Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 31 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 455
  1. משתמש מנוסה
    עומר~
    "רק רגע" אומר האיש הזקן ויוצא החוצה להביא אותו. אתה מסתכל החוצה ומבחין בטריקו על עץ, שוכב לו ונהנה מהשמש. כעבור זמן קצר, האיש הזקן חוזר, אבל איתו לא חוזר קריקוט, אלא קריקטורן! "מזל טוב, הקריקוט שלך התפתח!" הוא אומר לך, וקריקטורן קופץ קדימה ומפיל אותך על הקרקע.

תומר~
    אתה מחזיר את האבן לתוך התיק, ואתה ממשיך בדרך עם ראלטס וסקיטי לידך. אתה ממשיך לצעוד כשלפתע עוצרים אותך 2 מאמנות "הילחם מולנו בקרב כפול!" הן אומרות, ומוציאות החוצה פלאסל ומיינון

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE צפה בהודעה
    [B]תומר~
    אתה מחזיר את האבן לתוך התיק, ואתה ממשיך בדרך עם ראלטס וסקיטי לידך. אתה ממשיך לצעוד כשלפתע עוצרים אותך 2 מאמנות "הילחם מולנו בקרב כפול!" הן אומרות, ומוציאות החוצה פלאסל ומיינון
    "אני חייב לקרב זוגות?"אשאל את הבנות ואז אגיד לראלטס ולסקיטי:"ראלטס תשתמש בבילבול על פלאסל ועל מיינון וסקיטי תתקוף בסטירה כפולה עם דחיפה על פלאסל ועל מיינון בכול הכוח!אתם מסוגלים לכך!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. the bitch is back
    עומר~
    "רק רגע" אומר האיש הזקן ויוצא החוצה להביא אותו. אתה מסתכל החוצה ומבחין בטריקו על עץ, שוכב לו ונהנה מהשמש. כעבור זמן קצר, האיש הזקן חוזר, אבל איתו לא חוזר קריקוט, אלא קריקטורן! "מזל טוב, הקריקוט שלך התפתח!" הוא אומר לך, וקריקטורן קופץ קדימה ומפיל אותך על הקרקע.

"וואו זה נהדר" אומר בחיוך גאווה וארים אותו ממני "האמת רציתי להחליף בינו לבין ארון שלי" אומר בחיוך ואתקשר לפרופסור שישלח לי את ארון ואז אתן את הפוקדור שלו לזקן.
    "מה עם טריקו?" אשאל בחיוך סקרן

4. משתמש מנוסה
    תומר~
    פתחת את עמוד 15 אחרי ולכן אתה מקבל את אברה! הוא מעודכן בפוקימונים שלך והוא ימתין לך במעבדה של הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פלאסל ומיינון, ניצוץ!" קוראים זוג התאומות. פלאסל ומיינון נוגעים אחד בשני ושולחים ניצוץ גדול כל אחד, שמצליח לבטל את הבילבול ואת הסטירה הכפולה והדחיפה. שני הפוקימונים נהדפים אחורה "עכשיו תקפו עם מתקפה מהירה!" קוראות התאומות ופלאסל ומיינון משתמשים במתקפה מהירה שמתקרבת במהירות אל עבר ראלטס וסקיטי.

עומר~
    "טריקו שלך התחזק כאן מאוד, הוא נלחם בכמה פוקימונים אחרים והתאמן איתם, הוא למד גם כמה מתקפות חדשות בכוחות עצמו" אמר האיש הזקן בחכמה. אתה מושיט לו את הפוכדור של ארון והוא מחזיר לך את של קריקטורן "על הטיפול שלו כאן עליך לשלם 300$" הוא אומר לך.

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    פתחת את עמוד 15 אחרי ולכן אתה מקבל את אברה! הוא מעודכן בפוקימונים שלך והוא ימתין לך במעבדה של הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פלאסל ומיינון, ניצוץ!" קוראים זוג התאומות. פלאסל ומיינון נוגעים אחד בשני ושולחים ניצוץ גדול כל אחד, שמצליח לבטל את הבילבול ואת הסטירה הכפולה והדחיפה. שני הפוקימונים נהדפים אחורה "עכשיו תקפו עם מתקפה מהירה!" קוראות התאומות ופלאסל ומיינון משתמשים במתקפה מהירה שמתקרבת במהירות אל עבר ראלטס וסקיטי.
    "ראלטס תתחמק מהמתקפה של פלאסל ומיינון בשיגור ואז תשתמש בבילבול!"אצעק לראלטס
    ואז אגיד לסקיטי:"סקיטי אל תדאגי תשתמשי במשיכה על פלאסל ועל מיינון ואז תשתמשי שוב במכה כפולה עם דחיפה בכול כוחך!"

6. משתמש מנוסה
    תומר~
    ראלטס משתגר ומתחמק ממתקפה מהירה של פלאסל, ופוגע בו ישירות עם בילבול ופוצע אותו קשה. בינתיים, סקיטי משתמשת במשיכה שתופס את מיינון. הוא מתקרב לעברה ואז שולח סטירה כפולה שפוגעת ישירות בו ומעיפה אותו אחורנית, והוא נפצע קשה "קדימה, אל תוותרו! תקפו עם ניצוץ כפול!" קוראות התאומות ומיינון ופלאסל שולחות ניצוץ שפוגע ישירות בסקיטי וראלטס.

7. משתמש מנוסה

מור~
    "לרביטר מה? קדימה וופר, לקרב!" קורא המאמן ומשחרר החוצה וופר קטן "בועות!" קורא המאמן וופר שולח בועות קטנות שפוגעות בלרביטר ומכאיבות לו מעט.
    'לעזאזל וופר הרבה יותר חזק מלרביטר מבחינת סוגים אבל...אנחנו חייבים לנסות את הבלתי אפשרי!' אחשוב לעצמי.
    "צא לרביטר, תשתמש בגלישת סלעים אך רק כדי להתקדם אליו ואז תשתמש בנשיכה מטווח אפס!" אצוווה על לרביטר.

8. the bitch is back

עומר~
    "טריקו שלך התחזק כאן מאוד, הוא נלחם בכמה פוקימונים אחרים והתאמן איתם, הוא למד גם כמה מתקפות חדשות בכוחות עצמו" אמר האיש הזקן בחכמה. אתה מושיט לו את הפוכדור של ארון והוא מחזיר לך את של קריקטורן "על הטיפול שלו כאן עליך לשלם 300$" הוא אומר לך.
    "אין בעיות" אומר לו ואגיש לו את הכסף "שמורו טוב על ארון ועל טריקו" אומר להם בחביבות ואכניס את הפוקדור של קריקטון לכיסי ואז אצא משם.
    'כדאי לנסות את כוחו החדש של קריקון' אחשוב לעצמי ואחפש בשבילו קרב קל יחסית

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי edge צפה בהודעה
    [b]
    ליאור~
    "מצטערת, אבל אני אוותר. אתה מבין, אקסו הוא כרגע הפוקימון היחיד שלי" עונה לך איריס "אז, אתה בדרכך לעיר ויולט?" היא שואלת אותך.
    אני אומר לאיריס"כן אני בדרך לעיר וילוט.רוצה שנלך ביחד עד לעיר וילוט ושם כול אחד ילך לדרכו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    ראלטס משתגר ומתחמק ממתקפה מהירה של פלאסל, ופוגע בו ישירות עם בילבול ופוצע אותו קשה. בינתיים, סקיטי משתמשת במשיכה שתופס את מיינון. הוא מתקרב לעברה ואז שולח סטירה כפולה שפוגעת ישירות בו ומעיפה אותו אחורנית, והוא נפצע קשה "קדימה, אל תוותרו! תקפו עם ניצוץ כפול!" קוראות התאומות ומיינון ופלאסל שולחות ניצוץ שפוגע ישירות בסקיטי וראלטס.
    "סקיטי תשתמשי במשיכה ואז מכה כפולה וראלטס תשתמש בצוות כפול ואז ביבול בכול הכוח!"אצעק לעבר הפוקימונים שלי בשמחה.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מוציא את סטארלי החוצה ומורה לו לתקוף את הרקרוס עם מתקפת כנף. הרקרוס סופג מכה מאחורה ונופל. הוא מתרומם בכעס מהקרקע ומשתמש במתקפת קרן ומעיף את סטארלי אחורה.
    "סטארלי-תקוף אותו בדחיפה!" אומר לסטארלי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    עמית~
    סטארלי יוצא למתקפת דחיפה ועף במהירות קדימה, הרקרוס עומד במקומו וסטארלי מתנגש בו, אך הרקרוס חוסם את ההתקפה עם הקרן שלו! הוא מעיף אותו ממנו ומשתמש בחתך לילה ומעיף אחורנית את סטארלי על הקרקע והוא נפצע קשה מאוד. הרקרוס יוצא לדרך ותוקף כעת עם מתקפת זעם שמתקרבת במהירות לסטארלי שעל הקרקע!

עומר~
    אתה מוסר לו את הפוכדור של ארון ולוקח את של קריקטורן, כשלפתע הפוכדור של קריקטורן נעלם מכיסך "יש לך כנראה 6 פוקימונים כבר בשישיה" אומר לך האיש הזקן.

תומר~
    שני הפוקימונים שלך מסתכלים אחד על השני ומהנהנים. הם יוצאים בשלל ההתקפות קדימה ופלאסל ומיינון לא מבינים מה קורה פה, והם סופגים פגיעה ישירה משני הפוקימונים, ונופלים על הקרקע מעולפים "חיזרו!" אומרות התאומות ומשיבות אותם, מפנים לכם את הדרך.

ליאור~
    "בסדר גמור" היא אומרת לך, ואתם מתחילים לצעוד ביחד בדרך. כעבור כשעה של הליכה, אתם מגיעים לפיצול בדרך. ממולך ישנו פתח את של מערה ומשמאלך המשך הדרך לעיר ויולט.

מור~
    לרביטר משתמש בגלישת סלעים ומתקרב במהירות לוופר שלא מצליח לזוז ממקומו וסופג נשיכה מטוחח אפס והוא נפצע יחסית קשה "קדימה אל תוותר וופר, עוד בועות!" קורא המאמן, וופר שולח עוד כמה בועות אך לרביטר מתחמק מהם בקלות.

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שיר~
    את קמה מהמיטה, מתארגנת בשקט וכשאת מוכנה, הפוקימונים שלך מתעוררים גם. הם מוכנים להמשיך בדרך, ואת משיבה אותם לפוכדורים שלהם. את מסיימת לארגן את הכל, יוצאת החוצה ונועלת את הדלת. את יורדת למטה ומחזירה את המפתח לאחות גו'י, ולאחר מכן יוצא החוצה מהמרכז וממשיכה אל עבר דרך 30. כעבור זמן לא רב את נכנסת אל הדרך ומתחילה לצעוד. את צועדת לך בבשביל, כשלפתע את נתקלת במאמנת שמזמינה אותך לקרב.
    אני מסכימה לאתגר ומיד שולפת פוכדור מהחגורה, "צאי החוצה, נידורן!" אני קוראת ומשליכה את הפוכדור אל הזירה המאולתרת. אני מחכה בסקרנות לראות במי תשתמש.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~
    "בסדר גמור" היא אומרת לך, ואתם מתחילים לצעוד ביחד בדרך. כעבור כשעה של הליכה, אתם מגיעים לפיצול בדרך. ממולך ישנו פתח את של מערה ומשמאלך המשך הדרך לעיר ויולט.
    אני אומר לאיריס"תרצי לחקור מה יש בתוך המערה הזאת?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר משתמש בגלישת סלעים ומתקרב במהירות לוופר שלא מצליח לזוז ממקומו וסופג נשיכה מטוחח אפס והוא נפצע יחסית קשה "קדימה אל תוותר וופר, עוד בועות!" קורא המאמן, וופר שולח עוד כמה בועות אך לרביטר מתחמק מהם בקלות.
    "מעולה לרביטר!" אשבח אותו.
    "עכשיו תשתמש בסופץ חול כדי לעמעם את ראייתו של וופר ואז תקפוץ עליו בהפתעה ותשתמש בנשיכה!" אצווה על לרביטר.

עמוד 15 מתוך 31 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •