Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    דברי הכותב:
    היי,אני יונתן. אני כותב מדי פעם סיפור ובדרך כלל לא הרבה קוראים אותו אז אין טעם להמשיך. סיפור זה אני אמשיך באופן קבוע רק אם יהיו 3 קוראים לפחות. סיפור זה, בשונה מהרבה סיפורים בפורום, הוא סיפור המתמקד במאמן פוקימונים מתקדם. מאמן זה שמע יום אחד על טורניר של מאמנים, ומשם הסיפור מתחיל.

אף אחד לא לנעול! הפרק בהודעה הבאה!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    פרק 1:להפליג בחלומות
    "אנחנו מזכירים שהטורניר יתקיים כאן בעוד יומיים והמאמנים בטורניר הם..." ריק התעורר לקול הטלוויזיה שנדלקה פתאום. "התגלגלתי על השלט" הוא רטן לעצמו וחזר לישון. עברה דקה, עברו שתיים, עברו שלוש ופתאום ריק זינק מהמיטה "הספינה יוצאת היום!" הוא טס לחדר האמבטיה וצחצח שיניים. לאחר מכן טס לחדרו,החליף מבגדי פיג'מה לבגדים רגילים ואז שלף תיק ושם בו: טלפון,מטרות,צלחות מעופפות,מים,חטיפים,בגדים,מברשת שיניים ומשחת שיניים. הוא שם את התיק על כתפיו ופרץ החוצה בריצה. איזה יום יפה זה היה, הסטארלים עפו מעץ לעץ,הבידופים רצו בדשא,חבורה של בורמים חלפה וריק אפילו הבחין בסטארפטור חוצה את השמיים. הוא טס לעבר המזח ושם ראה ספינה גדולה ולבנה. תחתית הספינה היתה צבועה בצבע אדום ומחלונתיה היה ניתן לראות פרצופים של אנשים. "כרטיסים,כרטיסים!" צעק איש במדים שחורים ליד הספינה. מייק התקרב אליו,פשפש בכיסיו,שלף משם כרטיס כתום והביא לאיש. לאחר שהאיש הנהן ריק עלה לספינה והתיישב בתא ריק. ריק היה בחור גבוה בעל שיער שחור כמו הלילה ועינים כחולות כמו הים,הוא היה יפה מאוד. ריק הסתכל על הים למשך דקות אחדות ולפתע שמה קול צפירה חזק והרגיש בתנועה,הסירה מפליגה אל הטורניר,מפליגה אל חברים,אויבים,מזימות והרפתקאות.

לאחר כמה שעות של שיט ריק החל להרגיש עייף ונרדם. ובחלומו ראה סיזור נמחץ מתחת לסטיליקס אימתני הגוהר מעליו. ריק ניסה לעזור לו אך לא יכל,הוא לא יכל להציל אותו,הכל באשמתו,הכל באשמתו!. אך לפתע,ריק התעורר. הוא שם לב שכל גופו מכוסה זעה קרה,הוא העיף מבט על חגורתו והסתכל על כדור אדום-לבן,הפוכדור של סיזור. "מה החלום הזה אומר?" שאל את עצמו והמשיך להפליג,שקוע במחשבותיו.

מצטער שהפרק קצר,פשוט לא היה לי הרבה מה לכתוב אבל אני מבטיח לכם ששאר הפרקים יהיו הרבה יותר ארוכים!

3. משתמש מנוסה
    ראשית הפרק קצר מדי.. לא קרה בו שום דבר מעניין כל כך, הוא יותר סוג של הקדמה.
    שנית הפרק לא תרם כל כך להבין יותר את הדמות או להוסיף עניין לסיפור. הפרק פשוט תיאר אדם קם ועולה על ספינה וחולם חלום... חסרים לי יותר תיאורים ופירוטים וכמובן שחסרה לי עלילה עמוקה יותר.
    בנוסף כמה שגיאות כתיב/שפה:
    ריק הסתכל על הים למשך דקות אחדות ולפתע שמה קול צפירה חזק והרגיש בתנועה
    *שמע
    ריק ניסה לעזור לו אך לא יכל,הוא לא יכל להציל אותו,
    *בעברית תקינה אומרים יכול היה ולא יכל. אין פועל כזה יכל

הרעיון נשמע טוב ויכול להיות מעניין מאוד
    מחכה לפרק הבא! בהצלחה!

4. משתמש מנוסה
    תודה,אני אתייחס לזה אבל הפרקים הבאים יהיו הרבה יותר ארוכים.

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    יפה, אתה כותב בסדר.
    תאריך אבל את הפרקים,בהרבה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •