Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 31 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 455
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kogarasumaru צפה בהודעה
    שיר~
    סאנדייל מסתכל עלייך ומחייך, הוא ניגש בשמחה אל עבר הפוכדור ונכנס אליו, נלכד תוך כמה רגעים בודדים. יש לך סאנדייל!
    אני מחייכת חיוך רחב ומצמידה את הפוכדור של סאנדייל אל החגורה. אני ממשיכה ללכת אל העיר ויולט, בדרכי אני מחפשת פוקמונים או מאמנים להלחם נגדם, מצפה לאמן את סאנדייל ולראות למה הוא מסוגל.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. the bitch is back
    עומר~
    ניינטיילס משתמשת ביום שמשי ומסנוורת את מסקריין שלא מצליח לראות כלום, ואז ניינטיילס משתמשת בסיחרור אש עוצמתי, ופוגעת ישירות במסקריין, שנופל על הקרקע חצי מעולף וגופו מתחיל לפלוט עשן שחור החוצה.
    תודה באמת....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו רק ליתר ביטחון תשלחי זנב ברזל על ראשו!" אקרא לניינטילס ואחרי זה אזרוק עליו פוקדור

3. משתמש מנוסה
    שיר~
    את מרימה את הפוכדור של סאנדייל מהקרקע ויוצאת החוצה מהמערה. לאחר מכן את פונה אל עבר העיר ויולט. את נכנסת לדרך 31 ומתחילה לצעוד בה, כשלפתע את פוגעת במאמן על אופניים "היי ילדה, אולי את רוצה קרב פוקימונים?" הוא שואל אותך .

עמית~
    אתה מוציא את שני הפוקימונים החוצה ומורה להם להשתמש בחתך לילה ובחומצה. הרקרוס משתמש בחתך לילה ושריטה גדולה מופיע באוויר אבל לא פוגעת בלום. טנטקול פוער את פיו ויורה חומצה שנופלת על הקרקע ויוצרת חור קטן. נראה שהם צריכים מטרות כדי להתאמן עליהם.

תומר~
    רוזליה קופץ ושולח עלי תער שנפגשים עם הבום העל קולי. נשמע פיצוץ ושני הפוקימונים נהדפים לאחור. רוזליה מתאושש מהר יותר ושולח אבקת שיתוק שפוגעת בבויזל ומשתקת אותו. בויזל נופל משותק על הקרקע, ומנסה לזחול אל עבר המים, אך רוזליה משיג אותו ומשתמש בשאיבת מגה חזקה מאוד שלוקחת אנרגיה רבה מבויזל ומעבירה לרוזליה. רוזליה מתאושש והוא נראה כמו חדש, ואילו בויזל שוכב חצי מעולף, אך עדיין מצליח לנוע.

ליאור~
    אתה יוצא החוצה מהמכון וניגש אל מרכז הפוקימונים. כעבור כמה דקות אתה נכנס אליו וניגש היישר לאחות גו'י, שם אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. האחות גו'י לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם, וכעבור כמה רגעים מחזירה לך אותם. אתה מסתכל בשעון ורואה שכעת 13:46.

ניב~
    בת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על באנירי. אתה מתפעל ממנה ומבקש מגרואולייט להתקרב אליה ולשוחח איתה. גרואולייט מהנהן ומתקרב אליה, ובאנירי מסתכלת עליו ונרתעת לרגע, אך הוא מתחיל לדבר איתה והיא איתו. כעבור כמה רגעים, באנירי משתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורנית, קופצת אחורה ונראית מוכנה לקרב.

עומר~
    ניינטיילס קופצת ושולחת זנב ברזל, אולם הזנב ברזל נכבה ברגע האחרון ורק הזנב פוגע במסקריין, אבל זה עדיין משפיע חלקית והוא מתעלף באופן סופי. הריח של העשן שבוקע ממנו עושה לך מעט תחושת מחנק.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    רוזליה קופץ ושולח עלי תער שנפגשים עם הבום העל קולי. נשמע פיצוץ ושני הפוקימונים נהדפים לאחור. רוזליה מתאושש מהר יותר ושולח אבקת שיתוק שפוגעת בבויזל ומשתקת אותו. בויזל נופל משותק על הקרקע, ומנסה לזחול אל עבר המים, אך רוזליה משיג אותו ומשתמש בשאיבת מגה חזקה מאוד שלוקחת אנרגיה רבה מבויזל ומעבירה לרוזליה. רוזליה מתאושש והוא נראה כמו חדש, ואילו בויזל שוכב חצי מעולף, אך עדיין מצליח לנוע.
    אומר לרוזליה במהירות ובעידוד:"רוזליה תתפסי את בויזל במהירות תפילי אותו על האדמה ואז תשתמשי בשאיבת מגה בכול הכוח כדי שהוא יתעלף!את מסוגלת לזה!"ואז אזרוק על בויזל פוקדור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור~
    אתה יוצא החוצה מהמכון וניגש אל מרכז הפוקימונים. כעבור כמה דקות אתה נכנס אליו וניגש היישר לאחות גו'י, שם אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. האחות גו'י לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם, וכעבור כמה רגעים מחזירה לך אותם. אתה מסתכל בשעון ורואה שכעת 13:46.
    .
    אני חושב לעצמי'אממ השעה לא מאוחרת ורק צוהריים עכשיו אז יאלה אני אנצל את הזמן ואלך לאקדמיית הפוקימונים של ארל.אראה מה זה'. אני הולך לעבר אקדמיית הפוקימונים של ארל ובודק מה זה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. the bitch is back
    עומר~
    ניינטיילס קופצת ושולחת זנב ברזל, אולם הזנב ברזל נכבה ברגע האחרון ורק הזנב פוגע במסקריין, אבל זה עדיין משפיע חלקית והוא מתעלף באופן סופי. הריח של העשן שבוקע ממנו עושה לך מעט תחושת מחנק.

אני זורק על מסרקיין פוקדור ואז אם יש לי עוד זמן אחפש עוד פוקימון אחד

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב~
    בת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על באנירי. אתה מתפעל ממנה ומבקש מגרואולייט להתקרב אליה ולשוחח איתה. גרואולייט מהנהן ומתקרב אליה, ובאנירי מסתכלת עליו ונרתעת לרגע, אך הוא מתחיל לדבר איתה והיא איתו. כעבור כמה רגעים, באנירי משתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורנית, קופצת אחורה ונראית מוכנה לקרב.
    אה סבבה.. תודה אחי, פשוט להגיד: "באנירי תקוף" לא מסתדר כל-כך XD
    אחי אני יכתוב עכשיו משהוא בעדכון ש ~ירמוז~ לך לתאר לי את הסביבה, אני פשוט אוהב לנצל אותה בקרב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל מופתע על באנירי שתקפה ללא כל אזהרה ואמלמל לעצמי בשקט "הגיע הזמן לקרב!" עם חיוך קטן על פני.
    אסתכל על הסביבה שבא אני נמצא בקפידה, אנסה לראות במה היא תוכל לסייע לי...
    "צא גרולייט רוץ במהירות אל באנירי, ברגע האחרון התכופף ותפוס את רגלה עם נשיכה, נער אותה בחזקה מצד ולצד ואז תשליח אותה בכוח על הקרקע!" אדריך אותו בבטחון ואחכה לראות מה יקרה!

.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מוציא את שני הפוקימונים החוצה ומורה להם להשתמש בחתך לילה ובחומצה. הרקרוס משתמש בחתך לילה ושריטה גדולה מופיע באוויר אבל לא פוגעת בלום. טנטקול פוער את פיו ויורה חומצה שנופלת על הקרקע ויוצרת חור קטן. נראה שהם צריכים מטרות כדי להתאמן עליהם.
    "ממ..." אומר ואסתכל במקום כדי לחפש מטרות.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ליאור~
    אתה צועד אל עבר אקדמיית האימונים של ארל, וכעבור רבע שעה אתה מגיע לבניין גדול. אתה מבחין בזירות קרב מחוץ למבנה ובהם כמה ילדים נלחמים אחד בשני. אתה שומע צעקות של הילדים ואתה חש את השמחה שבהם. "היי אתה!" אתה שומע קול, ואתה מבחין בבחור שמתקרב אליך "אני ארל מהאקדמייה! אולי תרצה להלחם מולי בקרב? נילחם מול הילדים כדי שילמדו על הקרב" הוא מציע לך. .

תומר~
    אתה מצווה על רוזליה לתפוס את בויזל והוא רץ מהר, תופס אותו ומטיח אותו בקרקע, ומסיים את הקרב עם שאיבת מגה נוספת שמעלפת באופן סופי את את בויזל. בויזל שוכב על הקרקע מעולף, וכמעט לא זז ממקומו.

עומר~
    אתה משליך פוכדור נוסף לעבר מסקריין, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. כעבור כמה שניות בלבד, הפוכדור נעצר. מסקריין נלכד! כעת יהיה עליך לבחור בין שני הפוקימונים כשהתחרות תסתיים "נותרה עוד רבע שעה לסיום התחרות!" נשמע קולו של הכרוז. אתה מבחין במאמנים שרצם לידך ומחפשים אחר פוקימון מעניין.
    אתה מתחיל לחפש אחרי פוקימון מעניין נוסף, אך לדאבונך אינך מוצא אחד.
    "והזמן... נגמר!" קורא הכרוז וצפירה נשמעת ברחבי המתחם, והפוכדורים הרקים שברשותך נעלמים. כעת עליך לבחור באיזה פוקימון אתה רוצה - בידריל או מסקריין?

ניב~
    גרואולייט פוצח בריצה על השביל ומתקרב במהירות אל עבר באנירי. גורואלייט משתמש בנשיכה, אך באנירי משתמשת בניתור ומצליח לחמוק מהמכה. היא משתמשת במתקפה מהירה שפוגעת בגרואולייט, אך הוא מפתיע אותה עם הנשיכה, תופס ברגלה ומטיח אותה בקרקע. שני הפוקימונים פצועים בינוני.
    באנירי מתרוממת לאט לאט מהקרקע ומשתמשת בתיסכול, והמתקפה מתקרבת במהירות אל עבר גרואולייט.

עמית~
    אתה מסתכל מסביב על השטח בו אתה מתאמן, ולבסוף אתה מבחין באבנים שנמצאות להם בצד הדרך.

10. NYO HO HO
    עמית~
    אתה מסתכל מסביב על השטח בו אתה מתאמן, ולבסוף אתה מבחין באבנים שנמצאות להם בצד הדרך.
    "יופי!" אומר ואסתכל על האבנים.
    לאחר מכן אומר לטנטקול:"טנטקול-התשמש בעוקץ רעל על האבן!" ולהרקרוס:"קדימה הרקרוס-תשתמש בחתך לילה על האבן השנייה!"
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מצווה על רוזליה לתפוס את בויזל והוא רץ מהר, תופס אותו ומטיח אותו בקרקע, ומסיים את הקרב עם שאיבת מגה נוספת שמעלפת באופן סופי את את בויזל. בויזל שוכב על הקרקע מעולף, וכמעט לא זז ממקומו.
    "יפה רוזליה!"אומר לרוזליה בעידוד ואז אזרוק על בויזל פוקדור, אחכה שהוא יתפס, אקח את הפוקדור שלו ואז אמשיך בדרכי עם רוזליה ועם הפוקימון החדש שלי בויזל.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~
    אתה צועד אל עבר אקדמיית האימונים של ארל, וכעבור רבע שעה אתה מגיע לבניין גדול. אתה מבחין בזירות קרב מחוץ למבנה ובהם כמה ילדים נלחמים אחד בשני. אתה שומע צעקות של הילדים ואתה חש את השמחה שבהם. "היי אתה!" אתה שומע קול, ואתה מבחין בבחור שמתקרב אליך "אני ארל מהאקדמייה! אולי תרצה להלחם מולי בקרב? נילחם מול הילדים כדי שילמדו על הקרב" הוא מציע לך. .
    .
    אני אומר לאקרל"אוקי אלחם נגדך אבל כמה פוקימונים מותר לי להשתמש בהם ומהם חוקי הקרב?.לא אמרת אותם".אני מוציא את לוקסיו לקרב ואומר לו"תתכונן להילחם אתה נלחם ראשון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שימו לב לפרס שיש בעמוד 30!

תומר~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר בויזל המעולף. הפוכדור נוגע בבויזל והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, ולבסוף נעצר. בויזל נלכד!
    שמח מלכידת הבויזל, אתה מרים את הפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם על הגשר יחד עם רוזליה. כעבור הליכה לא ארוכה, צץ פתאום מאמן מתוך המים "היי! רוצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך ומוציא פוכדור מבגד הים שלו .

עמית~
    אתה מצווה על טנטקול להשתמש בעוקצי רגל על אבן אחד ועל הרקרוס לתקוף את השנייה עם חתך לילה. שני הפוקימונים שלך מבצעים את המהלכים, אך אתה רואה שכמעט ולא נגרם נזק לאבנים.
    מה תעשה?

ליאור~
    "נילחם קרב 2-2 רגיל" אומר לך ארל. אתה מוציא החוצה את לוקסיו והוא נראה מוכן לקרב "יש לך לוקסיו נחמד מאוד, נראה אם הוא יצליח לנצח את הסקיפלום שלי" אומר ארל ומוציא החוצה סקיפלום "תתחיל אתה" הוא אומר לך.

14. NYO HO HO
    עמית~
    אתה מצווה על טנטקול להשתמש בעוקצי רגל על אבן אחד ועל הרקרוס לתקוף את השנייה עם חתך לילה. שני הפוקימונים שלך מבצעים את המהלכים, אך אתה רואה שכמעט ולא נגרם נזק לאבנים.
    מה תעשה?
    "קדימה-יותר חזק!" אומר להם.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שימו לב לפרס שיש בעמוד 30!

תומר~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר בויזל המעולף. הפוכדור נוגע בבויזל והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, ולבסוף נעצר. בויזל נלכד!
    שמח מלכידת הבויזל, אתה מרים את הפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם על הגשר יחד עם רוזליה. כעבור הליכה לא ארוכה, צץ פתאום מאמן מתוך המים "היי! רוצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך ומוציא פוכדור מבגד הים שלו .
    "ברור שאני רוצה קרב אבל אני לא אבחר ברוזליה שלי בגלל שהיא תשושה בטח אז אני אבחר בפוקימון שקיבלתי מהפורפסור!צא לקרב אברה שלי!"אומר בשמחה תוך כדי שאני מחזיר את רוזליה לפוקדור שלה ואז מוציא את אברה החוצה בשמחה רבה.
    'מה כדי לעשות בנתיים שהאיש מוציא את הפוקימון שלו?אה יש לי'אחשוב לעצמי ואז תוך כדי שהשחיין יוציא את הפוקימון שלו אוציא את גלמיאו החוצה בשמחה ואגיד לה בהפתעה:"גלמיאו תצפי בקרב כדי שתלמדי טכניקות של פוקימוני מים ועוד טכניקות למסע!אני יודע שאת תלמדי הרבה מהקרב הזה!"

עמוד 27 מתוך 31 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •