פורסם במקור על ידי AVI אני מבין אותך, אני מומחה במתמטיקה דווקא, לא יודע מה יש לכם ממתמטיקה, אני סבבה, בקרוב הקדשה סוף סוף. כיף לך :\
פרישה
פורסם במקור על ידי NapTime גם אני עליך, יאללה בכבוד שיהיה בהצלחה אחי ^^ סביר :\ יש מבחן במטתמטיקה ומה איתך? תודה אני אומר עכשיו עם אתם שומעים יום שישי בחדשות שנעה בת 16 מתה זה אני רצחתי אותה(עם היא אומרת לי לא)
חח איתי לא הגזמנו.. יש לי מלא רעיונות לפוקימון כללי ומקווה שליר יתמוך בי. בהצלחה בשבוע ניסיון כולם
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
פורסם במקור על ידי PikaRevulotion חח איתי לא הגזמנו.. יש לי מלא רעיונות לפוקימון כללי ומקווה שליר יתמוך בי. בהצלחה בשבוע ניסיון כולם עומר ווט אפ
פורסם במקור על ידי NapTime עומר ווט אפ תראו את מי רואים!, איזה הפתעה! (=
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
פורסם במקור על ידי PikaRevulotion חח איתי לא הגזמנו.. יש לי מלא רעיונות לפוקימון כללי ומקווה שליר יתמוך בי. בהצלחה בשבוע ניסיון כולם לא היא אומרת לא אני חונק אותה עם השרשרת אף אחת לא תגיד שאני אמרתי לה אני אוהב אותך
פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ תראו את מי רואים!, איזה הפתעה! (= כנראה שיש הפתעות בחיים :]
פורסם במקור על ידי NapTime כנראה שיש הפתעות בחיים :] חח.., מה קורה אחי?
מה קורה טל?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ חח.., מה קורה אחי? אהםם.. ת'אמת סביר מה איתך?
פורסם במקור על ידי avi מה קורה טל?. היי אבי, החיים דבש!, איך אצלך?
חחח עכשיו אני רואה שאני מקדיש 15 אלף וזה כמעט הגיל שלי שהוא 18 אלף
פורסם במקור על ידי NapTime אהםם.. ת'אמת סביר מה איתך? אתה יודע פעם למעלה פעם למטה, הפעם למעלה~, אני מקווה.... פורסם במקור על ידי איתי. חחח עכשיו אני רואה שאני מקדיש 15 אלף וזה כמעט הגיל שלי שהוא 18 אלף מזל טוב איתי
פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ אתה יודע פעם למעלה פעם למטה, הפעם למעלה~, אני מקווה.... מזל טוב איתי אוו אווו איך שגלגל מסתובב לו
תודה טל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום