Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 31 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 455
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=EDGE;1037899]ליאור~
    אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו במהירות על ארון המופתע שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, אבל ארון מצליח לצאת ממנו ברגע האחרון והוא נעמד מולך מוכן לקרב.
    אני מוציא את פושידה ואומר לו"תקוף את ארון בגילגול הכי חזק שלך.קדימה תביס אותו".אני זורק שוב פוכדור על ארון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי edge צפה בהודעה
    עומר~
    "כן, תודה" הוא אומר לך "אז, אני מניח שאתה כבר זכית ב3 תגים אם אתה יוצא אל עבר דרך 35" אומר לך ביל "אתה בדרכך לעיר אקרוטיק?" הוא שואל אותך בחיוך.
    "בהחלט" אומר לו בחיוך "אתה צריך גם להגיע לשם?" אשאל בנימוס

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    "אני אהיה שם עוד כמה ימים. רציתי להמליץ לך על משהו בדרך לשם" הוא אומר לך "יש תחרות של פוקימוני חרק בהמשך דרך 35. אם אתה מנצח אתה מקבל פרס ואת הפוקימון שתפסת. אם לא אז רק את הפוקימון. יש שם מלא פוקימוני חרק טובים וחזקים. אז מה אתה אומר על זה?" הוא שואל אותך.

ליאור~
    פושידה יוצא החוצה ומשתמש בגילגול שפוגע בארון, אך ארון לא נדחף אחורנית ומעיף את פושידה עם סטירת בוץ ופושידה לא מצליח לראות. ארון מבחין בפוכדור השני שאתה זורק ומעיף אותו בחזרה אלייך עם סטירת בוץ נוספת.

תומר~
    קירליה משתגרת מתוך הסופה החזקה ומופיע מאחורי סטראביה עם עלים קסומים שהיא שולטת עליהם בעזרת ביחלבול וסטראביה סופג מכה חזקה מאחורה ונופל פצוע קשה על הקרקע "קדימה סטראביה, אתה מסוגל! בוא ננסה לגמור את הקרב עכשיו. תקוף עם קצה כפול!" קורא פלקנר, וסטראביה מתאושש אט אט ויוצא עם מתקפת קצה כפול במהירות לעברו של קירליה!

4. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי EDGE צפה בהודעה
    עומר~
    "אני אהיה שם עוד כמה ימים. רציתי להמליץ לך על משהו בדרך לשם" הוא אומר לך "יש תחרות של פוקימוני חרק בהמשך דרך 35. אם אתה מנצח אתה מקבל פרס ואת הפוקימון שתפסת. אם לא אז רק את הפוקימון. יש שם מלא פוקימוני חרק טובים וחזקים. אז מה אתה אומר על זה?" הוא שואל אותך.
    "נשמע מעולה!" אומר בהיתלהבות "תודה" אוסיף ואלך לשם "אני מניח שניפגש שם" אוסיף בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    סטראביה משתמש בצוות כפול ומשתכפל, ועשרה כפילים מקיפים את פסיידק שמהמר ושולח אקדח מים שפוגע בזיוף, סטראביה עף גבוה ופוגע עם אס שמיים בפסיידק בעוצמה חזקה מאוד והוא מתעלף. המאמן מופתע, משיב את פסיידק ובורח משם.
    אתה צריך לעדכן לי את הרקרוס..
    ---------------------------------
    "סטארביה-קרב טוב!" אומר לסטארביה ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אלך לכיוון העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kogarasumaru צפה בהודעה
    [b]תומר~
    קירליה משתגרת מתוך הסופה החזקה ומופיע מאחורי סטראביה עם עלים קסומים שהיא שולטת עליהם בעזרת ביחלבול וסטראביה סופג מכה חזקה מאחורה ונופל פצוע קשה על הקרקע "קדימה סטראביה, אתה מסוגל! בוא ננסה לגמור את הקרב עכשיו. תקוף עם קצה כפול!" קורא פלקנר, וסטראביה מתאושש אט אט ויוצא עם מתקפת קצה כפול במהירות לעברו של קירליה!
    "טוב...קירליה תשתמש בשיגור כדי להיות מעל סטרביה ואז תהיה מעליו תשתמש בבילבול עם עלים קסומים!"אצעק לעבר קירליה בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר יוצא ותוקף עם גלישת סלעים ונשיכה "התחמק!" קורא המאמן וספירו מתחמק מגלישת הסלעים אך סופג פגיעה ישירה מהנשיכה. "אל תוותר, עבור לאס שמיים!" קורא המאמן. ספירו עף למעלה, צולל אל עבר לרביטר ופוגע בו עם אס שמיים. לרביטר נדהף לאחור.
    "לרביטר אל תוותר חבר קטן, תשתמש בסופת חול ואז תדחוף אותה אל עבר ספירו ותגרום לה ללחץ יותר גבוהה בעזרת צווחה.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

ליאור~
    פושידה יוצא החוצה ומשתמש בגילגול שפוגע בארון, אך ארון לא נדחף אחורנית ומעיף את פושידה עם סטירת בוץ ופושידה לא מצליח לראות. ארון מבחין בפוכדור השני שאתה זורק ומעיף אותו בחזרה אלייך עם סטירת בוץ נוספת.
    אני אומר לפושידה"תשתמש בסיחרור הגנה שיגן עליך ואז תשתמש שוב בגילגול על ארון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ליאור~
    פושידה משתמש בסילסול הגנה ומחזק אותה, סטירת הבוץ פוגעת בו מעט ואז הוא משתמש בגילגול ומעיף אחורנית את ארון. ארון מתאושש לאט לאט, כשלפתע פושידה משתמש בזנב רעל, ומעיף אחורנית את ארון. ארון מורעל והוא פצוע קשה מאוד, בקושי עומד על רגליו.

מור~
    לרביטר משתמש בסופת חול ומעיף אותה אל עבר ספירו והיא מקיפה אותו ופוצעת אותו קשה. לפתע לרביטר מוקף באורות קטנים ושולח אותם גם כן אל עבר ספירו, שנפגע קשה והוא נופל מעולף על הקרקע "לא!" קורא המאמן, משיב את ספירו ועוזב את המקום בצער.
    לרביטר מתנשף מהשימוש בהתקפה, ואז מסתובב אלייך מאושר. לרביטר למד כוח סודי!

תומר~
    קירליה ממתין לרגע הנכון, ואז משתגר ונעלם, וסטראביה לא מבין מה קורה ונעצר בבת אחת, ואז קירליה מופיע מאחוריו ושולח מטר של עלים קסומים שפוגעים ישירות בסטראביה שסופג מכה אנושה, ומתרסק על זירת המכון, מעולף.
    "סטראביה לא יכול להילחם יותר, קירליה מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא תומר מהעיר ניו בארק!" קורא השופט.
    "סטראביה, חזור" אומר פלקנר, משיב אותו ומתקרב אלייך "קרב מצויין, יש לך קירליה חזק" אומר לך פלקנר "זכית בתג הזה ביושר" הוא אומר ומושיט לך את תג הספיר

עומר~
    אתה נשמע נלהב ומודה לביל על זה שסיפר לך על תחרות החרקים. אתה נפרד ממנו וממשיך בדרך 35. אתה מטייל לך שם, ואחרי כשעה אתה מבחין בשער גדול ועליו רשום "מתחם תחרות הפוקימוני חרק" אומר השלט שעל השער. בפתח השער אתה מבחין בשומר "היי ילד! באת להשתתף בתחרות החרקים?" הוא שואל אותך.

עמית~
    עדכנתי ביום שלישי, לא ראית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    אתה משיב את סטראביה לפוכדור שלו לאחר השיבוח על הקרב הטוב ואתה ממשיך בדרכך. אתה הולך כמה שעות ולבסוף מגיע לפיצול דרכים - ממולך מערת החושך ובצד שמאל דרך 31.

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B]תומר~
    קירליה ממתין לרגע הנכון, ואז משתגר ונעלם, וסטראביה לא מבין מה קורה ונעצר בבת אחת, ואז קירליה מופיע מאחוריו ושולח מטר של עלים קסומים שפוגעים ישירות בסטראביה שסופג מכה אנושה, ומתרסק על זירת המכון, מעולף.
    "סטראביה לא יכול להילחם יותר, קירליה מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא תומר מהעיר ניו בארק!" קורא השופט.
    "סטראביה, חזור" אומר פלקנר, משיב אותו ומתקרב אלייך "קרב מצויין, יש לך קירליה חזק" אומר לך פלקנר "זכית בתג הזה ביושר" הוא אומר ומושיט לך את תג הספיר
    "וואו תודה על התג אני אשמור אליו כול חיי"אומר לפלקנר בשמחה תוך כדי שאני לוקח את הפוקדור ואז אגיד לקירליה:"היית מדהים אבל תחזור לפוקדור שלך כדי לנוח"ואז אחיזר את קירליה לפוקדור שלו ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור~
    פושידה משתמש בסילסול הגנה ומחזק אותה, סטירת הבוץ פוגעת בו מעט ואז הוא משתמש בגילגול ומעיף אחורנית את ארון. ארון מתאושש לאט לאט, כשלפתע פושידה משתמש בזנב רעל, ומעיף אחורנית את ארון. ארון מורעל והוא פצוע קשה מאוד, בקושי עומד על רגליו.
    אני אומר לפושידה"יפה כמעט הבסת את ארון.עכשיו תשתמשבעוקץ רעל וגלגול שיגמרו את ארון הזה אחת ולתמיד".אני שוב זורק פוכדור על ארון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    עדכנתי ביום שלישי, לא ראית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    אתה משיב את סטראביה לפוכדור שלו לאחר השיבוח על הקרב הטוב ואתה ממשיך בדרכך. אתה הולך כמה שעות ולבסוף מגיע לפיצול דרכים - ממולך מערת החושך ובצד שמאל דרך 31.
    Leer זה מבט, רק שתדע...
    ---------------------------------
    "מממ.." אומר ואחשוב לעצמי מהי הדרך הטובה ולאחר מכן אלך לכיוון דרך 31.
    NYO HO HO BITCH

13. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kogarasumaru;1038858

[B
    עומר~[/B]
    אתה נשמע נלהב ומודה לביל על זה שסיפר לך על תחרות החרקים. אתה נפרד ממנו וממשיך בדרך 35. אתה מטייל לך שם, ואחרי כשעה אתה מבחין בשער גדול ועליו רשום "מתחם תחרות הפוקימוני חרק" אומר השלט שעל השער. בפתח השער אתה מבחין בשומר "היי ילד! באת להשתתף בתחרות החרקים?" הוא שואל אותך.

"צודק אדוני. מתי היא מתחילה?" אשאל בצקרה

14. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר משתמש בסופת חול ומעיף אותה אל עבר ספירו והיא מקיפה אותו ופוצעת אותו קשה. לפתע לרביטר מוקף באורות קטנים ושולח אותם גם כן אל עבר ספירו, שנפגע קשה והוא נופל מעולף על הקרקע "לא!" קורא המאמן, משיב את ספירו ועוזב את המקום בצער.
    לרביטר מתנשף מהשימוש בהתקפה, ואז מסתובב אלייך מאושר. לרביטר למד כוח סודי!
    "מדהים לרביטר!" אקרא ואעודד אותו לאחר מכן אמשיך בדרכי לכיוון העיר אזליה והמכון הבא.

15. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מעודד את לרביטר אחרי הקרב המעולה שלו, מחזיר אותו לפוכדור שלו ואתה ממשיך בדרך. כעבור זמן קצר אתה מגיע אל פתח מערת אזליה ואתה נכנס פנימה. אתה מתחיל לצעוד בתוך המערה, כאשר עד מהרה אתה מבחין בכמה פוקימונים פראיים. ביניהם אתה מבחין ב3 סאנדשרו פראיים , כמה דיגלטים פראיים , שני נאמלים והיפופוטאס פראי אחד שמסתובב לו בצד .

עומר~
    "עוד שעה וחצי. אתה יכול להירשם אצלי אם אתה רוצה. אתה צריך למלא את שמך ועם איזה פוקימון אתה רוצה להשתתף" הוא אומר לך ולאחר מכן מושיט לך דף ועט.

עמית~
    לפי מורפיקס LEER זה פזילה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליט לפנות לדרך 31 ואתה מתחיל לצעוד בה. לאחר כמה דקות מתחיל להחשיך ואתה מגיע למין אגם קטנטן באמצע הדרך, שמקיפים אותו עצים. נראה כמו מקום טוב לחניית לילה.

ליאור~
    פושידה משתמש בשילוב ההתקפות ופוגע ישירות בארון, שלא עומד על רגליו וקורס על הקרקע. אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על ארון, וארון נשאב הפעם באור אדום. הפוכדור נסגר והוא מתחיל לנעו מספר פעמים ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר. ארון נלכד!
    "מזל טוב" אומרת לך איריס "שנמשיך לעבר העיר ויולט?" היא שואלת אותך.

תומר~
    אתה מודה לפלקנר על הקרב, משבח את קירליה על תצוגת הקרב שלו ומשיב אותו לפוכדור שלו, ואתה פונה אל עבר היציאה, כשלפתע פלקנר עוצר אותך "קח את זה, זה קופסת תגים, שיהיה לך איפה לשים את התגים שלך" הוא אומר לך ומושיט לך קופסת תגים.

עמוד 20 מתוך 31 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •