Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 187
  1. משתמש פעיל
    פוקמון - דרכו של מאמן

שמות הפרקים:

volume 1 - בראשית דבר

פרק 1: בראשית דבר (עמוד מס' 1, הודעה מס' 2)
    פרק 2: מעבדתו של פרופ' אוק' (עמוד מס' 1, הודעה מס' 5)
    פרק 3: רד נגד גרין! קרב ראשון (עמוד מס' 1, הודעה מס' 13)
    פרק 4: העיר ורידיאן (עמוד מס' 2, הודעה מס' 29)
    פרק 5: מערת הדיגלטים (עמוד מס' 3, הודעה מס' 41)
    פרק 6: סנדשרו, עכשיו אני אלכוד אותך! (עמוד מס' 4, הודעה מס' 52)
    פרק 7: מכון חשמל (עמוד מס' 5, הודעה מס' 62)
    פרק 8: גחלת (עמוד מס' 6, הודעה מס' 76)
    פרק 9: סקווירטרל נגד זובט (עמוד מס' 6, הודעה מס' 90)
    פרק 10: קרב המכון של בלו (עמוד מס' 7, הודעה מס' 100)
    פרק 11: תג ראשון! (עמוד מס' 8, הודעה מס' 111)
    פרק 12: מספר לא קובע (עמוד מס' 8, הודעה מס' 120)
    פרק 13: התפתחות (עמוד 9, הודעה מס' 129)
    פרק 14: שדרוג הצוות (עמוד 10, הודעה מס' 148)
    פרק 15: מה קרה לפוקמונים? (עמוד 10, הודעה מס' 148)

volume 2 - העיר ורמיליון

פרק 16: שמחה מוקדמת (עמוד 11, הודעה מס' 156)
    פרק 17: כוח מיסתורי (עמוד 12, הודעה מס' 171)
    פרק 18: רד וגרין נלחמים שנית (עמוד 12, הודעה מס' )

מאורעות הפרקים:

volume 1

פרק 1 - רד פוגש את גרין.
    פרק 2 - רד, בלו וגרין מקבלים את פוקמוניהם הראשונים.
    פרק 3 - רד וגרין נלחמים בפעם הראשונה וגרין מנצח, גרין יוצא מפאלט, רד ובלו יוצאים מפאלט, רד ובלו נתקלים בפוקמון הפראי הראשון בסיפור והפוקמון הוא קטרפי.
    פרק 4 - בלו לוכדת קטרפי, רד ובלו מגיעים לעיר ורידיאן, רד לומד על המכונים והליגה ויוצא למצוא פוקמון שיעזור לו לנצח את המכון הראשון.
    פרק 5 - רד לומד על ה-TM ועל ה-HM. בלו משיגה את ה-HM 05, פלאש. רד ובלו נכנסים למערת הדיגלטים וגם יוצאים ממנה.
    פרק 6 - רד לוכד בפעם הראשונה פוקמון, סנדשרו.
    פרק 7 - רד נלחם במאמן מכון העיר ורמיליון ומפסיד. מאמן המכון, סרג' מציע לרד להתאמן עם עוזרו, בילי ורד מסכים.
    פרק 8 - רד נותן לסנדשרו שם חיבה, סנד. צ'רמנדר לומד גחלת.
    פרק 9 - סקווירטרל לומד בועות.
    פרק 10 - בלו נלחמת בקרב מכון נגד ברוק ומפסידה. רד נלחם נגד מאמן המכון ברוק.
    פרק 11 - רד זוכה בתג הראשון שלו.
    פרק 12 - רד ובלו נפרדים במסעם. רד לומד מהו שיקוי.
    פרק 13 - רד לומד מהי התפתחות.
    פרק 14 - צ'רמנדר לומד את המתקפה מסך עשן.
    פרק 15 - רד לוכד בלספרווט. רד וגרין מתראים וממשיכים יחדיו את המסע.

volume 2

פרק 16 - מתגלה שלגרין יש ספירו.
    פרק 17 - אין מאורעות חדשים.
    פרק 18 - מתגלה שהבלבאזור של גרין התפתח לאיוויזור.

מדריך דמויות:

דמויות ראשיות:

רד

רד הוא מאמן פוקמונים בן 10. ביום הולדתו העשירי קיבל סוף סוף את פוקמונו הראשון, צ'רמנדר.

חפצים: 3 פוכדורים, פוקדקס, מפה

תגים:

פוקמונים:

1.
    שם חיבה: אין
    אישיות: פזיז (rash)
    מתקפות: שריטות, נהימה, גחלת
    ניתן על ידי פרופ' אוק' בפרק: פרק 2 - מעבדתו של פרופ' אוק'

2.
    שם חיבה: סנד
    אישיות: רגוע (relaxed)
    מתקפות: שריטות
    נלכד בפרק: פרק 6 – סנשרו, עכשיו אני אלכוד אותך!

3.
    אישיות: לחוץ (timid)
    מתקפות: ?
    נלכד בפרק: פרק 15 - מה קרה לפוקמונים?

בלו

בלו היא מאמנת פוקמונים בת 10. בהיותה בת עשר קיבלה את פוקמונה הראשון סקווירטרל.

חפצים: 3 פוכדורים, פוקדקס, HM 05 - פלאש

פוקמונים:

1.
    אישיות: שמח (jolly)
    מתקפות: דחיפה, בועות
    ניתן על ידי פרופ' אוק' בפרק: פרק 2 - מעבדתו של פרופ' אוק'

2.
    אישיות: צייתן (docile)
    מתקפות: דחיפה, פתיל קור
    נלכד בפרק: פרק 4 – העיר ורידיאן

גרין

גרין הוא מאמן פוקמונים בן 10. הוא נכדו של פרופסור אוק. בגיל 10 קיבל את הפוקמון הראשון שלו מסבו, בלבאזור.

חפצים: 4 פוכדורים, פוקדקס

תגים:

פוקמונים:

1.
    אישיות: רציני (serious)
    מתקפות: דחיפה, נהימה, הפלה
    התפתח מבלבאזור לפני הפרק: פרק 18 - רד וגרין נלחמים שנית

2.
    אישיות: ?
    מתקפות: ?
    הושאל מפרופ' אוק לפני פרק: פרק 15 - מה קרה לפוקמונים?

3.
    אישיות: עצבני (hasty)
    מתקפות: ניקור, מתקפת זעם
    נלכד לפני הפרק: פרק 16 - שמחה מוקדמת

פוקמונים שהיו לו בעבר:

אישיות: רציני (serious)
    ניתן על ידי פרופ' אוק בפרק: פרק 2 - מעבדתו של פרופסור אוק'
    התפתח לאיוויזור לפני פרק: פרק 18 - רד וגרין נלחמים שנית

מנהיגי מכון ועוזריהם:

ברוק

ברוק הוא מנהיג מכון האבן שבעיר פיוטר.

חפצים: שיקוי

פוקמונים:

1.
    שם חיבה: ?
    מתקפות: זריקת אבנים, דחיפה
    נלכד לפני פרק: פרק 10 - קרב המכון של בלו

2.
    מתקפות: זריקת אבנים, קבירת אבנים, דחיפה
    נלכד לפני פרק: פרק 10 - קרב המכון של בלו

סרן סרג'

סרן סרג' הוא מנהיג מכון החשמל שבעיר ורמיליון. הוא מתייחס אל פוקמוניו כאל החיילים שלו, ובכך אומר שדואג להם ומאמן אותם להיות הכי חזקים כמו חיילים.

חפצים: ?

פוקמונים:

1.
    מתקפות: טעינה, ניצוץ
    נלכד לפני פרק: פרק 7 - מכון חשמל

בילי

בילי הוא אחד מעוזריו של סרן סרג', במכון החשמל שבעיר ורמיליון. הוא מתמחה בעיקר בפוקמוני חשמל.

פוקמונים:

1.
    מתקפות: צליל מתכתי, דחיפה
    נלכד לפני פרק: פרק 7 - מכון חשמל

2.
    שם חיבה: מגנט
    מתקפות: צליל מתכתי, דחיפה
    נלכד לפני פרק: פרק 8 - גחלת

צוות רוקט:

אוליבר

אוליבר הוא חייל בדרגת מתקדם בצוות רוקט.

פוקמונים:

1.
    מתקפות: נשיכה, חיתוך אוויר
    התפתח מזובט לפני פרק: פרק 16 - שמחה מוקדמת

פוקמונים שהיו לו בעבר:

התפתח לגולבט לפני פרק: פרק 16 - שמחה מוקדמת

מאט

מאט הוא חייל בדרגת מתקדם בצוות רוקט.

פוקמונים:

1.
    מתקפות: חצי רעל, לעיסה
    התפתח מאקנס לפני פרק: פרק 16 - שמחה מוקדמת

פוקמונים שהיו לו בעבר:

התפתח לארבוק לפני פרק: פרק 16 - שמחה מוקדמת

קרדיטים:

* לאתר bulbapedia על חלק מן הספרייטים ועל חלק מן המידע על הפוקמונים.
    * לאתר spriters-resource על חלק מן התמונות.
    * לאתר pokesho על חלק מן התמונות.
    * לאתר pokemonelite2000 על חלק מן הספרייטים.
    * ל-MegaMan על הרשות להשתמש ברעיונו לרשום ברשימת הפרקים את מיקומם.
    * ל-steve על עריכת המאמן של אוליבר.

2. משתמש פעיל
    פרק 1: בראשית דבר

בעולם אחד ויחודי ביקום, בו יש הרים המגיעים לגבהים מרהיבים, עמקים שקול הבס נשמע בקול נעים לאוזן, ימים גדולים אשר הנוף הכחול מגיע עד קצה האופק, דרכים מלאי הרפתקאות והפתעות, יערות סבוכים שאין לדעת מה שורץ בהם בשעות הקטנות של הלילה, מערות שהאור בסופן נותן תקווה, איים קטנים ומרהיבים שמרכיבים יחדיו דבר גדול ונפלא אף יותר.
    טבע וּנופים משגעים מיחדים את כוכב זה, אך זה לא הכל, ישנם גם דברים המעניינים עוד יותר, ישנם יצורים חיים, בני אדם הם נקראים, יצורים אינטילגנטים להפליא אשר שומרים על הטבע והנופים הללו מכל רע ולמרות הסתירה, גם להפך, בני האדם הורסים את הנופים שהם עצמם שומרים עליהם והמגע הקסום הולך ודועך. אך לא רק בני האדם הם היצורים החיים על פני הכוכב אלא גם יש יצורים נוספים הנקראים פוקמונים, ישנם עשרות ואולי אפילו מאות סוגים של היצורים האלה. הם יצורים מדהימים הנבראו על ידי כוחו של הטבע ובעלי כוחות מדהימים בכוחם וביופים. שני היצורים האלה בני האדם והפוקמונים הסתדרו מאז ומעולם, בני האדם רואים את הפוקמונים כחברי אמת או חיות מחמד. לרוב בני האדם הם הזן העליון יותר אך גם יש מקרים בהם הפוקמונים ובני האדם רואים אלו את אלו כאל שווים. תחביביהם העיקריים של בני אדם סובבים סביב הפוקמונים, הם אוהבים לגדל אותם ולשחק איתם, אך התחביב הגדול ביותר אצל רוב בני האדם הוא ללכוד פוקמונים בעזרת מכשיר משוכלל דמוי כדור ההופך את הפוקמונים לאנרגיה ומשמר אותם בתוך הכדור עד הרגע בו הם יוצאים מהכדור וחוזרים מאנרגיה לצורה מוצקה, למטרות לחימה בפוקמונים של אנשים אחרים והאדם אשר פוקמוניו הם החזקים ביותר מוכתר בשם פוקמון מאסטר.
    במחוז אחד בעולם זה, בעיירה קטנה בתוך המחוז הזה, שבה התושבים הם מעטים, הסבלנות של איש לרעהו רבה, והחמלה גדולה שם, בבית קטן בתוך עיירה זו, חי לו ילד נחוש ושאפתן שחיכה עשר שנים ארוכות ליום אחד מיוחד.
    השחר הפציע והחמה כבר עלתה לשמיים, השעה היית שבע וחצי בבוקר.
    השעון המעורר התחיל לצלצל והילד שישן לו בחדר ההוא התעורר. "מה? למה השעון מצלצל כל כך מוקדם?" אמר הילד חצי ממלמל. הוא אתרגן, צחצח את שיניו כשעיניו כמעט סגורות והוא עצמו עייף עד מאד, ולבסוף לבש את בגדיו. לאחר שפסע במדרגות מן הקומה העליונה למעטה ראה את אמו שוטפת את הכלי בו הניח שאכלה את ארוחת הבוקר שלה מעל הכיור ושאל אותה: "למה כיוונת את השעון שלי לשעה כזו?" "אתה באמת לא זוכר? היום הוא היום שכה חיכית לו כל כך הרבה זמן, היום אתה מקבל את הפוקמון הראשון שלך רֶד" השיבה אמו. "מה!? אני לא מאמין ששכחתי!" קרא רד. "אני חייב למהר!" הלך מהר רֶד לנעול את נעליו ויצא בריצה מביתו לכיוון היעד. לאחר שראה רֶד את המעבדה ממרחק של כמה עשרות מטרים התחיל לעבור מריצה להליכה עד שלבסוף הגיע אל מול הכניסה לבניין הגדול, על אף שהבניין לא היה גדול במיוחד, לעומת שאר הבתים בעיירה הקטנה הבניין נראה מרשים מאד. הסתכל רֶד על מפרק כף ידו השמאלי לשניה קצרה והסיר את מבטו. "חבל שאין לי שעון" נאנח רֶד.
    לפתע שמע צעדים קלילים ומהירים מתקדמים לאותו כיוון שלו. כשהגיע הדמות על יד רֶד הסתכל על הדמות, זיהה אותה מיד ואמר. "בלוּ! גם את מקבלת את הפוקמון הראשון שלך היום?" "כן, היום היום הגדול" אמרה בלוּ כשהיא מחייכת אליו עם חיוכה התמים. "עוד כמה זמן הפרופסור יפתח את המעבדה?" שאל אותה. הסתכלה בלוּ על מפרק ידהּ השמאלי ואמרה: "עכשיו השעה היא שמונה ועשרה, זאת אומרת עוד חמש דקות" "יופי!" השיב. "אז אתם השניים האחרים שיקבלו פוקמון היום, הא?" אמר קול מצד שמאלו של רֶד, רֶד זיהה כקול של בן ותהה מי זה יכול להיות אם בלו מימינו. הסתכל רֶד וראה ילד בגילו, בן עשר עם שיער חום בהיר קוצני מעט, גובהו ומשקלו כשל ילד ממוצע ובעל מבט שחצני. "ומי אתה?" שאל רד את הילד. "שמי הוא גְרִין, ושלך?" "רד!" "אתה לא נראה כמו מישהו שיהיה מאמן רציני בעתיד" אמר לו גרין בצורה מזלזלת. "ואתה חושב שאתה יותר טוב?" אמר רד בקול כועס מאד. "האמת היא שכן, אתה רואה אני למדתי על פוקמונים מאז שאני זוכר את עצמי בשביל להיות מאסטר הפוקמון הגדול בזמנים." "אנחנו נראה עוד מי יותר טוב!" אמר רֶד. "כשיפתחו הדלתות האלה וכל אחד מאיתנו יקח את הפוקמון הראשון שלו, נילחם בקרב אחד על אחד!" "עשינו עסק!" השיב לו גרין. ודלת המעבדה לפתע נפתחה.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אוקיי יאללה מתחיל לעניין

4. bbuuuii
    שם: עידן
    יפה מאוד!! חחח... אני מנחש שרד יפגוש את בלאק........
    זה מזכיר את המשחקיןם...
    מחכה לפרק השני....

Spoiler ספוילר

5. משתמש פעיל
    פרק 2:מעבדתו של פרופ' אוק'

דלת המעבדה לפתע נפתחה ומאחוריה היה אדם בחלוק לבן די צעיר, ניתן לשער היה כי כמעט בשנות השלושים לחייו. "אתם בטח שלושת הילדים שפרופסור אוק' אמור לתת להם את הפוקמונים הראשונים שלהם." "כן אלו אנחנו" אמרה בלוּ. "אני אחד העוזרים של הפרופסור, הפרופסור נמצא שם" העוזר הושיט את ידו לכיוון המשך הדרך קדימה שמה היה אדם עם שיער אפור-לבן, לידו שולחן עם שלושה כדורים שחצי הכדור העליון אדום וחצי הכדור התחתון לבן, ביניהם קו שחור דק המפריד את הצבעים ועל הקו שחור, כפתור לבן קטן, ומאחורי כל כדור היה מכשיר אדום. פסעו הילדים לעבר הפרופסור, "שלום גרין" אמר הפרופ'. "ומי אתם? אם יורשה לי לשאול?" שאל בנימוס. "אני רד" "ואני בלו" "טוב, אז מזל טוב לכולכם שהגעתם ליום זה" התחיל הפרופ' להגיד. "למקרה שאינכם יודעים מה שמי אני הוא פרופסור סמואל אוק', גם אם תקראו לי פרופ' אוק' זה אמור להספיק. כמו שהנכם יודעים בגיל זה שאתם נמצאים בו, תוכלו לקבל את פוקמונכם הראשון, עמו תקבלו 5 פוכדורים הנראים כמו הכדורים שהנכם רואים על השולחן ופוקדקס . . . " הפרופסור הרים את אחד מהמכשירים האדומים שהיו על השולחן והראה להם. "מכשיר זה הוא בעצם מגדיר פוקמונים שכאשר תכוונו אותו לכיוון פוקמון הוא יסביר לכם מי הפוקמון ועוד כמה נתונים עליו. עכשיו כל אחד מכם יקח את אחד הפוכדורים המוצגים על השולחן והפוכדור שכל אחד מכם יקח, בתוכו יהיה הפוקמון שלכם." הפרופסור הניח חזרה את המכשיר האדום בשם פוקדקס והושיט את ידו לעבר הפוכדורים. "טוב אני אקח את האחד הזה" אמר גרין ולפט את ידו לעבר הפוכדור הכי שמאלי בין השלושה. כעת נשארו שני פוכדורים בלבד על השולחן. "פוכדור צא!" גרין זרק את הפוכדור מידו לעבר הרצפה, הכדור נפל על הרצפה ולפתע קפץ חזרה לעבר ידו של גרין ובשלב הביניים הוציא מן אנרגיה לבנה שלאט לאט תפסה אנרגיה מוצקה של יצור על ארבע עם רגלים קצרות ושמנמנות ועל גבו דלעת. "אני מכיר את הפוקמון הזה, זה בלבאזור! הוא פוקמון מסוג עשב ורעל וידוע בקטגורית פוקמון הזרע, אני צודק סבא?" "נכון מאד!" השיב לו הפרופ'. "רגע, רגע, רגע, אתה סבא שלו!?" התפעל רד. "אכן" השיב לו הפרופ'. "אז זו הסיבה שאתה יודע על הפוקמונים כל כך הרבה, יש לך שיעורים פרטיים מהפרופסור הכי ידוע במחוז." התגרה רד בגרין. "אז מה? אני עדיין יותר טוב ממך נכון?" עקץ גרין את רד בחזרה. "עד כאן!" התרגז רד ודפק את ידו לעבר השולחן, תפס את הפוכדור השמאלי שלפני כן היה האמצעי וזרק אותו לרצפה. "פוכדור צא!" אמר ברוגז, וכמו עם כדורו של גרין, קפץ חזרה לידו של רד הכדור ובשלב הביניים הכדור הוציא אנרגיה לבנה שתפסה צורה מוצקה, אך הפעם היה יצור על שתיים ובעל זנב. שכבר קיבל את צבעיו במקום הצבע הלבן היה אפשר לראות שצבעיו כתומים וּבטנו צהובה. בקצה זנבו היתה אש קטנה מעט, אך לא מיהרה לדעוך. "ומי הפוקמון שאני קיבלתי?" שאל רד את פרופסור אוק'. "זהו צ'רמנדר הוא פוקמון מסוג אש, הוא בקטגוריית פוקמון הלטאה, תיזהר על הלהבה שבקצה זנבו, אם היא תכבה לגמרי צ'רמנדר ימות" "הבנתי" אמר לאוק'. לפתע נזכר רד במשהו שלמד בעבר, נזכר שאמו סיפרה לו על יתרונות הסוגים הבסיסיים וביניהם שאש טוב על עשב ורעל, אלה הסוגים של הפוקמון של גרין, אז אם אש טוב על כל אחד מהם פי שתיים בנפרד, אז כששני הסוגים ביחד בפוקמון אחד הפוקמון שלו חזק פי ארבע מהפוקמון של גרין. רד חייך לעצמו בהנאה רבה. "אז זה משאיר רק אותי" אמרה בלו ולקחה בצורה חיננית האופינית לה את הפוכדור האחרון. כעת השולחן היה רק עם שלושה המכשירים האדומים עליו, נראה הרבה יותר ריק. "פוכדור צא!" זרקה בלו את הפוכדור שלה וכמו בעבר, בשני המקרים הקודמים, הכדור קפץ לעבר ידה של בלו והאנרגיה הלבנה תפסה צורה מוצקה, והפעם של צב כחול עם שיריון על גבו כמו לשאר הצבים. "זהו סקווירטרל, פוקמון מסוג מים והקטגוריה שלו היא פוקמון הצב הקטן." אמר הפרופ' לבלו. "תיזהר רד, הפוקמון שלי ינצח את שלך אם לא תתאמן מספיק." אמרה לו בלו. השלושה לחצו על הכפתור שבכדור וכל הפוקמונים הפכו לאנרגיה אדומה ונכנסו לכדורים. "עכשיו כל אחד מכם יקבל חמישה פוכדורים ריקים ללא פוקמון בתוכם, שתוכלו ללכוד פוקמונים בעזרתם בהמשך מסעיכם ופוקדקס" ראשית נתן הפרופסור את הציוד לגרין, לאחר מכן לרד ולבסוף לבלו. "כעת אתם מוכנים למסע שלכם, אז צאו לדרככם ויהי שלום".
    כשיצאו מן המעבדה וכשהגיעו לאזור הפתוח של העיר התמקמו רד וגרין זה מול זה במרחק כמה מטרים כאשר בלו מסתכלת מן הצד. "אז עכשיו נתחיל את הקרב?" אמר רד עם פרצוף להוט להתחיל שלא יכול לחכות אף לא רגע אחד נוסף. "אין בעיה" השיב לו גרין. שניהם לקחו את הפוכדורים וזרקו אותם לעבר זירת הקרב.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור ממש יפה
    מחכה לפרק 3

7. משתמש פעיל
    תודה רבה לכולם, אני באמת משתדל, אני אנסה למצוא זמן לעדכן את המדריכים בעמוד הראשון בקרוב.

8. משתמש מנוסה
    יפה מאוד,מצפה לפרק הבא

9. bbuuuii
    שם: עידן
    יפה מאוד! זה היה צפוי שגרין יקבל בלבזור בלו סקווירטל ורד צ'רמנדר... חחח.....
    אחלה פרק מחכה לבא......

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    יש לך טעות,אש טוב על עשב אבל על רעל הוא משפיע רגיל,והסיפור שלך די מקובע לעלילה של המשחקים אדום אש וירוק עלה,ועם תוסיף עוד דברים לעלילה אז זה יהפוך את הסיפור שלך להרבה יותר מקורי ומותח.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

11. משתמש פעיל
    קודם כל תודה רבה לכולם ואנסה להוסיף עוד פרק היום.

METAGROSS16

אני מודע לכך שהסיפור די מקובע, אבל זה רק מכיוון שזה ההתחלה וחשבתי שאם אכניס יותר מדי אלמנטים כבר בפרקים הראשונים תהיה הרגשה שהתוכן עמוס מדי.
    דבר נוסף, תודה רבה על ההערה לגבי הסוגים, חשבתי שכן :P

buizel שולט

אני מניח שזה באמת היה צפוי, אבל כיוון שאני מאד אוהב פוקמונים מסוג אש רציתי שזה יהיה סוג הפוקמון של הגיבור.

12. משתמש מנוסה
    בבקשה תוסיף פרק היום, אני מת על הסיפור הזה!

13. משתמש פעיל
    פרק 3: רד נגד גרין! קרב ראשון

שני הילדים זרקו את הכדורים לעבר הזירה, ושני האורות הלבנים הפכו לשני הגופים. "טוב בוא נבדוק בפוקדקס אילו מתקפות אתה יודע . . ." אמר לעצמו גרין. שלף מכיסו את המכשיר האדום פתח אותו, הפוקדקס נדלק, קלט את בלבאזור והתחיל טקסט להופיע על הפוקדקס ובו כתובות המתקפות שבלבאזור יודע. "אז בלאבזור יודע את ההתקפות האלו" אמר גרין. "מה? איך אתה בכלל הצלחת לגרום לפוקדקס לרשום את זה?" שאל אותו רד. "זה ממש לא קשה במיוחד, רק צריך לדעת להשתמש בזה." גרין השיב. "אתה חושב שאתה כל כך מוצלח?" אמר רד "אנחנו עוד נראה" רד שלף את הפוקדקס, כיוון על צ'רמנדר ולחץ על כל הכפתורים עד שהגיע לאן שחיפש. "גם אני מצאתי את ההתקפות של צ'רמנדר" אמר רד. "צ'רמנדר שריטות!" "בלבאזור דחיפה!" שני הפוקמונים התנגשו חזיתית ואף אחד לא פגע בשני, שניהם נגחו אחד בראשו של רעהו. שניהם הסתובבו סביב עצמם קלות לזמן מה ומיד התעשתו. "בלבאזור נהימה!" בלבאזור נהם על צ'רמנדר ושום דבר אחר מלבד זה לא קרה. רד גחגח מעט ואמר: " מה זה היה, בלבאזור נהם מעט אבל לא פגע בכלל בצ'רמנדר, מה זה אמור להיות?" "אתה תראה" "צ'רמנדר שריטות" צ'רמנדר שרט את בלבאזור אך נראה כי לא עשה נזק רב. "איך זה שצ'רמנדר לא השפיע!?" התפלא "מכיוון שזו היכולת של ההתקפה נהימה, היא לא עושה נזק אך היא מורידה מעוצמת התקפת היריב. עכשיו דחיפה!" בלבאזור דחף את צ'רמנדר וצ'רמנדר השתטח לרצפה עם כמה שיפשופים קלים. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה! צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על בלבאזור. "עכשיו שריטות!" צ'רמנדר החל לשרוט את בלאבזור אך עדיין לא במידה רבה מדי. "בלבאזור תדחוף את צ'רמנדר ותישען עם כל המשקל שלך!" בלבאזור דחף את צ'רמנדר עד שהשתטח לרצפה ולא יכל לקום. "צ'רמנדר לא יכול להלחם יותר, אל תגרום לו להתאמץ יותר מדי" אמרה בלו. "אם כך, ניצחתי" אמר גרין, לחץ על הכפתור שבפוכדור ובלאבזור הפך לאנרגיה אדומה ונכנס לכדור. "טוב תחזור גם אתה צ'רמנדר" לחץ גם רד על הכדור וכמו במקרה של גרין, צ'רמנדר הפך לאנרגיה אדומה וחזר לכדור. "טוב, אני אמשיך מפה, וכנראה שגם אגיע לעיר ורידיאן לפניך, אז להתראות מפסידן" רד התרגז וחמץ את אגרופו שהפוכדור בפנים. "עכשיו אני לא יכול להגיע לעיר הקרובה ביותר אם אין לי פוקמון, מה יקרה אם פוקמונים פראיים* יתקיפו אותי?" שאל רד את בלו. "אל תדאג אני אהיה איתך עד שנגיע לעיר הקרובה שהיא במקרה וְרִידִיאַן. ומשמה נלך למרכז הפוקמונים, שזה כמו בית חולים רק לפוקמונים בלבד" "אני יודע מה זה מרכז פוקמונים בלו" השיב רד. "בסדר, בסדר, אני רק מנסה לעזור" "סליחה, אני מצטער, את צודקת" אמר רד. "אז קדימה בוא נלך, בסדר?" שאלה בלו. "עוד לא, אני מעדיף לצאת מחר, שאני מוכן עם כל הציוד והתיק שלי. חוץ מזה צ'רמנדר לא במצב יותר מדי קריטי שהוא צריך אשפוז דחוף, אפשר לחכות יום אחד" "בסדר" השיבה בלו וכל אחד הלך לדרכו. רד הגיע לביתו וכמו באותו היום בבוקר היתה אמו בסלון. "אמא את יכולה לארגן לי את התיק למסע?" שאל רד. "כבר הקדמתי אותך" אמרה אמו, הרימה תיק ושמה על השולחן. "תודה" "אתה לא צריך להודות לי, אני פשוט שמחה לראות את הילד שלי הופך למאמן צעיר, ואם כבר מדברים איפה הפוקמון הראשון שלך?" שאלה אמו. "האמת נלחמתי היום במאמן מהעיר בשם גרין והוא ניצח, ועכשיו הפוקמון שלי מעולף, אז אני הולך מחר לְורידיאן כדי שיטפלו בו" "טוב אז אני אדבר איתך משם בטלפון וידאו" ותראה לי את הפוקמון כשהוא יהיה בסדר. "אין בעיה" השיב רד. "אז אתה יוצא למסע עכשיו?" "אני יוצא מחר, כדי שאהיה מאורגן." "טוב" אמרה אמו. שאר היום היה שקט למדי, וכמו היום גם כן הלילה. התעורר רד בבוקר אמר לאמו להתראות ונפרד ממנה לשלום. יצא מביתו לכיוון אותו המקום בו נלחם בגרין, ושם התראה עם בלו. "אז את מוכנה ליציאה?" שאל רד. "מוכנה כמו שלא הייתי מעולם" השיבה. "אם כך בואי נצא" שני החברים יצאו מהעיר פאלט לכיוון העיר ורידיאן, כאשר יצאו מהעיר נכנסו בשביל שנקרא "שביל 1". הם הלכו בשביל, השביל היה נקי מבני אדם וּמפוקמונים, הם הלכו כעשר דקות בשביל מבלי שקרה דבר. "רד! תראה זה פוקמון!" רד ובלו ראו מולם במרחק של כחמישה מטרים פוקמון דמוי זחל קטן וירוק. בלו שלפה את הפוקדקס שלה הדליקה אותו וכיוונה אותו לכיוון הזחל. הפוקדקס החל לדקלם: "קטרפי, קטרפי הוא פוקמון מסוג חרק, הוא שייך לקטגורית פוקמון התולעת, הוא מפריש סירחון מהאנטנה האדומה שבראשו כדי לדחות אויבים." "טוב, בכל מקרה לא יהיה לו סיכוי מול סקווירטרל שלי" אמרה בלו. "פוכודר צא!"

14. משתמש מנוסה
    פרק יפה!
    זה היה ברור שגרין ינצח, מחכה לפרק הבא.

15. משתמש מנוסה
    יכולת להוסיף להם עוד איה 1-2 מתקפות,זה היה הופך את הקרב להרבה יותר מעניין,ואחי אתה ממש מעתיק הסדרה,כל הקטע בסיפור הוא שיהיה מתח,ועם יודעים מה ההמשך אז המתח נעלם...
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •