Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 31 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 455
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE צפה בהודעה

ליאור~
    "ב-בסדר" אומרת לך איריס ואתם מתקדמים ממעט עוד כמה מטרים, כשלפתע צץ מולכם אגרון ענק שחוסם את הדלת. הוא מבחין בכם ופולט שאגה נוספת."או-או" אומרת איריס בפחד ובורחת אל עבר היציאה מהמערה.
    אני אומר לאיריס"את פחדנית" ומקווה שלא תשמע את זה.אני מתקדם לעבר אגרון באיטיות רבה שהוא יחשוב שאני לא מאיים על חיו כשאני מטר קרוב אליו אני אומר לו"אני לא רוצה לפגוע בך אבל ראיתי עד כמה אתה חזק אז אולי תרצה להצטרף אלי?מה אתה אומר?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מרים את הפוכדור של הרקרוס מהרצפה ומחזיר את סטראביה לפוכדור שלו, ואתה מחליט לחזור למרכז הפוקימונים בעיר צארינגרוב כדי לרפא את הפוקימונים שלך. אתה מגיע לשם ומרפא אותם.
    אתה יוצא שוב אל דרך 30 ואתה מתחיל לטייל לך שם. כעבור זמן קצר עוצר אותך מאמן ודורש ממך קרב 1-1.
    "אוקיי,בוא נצא!" אומר ואוציא את סטארביה מהפוכדור.
    לאחר שהמאמן יוציא את הפוקימון שלו אומר לסטארביה:"סטארביה-התשמש באס אווירי!"
    NYO HO HO BITCH

3. the bitch is back
    עומר~
    אתה מגחך ומוציא את ניינטיילס החוצה. אתה מצווה עליה להשתמש בשאגה והיא משתמשת בשאגה חזקה מאוד שגורמת להנדוואר לילל ולהשתגר חזרה לפוכדור של המאמן בשחור. המאמן שהצלת תופס את הפוכדור שלו והציוד שלו מהאיש השחור, כשלפתע האיש דוחף אותו וצועק "אתם עוד תשמעו מצוות רוקט!" הוא אומר, מטיל כדור עשן על הקרקע שגורם לכם להשתעל, וכאשר העשן מתפזר אתם מגלים שהבנאדם נעלם.
    "ואי אחי אני חייב לך, הצלת את הפוקימון שלי!" הוא אומר לך בשמחה "אגב, שמי ביל" הוא אומר לך ולוחץ את ידך.

"היי אני עומר" אומר לו בחיוך ואלחץ את ידו ואז אחזיר את ביוטיפליי ואת ניינטילס לפוקדור.
    "אתה תתסדר מפה?" אשאל בחיוך

4. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שיר~
    את מתקרבת לאט לאט לשם, ואת מגלה להפתעתך שזוהי ביצת פוקימונים!
    הביצה היא בצבע כתמתם-ירקרק, ונראה שהיא עומדת לבקוע כל רגע.
    'מעניין איזה פוקמון יבקע מתוך הביצה.' אני אומרת בליבי ומתכופפת אל בית הפוקמונים, מתבוננת בביצה בסקרנות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

5. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה ממשיך לחפש אחר יריב, עד שלבסוף אתה מגיע למערת אזליה. אתה מבחין בכניסה אליה במאמן שמסתובב שם
    "היי אתה, מה דעתך על קרב קטן?!" אםנה אל המאמן בנחישות ובביטחון.

6. משתמש מנוסה
    מור~
    "בסדר גמור, אני מסכים!" הוא קורא "נעשה את זה קרב 2-2 רגיל. צא ספירו!" הוא קורא ומשחרר החוצה ספירו שמוכן לקרב.

שיר~
    את מתכופפת אל הביצה, שממשיכה להתנודד מספר פעמים ימינה ושמאלה. לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן שמסנוור אותך. כעבור מספר שניות האור נעלם, ובמקום הביצה את מבחינה לך בסאנדייל .

עומר~
    "כן, תודה" הוא אומר לך "אז, אני מניח שאתה כבר זכית ב3 תגים אם אתה יוצא אל עבר דרך 35" אומר לך ביל "אתה בדרכך לעיר אקרוטיק?" הוא שואל אותך בחיוך.

עמית~
    המאמן שולף פוכדור ומשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח פסיידאק שנראה מוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן. סטראביה יוצא במתקפת כנף אל עבר פסיידאק אך פסיידאק היה יותר זריז ופגע ראשון עם בילבול שמבטל את מתקפת הכנף של סטראביה "עבור לאקדח מים!" קורא המאמן ופסיידאק שולח אקדח מים שמתקרב אל עבר סטראביה.

ליאור~
    אגרון מסתכל לעברך ואז מחייך קצת, צוחק ומיד טוען קרן על ושולח אותה לעברך! הקרן פוגעת בקרקע שלפניך ומעיפה אותך אחורנית ואתה נופל על הקרקע. אגרון ממשיך לטעון קרני על ולשלוח אותך לעברך.

תומר~
    סקיטי משתמשת במשיכה שפוגעת ישירות בסטראביה. הוא בולם ממש ברגע האחרון ומתחיל להראות סימני אהבה גדולים מאוד לסקיטי. סקיטי קופצת לעברו ומשתמשת בסטירה כפולה חזקה מאוד שהודפת את סטראביה לאחור והוא נופל על הקרקע מבולבל "קדימה סטראביה, קום! אס שמיים!" קורא פלקנר. סטראביה מתאושש לאט לאט והמשיכה מתבטל, הוא עף גבוה ויוצא עם אס שמיים במהירות לעבר סקיטי!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי edge צפה בהודעה
    [b]מ

ליאור~
    אגרון מסתכל לעברך ואז מחייך קצת, צוחק ומיד טוען קרן על ושולח אותה לעברך! הקרן פוגעת בקרקע שלפניך ומעיפה אותך אחורנית ואתה נופל על הקרקע. אגרון ממשיך לטעון קרני על ולשלוח אותך לעברך.
    אני אומר לאגרון"טוב הבנתי תמסר אתה לא רוצה להיות בצצוות שלי.יכולת לעשות את זה במילים ולא במעשים כימעט הרגת אותי.אז ביי". אני רץ לעבר היצאה של המערה הכי מהר שאני יכול לפני שאגרון יפגע בי בקרן העל שלו.תוך כדי אני מחפש פוקימונים שגרים במערה ושוה לתפוס אותם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ליאור~
    אתה קם על רגליך ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהמערה במהירות, ואגרון ממשיך לרדוף אחרייך. אתה רץ, ולפתע נתקל בארון פראי, ושניכם עפים אל מחוץ למערה, בדיוק שקרן על עפה החוצה ומפספסת אותכם. אגרון מסתובב וחוזר המערה "אתה בסדר?" שואלת אותך איריס. אתה מבחין שארון קם מבולבל מהקרקע

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור~
    אתה קם על רגליך ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהמערה במהירות, ואגרון ממשיך לרדוף אחרייך. אתה רץ, ולפתע נתקל בארון פראי, ושניכם עפים אל מחוץ למערה, בדיוק שקרן על עפה החוצה ומפספסת אותכם. אגרון מסתובב וחוזר המערה "אתה בסדר?" שואלת אותך איריס. אתה מבחין שארון קם מבולבל מהקרקע
    אני אומר לאיריס"כן אני בסדר אגרון כמעט הרג אותי.טוב אני מקווה שהיה לי מזל בתפיסת ארום אם לא יכולתי לתפוס אגרון אז אתפוס ארון.את ארון היה קל לתפוס.". אני זורק פוכדור על ארון בהתרגשות ומקווה שארון יתפס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    מור~
    "בסדר גמור, אני מסכים!" הוא קורא "נעשה את זה קרב 2-2 רגיל. צא ספירו!" הוא קורא ומשחרר החוצה ספירו שמוכן לקרב.

"צא לרביטר!" אוציא את לרביטר מן הפוכדור.
    "גלישת סלעים ונשיכה!" אצווה על לרביטר.
    "קדמיה לרביטר אני יודע שאתה מסוגל להתפתח אני מאמין בך!" אעודד אותו.

11. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שיר~
    את מתכופפת אל הביצה, שממשיכה להתנודד מספר פעמים ימינה ושמאלה. לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן שמסנוור אותך. כעבור מספר שניות האור נעלם, ובמקום הביצה את מבחינה לך בסאנדייל .
    "שלום לך, קטנצ'יק." אני אומרת בחיבה ומלטפת את ראשו, מנסה להתחבב עליו כמה רגעים ומיד אחר כך מוציאה החוצה פוכדור ריק. "מה אתה אומר? רוצה להצטרף אלי במסע?" אני שואלת ומושיטה אליו את הפוכדור, משאירה לו את ההחלטה.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    המאמן שולף פוכדור ומשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח פסיידאק שנראה מוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן. סטראביה יוצא במתקפת כנף אל עבר פסיידאק אך פסיידאק היה יותר זריז ופגע ראשון עם בילבול שמבטל את מתקפת הכנף של סטראביה "עבור לאקדח מים!" קורא המאמן ופסיידאק שולח אקדח מים שמתקרב אל עבר סטראביה.
    "סטארביה-תשתמש בצוות כפול כדי שהוא יתבלבל ואז תשתמש באס אווירי!" אומר לסטארביה.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי edge צפה בהודעה
    [b]תומר~
    סקיטי משתמשת במשיכה שפוגעת ישירות בסטראביה. הוא בולם ממש ברגע האחרון ומתחיל להראות סימני אהבה גדולים מאוד לסקיטי. סקיטי קופצת לעברו ומשתמשת בסטירה כפולה חזקה מאוד שהודפת את סטראביה לאחור והוא נופל על הקרקע מבולבל "קדימה סטראביה, קום! אס שמיים!" קורא פלקנר. סטראביה מתאושש לאט לאט והמשיכה מתבטל, הוא עף גבוה ויוצא עם אס שמיים במהירות לעבר סקיטי!
    "סקיטי תקפצי ואז תפלי על סטרביה בדחיפה עם מכה כפולה בכול הכוח!אני מאמין בך!"אצעק בעידוד לעבר סקיטי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    ליאור~
    אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו במהירות על ארון המופתע שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, אבל ארון מצליח לצאת ממנו ברגע האחרון והוא נעמד מולך מוכן לקרב.

מור~
    לרביטר יוצא ותוקף עם גלישת סלעים ונשיכה "התחמק!" קורא המאמן וספירו מתחמק מגלישת הסלעים אך סופג פגיעה ישירה מהנשיכה. "אל תוותר, עבור לאס שמיים!" קורא המאמן. ספירו עף למעלה, צולל אל עבר לרביטר ופוגע בו עם אס שמיים. לרביטר נדהף לאחור.

שיר~
    סאנדייל מסתכל עלייך ומחייך, הוא ניגש בשמחה אל עבר הפוכדור ונכנס אליו, נלכד תוך כמה רגעים בודדים. יש לך סאנדייל!

עמית~
    סטראביה משתמש בצוות כפול ומשתכפל, ועשרה כפילים מקיפים את פסיידק שמהמר ושולח אקדח מים שפוגע בזיוף, סטראביה עף גבוה ופוגע עם אס שמיים בפסיידק בעוצמה חזקה מאוד והוא מתעלף. המאמן מופתע, משיב את פסיידק ובורח משם.

תומר~
    סקיטי ממתינה לרגע המתאים וקופצת באוויר, אך סטראביה חכם יותר, נעלם ואז פוגע בה מאחורה ומעיף אותה בחוזקה על הקרקע, וסקיטי מתעלפת מעוצמת המכה "סקיטי לא יכולה להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.
    "יפה יפה... עכשיו יהיה קרב מעניין..." אומר פלקנר, בזמן שאתה משיב את סקיטי לפוכדור שלה. אתה מוציא החוצה את קירליה שמוכן לקרב "סטראביה, סופה!" קורא פלקנר וסטראביה מתחיל מתקפת סופה שמקיפה את קירליה שמתקשה לזוז.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [b]תומר~
    סקיטי ממתינה לרגע המתאים וקופצת באוויר, אך סטראביה חכם יותר, נעלם ואז פוגע בה מאחורה ומעיף אותה בחוזקה על הקרקע, וסקיטי מתעלפת מעוצמת המכה "סקיטי לא יכולה להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.
    "יפה יפה... עכשיו יהיה קרב מעניין..." אומר פלקנר, בזמן שאתה משיב את סקיטי לפוכדור שלה. אתה מוציא החוצה את קירליה שמוכן לקרב "סטראביה, סופה!" קורא פלקנר וסטראביה מתחיל מתקפת סופה שמקיפה את קירליה שמתקשה לזוז.
    "קירליה תיצא מהסופה בעזרת שיגור ואז שתהיה מאחורי סטרביה תפתיע אותו בעזרת עלים קסומים עם בילבול!"אומר לקירליה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 19 מתוך 31 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •