Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    שלום לכולם, אני כרגע ניצחתי במכון ה- 16 בSS, מה שאומר שאני יכול ללכת לרד ולהילחם נגדו.
    השאלה היא, האם אני יוכל לנצח אותו עם הצוות שלי במצב הנוכחי? או שכדאי לי לאמן אותם? ועד איזו רמה?
    ואיפה אני יוכל לעלות אותם רמות?
    אגב, אני יודע שהסטים של חלקם לא משהו, אז אם יש לכם הערות לתיקון תציעו

בכל מקרה, הינה החמישייה שלי-
    היטמונצ'אן רמה 71
    Thunder punch
    Ice punch
    Fire punch
    Sky uppercut

מנקטרייק רמה 78
    Thunderbolt
    Discharge
    Flamethrower
    Hidden power [ice[

צ'אריזארד רמה 70
    Flamethrower
    Dragon pulse
    Air slash
    Wing attack

בלאסטויז רמה 70
    Surf
    Water pulse
    Waterfall
    Ice beam

נידוקינג רמה 70
    Earthquake
    Mega horn
    Poison jab
    Horn attack

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    לדעתי אתה יותר ממוכן אבל חבל תוסיף עוד אחד למה רק חמישיה?

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    כי אני צריך מקום לעבד שבעזרתו אני יוכל להגיע לרד בכלל.
    כמו רוק קלימב למשל.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    אה חחחח אבל לדעתי הם די בסדר לרד

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Starmie צפה בהודעה
    שלום לכולם, אני כרגע ניצחתי במכון ה- 16 בSS, מה שאומר שאני יכול ללכת לרד ולהילחם נגדו.
    השאלה היא, האם אני יוכל לנצח אותו עם הצוות שלי במצב הנוכחי? או שכדאי לי לאמן אותם? ועד איזו רמה?
    ואיפה אני יוכל לעלות אותם רמות?
    אגב, אני יודע שהסטים של חלקם לא משהו, אז אם יש לכם הערות לתיקון תציעו

בכל מקרה, הינה החמישייה שלי-
    היטמונצ'אן רמה 71
    Thunder punch
    Ice punch
    Fire punch
    Sky uppercut

מנקטרייק רמה 78
    Thunderbolt
    Discharge
    Flamethrower
    Hidden power [ice[

צ'אריזארד רמה 70
    Flamethrower
    Dragon pulse
    Air slash
    Wing attack

בלאסטויז רמה 70
    Surf
    Water pulse
    Waterfall
    Ice beam

נידוקינג רמה 70
    Earthquake
    Mega horn
    Poison jab
    Horn attack
    חמישייה בגלל עבד קודאק...

מה זה הסטים הגרועים האלה? מאכזב...
    למה לבלאסטויז יש בכלל WATER PULSE וSURF?? הוא תוקף פיזי! ולמה 3 סטאבים?
    ולמה יש למנטרייט DISCHARGE
    THUNDERBOLT מספיק

אתה יכול בקלות לנצח את רד הוא לא כזה קשוח אבל הסטים גרועים ברמות וחבל
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    חמישייה בגלל עבד קודאק...

מה זה הסטים הגרועים האלה? מאכזב...
    למה לבלאסטויז יש בכלל WATER PULSE וSURF?? הוא תוקף פיזי! ולמה 3 סטאבים?
    ולמה יש למנטרייט DISCHARGE
    THUNDERBOLT מספיק

אתה יכול בקלות לנצח את רד הוא לא כזה קשוח אבל הסטים גרועים ברמות וחבל
    למה אתה כבר יכול לצפות? רוב המתקפות הטובות מתקבלות מרבייה, מלמדי המתקפות או TMים.
    מכיוון שאין לי אף אחד שיעזור לי מבחינת מלמדי מתקפות, ולא היה לי משאבים למהלכי רבייה וגם לא TMים זה מה שיצא.
    בכל מקרה, לפי מה שראיתי ההתקפה המיוחדת של בלאסטויז גבוהה יותר מההתקפה הפיזית שלו, אם כי רק ב2 נקודות בסיס, אבל אנינ מניח שאתה צודק...היה יכול להיות לו מגוון מתקפות רחב יותר אילו הייתי עושה אותו פיזי.
    ולמנקטרייק לא מצאתי מתקפה מיוחדת טובה כמהלך רביעי במקומו.

וכמו שאמרתי, אם יש לך הצעות לתיקון או משהו תציע, זה שיש לי כפלי מתקפות או מתקפות חלשות כמו מכת כנף, מתקפת קרן, פעימת מים וכו', את זה אני יודע, תציע איך לשפר את זה במקום.

7. מורחקים
    שם: אופיר
    כאלה סטים?
    התאכזבתי אריאל הפנדה...

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Viva La Resistance צפה בהודעה
    כאלה סטים?
    התאכזבתי אריאל הפנדה...
    זאת שישייה למשחק עצמו, לא שישייה ל wi-fi או משהו..
    אני לא צריך סטים "משולמים" או משהו כזה ><"

וואי, החמישייה שלך ברמות מטורפות, סחטיין! השתמשת במאיצי אקספי למיניהם?

חוץ מזה:

היטמונצ'אן סבבה. למרות שביני לביני תהיתי אם לא כדאי לך להשתמש בhs ולהחזיר לו Mach Punch, גם תקבל התקפה שיש לה זכות קדימה, וגם היא אגרוף ולכן היטמונצ'אן יקבל תוסף לנזק מהיכולת המגניבה שלו (אני מקווה שלהיטמונצ'אן שלך יש אותה?). לsky Uppercut יש 90 אחוז דיוק, וזה יכול להיות לרעתך ברגע האמת מול רד, מה אתה אומר?

נידוקינג - פיתחתי את נידורינו מאוחר ושמתי לו Toxic Spikes כמכה אחרונה בנוסף לשלושת ההתקפות המורידות האחרונות. אני מניח שזה אבוד כבר לשים לו את זה עכשיו, אבל הוא סבבה לגמרי.

צ'אריזרד - אולי אם כבר הוספת מכה פיסית, תחזיר לו עם Hs את Shadow Claw במקום Wing Attack, מכה שיכולה לעזור כנגד האספיון של רד (אני לא טועה שיש לו אספיון, נכון?), למרות שלנידוקינג שלך יש מגאהורן. בעיני זה עדיף כדי לרענן לו את המוב-פול עם סוגים נוספים.

בלאסטויז - מאוד מגוון :x אם נתת לו שלוש מכות מים, לא עדיף שעד שתמצא תחליפים תלמד אותו משאבת מים במקום Water Pulse?

מאנקטריק - הוא לא רע. חשבתי אולי שכדאי לך לשים לו Charge Beam במקום Discharge, כדי שיהיה סיכוי שאחרי שהתמש בהתקפה תעלה לו ההתקפה המיוחדת בשתי רמות על מנת לחזק את הthunderbolt שלו.
    ועוד שאלה - איך אתה שומר על הסוג של Hp? כל רמה שהפוקימון עולה זה משתנה, לא?

אין ספק שתקרע בקלות את רד בין כה וכה.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה
    וואי, החמישייה שלך ברמות מטורפות, סחטיין! השתמשת במאיצי אקספי למיניהם?

חוץ מזה:

היטמונצ'אן סבבה. למרות שביני לביני תהיתי אם לא כדאי לך להשתמש בhs ולהחזיר לו Mach Punch, גם תקבל התקפה שיש לה זכות קדימה, וגם היא אגרוף ולכן היטמונצ'אן יקבל תוסף לנזק מהיכולת המגניבה שלו (אני מקווה שלהיטמונצ'אן שלך יש אותה?). לsky Uppercut יש 90 אחוז דיוק, וזה יכול להיות לרעתך ברגע האמת מול רד, מה אתה אומר?

נידוקינג - פיתחתי את נידורינו מאוחר ושמתי לו Toxic Spikes כמכה אחרונה בנוסף לשלושת ההתקפות המורידות האחרונות. אני מניח שזה אבוד כבר לשים לו את זה עכשיו, אבל הוא סבבה לגמרי.

צ'אריזרד - אולי אם כבר הוספת מכה פיסית, תחזיר לו עם Hs את Shadow Claw במקום Wing Attack, מכה שיכולה לעזור כנגד האספיון של רד (אני לא טועה שיש לו אספיון, נכון?), למרות שלנידוקינג שלך יש מגאהורן. בעיני זה עדיף כדי לרענן לו את המוב-פול עם סוגים נוספים.

בלאסטויז - מאוד מגוון :x אם נתת לו שלוש מכות מים, לא עדיף שעד שתמצא תחליפים תלמד אותו משאבת מים במקום Water Pulse?

מאנקטריק - הוא לא רע. חשבתי אולי שכדאי לך לשים לו Charge Beam במקום Discharge, כדי שיהיה סיכוי שאחרי שהתמש בהתקפה תעלה לו ההתקפה המיוחדת בשתי רמות על מנת לחזק את הthunderbolt שלו.
    ועוד שאלה - איך אתה שומר על הסוג של Hp? כל רמה שהפוקימון עולה זה משתנה, לא?

אין ספק שתקרע בקלות את רד בין כה וכה.
    קודם כל תודה על התגובה, סופסוף קיבלתי הודעה עם עצות לשיפור הסטים כמו שקיוויתי.
    בקשר להיטמונצ'אן, לפי דעתי אתה דיי צודק, זה באמת יכול להיות נחמד אם תיהיה לו מתקפה שיש לה זכות קדימה כמו שאמרת, וגם ניצול היכולת (כן, להיטמונצ'אן שלי יש את היכולת שמחזקת את מהלכי האגרוף למיניהם) ככה שזה משתלב לא רע.
    הבעיה היחידה שלי היא שאין לי מושג איפה להשיג את ה HS ב SS, שמעתי שאפשר ע"י שבירת סלעים עם רוק סמאש, אבל לרוב לא יוצא משם כלום ויכולים לצאת גם דברים אחרים כמו שארדים, מאובנים וכו', יש דרך פשוטה יותר להשיג HS במשחקים הללו?

אממ..כן, סביא להניח שלתת toxic spikes לנידוקינג כבר מאוחר מדי, אבל אני עדיין שוקל להעיף את ה horn attack במשהו אחר, כלומר,זאת מתקפה חלשה, הוא לא מקבל עליה סטאב, היא לא אפקטיבית על אף פוקמון והיא גם לא פועלת על פוקמוני רוח, אפילו זנב ברזל עם דיוק נמוך יחסית, יעיל יותר ממנה S:

האמת שלצ'אריזארד שלי יש טבע שמחליש את ההתקפה הפיזית, ויש הפרש של כמעט 100 נק' בין 2 ההתקפות שלו.
    129 התקפה פיזית לעומת 223 התקפה מיוחדת, מכת הכנף שלו נשארה כי לא מצאתי משהו אחר לשים לצ'אריזארד.
    יש לך אולי רעיון למתקפה מיוחדת או מתקפה אחרת שכדאי לשים לה במקום?

בלאסטויס-
    האמת שהשארתי אותה רק בגלל שיש לה הרבה PP ויש לה גם סיכוי לבלבל את היריב, ככה שזה דיי עזר לי לאמן אותו במהלך המשחק, אם כי אני דיי מסכים איתך שהיא מיותרת לשלב הזה של המשחק, היא לא תעזור לי נגד האליט פור המחוזקים ורד.
    אבל משאבת הידרו? אני לא בטוח..הדיוק של זה דיי נמוך, אם זה יפספס ברגע האמת בלאסטויס דיי יפגע, אתה לא חושב?
    יש לך הצעה למתקפה אחרת? עדיף גם מסוג אחר לצורך גיוון הסט של בלאסטויס, כפי שכבר הספקת לראות, רוב הסט שלו מורכב ממהלכי מים בלבד..

מנקטרייק-
    אני חשבתי של Charge Beam יש סיכוי להעלות את ההתקפה המיוחדת ברמה אחת ולא ב2 רמות, אבל זה לא כזה משנה, גם אם זה יהיה ברמה אחת וגם אם זה יהיה ב2 רמות זה עדיין יחזק את מנקטרייק.
    נראה לי שאני אקשיב לעצתך ואלמד אותו את המתקפה הזאת.
    והסוג של ה hp נשאר קבוע, הוא תלוי בIV של הפוקמון שהם אינם ניתנים לשינוי בדרך חוקית.
    ככה שלא משנה כמה רמות הוא יעלה ואיזה סוג אימון אני אתן לו הסוג של ההידן פאוור יישאר קבוע.
    הדרך היחידה לשנות את סוג ההידן פאוור הוא לשנות את הIV של הפוקמון דרך תוכנת עריכה.

בהתחלה, השגתי שלושה Hsים במזל דרך פיצוצים של אבנים. בשלב יותר מאוחר, כשלמדתי להציץ מדי פעם ברדיו של אוק ומארי, מדי פעם הופיע לאבדיסק, שיש סיכוי שעל כאלה פראיים יהיה Hs, וככה עכשיו יש לי 117 Hsים. (אחרי כמה פעמים שהוא הופיע. במקום לתפוס מלא, לכדתי סטאנטלר עם היכולת Frisk כדי שיאתר חפצים על פוקימונים, ובעזרת קרובאט גנבתי לאוייב את החפץ עם ההתקפה Thief) אני מקווה שבקרוב יהיה לי ראוטר ואוכל סופסוף להכנס לענייני ההחלפות, ואז אם עדיין תהיה בעניין, אביא לך כמה כמנחה. בכל מקרה, תבדוק מדי פעם את הרדיו. ככה גם תוכל לאתר פוקימונים שלפעמים קשה למצוא.

בינתיים אין לי רעיון להתקפות. יש לך במקרה Shadow Ball? אולי תלמד את אחד מההתחלתיים.

לגבי ה-hp -
    סוג ההתקפה לא נקבע לפי נוסחה כזו? או שהנזק שלה נקבע לפי הנוסחה ההיא? כי זכור לי שקראתי עליה מדריך פה והראו נוסחה כדי לקבוע את הסוג של ההתקפה לפי התכונות.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מאוד מאוד מוכן !
    אני ניצחתי את רד אם שני פוקימונים רמה 70 וכל השאר 60 - !
    אתה מוכן מאוד !
    מציע לך ללכת לשם עכשיו ולהביס אותו !

Spoiler ספוילר

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אני אוכל להביא לך כמה Hs...

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה
    בהתחלה, השגתי שלושה Hsים במזל דרך פיצוצים של אבנים. בשלב יותר מאוחר, כשלמדתי להציץ מדי פעם ברדיו של אוק ומארי, מדי פעם הופיע לאבדיסק, שיש סיכוי שעל כאלה פראיים יהיה Hs, וככה עכשיו יש לי 117 Hsים. (אחרי כמה פעמים שהוא הופיע. במקום לתפוס מלא, לכדתי סטאנטלר עם היכולת Frisk כדי שיאתר חפצים על פוקימונים, ובעזרת קרובאט גנבתי לאוייב את החפץ עם ההתקפה Thief) אני מקווה שבקרוב יהיה לי ראוטר ואוכל סופסוף להכנס לענייני ההחלפות, ואז אם עדיין תהיה בעניין, אביא לך כמה כמנחה. בכל מקרה, תבדוק מדי פעם את הרדיו. ככה גם תוכל לאתר פוקימונים שלפעמים קשה למצוא.

בינתיים אין לי רעיון להתקפות. יש לך במקרה Shadow Ball? אולי תלמד את אחד מההתחלתיים.

לגבי ה-hp -
    סוג ההתקפה לא נקבע לפי נוסחה כזו? או שהנזק שלה נקבע לפי הנוסחה ההיא? כי זכור לי שקראתי עליה מדריך פה והראו נוסחה כדי לקבוע את הסוג של ההתקפה לפי התכונות.
    אני עשיתי בפלאטינום משהו דומה כדי להשיג אבני מלך מפוליווארים, לקחתי באנט עם היכולת ולימדתי אותה גנבה.
    אני אבדוק אם לאבדיסק הוא הפוקמון היומי שלי, אבל הוא יוכל לצאת גם בעוד כמה ימים ואלי גם בעוד כמה חודשים (אם אני ממש חסר מזל), אז אם לא יוצא את לאבדיסק ברדיו, אתה אומר שכדאי לי בכל זאת לנפץ סלעים או שבמקום לנפץ סלעים להעלות את החמישייה שלי רמות ולחכות עד שלאבדיסק ייצא?
    בקשר לכדור הצל, כבר אין לי אותו, לפני שהיה לי בכלל צ'אריזארד פוקמון המעופף שלי היה אקסטו (המעופף העל חושי מהדור השני), אבל לא היה לו מתקפות שפוגעות ב HP אז לימדתי אותו את כדור הצל, אבל שמתי אותו פעם במעון ונמחק לו כדור הצל (גיליתי את זה רק אחרי ששמרתי>_>) ובגלל שלא היו לו מתקפות שאפשר להסתדר איתן זרקתי אותו והוספתי את צ'אריזארד לצוות.
    אני לא בטוח לגבי הנוסחא הזאת, כל מה שאני יודע הוא שהסוג והכוח תלויים ב IV של הפוקמון.

15. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Starmie צפה בהודעה
    אני עשיתי בפלאטינום משהו דומה כדי להשיג אבני מלך מפוליווארים, לקחתי באנט עם היכולת ולימדתי אותה גנבה.
    אני אבדוק אם לאבדיסק הוא הפוקמון היומי שלי, אבל הוא יוכל לצאת גם בעוד כמה ימים ואלי גם בעוד כמה חודשים (אם אני ממש חסר מזל), אז אם לא יוצא את לאבדיסק ברדיו, אתה אומר שכדאי לי בכל זאת לנפץ סלעים או שבמקום לנפץ סלעים להעלות את החמישייה שלי רמות ולחכות עד שלאבדיסק ייצא?
    בקשר לכדור הצל, כבר אין לי אותו, לפני שהיה לי בכלל צ'אריזארד פוקמון המעופף שלי היה אקסטו (המעופף העל חושי מהדור השני), אבל לא היה לו מתקפות שפוגעות ב HP אז לימדתי אותו את כדור הצל, אבל שמתי אותו פעם במעון ונמחק לו כדור הצל (גיליתי את זה רק אחרי ששמרתי>_>) ובגלל שלא היו לו מתקפות שאפשר להסתדר איתן זרקתי אותו והוספתי את צ'אריזארד לצוות.
    אני לא בטוח לגבי הנוסחא הזאת, כל מה שאני יודע הוא שהסוג והכוח תלויים ב IV של הפוקמון.
    עכשיו אל תגיד לי שגם טוגפי אתה לא יכול לאמן כי אין לו מתקפות נורמליות

מה הבעייה לאמן עם EXP SHARE ומה לא ידעת שלא שמים פוקימון שצריכים בDAY CARE?

צ'אריזרד הוא פוקימון גרוע...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •