עומר~
ביוטיפליי משתמש בהתקשחות ומשתמש בסופה שעפה קדימה, אך הרוח תער עפה במהירות, חודרת את הסופה ופוגעת ישירות בביוטיפליי. ביוטיפליי מתנשפת, וכעבור כמה שניות היא צונחת לקרקע, ומתעלפת. מיי מחייכת "נשאר לך פוקימון אחד" היא אומרת לך "הביוטיפליי שלך חזקה מאוד, אבל שלי יותר" היא אומרת בחיוך.
תומר~
"אני לא צריך גלמיאו שמפסיד לסמרטוט כזה" אומר המאמן, מחזיר את גלמיאו לפוכדור שלה, ואז זורק את הפוכדור קדימה. גלמיאו מגיחה החוצה באור סגלגל, ונעמדת על הקרקע "מיאו" היא אומרת ומנסה להתקרב למאמן, אך הוא מפנה את גבו והולך מהמקום. גלמיאו מתקדמת כמה צעדים, ואז מסתובבת ומתחילה ללכת משם, עצובה.
מור~
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומשליך אותו על קורפיש המעולף. קורפיש נשאב פנימה והפוכדור מתנדנד כמה רגעים על הקרקע, ולבסוף נעצר.
קורפיש נלכד!
הונטר חוגג לידך ומסתובב. הפוקימונים האחרים שלך מתקרבים אלייך וחוגגים גם כן את ההצטרפות של חבר חדש לצוות.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"כן,בטח!" אומר לאחות ג'וי בחביבות.עמית~
אתה מסתובב ועומד לצאת החוצה, כשאתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ "אני לא ממליצה לך לצאת החוצה עכשיו, כבר מתחיל להיות מאוחר ואתה אף פעם לא תדע אילו פוקימונים יפתיעו אותך בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אז, אתה רוצה חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
NYO HO HO BITCH
ליאור~
אתה מעודד את פושידה על הקרב הטוב שלו, ולאחר מכן שולף פוכדור וזורק אותו על אקסו המעולף על הקרקע. הפוכדור נוגע באקסו ואור אדום מתחיל להקיף אותו, אך כעבור כמה שניות הפוכדור מועף הצידה, והאור סביב אקסו נעלם. נראה שהוא שייך כבר למישהו אחר!
"אקסו, איפה אתה?" אתה שומע לפתע קול, ואתה מבחין בין השיחים לידך בילדה שיוצאת משם.![]()
"אוי לא, אקסו שלי!" היא קוראת ורצה במהירות אל עבר אקסו המעולף "מה עשית לו?!" היא שואלת אותך כעס.
תומר~
"מיאו?" גלמיאו עוצרת ומסתכלת לכיוונך "מיאו" אומרת גלמיאו בלחש ומביטה בפוכדור שבידך, ואז קופצת לכיוונך במהירות, ונוגעת בעזרת זנבה בפוכדור הריק. היא נשאבת פנימה באור אדום, ולאחר כמה רגעים הוא נכבה. גלמיאו נלכדה!
שיר~
את לוקחת את המפתח, מדלמת דולר ועולה למעלה. את מחפשת את החדר וכעבור כמה רגעים מוצאת אותו, ואת נכנסת פנימה. את מתארגנת במהירות לשינה ומוציאה את הפוקימונים שלך החוצה. סקיטי קופצת על המיטה ונשכבת לידך, והנדוואר נשכב על השטיח בחדר. את נכנסת למיטה וכעבור כמה דקות נרדמת.
את מתעוררת בבוקר עם קרני השמש הראשוניות. הפוקימונים שלך עדיין ישנים.
עומר~
"ניינטיילס, מה? זה יהיה קרב טוב" אומרת מיי בחיוך. ניינטיילס יוצרת סיחרור אש שעף קדימה לעבר ביוטיפליי "התחמקי!" אומרת מיי וביוטיפליי מתחמקת מסיחרור האש "עכשיו, סופה!" קוראת מיי, וביוטיפליי שולחת סופה שפוגש את הלהביור, מעלים את רובו אך חלק מהלהביור פוגע בביוטיפליי ופוצע אותה יחסית בינוני "בסדר ביוטיפליי, קרן סולרית!" קוראת מיי וביוטיפליי טוענת קרן סולרית ויורה אותה לעבר ניינטיילס והקרן עפה במהירות לעברה.
מור~
אתה משיב את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע צץ מאמן משומקום "הילחם נגדי!" הוא קורא וחוסם את דרכך.
עמית~
האחות גו'י שולפת מפתח לחדר ומוסרת לך אותו. "החדר עולה דולר ללילה" היא אומרת לך, ואתה מוציא דולר ומגיש לה. לאחר מכן, אתה עולה לחדר.
[quote=edge;1030589][b]תומר~
"מיאו?" גלמיאו עוצרת ומסתכלת לכיוונך "מיאו" אומרת גלמיאו בלחש ומביטה בפוכדור שבידך, ואז קופצת לכיוונך במהירות, ונוגעת בעזרת זנבה בפוכדור הריק. היא נשאבת פנימה באור אדום, ולאחר כמה רגעים הוא נכבה. גלמיאו נלכדה!
[\quote]
אינ אקח את הפוקדור של גלמיאו ואז אלך לעיר הראשונה עם המכון הראשון של המחוז.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)