Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 66
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי איתי. צפה בהודעה
    לין

את ממלמלת ''מי זה?''
    ואז את שומעת אותו קורא לך 'לין לין חכי לי שניה''.את לא מסתובבת ושואלת אותו ''מי אתה?'' בקול חזר.
    והוא עונה לך ''את כבר לא מזהה את הקול של אבא שלך אז באמת לא ראית אותי הרבה זמן'' והוא מחבק אותך הוא אומר לך ''רציתי להביא לך מתנה על זה שאת יוצאת למסע שלך'' והוא מוציא מהתיק שלו מאובן מביא לך אותו מה תעשה?
    קיבל מאובן
    "תודה רבה, אבא'לה!" אני מודה לו בהתרגשות ומחבקת אותו. "מה אני עושה עם המאובן הזה?" אני שואלת אותו תוך כדי שאני מכניסה את המאובן לתיק.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש סופר ספאמר

לין

את אומרת לאבא שלך ''תודה אבא'לה'' בזמן שאת מחבקת אותו חיבוק דוב.
    אחרי זה את שואלת אותו ''מה אני עושה עם המאובן הזה?'' בזמן שאת מכניסה אותו לתיק.
    הוא אומר לך ''את צריך ללכת למוזאון שבעיר אורבורג איפה שהמכון הראשון נמצא''.
    אחרי שהוא אומר לך את זה הוא מביא לך נשיקה במצח והולך. מה תעשי?

3. NO SOUP FOR YOU!

לין

את אומרת לאבא שלך ''תודה אבא'לה'' בזמן שאת מחבקת אותו חיבוק דוב.
    אחרי זה את שואלת אותו ''מה אני עושה עם המאובן הזה?'' בזמן שאת מכניסה אותו לתיק.
    הוא אומר לך ''את צריך ללכת למוזאון שבעיר אורבורג איפה שהמכון הראשון נמצא''.
    אחרי שהוא אומר לך את זה הוא מביא לך נשיקה במצח והולך. מה תעשי?
    אתה יכול לפנות אלי מתי שרק תרצה בקשר לתרגום מתקפות. ^^
    ~~
    "להתראות, אבא!" אני קוראת בשמחה ומנופפת לו לשלום בזמן שהוא מתרחק. אני מתחילה להתקדם בדרך 2 המובילה אל העיר ג'ובילייף.
    אני מחפשת פוקימונים או מאמנים להלחם נגדם ולאמן את צ'ימצ'אר. אחפש גם פוקימון נחמד שאוכל לתפוס אותו ולצרף אותו לצוות.

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

4. משתמש סופר ספאמר
    לין

את צועקת לו ''להתראות,אבא!'' בזמן שהוא הולך לבית שלכם.
    את הולכת לדרך 2 ורואה אך לפתעה את רואה בשמיים את מה תעשי?

5. NO SOUP FOR YOU!
    לין

את צועקת לו ''להתראות,אבא!'' בזמן שהוא הולך לבית שלכם.
    את הולכת לדרך 2 ורואה אך לפתעה את רואה בשמיים את מה תעשי?
    "וואו, מה זה הפוקימון הזה?" אני אומרת בפליאה ומתפעלת מיופיו זה הפוקימון. אני שולפת את הפוקידע מהכיס ומחפשת מידע על הציפור.
    כאשר אני מסיימת להתפעל מהפוקימון ומתחיל להתעשת, אני מוציאה את צ'ימצ'אר מהפוכדור. "צ'ימצ'אר, צא החוצה. בוא נלחם נגד הכלב השחור." אני מצביעה לכיוונו של האנדוור.
    "רוץ אליו במהירות ותקוף אותו בשריטות מהר, לפני שיבחין בך!" אני פוקדת עליו, מחכה בסקרנות לצפות בכוחו של צ'ימצ'אר.

6. משתמש סופר ספאמר

לין
    את אומרת בפליאה ''וואו, מה זה הפוקימון הזה?" ומפעילה את הפוקידע.
    הפוקידע אומר לך
    שם הפוקימון :הונדור
    סוג הפוקימון:אש,אופל
    הונדור הוא פוקימון כלב האש הוא ידוע כפוקימון עם חיים והתקפה מיוחדת ממוצעים והגנות גרועות פוקימון זה ניתן לתפיסה בכל סינו.
    רמת הפוקימון:6
    נקודות ניסיון:לא ידוע
    מתקפות:לא ידוע

את מוציאה את צ'ימצ'אר ואומרת לו "רוץ אליו במהירות ותקוף אותו בשריטות מהר, לפני שיבחין בך!" צ'ימצ'אר מצית לך לרץ מהר המהירות שלו מפתיעה אותך ולפני שאת מבינה מה קורה את רואה את צ'ימצ'אר מתקיף את הונדור בשריטות בכל הכוח ואת רואה ושומעת את הונדור הקטנה בוכה. מה תעשי?
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 02-09-2011 בשעה 02:55 AM

7. NO SOUP FOR YOU!
    את אומרת בפליאה ''וואו, מה זה הפוקימון הזה?" ומפעילה את הפוקידע.
    הפוקידע אומר לך
    שם הפוקימון :הונדור
    סוג הפוקימון:אש,אופל
    הונדור הוא פוקימון כלב האש הוא ידוע כפוקימון עם חיים והתקפה מיוחדת ממוצעים והגנות גרועות פוקימון זה ניתן לתפיסה בכל סינו.
    רמת הפוקימון:6
    נקודות ניסיון:לא ידוע
    מתקפות:לא ידוע

את מוציאה את צ'ימצ'אר ואומרת לו "רוץ אליו במהירות ותקוף אותו בשריטות מהר, לפני שיבחין בך!" צ'ימצ'אר מצית לך לרץ מהר המהירות שלו מפתיעה אותך ולפני שאת מבינה מה קורה את רואה את צ'ימצ'אר מתקיף את הונדור בשריטות בכל הכוח ואת רואה ושומעת את הונדור הקטנה בוכה. מה תעשי?
    'יופי, זה מה שאני צריכה עכשיו. פוקימונית בכיינית.' אני חושבת לעצמי ונאנחת. אני מתקרבת אל האנדוור ומתכופפת אליה, "דיי, אל תבכי. אני מצטערת שפגעתי בך." אני אומרת ומנסה להרגיע אותה.

8. משתמש סופר ספאמר
    לין

את אומרת 'יופי, זה מה שאני צריכה עכשיו. פוקימונית בכיינית.' ומתקרבת להונדור ומתכופפת.לפני שאת מדברת את שומעת שהבכי הפך לצחוק ושהיא מחיכת חיוך ממזרי.אחרי זה היא תוקפת אותך בכדורי צל.את קמה מהר ובורחת כמה צעדים אחורה את מבינה שההונדור הזה היא פוקימון חזק מהממוצע מה תעשי?

9. NO SOUP FOR YOU!
    "לעזאזל איתך." אני רוטנת, "קדימה צ'ימצ'אר, התכונני. השתמשי במבט ומיד אחר כך קפצי עליו בשריטות!" אני פוקדת עליה.

10. משתמש סופר ספאמר

לין
    את רוטנת "לעזאזל איתך." ואומרת לצ'ימצ'אר ''קדימה תשתמשי במבט ואז מהר תשתמשי בשריטות עליו מהר ובכל הכוח ''.צ'ימצ'אר מקשיבה לך משתמשת במבט את רואה אותה מביטה בהונדור.הונדור קצת נחלשת וצ'ימצ'אר מנצל את זה ותוקפת בשריטות שוב את רואה את צ'ימצ'אר רצה מהר ולא מצליחה לראות אותו כמעט.צ'ימצ'אר מצליחה לפגוע בהונדור ויורד לה דם בגב מהשריטות היא נראה חלשה עכשיו מה תעשי?
    אני מזכיר לך עם את מעלפת את הפוקימון את לא יכולה לתפוס אותו

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    כינוי בפורום:EM Moderator
    שם במשחק:תומר
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:פיפלאפ
    רקע:תומר נולד בעיירה טויינליף עם משפחה מאומצת מכיוון שבצעירותו הוא ואחיו הגדול רבו עם הוריו וההורים החליטו לעבור למחוז אחר.
    אחיו הגדול של תומר היה מאמן מאוד חזק הוא היה אחד המאמנים החזקים ביותר על המחוז.
    שתומר היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולתפוס פוקימונים חזקים גם תומר קבע לעמו אתגר שיתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול וינצח אותו!
    , החלום של תומר הוא להיות אלוף הליגה של המחוז.
    כסף:500 $
    ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    תגים:לא לגעת
    הערות:אפשר להמשיך מהמשחק הקודם?אם כן תעדכן את הטופס של השחקן האחר בבקשה

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. NO SOUP FOR YOU!

לין
    את רוטנת "לעזאזל איתך." ואומרת לצ'ימצ'אר ''קדימה תשתמשי במבט ואז מהר תשתמשי בשריטות עליו מהר ובכל הכוח ''.צ'ימצ'אר מקשיבה לך משתמשת במבט את רואה אותה מביטה בהונדור.הונדור קצת נחלשת וצ'ימצ'אר מנצל את זה ותוקפת בשריטות שוב את רואה את צ'ימצ'אר רצה מהר ולא מצליחה לראות אותו כמעט.צ'ימצ'אר מצליחה לפגוע בהונדור ויורד לה דם בגב מהשריטות היא נראה חלשה עכשיו מה תעשי?
    אני מזכיר לך עם את מעלפת את הפוקימון את לא יכולה לתפוס אותו
    סבבה. אני מעדיפה לא לתפוס את האנדוור. :ם
    ~~
    "קדימה צ'ימצ'אר, היית מעולה עד עכשיו. תקפי אותה בשריטות שוב בכל הכח!" אני פוקדת עליה, מצפה שהאנדוור תתעלף בקרוב.

13. Surgeon of Death

כל מי שנרשם תגיבו להתחלה ותקרא מה רשמתי על נקודות הנסיון

התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
    את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
    פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
    בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
    מה תעשה?
    "מי אתה? ומה אתה הרוצה?"

14. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [QUOTE=איתי.;1024038]
    עידו

אתה צועק ''מי זה??'' בפחד ומחזיק את הפוכדור של צ'ימצ'אר בידך.
    קול אומר לך ''רציתי להביא לך חבילה שתעביר למנהיג מכון האבן אתה יכול?'' הוא שואל אתה מסתובב ורואה את הפרופסור. מה תעשה?
    [/QUOT

''בשמחה פרופסור'' אומר לפרופסור ואמשיך תוך כדי לקיחת הקופסה,
    ''דרך אגב מה יש בתוך הקופסה?'',
    אשקשק את הקופסה בניסיון להבין מה נמצא בתוכה,

*זה עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא עידו
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! נון לא וו

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

15. משתמש סופר ספאמר
    עידן
    אתה אומר לפרופסור ''בשמחה פרופסור'' והוא אומר לך ''יופי''
    אתה שואל אותו ''דרך אגב מה יש בתוך הקופסה?'' והוא אומר לך ''אסור לך לפתוח אותה אתה מבין?''
    מה תעשה?

לי
    את מצווה על צ'ימצ'אר שיתקוף את הונדור בשריטות צ'ימצ'אר מקשיבה לך ותוקפת מהר את הונדור בשריטות בכל הכוח שמחסלות אותה מה תעשי?
    צ'ימצ'אר קיבל נקודות ניסיון

מקס
    אתה שואל ''מי זה?'' ואתה מסתובב ורואה צ'טוט מה תעשה?

תומר
    תשים תמונה ואל תגיב ששמת תשלח לי הודעה בפרטי

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •