לי רק דבר אחד לומר לו, מי שלא מתאמן ביום שישי, שלא יתפלא שיוצר לו פייק מגעיל ביום שבת, רק להתאמן זה מה שיביא אתכם למקום גובה, מי שחושב שתוך כמה מדריכים מצליחים טועה ובגדול, רק אימונים הופכים אותך לטוב
אז עד שנגלה מי הזוכה במסטאר פייק.
ביי
בכל מקרה תודה על הקורס..לדעתי השתפרתי ברמה רגילה לא הרבה ולא מעט בתחום הכנת הפיקייםבכל זאת תודה גדולה! ...
ספוילר
טוב אז לפני שתלך פוזון ..
אני רוצה לדעת אם השתפרתי במהלך התחרות ..
אבל אני רוצה את האמת ..
ושתדע זה הפייק שאיתו אני גומר כאן ..יפה לא ?
ספוילר
עומר מזל טוב על הזכייה!!
מזל טוב עומר ^-^
זה לא משנה שהפסדתי , העיקר שלמדתי להכין פייקים
ביי ! D:
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
תודה כולםומקווה שפו זון יראה את ההפתעה. אני מתחיל להכין פייק שמבוסס על עמוד עצור, אל תעתיקו רעיון בבקשה בלי רשות. פו זון תודה רבה. ומאי- את צודקת.
אני הולך לשנות את התת-כותרת ל: זוכה מאסטר פייק 2! אבל פו זון לא הביא לי את הפלאש של פאצ'יריסו ושל פוסידון![]()
התחרות נגמרה.
אז ננעל ויורד מנעוץ~
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)