פורסם במקור על ידי
נדודי שינה
וואי, החמישייה שלך ברמות מטורפות, סחטיין! השתמשת במאיצי אקספי למיניהם?
חוץ מזה:
היטמונצ'אן סבבה. למרות שביני לביני תהיתי אם לא כדאי לך להשתמש בhs ולהחזיר לו Mach Punch, גם תקבל התקפה שיש לה זכות קדימה, וגם היא אגרוף ולכן היטמונצ'אן יקבל תוסף לנזק מהיכולת המגניבה שלו (אני מקווה שלהיטמונצ'אן שלך יש אותה?). לsky Uppercut יש 90 אחוז דיוק, וזה יכול להיות לרעתך ברגע האמת מול רד, מה אתה אומר?
נידוקינג - פיתחתי את נידורינו מאוחר ושמתי לו Toxic Spikes כמכה אחרונה בנוסף לשלושת ההתקפות המורידות האחרונות. אני מניח שזה אבוד כבר לשים לו את זה עכשיו, אבל הוא סבבה לגמרי.
צ'אריזרד - אולי אם כבר הוספת מכה פיסית, תחזיר לו עם Hs את Shadow Claw במקום Wing Attack, מכה שיכולה לעזור כנגד האספיון של רד (אני לא טועה שיש לו אספיון, נכון?), למרות שלנידוקינג שלך יש מגאהורן. בעיני זה עדיף כדי לרענן לו את המוב-פול עם סוגים נוספים.
בלאסטויז - מאוד מגוון :x אם נתת לו שלוש מכות מים, לא עדיף שעד שתמצא תחליפים תלמד אותו משאבת מים במקום Water Pulse?
מאנקטריק - הוא לא רע. חשבתי אולי שכדאי לך לשים לו Charge Beam במקום Discharge, כדי שיהיה סיכוי שאחרי שהתמש בהתקפה תעלה לו ההתקפה המיוחדת בשתי רמות על מנת לחזק את הthunderbolt שלו.
ועוד שאלה - איך אתה שומר על הסוג של Hp? כל רמה שהפוקימון עולה זה משתנה, לא?
אין ספק שתקרע בקלות את רד בין כה וכה.