Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 31 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 455
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE צפה בהודעה

מור~
    אתה מחזיר את לרביטר אל הפוכדור שלו, מאוכזב מין ההפסד בקרב. אתה מודה לאיש על הקרב ומשבח אותו על הקווגסייר שלו, ולאחר מכן אתה ממשיך בדרכך. לאחר כשעה של הליכה אתה מגיעה לקצה השני של האגם (האגם גדול :p) ואתה מבחין במרכז פוקימונים קטן.
    אכנס למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי.
    מיד לאחר שיתרפאו אחשוב לעצמי על אותו מאמן ואז אעלה במוחי רעיון בעודי מוציא את הפוכדור של לרביטר.
    "לרביטר, אני יודע שהפסדת וזה קשה, אבל אנחנו לא נחליק על זה בקלות, מה דעתך לחפש את המאמן הזה ולהזמין אותו לקרב חוזר!" אומר ללרביטר.
    מיד לאחר מכן אשים אותו על כתפי ואחל לרוץ במהירות לכיוון המקום שבו היה המאמן בתקווה שהוא עדיין שם.

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שיר~
    את מסכימה לקרב ומוציאה החוצה את נידורן והיא נעמדת מוכנה לקרב "אני בוחרת בך, זובאט!" קוראת המאמנת ומוציאה החוצה זובאט שנראה מוכן לקרב "התחל עם סופרסוניק!" היא קוראת וזובאט משתמש בסופרסוניק שעף לעבר נידורן, פוגע בה ומבלבל אותה "עכשיו, מציצת חיים!" היא קוראת וזובאט עף לעבר נידורן עם מציצת חיים.
    "לפני שזובאט יתקוף אותך, השתמשי בצעקה ורוצי אליו עם בעיטה כפולה! תמנעי ממנו לתקוף!" אני פוקדת.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ואתה ניגש אל עבר המכון. אתה רואה מגדל גבוה ועליו השלט "מכון ויולט". אתה נכנס פנימה ולא רואה אף אחד, אלא רק מעלית בקצה החדר.

מור~
    אתה נכנס אל תוך מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. אתה חושב על הקרב שהפסדת בו כעת, ואז עולה בראשך רעיון. אתה מוציא את לרביטר החוצה והוא יוצא מעט עצוב מההפסד. אתה שואל אותו אם הוא רוצה קרב חוזר, ולרביטר מרים את ראשו ומיד מחייך "לאר!" הוא קורא ומהנהן בנחישות, אך הוא מסמן לך שהוא רוצה להתאמן לפני כן.

שיר~
    נידורן משתמש בצעקה שמרתיעה את זובאט באמצע ההתקפה ומציצת החיים לא יוצאת לפועל. לאחר מכן נידורן מזנקת ומכה בבעיטה כפולה את זובאט שנפצע בינוני "קדימה, תקוף עם מצית חיים נוספת!" קוראת המאמנת וזובאט מצליח לפגוע הפעם עם מציצת חיים שלוקחת לנידורן אנרגיה "עבור לליקוק!" קוראת המאמנת.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ואתה ניגש אל עבר המכון. אתה רואה מגדל גבוה ועליו השלט "מכון ויולט". אתה נכנס פנימה ולא רואה אף אחד, אלא רק מעלית בקצה החדר.
    אני אכנס למעלית, אחכה בשקט עד שהמעלית תגיע למקומה ואז אצעק:"מנהיג המכון של העיר ויולט אני מאתגר אותך לקרב מכון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה ניגש למעלית ולוחץ עליה, הדלתות נפתחות ואתה נכנס פנימה. הדלת נסגרת והמעלית מתחילה לעלות כלפי מעלה. לבסוף המעלית נעצרת והדלת נפתחת. אתה מבחין בזירה ענקית ובקצה עומד מאמן המכון "אני פלקנר, באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך. אתה מבחין שהזירה נמצאת על גג המכון.

6. משתמש מנוסה

מור~
    אתה נכנס אל תוך מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. אתה חושב על הקרב שהפסדת בו כעת, ואז עולה בראשך רעיון. אתה מוציא את לרביטר החוצה והוא יוצא מעט עצוב מההפסד. אתה שואל אותו אם הוא רוצה קרב חוזר, ולרביטר מרים את ראשו ומיד מחייך "לאר!" הוא קורא ומהנהן בנחישות, אך הוא מסמן לך שהוא רוצה להתאמן לפני כן.
    "מעולה!" אשבח את לרביטר.
    "אם ככה, בוא נחפש ללנו פוקימון כלשהו להתאמן עליו!" אומר בנחישות ואסרוק את הסביבה.

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה ניגש למעלית ולוחץ עליה, הדלתות נפתחות ואתה נכנס פנימה. הדלת נסגרת והמעלית מתחילה לעלות כלפי מעלה. לבסוף המעלית נעצרת והדלת נפתחת. אתה מבחין בזירה ענקית ובקצה עומד מאמן המכון "אני פלקנר, באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך. אתה מבחין שהזירה נמצאת על גג המכון.
    "לא סתם עליתי לכאן!סתם כן באתי לאתגר אותך לקרב עכשיו צא ראלטס!תתכונן לקרב ראלטס!"אצעק לפלקנר תוך כדי שאני מוציא את ראלטס.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה עומד להחזיר את סטארלי לפוכדור שלו, כשלפתע אתה רואה שגופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו גדל וגדל, ובמקום סטארלי מעופף לו כעת סטראביה!
    הרקרוס נעצר לרגע לנוכח ההתפתחות, ומיד יוצא עם חתך לילי לעבר סטראביה אך הוא מתחמק בקלות!
    "וואוו!סטארביה-התפתחת!" אומר לסטארביה בהתלהבות.
    לאחר מכן אזרוק פוכדור על הרקרוס.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מוציא החוצה את ראלטס והוא נעמד מוכן לקרב "זה יהיה קרב 2-2 רגיל" אומר פלקנר "צא החוצה, פידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומוציא פידג'יאוטו החוצה . לפתע, אתה שם לב למשהו שקורה אצל ראלטס. גופו מתחיל לזהור באור לבן והוא משתנה משתנה ומשתנה ולבסוף במקום ראלטס עומד קירליה!

מור~
    אתה יוצא החוצה עם לרביטר ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב, ולפתע אתה נתקל לך בגולפין פראי .
    עמית~
    אתה זורק פוכדור לעבר הרקרוס, אך הוא מעיף אותו היישר אל הפרצוף שלך. כדי ללכוד אותו, תיאלץ קודם כל לעלף אותו.
    סטראביה יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בו בחוזקה. הרקרוס משיב עם מתקפת קרן ופוגע בו.

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מוציא החוצה את ראלטס והוא נעמד מוכן לקרב "זה יהיה קרב 2-2 רגיל" אומר פלקנר "צא החוצה, פידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומוציא פידג'יאוטו החוצה . לפתע, אתה שם לב למשהו שקורה אצל ראלטס. גופו מתחיל לזהור באור לבן והוא משתנה משתנה ומשתנה ולבסוף במקום ראלטס עומד קירליה!
    'סוף סוף יש לי קירליה עכשיו בשביל גלייד אני צריך אבן שחר'אומר לעצמי בשמחה
    ואז אגיד לקירליה בעידוד רב ובקול שמחתי:"קירליה תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי פידג'יאוטו ואז תשתמש בעלי קסם עם בילבול בכול הכוח שיש לך!אני מאמין בך קירליה שלי!"

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה זורק פוכדור לעבר הרקרוס, אך הוא מעיף אותו היישר אל הפרצוף שלך. כדי ללכוד אותו, תיאלץ קודם כל לעלף אותו.
    סטראביה יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בו בחוזקה. הרקרוס משיב עם מתקפת קרן ופוגע בו.
    "טוב סטארביה-תשתמש במתקפת כנף על הרקרוס!" אומר לסטארביה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה

מור~
    אתה יוצא החוצה עם לרביטר ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב, ולפתע אתה נתקל לך בגולפין פראי .
    "לרביטר, אני רוצה שתלחם כל כך חזק, עד שתתפתח ואז נוכל להביס את אותו מאמן, אם ככה צא לשם ותשתמש בגלישת סלעים על גולפין ואז נשיכה בכל הכוח!" אצווה על לרביטר.

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שיר~
    נידורן משתמש בצעקה שמרתיעה את זובאט באמצע ההתקפה ומציצת החיים לא יוצאת לפועל. לאחר מכן נידורן מזנקת ומכה בבעיטה כפולה את זובאט שנפצע בינוני "קדימה, תקוף עם מצית חיים נוספת!" קוראת המאמנת וזובאט מצליח לפגוע הפעם עם מציצת חיים שלוקחת לנידורן אנרגיה "עבור לליקוק!" קוראת המאמנת.
    "נידורן, הניפי זנב והמתיני עד שזובאט יתקרב אליך. אל תתני לו לתקוף ומיד תקפי אותו בשריטות בכל הכח!"

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור~
    "בסדר גמור" היא אומרת לך בהסכמה, ואתם מתקדמים אל פתח המערה ולבסוף נכנסים פנימה. אתם מתחילים לצעוד בתוך המערה ועד מהרה מתחילה להיות חשוך, כשאתם מתרחקים מפתח המערה "כמה חשוך..." אומרת איריס במעט פחד. לפתע, אתה נתקל במשהו קשה על הקרקע, שמתחיל לזוז "בוא נראה מזה" אומרת איריס, ומוציאה פנס מכיסה. היא מדליקה אותו ומכוונת לעבר הדבר שנתקלת בו, ואתה מסתכל כעת אל תוך עיניו של ג'יודוד עצבני!
    אני מוציא את פושידה אומר לו"עוקץ רעל על ג'יודוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. the bitch is back

עומר~
    אתה קם בבוקר, מתארגן במהירות ומשיב את הפוקימונים לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים לא לםני שאתה משיב את המפתח לחדר. אתה מתחיל להסתובב בעיר, ואתה מבחין לפתע באדם עם חולצה שחורה חומק לו לאיזה סמטה צדדית.
    אתעלם מהאדם ואמשיך בדרכי. מה אני חשדניסט?

עמוד 17 מתוך 31 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •