לוגו לסיפור:-קרדיט לטל, darkboy!
דמויות:
לין - ריינג'רית, ארכיאולוגית ומתאמת.
תגים+סרטים: סרט העיר קרול.
ג'והן-מאמן ופותח מועדון 'אוהבי המעון'.
תגים+סרטים: תג המכרה.
עוד דמויות בהמשך....
פרקים:
ספוילר
פוקימונים שהתגלו בפרקים:
ספוילר
פרק 1- השמועה על ההורסים!
"עכשיו נעבור לסיפור מפי הארכיאולוג רוארק, מנהיג המכון." שמענו את קול הקריין בחדשות. "מה אתה מספר על האגדיים שתקפו את העולם?" שמענו את הקריין שהוא במקרה גם אבי שואל איש צעיר מפוייח לגמרי. "אם תלכו לבקר את אבי, תבינו. יש לו מאובנים מכל הסוגים ויש לו גם מאובן של וויוי האגדי. הוא מאוד חובב ארכיאולוגיה." רוארק סיפר לנו בטלוויזיה ולאחר מכן ראינו מאובן וויוי מיוחד. אני סך הכל בן 14 ועברתי 5 מסעות בכל איזור אפשרי. אני אוהב פוקימונים ויש לי מכל המקומות ומכל הסוגים. אני רציתי מזמן לפתוח מועדון פוקימונים ובאמת פתחתי אחד. אני מטפל בפוקימונים ומשחק עם חברים ועם הפוקימונים. יש רק בעיה קטנה. לין. אני מאוהב בה כל כך עד שאני לא מצליח להוציא מילה לידה. היא רזה ויפה, עם שיער ארוך, זהוב, חום ומעט בלונדי. היא מהממת והיא עוד באה ממפשחה עשירה של ריינג'רים! אני רק מאמן פשוט עם תג אחד במחוז הזה. לין זכתה בכל התחרויות ובכל הפסטיבלים שהיו. לין מאוד אהבה פוקימונים עד ששמעה על האגדיים. וויוי, פינל ולייפס האגדיים שהרסו את העולם. לין אהבה לשחק עם הפוקימונים אבל כאשר שמעה על כך, הפסיקה לדבר ולהתיידד עם כולם. אני תמיד חלמתי שהיא תבוא אלי ותאמר לי: "ג'והן, אני מאוהבת בך עד עמקי נשמתי, אני רוצה שתגן עלי מההורסים!" תמיד חלמתי על כך. כן, תמיד. היי! הנה הקטע שרציתי שתשמעו, סטינו מהנושא, נחזור אליו. "לייפס, וויוי ופינל היו חברים טובים עד שהרסו את העולם עם ארקאוס. הם נורא זעמו על העולם. ארקאוס, שגנבו לו את תכשיט החיים, זעם מאוד ושלושת האגדיים, חבריו, זעמו איתו ופוצצו את העולם עם כל הפוקימונים ואז גם את הגלקסיה. בפיצוץ, נוצרו גירטינה, פאלקיה, דיאלגה ודארקראי. בבוא הזמן, לאחר פיצוץ שכולם עשו שנית, עלמות התחברו בצורות שונות וכך נוצרו הפוקימונים, שהיו בחלל עד עכשיו." רוארק סיפר לנו. אחרי כמה ימים, לין הלכה במהירות לביתה והחלטתי לרוץ אחריה. רצתי אחריה והיא ברחה עד שעצרה והוציאה פוקדור מהתיק ולחשה לו משהו. לפתע זרקה אותו באוויר ויצא ממנו בלייזיקאן כועס שסימן שאם לא אתרחק הוא יתקוף. הוא סימן כבר בעיטת אש בדרך ולכן רצתי ושמעתי את לין ובליזיקאן צוחקים מאחורי. בביתי לקחתי את כל הפוקימונים בתיק שלי שכמעט התפוצץ. הלכתי לפארק במהירות וראיתי את לין עם המון פוקימוני יער ועוד הרבה חברים. לפתע, זעמתי על לין, על בליזיקאן ועל תקיפתה והאיום ותלשתי ענף בכוח מהעף, תלשתי עלה וניגנתי. פשוט ניגנתי. הצמדתי את העלה לפי והתחלתי לנגן. כולם הפנו אלי מבטים מוקסמים וכל הפוקימונים, שלי, של חברי, של לין, רצו אלי. ניגנתי עד הערב ועד אז התקהלו לפחות 900 פוקימונים ואנשים. אמי באה לשם לראות מה קרה וגם אבי. ביקשתי להשאר שם לבד, לחשוב או לישון שם. רק לין והפוקימונים נשארו. לפתע, הרגשתי יד חמה שתפסה אותי. זאת הייתה לין, שאמרה את המשפט המיוחל: "ג'והן, אני מאוהבת בך עד עמקי נשמתי, אני רוצה שתגן עלי מההורסים!" לא האמנתי למשמע אוזניי. היא החלה ללכת. אחרי 5 שניות בערך ראיתי שלושה פוקימונים ליד לין ובגלל שהיא הסתכלה על האדמה, היא לא ראתה אותם. לפתע קפצתי ממקומי ורצתי אל לין ואז קפצתי כדי לדחוף אותה ולפתע....
המשך יבוא!
הפרק קצר מדי לדעתי אבל בכללי, מה דעתכם על העלילה?
(לייפס, וויוי ופינל הם פייקים)