ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
לין
את עוזבת את הונדור ואומרת לצ'ימצ'אר "נהדר, צ'ימצ'אר, היית מעולה!" ואת מחייכת חיוך רחב
את הולכת ומחפשת עוד פוקימונים ואת רואה![]()
![]()
מה תעשי?
מקס
אתה אומר לטרטויג לתקוף בדחיפה אבל הוא לא משתמש והוא הולך לישון על קבוצת עלים
ובנתיים צ'טוט עף מה תעשה?
עידן
אתה אומר לפרופסור ''טוב'' ואתה לוקח את הקופסה.
הפרופסור הולך ואתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור ומציג את עצמך צ'ימצ'אר בורח ממך
לדרך 2 מה תעשה?
תומר תגיב להתחלה בבקשה
כינוי בפורום:שלושה מחוזות .
שם במשחק:לי
תמונת מאמן:
פוקימון התחלתיצ'ימצ'אר
רקע:.כשלי היה קטן הוא נהג לצאת מביתו לשחק עם הפוקימונים הפראים שיש לי ביתיו.יום אחד לי יצא מביתו כדי לשחק עם הפוקימונים.אך הפוקימונים שתמיד היו שם לא היו שם.לי חיפש ביi שיחים בין עצים.אך לא מצא אותם.לפתע לי שמע צעקה אדירה.לי רץ אל הצעקה ורואה שם:סויפר וזנאוס תוקפים את חבריו הפוקימונים.לי רצה רצה להציל אותם אך הוא חשב שהוא ימות.לפתע משום מקום איינפרימפ עצום הגיע והבריח את סויפר וזאנגוס.אינפרימפ הלך לדרכו.לי שמח מאוד וגם חבריו הפוקימונים. לאחר המקרה לי חזר לביתו וסיפר להם מה קרה לו היום.ההורים שלי שמחו שהוא עוד בחיים.לי אמר להם שיבחר בצ'ימצ'אר בפוקימון התחלתי שלו בעקבות מה שקרה היום..
כסף:500 $
ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
תגים:לא לגעת
הערות:להירשם
נערך לאחרונה על ידי monster, 02-10-2011 בשעה 09:00 AM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תשנה את הכתב המעצבן של מקס לצבע אחר. זה מציק. XD
~~
'איזה יופי! אני רוצה לתפוס את בלבאזור ואת פסיידאק.' אני חושבת בליבי, 'אתחיל בבלבאזור ואחר כך אתקוף את פסיידאק.' אני מוסיפה.
"צ'ימצ'אר, את מוכנה לעוד קרב?" אני שואלת אותה בחיוך ומורה לה להתקדם אל מול בלבאזור, "קדימה צ'ימצ'אר, תקפי אותו בעזרת מבט ומיד אחר כך בשריטות!"
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
התחלה
את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
מה תעשה?
אני אבדוק איפה הקול ואם אני לא אמצא אותו אחפש לי פוקימונים לתפיסה עם פיפלאפ החדש שלי.
כינוי בפורום:אורן
שם במשחק:אורן
תמונת מאמן:
פוקימון התחלתי:טרטוויג
רקע:משפחתו של אורן היתה אגדה: אמו הייתה ריינגרית מובילה עם סטיילר בדרגה 100 , אביו היה מנהיג מכון בקנטו(מחליפו של ברוק עם טיירניטר, גולם וגם היו שמועות שיש לו רגירוק) ואורן עצמו יכל פחות או יותר לתקשר עם פוקימונים. אך באו ימים רעים, פוקימוניו של אביו חלו במחלה לא ידועה וכל טכנולוגיית סטיילר שהיגיע ליידי אמו נהרסה. כשנודע לו שארטיקונו,זפדוס ומולטרס מתו עלתה בדעתו השערה שהמקרים קשורים אחד בשני. הוא סיפר לאמו ואביו על השערתו אך הם לא הקשיבו לו ונדדו בין המחוזות בטענה שמשהו בסביבה עושה את זה. הוא שכנע צאטוטים שינסו לשכנע את הוריו אבל הם לא הצליחו, שכנע גם פוקמונים שמדברים בטלפתיה לעשות זאת אבל גם כאן הוריו לא השתכנעו. כמה שבועות אחרי שהיגיעו לסינו הגיע המכתב. כשאורן ראה שיש לו אפשרות להציל את הציפורים, רץ מייד למסע.
כסף:5000 $
ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
תגים:
נערך לאחרונה על ידי אורן, 02-10-2011 בשעה 09:28 AM
מקס
אתה אומר לטרטויג "טרטויג אני מקס המאמן שלך ואתה הפוקימון שלי אז תקשיב להוראות שלי כי אני רוצה שנתחזק " טרטויג קם ורץ לדרך 2 מה תעשה?
תומר
אתה בודק מאיפה הקול ואתה רואהשקורא בשמך ויש לו פתק על אחת הרגליים שלו מה תעשה?
לין
את חושבת 'איזה יופי! אני רוצה לתפוס את בלבאזור ואת פסיידאק.' את מוסיפה'אתחיל בבלבאזור ואחר כך אתקוף את פסיידאק.' את מוציאה את צ'ימצ'אר ושואלת אותה ''את מוכנה לקרב?'' צ'ימצ'אר אומרת לך כן עם הראש ומחכה לפקודה שלך.אבל לא עובר זמן רב עד שאת אומרת לה "קדימה צ'ימצ'אר, תקפי אותו בעזרת מבט ומיד אחר כך בשריטות!" צ'ימצ'אר מתקדמת לבלבאזור ושולפת ציפורניים בנתיים את רואה שפסיידק בורח
את חוזרת לקרב ורואה שהשריטות של צ'ימצ'אר לא משפיעות ובלבאזור תוקיף בעלי טער מה תעשי?
מידע על בלבאזור
סוג:עשב,רעל
איפה אפשרי למבוא אותו:סיכוי קלוש למצוא אותו חופשי בטבע
רמה:10
מתקפות:לא ידועות
נקודות ניסיון :לא ידוע
ליאור ואורן תרחיבו קצת את הרקע ותשלחו לי בפרטי הודעה עם אתם הרחבתם אותו
תומר
אתה אומר לצ'טוט"שלום צ'טוט מה קורה?" וצ'טוט מתעלם ממה שאמרת לו
ואחרי זה אתה לוקח את הפתק ואתה מוציא את פיפלאפ שישחק עם צ'טוט אבל הוא כבר עף
בפתק היה רשום תפגוש אותי בעיר ג'ובילייף בתחרות הסרט של העיר
מאת דון מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)