סם-
אתה מרים את הפוקדור של סורסקיט ומתחיל ללכת יחד עם ריהורן לכיוון העיר ומוצא מרכז פוקימונים קטן ושם מרפא את ריהורן ואת סורסקיט.
לאחר מכן אתה הולך לנמל בחיפוש אחר סירה.
אבל לאן אתה רוצה לשוט?
סם-
אתה מרים את הפוקדור של סורסקיט ומתחיל ללכת יחד עם ריהורן לכיוון העיר ומוצא מרכז פוקימונים קטן ושם מרפא את ריהורן ואת סורסקיט.
לאחר מכן אתה הולך לנמל בחיפוש אחר סירה.
אבל לאן אתה רוצה לשוט?
סם-
אתה מתחיל לחפש ספינה שמובילה לאי קלפטורה ולפתע בחור מבוגר ניגש אליך בעל גלימה ארוכה וכובע לבן.
"שלום נערי שמי ג'ון אתה צריך להגיע לאי כלשהו?" הוא שואל בחביבות ()
"אני יכול לקחת אותך בחינם" הוא מוסיף בחיוך.
מה תעשה?
סם-
"נהדר!" הוא אומר בחיוך "אני מניח שיקח לנו יומיים שיט- אני מקווה שלא אכפת לך" הוא מוסיף ומוביל אותך לספינה קטנה הממתינה רק לכם.
"אני לא מבקש הרבה רק עזרה אם צריך" הוא מוסיף בחיוך ושניכם עולים על הספינה- וכעבור מספר דקות מחוץ לנמל ובים הפתוח.
"אז מה אתה מספר?" שואל אותך ג'ון בחיוך..
מה תעשה?
זוכר ברקע שלי שלוסי שלחה לי מכתב? אז כאילו אני שמרתי אותו,אז הוא אצלי בתיק.
"אוקיי,קוראים לי סם,בעיקרון נולדתי באי טרוקו,להוריי היה באי מעון יום מצליח שעזרתי להם בעבודה שם" אתחיל להסביר לו.
"אבל לאט לאט שהמחוז הזה התחיל להתרוקן אז בעצם המעון הפסיק לעבוד ובסוף עברנו לעיר גולדרנוד בג'וטו ושם פתחנו את מעון היום".
"עד שראיתי את הפרס שהציעו למנצח הליגה של תפוז אז חזרתי לכאן".
"גם אחותי.. שיצאה למסע שלה לפני שנתיים.. באופן מסתורי שלחה לי מכתב לבית החדש,אני לא יודע איך היא ידעה את הכתובת שלנו אבל היא אמרה שהיא נמצאת בג'וטו אבל הולכת לאיי תפוז בניסיון לזכות בפרס.. והיא רשמה שאם יתמזל מזלנו ניפגש,בכל מקרה שמה הוא לוסי" אומר לו ואחפש את המכתב ואביא לו לקרוא
טל-
תזכיר לי לאיזה אי אתה רצית להגיע XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת בעיקבות האודישים כלפתע אחד מהם מיסתובב ומתחיל לקרוא בקול וגורם לכל שאר האודישים לברוח בין השיחים של היער והם נעלמים לחלוטין.
אתה מנסה למצוא אחד מהם- אבל אין שום סימן לאודיש אחד.
כנראה העלים הצומחים על גבם מסתירים אותם טוב יותר ממה שחשבת.
אתה מתחיל ללכת חזור כלפתע אתה נתקל בשרומיש () שמנמנה במיוחד מתהלכת לה באיזורך.
מה תעשה?
סם-
"אני באמת מקווה בשבילךך שתפגשו" אומר לך ג'ון אחרי קריאה במכתב.
"בכל מקרה, לי גם הייתה אחות פעם אבל היא נעלמה לפני שנים רבות ומאז אני נודד מאי לאי בתקווה למצוא אותה- אבל בשום מקום אין לה סימן" הוא אומר ונאנח.
"טוב מספיק אם כל המירמור והצער! יש לך פה היזדמנות נהדרת ללכוד פוקימון מים אם אתה רוצה" הוא אומר בחיוך ומצביע לך על מפלס נמוך במקצת ושם מספר חכות המחכות לדוג משהו.
"אם תלכד גם דגים לאכול זה יהיה נהדר" הוא אומר לך בחיוך ואז חוזר לניווט.
מה תעשה?
דרייק-
הבחור הולך מדרכך ואתה מתחיל להציע את סטאריו שלך ולבסוף מקבל עליו ארבע הצעות.
הצעה הראשונה שלך היא שלדר ().
ההצעה השנייה שלך היא באנרי ()
השלישית היא נינקדה ()
ולבסוף מציעים לך דליברד ().
מה תעשה?
תומאס-
בניגוד אליך אני לא שוכח להגיב לך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה להיתחמק מהנשיקה הגדולה אבל הוא מקבל אותה בדיוק בלחיו הקטנה ומתחיל להיסתחרר במקום ואינו מסוגל לברוח מאגרוף הקרח של סמוצ'אם.
"קייס קדימה הישתמשי בליקוק ואז אבקת שלג!" קוראת המאמנת ואלקיד מתחילה לרוף לכיוונו של אלקיד עם לשונה בחוץ.
מה תעשה?
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
סם-
לא~ יש גם דגים אמיתיים XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה יש לך סורסקיט, יפה!" אומר לך ג'ון בחיוך בזמן שאתה מתיישב ומשליך חכה למים וממתין.
"אולי באמת ראיתי אותה איך היא נראית?" הוא שואל אותך בזמן שאתה ממתין למשהו שיתפוס.
ושנייה לפני שאתה פותח את פיך החכה נמשכת מלמטה ומתוך המים עולה בחכתך צי'נצ'ו ()
מה תעשה?
טל-
אתה ממשיך ללכת באיזור ולפתע מגיע לקרחת יער. מרחוק אתה שומע את רעש העיר הסואנת- כנראה ג'ון הוריד אותך בצידו השני של האי.
אתה מתחיל להיסתובב ברחבי האי ונתקל לפתע בסנובול () המשחקת עם גלאמיאו (
)
מה תעשה?
דרייק-
אתה הולך משם משאיר ארבעה מאמנים מבואסים והולך לחדרך ותוך כמה שניות נרדם.
לאחר שעה של תנומה קלה אתה שומה המולה מבחוץ ופותח את הדלת ושם מחכה לך ג'וש "בדיוק באתי להעיר אותך הגענו" הוא אומר לך בחיוך.
שניכם יורדים מהספינה ומגיעים לנמל גדול יחסית המלא ספינות ואנשים.
אתה מסתכל למעלה ורואה הר ענקי המכוסה בעצים סובכים "האי קלפטורה" אומר לך ג'וש בחיוך מוקסם.
"לאן בא לך ללכת?" הוא שואל.
מה תעשה?
שיר-
את יוצאת מהנמל לתוך שמורת טבע ענקית- שהיא בעצם כל האי.
את קולטת שלט ענקי מזווית העין והולכת לבחון אותו.
"שמורת טורקו לכידת פוקימונים אסורה!" כתוב על שלט לבן באותיות אדומות גדולות.
אתה מתחילה ללכת בשביל לכיוון תוך השמורה ועד מהרה חשכת היער מאפילה בדרך ואת מתחילה לגושש את דרכך בחשכה.
לאחר רבע שעה פחות או יותר את מגיעה לקרחת יער ענקית- הגעת לעיר טורקו ורואה מסביבך עשרות בתי עץ וממש ממולך מרכז פוקימונים, אבל אין שום סימן למכון.
מה תעשי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)