טוב עשיתי זחל קטנצ'יק בלי עיניים כי זה זחל
שיט יצא לי ממש פיצי חשבתי שהוא יהיה טיפה יותר גדול
אי אפשר להגדיל איכשהו? אםם לא הכל מההתחלה עד שיצאה לי זווית טובה אוף
טוב עשיתי זחל קטנצ'יק בלי עיניים כי זה זחל
שיט יצא לי ממש פיצי חשבתי שהוא יהיה טיפה יותר גדול
אי אפשר להגדיל איכשהו? אםם לא הכל מההתחלה עד שיצאה לי זווית טובה אוף
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 02-10-2011 בשעה 01:05 AM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
זהו שיפרתי ובהמון יצא מעולה לדעתי
הדבר היחידי שיכול אולי להרוס זה המחושים אתה לא חושב?
עזוב את הפלוסים זה מכער רצח
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
בגלל זה אתה לא מצליח בפייקים
אתה לא מקורי, מה מיוחד בפייק שעשיתה? מה הוצאתה מההזמנה הזו? הייתה תופס את הפייק שהכנתה?
אתה לא משקיע מחשבה בפייק שלך, טיפה מקוריות, אתה חושב שאם דבר כזה אפשר לנצח בתחרות?
אני מתצבן עליך במיוחד כי אתה כבר אצלי באיזה 300מ פרויקטים כל פעם ואתה לא מבין את הרעיון הגדול!
שם המשחק: מקוריות?
הייתה תופס פוקימון כזה במשחק של פוקימון? בשיא הכנות? שם את הפייק הזה בין הדור החמישי הרביעי שנחשבים דורות לא משהו.
אני ממליץ לך לעזוב את הרעיון הזה לחזור להזמנה ולחשוב על רעיון מקורי כי הרעיון הזה חסר מקוריות וחסר צורה.
אני מגבה אותך לגמרי פוזון.
הבא שייתפס מרמה בתחרות יקבל אזהרה קשה!
אוקיי, מקובל עלי לגמרי. את זה ציירתי לבד, בקודם, בצבעים כבר לא התעסקתי ורק את הוורד קודם, אבל אם זה נחשב להעתקה, אני אשנה. עשיתי רק את הקודם בקצת העתקה ועכשיו את היידים של אינפרנייפ אז שיניתי לגמריי למשהו שאני ציירתי לבד, עם צללית שאני ציירתי, ולא צללית של פוקימון אחר. תודה שלא הענשת אותי עכשיו, כי זה נורא חשוב לי להשתפר. אני לא אעתיק יותר מכלום, מבטיחה.
ספוילר
אדם ופו זון,יש עוד מישהו שהעתיק. שלחתי לפו זון בפרטי שייבדוק אבל לא נראה לי ששם לב/ אכפת לו (כאילו זה לא כזה חשוב,לא יוצא נגדך אני מבין אותך).
אני מתחיל להכין,ופו זון מותר להשתמש במבנה גוף של מעגלים כמו 'טרפי וזה נכון? כאילו לא אותו דבר רק עיגולים כי בעצם זה כמעט כל הזחלים ככה.
עריכה: הינה הפייק החדש.. יצא זוועה:
![]()
הנה הפייק שלי ..
![]()
ספוילר
PikaRevulotion
הפייק יצא מאוד נחמד, אבל איפה המקוריות? תוציא מהפייק הזה את המירב שת המקוריות שאתה יכול, יש לך כבר בסיס טוב מאוד, תראה את ההזמנה שוב ותראה מה אפשר להוסיף תחפש סוגים מעניינים של זחילים, אתה מוותר לעצמך בקלות, בדרך הזו לא תנצח באף באטל.
KoDaK
ואוו הפייק ממש ממש מקורי, ממש ממש מושקע, אהבתי!
אבל הבעיה שהראש של בחצי פרופיל, אתה זוכר מזה חצי פרופיל? שרואים חצי מהעין השמאלית וכל הפנים בנטייה שמואלה.
lipion
ראית את הפרס שזכית בו על הנצחון שלך בבאטל?
אוקיי תודה !
אז להטות את הראש שלו שמאלה ?
ספוילר
תגיד אפשר עוד להצטרף? כי אני אשמח לנסות.
פו זון תגיד לי אם זה טוב, אני יוסיף את הפלוסים באדום כי יש כחול בגוף, ועשים כנפיים קטנטנות שכאילו שהוא יתפתח אז הם ייגדלו מה אתה אומר?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)