Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שאלה

1. משתמש מנוסה
    אני אחרי הליגה בברקת נלחמתי נגד סטיבן(בוא'נה הוא חזק) ומה צריץ לעשות בשביל הרימצ'ים של מנהיגי המכון אני חשבתי שהרימץ' הראשון אחרי הליגה אפשר עזרה?

2. משתמש מנוסה
    עזוב אותך ממנהגי המכון הם בסך הכל מתחזקים לך תלכוד את ריקואזה גורידון וקיוגר כולם ברמה 70 אני מציע לך משם ללכת ולתפוס לך פוקמנים חזקים וטובים קח איתך 3 פוקמנים מכל הדורות תשתמש בקודים תעשה את כולם ברמה 100 ולך תקרע את עיר הקרבות אני אישית השתמשתי בקודים של ראיקו אנטי וסויקון ברמות 100 ועברתי בקלות אל עיר הקרבות

3. משתמש מנוסה
    בסדר אתה חושב שאת זה אני לא יעשה בשלב כל שהוא אבל התחלתי בלי קודים ואני רוצה לפחות את הרימצ'ים לפני הקודים ועוד פעם מישהו יודע מה צריך לעשות אחרי הליגה כדי לחזק את המכונים ואגב נלחמתי נגד סטיבן והוא באמת חזקקקקקקקקקקקקק לכדתיאת גראודן קיוגר וריקוזה ועד משהו לרימצ'ים?

4. משתמש מנוסה
    אני לא יודע מה זה רימוצים או אייך שלא קוראים למילה הזאת שאתה אומר אם אתה רוצה אתה יכול לעשות את עיר הקרבות כמו שאמרתי וגם את תחריות הסרט ששם אתה יכול לזכות בסרטים כמו בטלוזיה בסדרה

5. משתמש מנוסה
    רימצ'ים הם התחזקות המכונים ואתה לא עוזר לי זה יכול להחשב ספאם

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by אינפרנט@Sep 2 2008, 08:13 PM
    אני אחרי הליגה בברקת נלחמתי נגד סטיבן(בוא'נה הוא חזק) ומה צריץ לעשות בשביל הרימצ'ים של מנהיגי המכון אני חשבתי שהרימץ' הראשון אחרי הליגה אפשר עזרה?
    איך מישהו אמור להבין מה זה רימצ'ים אם אתה לא רושם את זה באנגלית?

בכל מקרה, קרבות חוזרים עם מנהיגי המכונים מתאפשרים ע"י כך שיש לך את המספר שלהם וזה אפשרי רק בברקת.
    אחרי השגת הנשיונלדקס, באופן אקראי אתה תראה סימן ליד השם שלהם שהם רוצים קרב חוזר, כמו כל מאמן אחר. זה באופן אקראי לחלוטין וללא קשר למספר מנהיג המכון. כלומר מנהיג מכון 8 יכול לרצות קרב חוזר עוד לפני מנהיגת המכון הראשון.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •