Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 31 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 455
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE צפה בהודעה
    שיר~
    את לוקחת את המפתח, מדלמת דולר ועולה למעלה. את מחפשת את החדר וכעבור כמה רגעים מוצאת אותו, ואת נכנסת פנימה. את מתארגנת במהירות לשינה ומוציאה את הפוקימונים שלך החוצה. סקיטי קופצת על המיטה ונשכבת לידך, והנדוואר נשכב על השטיח בחדר. את נכנסת למיטה וכעבור כמה דקות נרדמת.
    את מתעוררת בבוקר עם קרני השמש הראשוניות. הפוקימונים שלך עדיין ישנים.
    אני מעיפה את סקיטי מהחלון בבעיטה ומוציאה את נידורן שלי, לפני שאני הולכת לישון.
    אני קמה מהמיטה בשקט כדי לא להעיר אותם ומתחילה להתארגן. כשאני מסיימת להתארגן אני מחזירה אותם אל הפוכדורים שלהם ויורדת אל לובי מרכז הפוקמונים. אני מחזירה לאחות ג'וי את המפתח לחדר ונפרדת ממנה לשלום. אני יוצאת מהמרכז ומתחילה להתקדם אל המערה האפלה בדרך 31. אני מחפשת בדרכי לשם פוקמונים או מאמנים.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש מנוסה
    שיר~
    את קמה מהמיטה, מתארגנת בשקט וכשאת מוכנה, הפוקימונים שלך מתעוררים גם. הם מוכנים להמשיך בדרך, ואת משיבה אותם לפוכדורים שלהם. את מסיימת לארגן את הכל, יוצאת החוצה ונועלת את הדלת. את יורדת למטה ומחזירה את המפתח לאחות גו'י, ולאחר מכן יוצא החוצה מהמרכז וממשיכה אל עבר דרך 30. כעבור זמן לא רב את נכנסת אל הדרך ומתחילה לצעוד. את צועדת לך בבשביל, כשלפתע את נתקלת במאמנת שמזמינה אותך לקרב.

עומר~
    אתה נכנס לחדר וסוגר את הדלת. אתה זורק את התיק בפינה, ונשכב על המיטה. כעבור כמה רגעים אתה מרגיש עייף ואתה נרדם.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר כשהשמש מחממת את החדר. אתה קם, מתארגן ויורד למטה, משיב את המפתח לאחות גו'י.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים כעת.

עומר~
    ניינטיילס משתמש בלהביור ושולחת אותו קדימה בחוזקה, הקרן הסולרית והלהביור נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר, ושני הפוקימונים סופגים מכה ישירה מההתקפות. עשן מתפזר ברחבי הזירה, ואינכם רואים כלום "קדימה ביוטיפליי, את יכולה לעשות זאת! קדימה!" קוראת מיי.

מור~
    "לרביטר מה? קדימה וופר, לקרב!" קורא המאמן ומשחרר החוצה וופר קטן "בועות!" קורא המאמן וופר שולח בועות קטנות שפוגעות בלרביטר ומכאיבות לו מעט.

ליאור~
    "אני מבינה..." אומרת לך הילדה "מזל שיש לי כמה שיקויים בתיק" היא אומרת, מתיישבת ומחטטת בתיקה. היא מוציאה כמה שיקויים מתיקה ונותנת לאקסו, שמתחיל להתאושש לאט לאט "אני איריס, דרך אגב" היא אומרת לך "ואתה?"

תומר~
    אתה מרים את הפוכדור של גלמיאו מהרצפה וממשיך בדרך. אתה ממשיך לצעוד, ורואה עוד פוקימון רבים על העצים מסביבך. לבסוף, אתה מגיע לפיצול דרך. מולך ישנה מערה , ומשמאלך הדרך ממשיכה ולידה השלט "דרך 31".

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה נכנס לחדר וסוגר את הדלת. אתה זורק את התיק בפינה, ונשכב על המיטה. כעבור כמה רגעים אתה מרגיש עייף ואתה נרדם.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר כשהשמש מחממת את החדר. אתה קם, מתארגן ויורד למטה, משיב את המפתח לאחות גו'י.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים כעת.
    התבלבלת בשם שלי,כתבת "עומר" במקום "עמית"..
    ---------------------
    אני אלך לדרך 40 ואחפש פוקימון פראי לתפוס או אימון לסטארלי.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי edge צפה בהודעה
    [b]

ליאור~
    "אני מבינה..." אומרת לך הילדה "מזל שיש לי כמה שיקויים בתיק" היא אומרת, מתיישבת ומחטטת בתיקה. היא מוציאה כמה שיקויים מתיקה ונותנת לאקסו, שמתחיל להתאושש לאט לאט "אני איריס, דרך אגב" היא אומרת לך "ואתה?"
    אני אומר לאיריס"שמי ליאור.תרצי נגדי קרב 1 על1?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [b]תומר~
    אתה מרים את הפוכדור של גלמיאו מהרצפה וממשיך בדרך. אתה ממשיך לצעוד, ורואה עוד פוקימון רבים על העצים מסביבך. לבסוף, אתה מגיע לפיצול דרך. מולך ישנה מערה , ומשמאלך הדרך ממשיכה ולידה השלט "דרך 31".
    אני אפנה לדרך 31 תוך כדי חשיבה על הפוקימונים שאני הולך לתפוס בעתיד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE;1030803

[B
    עומר~[/B]
    ניינטיילס משתמש בלהביור ושולחת אותו קדימה בחוזקה, הקרן הסולרית והלהביור נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר, ושני הפוקימונים סופגים מכה ישירה מההתקפות. עשן מתפזר ברחבי הזירה, ואינכם רואים כלום "קדימה ביוטיפליי, את יכולה לעשות זאת! קדימה!" קוראת מיי.
    "גם את ניינטילס תני את כל מה שיש לך בלהביור הרסני!" אצרח ואחזיק אצבעות חזק

7. משתמש מנוסה
    עומר~
    שניכם צועקים דברי הידוד לפוקימונים שלכם, וכעבור זמן קצר העשן מתפזר. אתם מבחינים כי שני הפוקימונים עדיין עומדים! "קדימה ביוטיפליי, רוח תער!" קוראת מיי. ביוטיפליי עומדת להשתמש במתקפה, כשלפתע כאב חד תוקף אותה, והיא מתחילה לצנוח למטה, משהו לא בסדר בכנף שלה! "אוי לא, ביוטיפליי!" קוראת מיי. ניינטיילס מנצלת זאת ושולחת להביור שפוגע ישירות בביוטיפליי. ביוטיפליי צונחת על הקרקע, מעולפת. "לא, ביוטיפליי!" קוראת מיי. היא מתקרבת אל ביוטיפליי ומשיבה אותה לפוכדור שלה "נתת קרב מצויין" היא אומרת לפוכדור שלה "זה היה קרב מדהים, למדתי ממנו הרבה. יש לך ניינטיילס חזקה מאוד" היא אומרת לך בחיוך.

עמית~
    דרך 30*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל לטייל לך שם. אתה רואה המון פוקימונים פראיים על העצים, בין השיחים ובשמיים. לפתע, אתה מבחין במשהו שחולף לידך במהירות ונוחת על אחד העצים, מתחיל לאכול משם שרף. אתה מזהה שזהו הרקרוס!

תומר~
    אתה פונה אל דרך 31 וחושב על פוקימונים שתוכל לתפוס בדרך. לפתע, אתה נתקל במשהו על הקרקע, מאבד את שיווי המשקל ואתה נופל.

ליאור~
    "מצטערת, אבל אני אוותר. אתה מבין, אקסו הוא כרגע הפוקימון היחיד שלי" עונה לך איריס "אז, אתה בדרכך לעיר ויולט?" היא שואלת אותך.

8. משתמש מנוסה
    [b]תומר~
    אתה פונה אל דרך 31 וחושב על פוקימונים שתוכל לתפוס בדרך. לפתע, אתה נתקל במשהו על הקרקע, מאבד את שיווי המשקל ואתה נופל.
    'אוי מה זה היה?'אומר לעצמי<אוציא את ראלטס ואגיד לו:"ראלטס תשגר אותנו לכמה צעדים קדימה"

9. the bitch is back
    עומר~
    שניכם צועקים דברי הידוד לפוקימונים שלכם, וכעבור זמן קצר העשן מתפזר. אתם מבחינים כי שני הפוקימונים עדיין עומדים! "קדימה ביוטיפליי, רוח תער!" קוראת מיי. ביוטיפליי עומדת להשתמש במתקפה, כשלפתע כאב חד תוקף אותה, והיא מתחילה לצנוח למטה, משהו לא בסדר בכנף שלה! "אוי לא, ביוטיפליי!" קוראת מיי. ניינטיילס מנצלת זאת ושולחת להביור שפוגע ישירות בביוטיפליי. ביוטיפליי צונחת על הקרקע, מעולפת. "לא, ביוטיפליי!" קוראת מיי. היא מתקרבת אל ביוטיפליי ומשיבה אותה לפוכדור שלה "נתת קרב מצויין" היא אומרת לפוכדור שלה "זה היה קרב מדהים, למדתי ממנו הרבה. יש לך ניינטיילס חזקה מאוד" היא אומרת לך בחיוך.

"תודה אומר בחיוך וארוץ לניינטילס ואלטף בראש בחיבה "אוי את כזאת מושלמת" אומר לה בגאווה ואתפוס בראשה בחיבה ואחבק אותה.
    "נראה לי שמיצינו את המקום" אומר ואחזיר את נייניטלס לפוקדר שלה ואז אצא מהמקום, ארפא את הפוקימונים ואז אחזור למרכז הרבייה.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    דרך 30*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל לטייל לך שם. אתה רואה המון פוקימונים פראיים על העצים, בין השיחים ובשמיים. לפתע, אתה מבחין במשהו שחולף לידך במהירות ונוחת על אחד העצים, מתחיל לאכול משם שרף. אתה מזהה שזהו הרקרוס!
    אגיד לסטארלי:"סטארלי-השתמש במתקפת כנף על הרקרוס!"
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מתרומם מהקרקע באיטיות ומנער את עצמך. אתה מוציא את ראלטס ומבקש ממנו לשגר אותך כמה צעדים קדימה, אבל אז הוא מצביע לקרקע לפניך, ואתה מבחין שם בחפץ על הקרקע. אתה מזהה שזוהי אבן ירח!

עומר~
    אתה מודה למיי על הקרב, משבח את ניינטיילס על הקרב שלה, משיב אותה ויוצא החוצה מהזירה. אתה ניגש החוצה מהזירה, עולה לקומת הקרקע ויוצא החוצה מהקניון. אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס אליו כעבור כמה דקות. אתה ניגש לאחות גו'י ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת אותך ומרפא לך אותם.
    לאחר מכן היא משיבה לך אותם ואתה נפרד ממנה בתודה. אתה יוצא החוצה ומסתכל על השעון הגדול שתלוי לא רחוק מהמרכז ורואה שהשעה היא רק 3, ויש לך זמן עד השקיעה. אתה פונה אל עבר בית הגידול וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיעה אליו. אתה נכנס פנימה ופוגש באיש הזקן ואשתו "או שלום! באת לראות המ שלום הפוקימונים שלך?" הוא שואל אותך.

עמית~
    אתה מוציא את סטארלי החוצה ומורה לו לתקוף את הרקרוס עם מתקפת כנף. הרקרוס סופג מכה מאחורה ונופל. הוא מתרומם בכעס מהקרקע ומשתמש במתקפת קרן ומעיף את סטארלי אחורה.

12. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מתרומם מהקרקע באיטיות ומנער את עצמך. אתה מוציא את ראלטס ומבקש ממנו לשגר אותך כמה צעדים קדימה, אבל אז הוא מצביע לקרקע לפניך, ואתה מבחין שם בחפץ על הקרקע. אתה מזהה שזוהי אבן ירח!

"יש מצאנו אבן ירח!"אומר לראלטס בשמחה, אקח את האבן, אוציא את סקיטי, אתן לה את האבן ואחכה שהיא תתפתח ואז אמשיך בדרכי על דלקטי ועם ראלטס.

13. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה שמח על אבן הירח ואתה מוציא מיד את סקיטי החוצה. אתה מקרב את האבן אליה, אך היא מעיפה אותה עם זנבה הצידה. אתה רואה שהיא מסמנת לך שהיא לא רוצה עדיין להפתח כי היא מרגישה שהיא עדיין לא בשלה מספיק.

14. the bitch is back
    עומר~
    אתה מודה למיי על הקרב, משבח את ניינטיילס על הקרב שלה, משיב אותה ויוצא החוצה מהזירה. אתה ניגש החוצה מהזירה, עולה לקומת הקרקע ויוצא החוצה מהקניון. אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס אליו כעבור כמה דקות. אתה ניגש לאחות גו'י ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת אותך ומרפא לך אותם.
    לאחר מכן היא משיבה לך אותם ואתה נפרד ממנה בתודה. אתה יוצא החוצה ומסתכל על השעון הגדול שתלוי לא רחוק מהמרכז ורואה שהשעה היא רק 3, ויש לך זמן עד השקיעה. אתה פונה אל עבר בית הגידול וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיעה אליו. אתה נכנס פנימה ופוגש באיש הזקן ואשתו "או שלום! באת לראות המ שלום הפוקימונים שלך?" הוא שואל אותך.
    "אמת כן, ורציתי לדעת אם אפשר לקחת את קריקוט" אומר לזקנים בחיוך

15. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה שמח על אבן הירח ואתה מוציא מיד את סקיטי החוצה. אתה מקרב את האבן אליה, אך היא מעיפה אותה עם זנבה הצידה. אתה רואה שהיא מסמנת לך שהיא לא רוצה עדיין להפתח כי היא מרגישה שהיא עדיין לא בשלה מספיק.
    "כרצונך סקיטי!"אומר לסקיטי, אקח את האבן, אשים בכיסי ואמשיך עם סקיטי ועם ראלטס לעיר הבאה.

עמוד 14 מתוך 31 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •