Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 31 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 455
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kogarasumaru צפה בהודעה
    עומר~
    ניינטיילס משתמשת ביום שמשי שמסנוור את בידריל ומתחיל להיות חם מאוד, ואז ניינטיילס שולחת להביור חזק מאוד שפוגע ישירות בבידריל המעולף והוא נופל על הקרקע, מעולף.

"נהדר ניינטילס!" אומר לה בגאווה ואזרוק את אחד מ הפוקדורים המיוחדים על בידריל

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב~
    אתה עוזב את מרכז הפוקימונים ומודה לאיש, וצועד אל עבר החנות. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליה.
    אתה ניגש אל החנות ונכנס פנימה. המוכר שמאחורי הדלפק מקבל את פניך "שלום רב! באת לקנות דברים?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך "בוא תראה מה יש לי" הוא אומר לך, ומושיט לפניך את מחירון החנות:

פוכדור - 250$
    שקוי - 150$
    נוגדן הרעלה- 150$
    נוגדן שינה - 150$

"ועכשיו במבצע, אם אתה קונה 3 שיקויים אתה מקבל נוגדן שתבחר בחצי המחיר!" אומר לך המוכר.
    'אםםם..' אהרהר בליבי, אשים ידי על הסנטר תוך כדי שאני חושב ואז אומר "אוקיי, אקח פוקדור אחד, נוגדן שינה ונוגדן רעל בבקשה!"
    ומיד אוסיף בנימוס "אני לא מעוניין במבצע.." ואשלם לו.
    לאחר מכן אצא החוצה אקח נשימה עמוקה ואמשיך בדרכי אל הדרך הבאה!

.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור~
    שינקס מתחמק מהניקור ומשתמש בנשיכה שפוגעת בהוט-הוט ומיד הוא עובר לדחיפה ודוחף אותו. הוט-הוט נפצע קשה "קדימה הוט-הוט אל תוותר! השתמש בהיפנוזה!" קורא פלקנר. עיניו של הוט-הוט מתחילים לזהור באור אדום, ושינקס נהיה מהופנט מההתקפה, ולאט לאט אתה רואה שהוא מתחיל להירדם.
    אני מחזיר את שינקס לפוכדור שלו ומוציא את פושידה במקום שינקס.אני אומר לפושידה"אוקי תקוף אותו קודם כול בעוקץ רעל שירעיל אותו.ולאחר שיורעל תקוף אותו בגילגול שיביס אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    זה טנטקול ולא טנטקרול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טנטקול מסתכל עליך, ואז מתקרב אלייך ולוקח עוד אוכל. כשהוא מסיים לאכול, הוא נוגע עם זרועו הימנית בפוכדור ריק ונשאב פנימה, והוא נלכד. יש לך טנטקול!
    "יאי!יש לי טנטקול!" אומר ולאחר מכן אפהק ואלך חזרה לאוהל ולישון.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    עמית~
    אתה שמח שיש לך טנטקול, ולאחר מכן אתה חוזר לתוך האוהל והולך לישון.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר ואתה רואה שהמדורה כבר כבתה בכוחות עצמה. אתה מתארגן, מפרק את המאהל ויוצא לדרך. אתה צועד כמה שעות ולבסוף מגיע לעיר ויולט. את פניך מקדם שלט גדול עם שם העיר ומשני צדדיו פסלים של ציפורים.

ליאור~
    אתה מחזיר את שינקס לפוכדור שלו ופושידה יוצא החוצה. אתה מצווה עליו לתקוף עם עוקץ רעל והוא שולח עוקץ רעל לעברו של הוט-הוט, הוט-הוט מצליח להתחמק בהתחלה אבל אז הוא סופג גילגול חזק מאוד שזורק אותו אחורנית והוא נופל מעולף על הקרקע "הוט-הוט לא יכול להילחם, פושידה מנצח!" מכריז השופט.
    "יפה יפה.." אומר פלקנר ומשיב את הוט-הוט לפוכדור שלו "בוא נראה איך תתמודד מול הסטראביה שלי! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה שמוכן לקרב "צוות כפול!" קורא פלקנר וסטראביה משתכפל במהירות ועשרה כפילים מקיפים את פושידה .

ניב~
    אתה קונה פוכדור, נוגדן שינה ונוגדן הרעלה ומשלם למוכר 550$. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהחנות ואתה פונה אל עבר דרך 30. אתה נכנס לתוכה כעבור רבע שעה ואתה צועד בשביל הארוך, כאשר מסביבך ישנם שדות גדולים ואתה מבחין במאמנים רבים שמסתובבים גם שם. לפתע אתה שומע רחש מתוך אחד השיחים ומתוכו מגיח החוצה אודיש .

עומר~
    אתה משבח את ניינטיילס וזורק את הפוכדור על הבידריל המעולף שעל הקרקע. הוא נשאב לתוך הפוכדור, וכעבור כמה שניות אתה שומע קליק. בידריל נלכד!
    "עוד חצי שעה לסיום התחרות" אתה שומע ברמקולים. מה תעשה?

תומר~
    דלקטי קופצת ומשתמשת בסיוע, ולפתע היא נעלמת כתוצאה מההתקפה, וסאבאליי לא יודע מה קורה פה "היא משתמשת בשיגור! תהיה מוכן!" קורא המאמן לעבר סאבאליי. סאבאליי עומד מוכן, ואז הוא מסתובב ומבחין בכדור צל שטס לכיוונו. הוא מצליח להתחמק ברגע האחרון אבל אז כדורי צל נוספים עפים ופוגעים בו אחד אחרי השני. סאבאליי נופל על הקרקע, מעולף. "לא!" קורא המאמן. אתה מבחין מרחוק בדלקטי, מחייכת. היא קופצת ונוחתת לידך.
    "חזור, סאבאליי" אומר המאמן ומשיב את סאבאליי לפוכדור שלו "כל הכבוד לך על הקרב. אני רוצה שתיקח את זה" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק התקפה "זוהי המתקפה 'הבזק'" הוא אומר לך.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B]תומר~
    דלקטי קופצת ומשתמשת בסיוע, ולפתע היא נעלמת כתוצאה מההתקפה, וסאבאליי לא יודע מה קורה פה "היא משתמשת בשיגור! תהיה מוכן!" קורא המאמן לעבר סאבאליי. סאבאליי עומד מוכן, ואז הוא מסתובב ומבחין בכדור צל שטס לכיוונו. הוא מצליח להתחמק ברגע האחרון אבל אז כדורי צל נוספים עפים ופוגעים בו אחד אחרי השני. סאבאליי נופל על הקרקע, מעולף. "לא!" קורא המאמן. אתה מבחין מרחוק בדלקטי, מחייכת. היא קופצת ונוחתת לידך.
    "חזור, סאבאליי" אומר המאמן ומשיב את סאבאליי לפוכדור שלו "כל הכבוד לך על הקרב. אני רוצה שתיקח את זה" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק התקפה "זוהי המתקפה 'הבזק'" הוא אומר לך.
    "תודה אדוני"אומר למאמן, אקח את הדסקית ואז אגיד לדלקטי:"היית מדהימה עכשיו תחזרי"ואז אחזיר אותה לפוקדור אחרי הדברים שאני אומר.
    "קירליה תיקח אותי למרכז הפוקימונים של העיר"אומר לקירליה ואז אחכה שהוא יקח אותי למרכז הפוקימונים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. the bitch is back

עומר~
    אתה משבח את ניינטיילס וזורק את הפוכדור על הבידריל המעולף שעל הקרקע. הוא נשאב לתוך הפוכדור, וכעבור כמה שניות אתה שומע קליק. בידריל נלכד!
    "עוד חצי שעה לסיום התחרות" אתה שומע ברמקולים. מה תעשה?
    "טוב נייניטלס בואי נמהר!" אומר לה במהירות, ארים את הפוקדור של בידריל ואמשיך לרוץ ביער

8. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה משיב את דלקטי לפוכדור שלה, מוציא את קירליה והיא משגרת אותכם למרכז הפוקימונים. האחות גו'י נבהלת לרגע שאתם צצים לה בפתח, אבל היא נרגעת די מהר. היא שואלת מה היא יכולה לעשות בשבילך.

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור של בידריל ואתם ממשיכים לרוץ בחיפוש אחר פוקימון מעניין. לבסוף, אתם נתקלים פתאום בסקורופי פראי, שלא נראה שמח שנתקלתם בו

9. the bitch is back

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור של בידריל ואתם ממשיכים לרוץ בחיפוש אחר פוקימון מעניין. לבסוף, אתם נתקלים פתאום בסקורופי פראי, שלא נראה שמח שנתקלתם בו

"ניינטילס בואי מהר נמצא משהו מעניין יותר" אומר לה בקצרה ואלך משם

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה משיב את דלקטי לפוכדור שלה, מוציא את קירליה והיא משגרת אותכם למרכז הפוקימונים. האחות גו'י נבהלת לרגע שאתם צצים לה בפתח, אבל היא נרגעת די מהר. היא שואלת מה היא יכולה לעשות בשבילך.
    "יש לך אבן שחר בשבילי?אני מוכן לשלם לך העיקר שיהיה לי גאלאד חזק וטוב!"אומר לאחות ג'וי תוך כדי שאני מחבק את קירלהי בשמחה רבה.

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה ממשיך לחפש אחר פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין להפתעתך במסקריין מרחף לו .

תומר~
    "אבן שחר? מצטערת אבל אין לי. שמעתי שאפשר להשיג בעיר גולדנרוד או בעיר אקרוטיק" היא אומרת לך "לטפל לך בפוקימונים?" היא שואלת אותך.

12. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אבן שחר? מצטערת אבל אין לי. שמעתי שאפשר להשיג בעיר גולדנרוד או בעיר אקרוטיק" היא אומרת לך "לטפל לך בפוקימונים?" היא שואלת אותך.
    "תטפלי בדלקטי שלי"אומר לאחות ג'וי ואז אגיש לה את הפוקדור של דלקטי בשמחה ואז שהיא תחזיר לי את הפוקדור של דלקטי אלך לעיר הבאה עם מכון החרק.

13. the bitch is back
    עומר~
    אתה ממשיך לחפש אחר פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין להפתעתך במסקריין מרחף לו .

"וואו זה הדבר הכי מושלם בעולם!" אומר לניינטיילס הישתמשי במשיכה כדי שיתאהב בך ואז להביור!" אקרא בקול

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור~
    אתה מחזיר את שינקס לפוכדור שלו ופושידה יוצא החוצה. אתה מצווה עליו לתקוף עם עוקץ רעל והוא שולח עוקץ רעל לעברו של הוט-הוט, הוט-הוט מצליח להתחמק בהתחלה אבל אז הוא סופג גילגול חזק מאוד שזורק אותו אחורנית והוא נופל מעולף על הקרקע "הוט-הוט לא יכול להילחם, פושידה מנצח!" מכריז השופט.
    "יפה יפה.." אומר פלקנר ומשיב את הוט-הוט לפוכדור שלו "בוא נראה איך תתמודד מול הסטראביה שלי! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה שמוכן לקרב "צוות כפול!" קורא פלקנר וסטראביה משתכפל במהירות ועשרה כפילים מקיפים את פושידה .
    אני אומר לפושידה"שלח עוקץ רעל לעבר כול הכפילים של סטראביה ולאחחר שתפגע בסטראביה האמיתי תקוף אותו בגילגול חזק.."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    ניינטיילס משתמשת במהרה במשיכה שפוגע במסקריין, אבל להפתעתך הוא לא נמשך. נראה שהמסקריין הזה הוא נקבה! היא מתעצבנת ומשתמשת בבועות שמתנגשות בלהביור של ניינטיילס ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית. מסקריין משתמש כעת במתקפה מהירה ופוגע בניינטיילס אך היא נשארת במקומה, כמעט ללא פגע.

תומר~
    האחות גו'י לוקחת את הפוכדור של דלקטי ומטפלת בה, כעבור זמן קצר היא משיבה לך אותה "בהצלחה" היא אומרת לך ואתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים. אתה מתחיל לצעוד אל היציאה הדרומית של העיר וכעבור זמן קצר אתה מגיע לדרך 32. אתה צועד לך בשביל, שורק לעצמך. כשלפתע אתה מבחין במאמן "אתה! אני אלחם בך!" קורא המאמן "צא פרינפלאפ!" הוא קורא ומוציא החוצה פרינפלאפ שנראה מוכן לקרב.
    ליאור~
    פושידה שולח עוקצי רעל לעברו של סטראביה אך סטראביה מתחמק בקלות מהם ועף גבוה, והגילגול של פושידה לא מגיע אליו "אס שמיים!" מצווה פלקנר וסטראביה צולל עם אס שמיים שפוגע ישירות בפושידה שמנפצע יחסית קשה.

עמוד 24 מתוך 31 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •