היי אנשים,בזמן האחרון התחשק לי לשחק שוב במשחקים Hg/ss, ומכיוון ששיחקתי פעמיים בhg ואף פעם לא ב Ss, חשבתי לשחק בו.
אתמול גיליתי שבקרוב ייצאו איוונטים של הכלבים האגדיים לווי-פי של Hg/ss האירופאים, אז הורדתי Ss ספרדי P:
ועכשיו אני צריך עזרה בבחירת פוקימונים לשישייה, אני לא רוצה פוקימונים יותר מידי חזקים עם סטאטים בסיסיים כוללים של 600 ומעלה כמו דראגונייט, סלאמנס, מטאגרוס, טיירניטאר וכו', אך מצד שני אני לא רוצה פוקמונים ממש חלשים.
כרגע חשבתי על הפוקמונים הבאים:
נידוקינג [רעל/אדמה]
אקסטו [מעופף/על-חושי]
בלאסטויז [מים]
שקלתי לקחת גם את אמפרוס כפוקמון חשמל, אך מצד שני המתקפות שלו לא מי יודע מה מגוונת ככה שזה דיי הורס אותו, אז חשבתי לקחת את הראיקו מהאיוונט של המשחקים האירופאים, גם ככה הוא ייצא ממש בקרוב.
אז מה שאני צריך זה לדעת האם כדאי לי לקחת את ראיקו או לא, ודבר שני המלצה לעוד 2 פוקימונים שלא ייצרו לי כפל סוגים, חולשה של 3 פוקמונים או יותר לאותה החולשה (לדוגמא יש לי כבר נידוקינג ופוקימון חשמל שחלשים מפני מתקפות אדמה, אז אני לא אקח לדוגמא פוקמון מסוג אש, פלדה, או אבן שחלשים מפני מהלכי אדמה, אלא אם כן הם משולבים עם סוג נוסף שגורם להם להיות חסינים מפני אותה החולשה או יכולת.
עריכה:
מכיוון שישנם 2 פוקמונים שחלשים מפני מהלכי אדמה, מהלכי חשמל ומהלכי קרח, תשתדלו שהפוקמונים שאתם מציעים לא יהיו חלשים מפני הסוגים האלה P: