שיר-
"נעים מאוד" היא אומרת בחיוך "צאו סטאר ובאנג!" היא קורת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים לאידבה () וקיובון (
).
"סטאר הישתמשי באגרוף שביט! באנג צא עם מתקפת חבטת ראש!" אלי קוראת ושני הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה.
מה תעשי?
שיר-
"נעים מאוד" היא אומרת בחיוך "צאו סטאר ובאנג!" היא קורת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים לאידבה () וקיובון (
).
"סטאר הישתמשי באגרוף שביט! באנג צא עם מתקפת חבטת ראש!" אלי קוראת ושני הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה.
מה תעשי?
אהההה.. עכשיו נפל לי האסימון, זה leer מהמשחקים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תדאג מאצ' עכשיו נסיים את זה!" אומר לו בהלהבות וכדי להציט בוא רצון להמשיך.
מבלי לחשוב יותר מידי על מה לעשות אפעל ביהירות ואומר "עכשיו מאצ' התקרב אל סטארמי מעט והשתמש בפזילה!"
ואז אוסיף בקול רם ובטוח "עכשיו קפוץ מעליו ותנחת עליו עם בעיטה נמוכה!"
ניב-
אני מוכן לזה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל מהנהנת בראשה הקטן ומקפצצת לעבר לוטד מחייך ושניהם מתחילים לשחק בתופסת וככה עובר הזמן עשר דקות.. חצי שעה ושעה ולבסוף שניהם מתיישבים מתחת לצילו של עץ ערבה ענק ומתחילים לשקוע בתרדמה קלילה.
דרייק-
וואי איזה מסטול רשום לך במצד גם את השמות באנגלית XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ' רץ לעבר סטאריו עם אצבעו הוא מושך בעיניו כדי ליצור פרצוף מפחיד מה שמרתיע את סטאריו וגורם לו לשנייה לקפוא במקום.
מאצ' לא מוותר וקופץ באוויר ונוחת על סטאריו עם בעיטה נמוכה.
סטאריו מתעלף.
מה תעשה?
טל-
אתה עולה לסיפון האונייה ושוב שולח את חכתך למים בתקווה למצוא פוקימון טוב.
ולבסוף אחרי כמה דקות החכה לכדה משהו ומאנטיק ().
מה תעשה?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
כינוי בפורום:meganium
שם:סם
רקע: סם נולד באיי תפוז,מילדות סם מאוד אהב פוקימונים מכיוון שהוריו ניהלו מעון יום וכבר מגיל צעיר סם היה עוזר להם בעבודה.
מגיל צעיר סם חונך שעם עבודה קשה אפשר להשיג הכל ודגל מאוד בשיתוף פעולה.
לסם הייתה אחות גדולה,לוסי שכיום היא בת 17 ויצאה למסע לפני שנתיים בשביל להיות המאסטרית,אך לא יצרה קשר עם ההורים.
לאורך השנים שסם גדל,הוא צבר עוד ועוד ניסיון בפוקימונים במעון היום שבו עבד עם הוריו.
סם אהב מאוד לשחות,בשעות הפנאי שלו מהעבודה היה הולך עם חברים לשחות בחופים של איי תפוז.
לאחר כמה זמן,העבודה במעון היום החלה להידלדל בגלל שיותר ויותר מאמנים עזבו את המחוז בשביל מקומות אחרים.
הוריו של סם היו אובדי עצות ולא ידעו מה לעשות וכך גם סם.
אז בסופו של דבר,הוריו החליטו לעשות מעשה ולעבור לגור בג'וטו,סם לא אהב את הרעיון,לעזוב את איפה שנולד וגדל
אבל הוריו הבטיחו לו שגם שם הם יפתחו מעון יום והוא יהיה יותר מצליח מזה שהיה כאן.
וכך זה היה,הםפ הגיעו לעיר שקראו לה גולדרונד ופתחו את מעון היום החדש,והוא בהחלט הצליח,היו הרבה מאמנים ששילמו בשביל הטיפול של סם והוריו.
סם תיכנן את התחלת המסע שלו בג'וטו,אך תמיד חשב על איי תפוז.
לאחר כמה ימים בערב,שהוא ומשפחתו צפו בטלוויזיה ולפתע ראו את הכרזת הפרס,משאלה אחת.
סם מאוד שמח על הרעיון ומיד ביקש מהוריו להתחיל את המסע באיי תפוז והם הסכימו.
יום לפני שחזר לאיי תפוז הוא קיבל מכתב מפתיע שהונח בתוך מעון היום ושפתח אותו בבוקר הוא גילה אותו.
"שלום לך אח יקר.. מצטערת שלא יצרתי קשר.. יש לי כל כך הרבה לספר.. רק חשוב לי שתדע שהכל בסדר ושאני רק מתאמנת במקום מרוחק פה בג'וטו"
"אך אל דאגה,אני שמעתי על הפרס של איי תפוז,ואני אעשה הכל בשביל לזכות בפרס,לכן אני חוזרת לאי תפוז,אם יתמזל מזלנו ניפגש"
"נ.ב:אל תגיד כלום לאבא ואמא"
סם היה דרוך במטרה להיות מאמן חזק ולפגוש את אחותו ולהביס אותה בקרב פוקימונים!
התחלתי:ריהורן
העדפות לסוגים: מים,מעופף ואש
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, אוהל,חכה ושק שינה
הערות:להירשם
"ליקיטונג, תהדוף את קיובון בעזרת הלשון שלך ואל תתן לו להתקדם. תפוס אותו מיד עם הלשון ותטיח אותו בקרקע!" ; "ואתה, פוליוואג, תעשה כמו שעשינו בקרב הקודם. אקדח מים על הקרקע ותנתר גבוה כדי להתחמק מהמתקפה של לאדיבה. תנחת ישר עליה ותחבוט בה בעזרת הזנב בכל הכח! תנצל את ההדף של הנחיתה!" אני פוקדת על שני הפוקמונים.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
טל-
מנטיק אוכל בתאבון רב והקפטן מתרב אליך מופתע "זהו פוקימון נדיר במיוחד" אומר בשקט ובהיסוס.
"אני במקומך לא הייתי מוותר עליו" הוא אומר בשקט ואז חוזר לניווט בשקט.
מה תעשה?
תומאס-
אבל רשמתי שאני אלך לחפש בשבילו קרב >:
נו לא ידעתי שהוא התפתח! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על רמורייד פוקדור וקרן אדומה כולאת אותו בפנים.
הפוקדור מתחיל להיתנדנד מצד לצד.
לבסוף הוא נעצר ורמורייד נלכד.
מה תעשה?
שיר-
ליקיטונג שולח את לשנו הארוכה ותופס את קיובון ומתחיל להטיח אותו ברצפה בחוזקה ולמען האמת נראה מאוד משועשע מהסיטואציה. קיובון קורא ומנסה להישתחרר אבל אחיזתו של ליקיטונג חזקה בשבילו.
מהצד השני פוליוואג שולח אקדח מים על הריצפה ומועף באוויר ומצליח להתחמק מהמתקפה ואז נוחט בעוצמה רבה על ליבדה ופוגע בה מספר פעמים רב בחבטות של הזנב
*פוליוואג למד סתירה כפולה!*
"סטאר! הישתמשי במשיכה ואז אגרוף בילבול על פוליוואג!" קוראת אלי "באנג הישתמש בעצם שלך כדי לדקור את לשונו של ליקיטונג ואז אגרוף אש!" היא קוראת ושני הפוקימונים שלה מתחילים להמשיך בקרב.
מה תעשי?
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
חחחחח..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה מאצ' כל הכבוד לך, אנחנו צוות ממש טוב!" אומר בחיוך מעט נרגש.
לאחר מכן אכח את הכדור הריק שהכנתי בהתחלה, אלחץ בעדינות על הכפתור ואגדיל אותו ואז אזרוק אותו בקלילות.
'זה הזמן להוסיף חבר חדש לצוות!' אחשוב לעצמי בציפייה, מבלי למצמץ מרוכז ומחכה לראות מה יקרה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)