שם הפייק:דרגשב
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:דרקון עשב
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):הפייק הוא סוג של דרגון עשב הוא בעיקר בצבע ירוק אך יש לו קוצים צהובים על הגב. הזנב שלו דומה לצמח קוצני
סוג הפייק:דרקון עשב
בקשות מיוחדות:x
שם הפייק: וויילדוזר/Whaledozer (שילוב של לוויתן ודחפור באנגלית)
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: לוויתן חפרפרת ענק.
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):
בעקרון ראיתי את זה באתר של digimon.
אבל שניתי לו שם.. חשבתי על סוגים וגם אין לו ספרייט.
סוג הפייק: אדמה, ואפל
בקשות מיוחדות: לא יודע.. אולי במקום הידיים תעשה סנפירים כמו ללוויתן.. ושתעשה גם זוהר?!
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
הינה עוד פייק, בבקשה אנשים בפעם הבא אל תבקשו פייקים שמבוססים על בני אדם, זה דבר טיפשי לבקש, פוקימונים מבוססים על חיות, הפעם שבלתי בין חניבל מהסרט שהוא קשור לקניבל כמו שאותו משתמש ביקש ובין ציפור כי הוא ביקש כנפיים, ויצרתי פייק מפלצתי דמוי ציפוי קניבלית!
רוטיני
סוג: מעופף / לוחם
מידע: רוטיני פוקימון הנשר המפלצתי, הוא טורף רע מאוד, כדי לשתק את האויבים שלו הוא תוקף במתקפות לחימה ואז בעזרת המקור החדש שלו והמסוכן הוא הורג אותם סופית.
הוא עף במהירות בעזרת הכנפיים הקטנות שלו, ניתן לתפוס אותו באזור ההרים בלבד.
הוא פוקימון נאמן מאוד, במיוחד למאמנים שלו, כאשר בוקעים לו גוזלים אין דבר אשר יעצור אותו מכדי להסיג להם אוכל אפילו עם זה יעלה לו בחיו.
נערך לאחרונה על ידי E33, 02-24-2011 בשעה 05:36 AM
וואי איזה טוב!!!
יש לי אחד שחשבתי אליו בבצפר
שם הפייק: ארמדילגרס(ארמדיל מהרמדיל וגרס מגרסס שזה דשא)
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: ארמדיל
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):המקום השריון שיש לארמדילים יש לו עלים ירוקים קשיחים במיוחד וצבע עור חום כהה כמו עץ ועייניים קטנות ושחורות שהיה חמוד ויכול להיות ממש על עץ ולא יראו ואתו
סוג הפייק:עשב וממש קצת אדמה
בקשות מיוחדת: הנה התיאור שאת עושב בדרך כלל אבל אני עשיתי הפעם
מידע:ארמדילגרס הוא פוקימון קטן שחי ביערות, הוא חיי לבד ואוהב מאוד שמש, כדאי להגיע לשמש שהוא אוהב בתוך כול הג'ונגל הסבוך הזה, הוא מטפס על עץ מאוד מאוד גבוהה בעזרת ציפורניו הקטנות ומגיע לראש העץ ומתחמם שם קצת, ואז חוזר למעמקי הג'ונגל, ארמדילגרס אוכל ביחוד פירות שנמצאים על העצים שהוא גר בהם,
ארמדילגרס יחסית קצת טירטורי ושומר על מקומו,
עליו קשיחים במיוחד וכמו מגן אחד גדול, אך הם גם מגיני קור.
כאשר ארמדילגרס שומע בעזרת אוזניו אויב או מישהו בא וסכנה, הוא נצמד על העץ וככה לא רואים אותו,
כאשר הוא נמצא פנים מול פנים מול האויב הוא נהפך לכדור ועליו הקשיחים מגינים אליו אפילו מפני אש,
ארמדילגרס מאוד קשה למציאה, מכיוון שחי על העצים וכמעט ואינו נראה.
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
שם הפייק: מג'יקרילה/Magirilla (שילוב של גרוליה ואל-חושי)
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: גורילה
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): גורילה גדולה, עם פרווה בצע שחור מעט סגלגל..
שתיהיה לו עין שלישית בצבע אדום, ושיהיה לו בידיים שתי כדורי בדולך אדומים כאלה (כמו הכפיות שיש לאלקזאם!)
סוג הפייק: אל חושי טהור.
בקשות מיוחדות: עם אתה יכול תעשה שהספרייט בצורה בא רואים את הכדורים או שהוא מתופף על החזה... ושתעשה גם זוהר?!
עריכה - הינה עוד אחד שהוספתי.. עם לא בלך על הגורילה..
שם הפייק: ריינוט/rhinhot
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: קרנף הודי.
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): קרנף הודי שונה מהאחרים הריי בזה שעורו נראה כמו שריון!
ויש לו כפלים שנראים כמו "פרצים בשריון" שלו.. משם תעשה שיו נקבוביות שיצאו משם אש.. או אדים חמים...
תעשקיע בראש במיוחד שיראה תכונות כמו של פוקימון אש.. לדעתי במקום הקרניים תעשו כמו הר געש קטן בגודל של קרן, ושהוא עצבני תצא קרן מלבה!
אה ופנים שיראו זועפות!
סוג הפייק: אש, אדמה.
בקשות מיוחדות: אין ממש בקשות מיוחדת.. ראיתי שהתבעסת שאתה לא רואה מקוריים כל הזמן אופל פלדה ועשב.. אז אדמה ואש יכול להיות נחמד![]()
שם הפייק: וולפלייד(wolflade)
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: איש זאב.
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): אני רוצה שיהיה איש זאב עם שרירים, ועל הידיים יהיו חרבות(כמו Leaf Blade,רק עם אשכרה בלייד..).אני רוצה גם שיהיה לו מין מכנסיים קרועים כאלה.הפרווה של הפייק תהיה בצבע כסף, ה"מכנסיים" יהיו בצבע חום והעיניים בצבע אדום.
סוג הפייק: אופל/ מתכת
בקשות מיוחדות: שידע כמובן ציפורן צל ושיהיה לו מהלך משלו, משהו עם החרבות.
NYO HO HO BITCH
ואוו עכשיו נזכרתי כמה אני בעייתי עם הכנת אריות, תמיד הם יוצאים לי מוזרים מדי
למשתמש שכתב את הרעיון, ראיתי שכתבתה שתי רעיונות ואני רוצה לתת הזדמנות גם לרעיונות של אחרים, כי הפייקדקס מאוד מצומצם, הוא יכיל רק 25 פוקימונים, זתומרת שלא כולם יזכו לקבל פייק פה.
אבל אם אתה רוצה שההזמנה שלך תחשב תבקש קטן או התפתחות לאחד הפייקים שקיימים
לאיינס
סוג:קרח
מידע: לאיינס הוא פוקימון האריה הקוטב, הוא יכול להגיעה למהירות גובה מאוד כאשר הוא רץ, פוקימונים חושבים שהפרווה שלו רכה, וכאשר הם תוקפים אותו מתקפה פיזית הם מגלים שהרעמה שלו עשויה קרח קשה וכואב שקשה לשבור.
ניתן למצוא אותו בעיקר בהרים הכין שקר, אבל כדי למצוא טרף הוא יורד מן ההר לפעמים, אבל בדרך כלל אפשר למצוא אותו רק בהרים. הוא מפחיד את האויבים שלו בעזרת שאגה חזקה מאוד ששוברת סלעים מרוב עוצמתה.
נערך לאחרונה על ידי E33, 02-24-2011 בשעה 05:38 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)