החלטתי לתת לכם בונוס , שיעור כפול , השיעורים נועדו להסברה , ואחר כך אני רוצה שתביאו תוצאות של שיעור מס' 2 , שיעור מהנה !
שיעור מס' 1 - כלי הפוטשופ , בסיס .
כידוע לכם ישנם הרבה כלים בתוכנת הפוטושופ , היום אסביר לכם על הכלים היותר חשובים להכנת חתימה .
עכשיו אני אסביר על כל צבע וצבע :
כפתור ההזזה - כפתור ההזזה מאפשר לנו להוזיז את התמונה שבה אנו רוצים לעבוד ממקום למקום .
מברשות - זה חלק עיקרי , המברשות מקשטות לנו את התמונה / עבודה .
מחק - "פשוטו כמשמעו" , המחק מוחק טעויות שברצוננו להעלים .
כפתור השריפה - הדמות נראית לכם קצת בהירה מידי , שירפו אותה , היא תהפוך להיות שחורה יותר .
סמאדג' - כפתור הסמאדג' , האהוב עליי , תפקידו למרוח לכם את הדמות .
ואחרון חביב - זכוכית המגדלת - היא מרכזת את נקודת המבט שלנו בתמונה .
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x817 and weights 78KB.
שיעור מס' 2 - חתימה אמריקאית - מדריך .
כאן אסביר לכם איך מכינים חתימה אמריקאית , אני מבקש תוצאות , ואחר כך אגיב אליהן .
פתחו חתימה חדשה בגודל 420*120 .
צבעו את הרקע בצבע שחור , ואחר כך בעזרת Soft Brushes אשר מקבלים עם הפוטושופ מבצעים עיגול בצבע לבן במרכז החתימה .

אחר כך , הציבו דמות במרכז החתימה , עדיף שתתמזג עם הצבעים , אתן לכם את הדמות שבה השתמשתי בסוף המדריך .

בצעו אפלי אימג' לחצו Ctrl + Shift + Alt +E , עכשיו תיראו שכל השכבות הפכו לשכבה אחת חדשה , כעת לחצו Filter > Disort > Displace
ותבחרו בPSD של חתימה אמריקאית אחרת שלכם , ואז תמחקו חלקים שאתם חושבים שלא יפים , אם אין לכם , תורידו את מה שפירסמתי בסוף המדריך .

כעת , פתחו שכבה חדשה ( Layer) , וצבעו אותו בלבן על מנת שלא יראו אף חלק מהחתימה , ואחר כך פשוט תורידו את ה Opacity לכמה אחוזים שאתם רוצים , אני הורדתי ל- 13% .

עכשיו תלחצו על כפתור ה - Gradient Map (העיגול שחור לבן ) , בחרו בצבעים ורוד ולבן , שימו את הלייר על 55% Opacity ועל מצב Screen .

שכפלו את הלייר על ידי לחיצה על הכפתורים Ctrl +J , שימו אותו על 30% Opacity ועל מצב Overlay .

כעת בצעו אפלי אימג' נוסף , ואז לחצו Filter >Sharpen >Sharpen More , ואז בצעו את הפעולה הבאה ,
Filter > Sharpen > Shapren

כעת לחצו על כלי ה - Burn ושירפו קלות את גופה של הדמות כולל הפנים .

הוסיפו מסגרת , והרי לכם , חתימה אמריקאית למתחילים !
רנדר השתמשתי :