Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 66
  1. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    אתה אומר לפיפלאפ ''קדימה הולכים לעיר ג'ובילייף!בוא נלך.'' ואתה מחזיר את פיפלאפ בידיים שלך ורץ לעיר בדרך אתה רואה מה תעשה?

מקס
    טרטויג בורח ממך
    ----------------------
    טרטויג בורח ממך ואתה מנסה לרדוף אחריו אבל הוא יותר מהיר ממך.
    אחרי 10 דקות של חיפושים אתה רואה את טרטויג נלחם ב- רמה 10 מה תעשה?

לין
    את אומרת "אוף, פסיידאק הלך. אני אחפש אחריו אחר כך." ואחרי זה את אומרת לצ'ימצ'אר ''קדימה, את מהירה אז לא תהיה לך להתחמק מעלי התער שלו!" אבל צ'ימצ'אר נשארת במקום ונפגעת אבל אחרי זה את רואה שיש אש סביבה מה תעשי?

ליאור ואורן אני מצטער אני עוד לא קראתי את מה שרשמת אני יגיב לכם מחר ואורן תוסיף תמונה

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי איתי. צפה בהודעה
    תומר
    אתה אומר לפיפלאפ ''קדימה הולכים לעיר ג'ובילייף!בוא נלך.'' ואתה מחזיר את פיפלאפ בידיים שלך ורץ לעיר בדרך אתה רואה מה תעשה?
    "יש פה סידוט פיפלאפ!"אומר לפיפלאפ ואז אוסיף:"פיפלאפ תשתמש בצעקה על סידוט כדי שהוא ישתתק ואז תשתמש בחבטה פיפלאפ!!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Surgeon of Death
    מקס
    טרטויג בורח ממך
    ----------------------
    טרטויג בורח ממך ואתה מנסה לרדוף אחריו אבל הוא יותר מהיר ממך.
    אחרי 10 דקות של חיפושים אתה רואה את טרטויג נלחם ב- רמה 10 מה תעשה?
    "אוף,טרטויג הזה אף פעם לא יקשיב לי"
    "דחיפה ואז קפוץ מעליו ושוב דחיפה וכו'"

4. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי bhrui10 צפה בהודעה
    "אוף,טרטויג הזה אף פעם לא יקשיב לי"
    "דחיפה ואז קפוץ מעליו ושוב דחיפה וכו'"
    ציטוט פורסם במקור על ידי EM Moderator צפה בהודעה
    "אומר לפיפלאפ ואז אוסיף:"פיפלאפ תשתמש בצעקה על סידוט כדי שהוא ישתתק ואז תשתמש בחבטה פיפלאפ!!"
    תומר

אתה אומר לפיפלאפ בהתרגשות ''יש פה סידוט פיפלאפ" ואתה מוסיף "פיפלאפ תשתמש בצעקה על סידוט ואחרי זה בחבטה במהירות".פיפלאפ מקשיב לך ומשתמש בצעקה על סידוט והצעקה משפיע עליו והוא מתבלבל קצת ואז מהר פיפלאפ תוקיף אותו בחבטה אבל סידוט מתחמק ותוקיף את פיפלאפ בקליע זרעים.מה תעשה?
    סידוט רמה 13.

מקס

אתה אומר לטרטויג "תתקוף בדחיפה ואז קפוץ מעליו ושוב דחיפה ובכל הכוח''
    טרטויג לא מקשיב לך ורץ לכיוון של פוליוואג ומשתמש בנסיגה ומגדיל את ההגנות שלו ואחרי זה הוא משתמש בבדחיפה על פוליוואג שכמעט מעולף מה תעשה?
    --------------------
    אי אפשר לתפוס פוקימון מעולף
    ואורן וליאור מגיבו להתחלה

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
    את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
    פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
    בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
    מה תעשה?
    אני הולך לעבר הקול שקורא בשם שלי ואז אני אומר לו"הי מי אתה?.מאיפה אתה יודע ארת השם הפרטי שלי?.תענה לי על התשובות מיד אחרת אני אפגע בך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר

אתה אומר לפיפלאפ בהתרגשות ''יש פה סידוט פיפלאפ" ואתה מוסיף "פיפלאפ תשתמש בצעקה על סידוט ואחרי זה בחבטה במהירות".פיפלאפ מקשיב לך ומשתמש בצעקה על סידוט והצעקה משפיע עליו והוא מתבלבל קצת ואז מהר פיפלאפ תוקיף אותו בחבטה אבל סידוט מתחמק ותוקיף את פיפלאפ בקליע זרעים.מה תעשה?
    סידוט רמה 13.
    'זה לא טוב'אחשוב לעצמי ואז אגיד לפיפלאפ בביטחון:"פיפלאפ תשתמש בצעקה כדי להפסיק את הקליע זרעים ואז תשתמש שוב בצעקה ואז בחבטה בכול הכוח!אתה מסוגל פיפלאפ!"

7. משתמש מנוסה
    התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
    את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
    פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
    בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
    מה תעשה?

אני מביט לעבר מי שקרא לי

8. Surgeon of Death
    מקס

אתה אומר לטרטויג "תתקוף בדחיפה ואז קפוץ מעליו ושוב דחיפה ובכל הכוח''
    טרטויג לא מקשיב לך ורץ לכיוון של פוליוואג ומשתמש בנסיגה ומגדיל את ההגנות שלו ואחרי זה הוא משתמש בבדחיפה על פוליוואג שכמעט מעולף מה תעשה?
    --------------------
    אי אפשר לתפוס פוקימון מעולף
    "אז מה טרטויג אתה אוהב לעשות דברים לבד?"
    "שמע אתה יכול לעשות את זה מדי פעם אבל תקשיב לי גם"
    -זורק עליו פוקדור(פוליוואג)-

9. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין
    את אומרת "אוף, פסיידאק הלך. אני אחפש אחריו אחר כך." ואחרי זה את אומרת לצ'ימצ'אר ''קדימה, את מהירה אז לא תהיה לך להתחמק מעלי התער שלו!" אבל צ'ימצ'אר נשארת במקום ונפגעת אבל אחרי זה את רואה שיש אש סביבה מה תעשי?
    "צ'ימצ'אר? את למדת גחלת?" אני שואלת בהרהור, "קדימה, צ'ימי, נסי להשתמש בגחלת!" אני פוקדת עליה.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

10. משתמש סופר ספאמר
    לין

את אומרת בהרהור "צ'ימצ'אר? את למדת גחלת?", ומוסיפה "קדימה, צ'ימי, נסי להשתמש בגחלת!"
    צ'ימצ'אר מנסה להישתמש בגחלת אבל לא מצליחה אבל היא מרגישה כוח אדיר בגופה ורצה לעבר בלבאזור ומשתמשת בשריטות.בלבאזור כמעט גמור זה הזמן לתפוס אותו.
    *היכולת המיוחדת של צ'ימצ'אר פועלת

מקס

אתה שואל את טרטויג "אז מה טרטויג אתה אוהב לעשות דברים לבד?"
    ומוסיף "שמע אתה יכול לעשות את זה מדי פעם אבל תקשיב לי גם"
    ואחרי זה אתה זורק פוכדור על פוליוואג
    ~נידנוד 1~
    ~נידנוד 2~
    ~נידנוד 3~
    תפסת פוליוואג מה תעשה?

אורן

אתה מחפש מי קרא לך ולא רואה אף אחד מה תעשה?

תומר

אתה אומר לפיפלאפ לתקוף בצעקה ואחריה שוב בצעקה אבל מתי שפיפלאפ מנסה להשתמש בצעקה הוא מתעלף מקליע הזרעים מה תעשה?

לי

אתה הולך לעבר הקול אבל אתה לא רואה אף אחד אבל אחרי כמה שניות אתה רואה צ'טוט עף ויש לו פתק על הרגל מה תעשה?

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי

אתה הולך לעבר הקול אבל אתה לא רואה אף אחד אבל אחרי כמה שניות אתה רואה צ'טוט עף ויש לו פתק על הרגל מה תעשה?
    אני אומר לצ'טוט הפראי"ני צ'טוט חכה רגע.יש על הרגל שלך פתק.אני רוצה לקרוא תפתק הזה.אז תוכל לנחות ליד ואז אני אקרא תפתק.אחרי שאקרא תוכל להמשיך לעוף".אני מחכה שצ'טוט ינחת לידי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר

אתה אומר לפיפלאפ לתקוף בצעקה ואחריה שוב בצעקה אבל מתי שפיפלאפ מנסה להשתמש בצעקה הוא מתעלף מקליע הזרעים מה תעשה?

"תחזור פיפלאפ!"אצעק לעבר פיפלאפ ואחזיר אותו לפוקדור ואז אלך לסידוט ואגיד לו:"רוצה להצטרף למסעי?"ואז אזרוק אליו פוקדור.

13. Surgeon of Death

מקס

אתה שואל את טרטויג "אז מה טרטויג אתה אוהב לעשות דברים לבד?"
    ומוסיף "שמע אתה יכול לעשות את זה מדי פעם אבל תקשיב לי גם"
    ואחרי זה אתה זורק פוכדור על פוליוואג
    ~נידנוד 1~
    ~נידנוד 2~
    ~נידנוד 3~
    תפסת פוליוואג מה תעשה?
    "יש תפסנו!(או יותר נכון תפסת) פוליוואג!"
    -מחפש עוד פוקימון\מאמן להלחם נגדו-

14. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין

את אומרת בהרהור "צ'ימצ'אר? את למדת גחלת?", ומוסיפה "קדימה, צ'ימי, נסי להשתמש בגחלת!"
    צ'ימצ'אר מנסה להישתמש בגחלת אבל לא מצליחה אבל היא מרגישה כוח אדיר בגופה ורצה לעבר בלבאזור ומשתמשת בשריטות.בלבאזור כמעט גמור זה הזמן לתפוס אותו.
    *היכולת המיוחדת של צ'ימצ'אר פועלת
    "מעולה, צ'ימצ'אר!" אני משבחת אותה ושולפת פוכדור ריק מהחגורה, "פוכדור, צא!" אני קוראת וזורקת את הפוכדור על בלבאזור. אני מחכה שהוא יתפס, בנתיים אני מסתכלת סביב לראות אם פסיידאק עדין באיזור.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

15. משתמש מנוסה
    אורן

אתה מחפש מי קרא לך ולא רואה אף אחד מה תעשה?

אני הולך לחפש פוקימונים לצוות שלי

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •