Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 280
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

סם-
    "אני צריך עוד פרטים עליה.. נערה בעלת שיער חום לא כ"כ הרבה לאן ללכת" הוא אומר "ראיתי מלא בחורות עם שיער חום לוסי מהן פגשתי אולי שתיים." מוסיף לומר וממשיך לנווט.
    "היה לה אולי איזה סימן מיוחד? פוקימון מיוחד? עוד משהו עליה?" הוא שואל.
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "אם אתה בעסק הסירות הרבה שנים,אז לפני שנתיים היא התחילה את המסע פה באיי תפוז,היא הייתה מאמנת ממש חזקה וקשוחה,היא מאוד בטוחה בעצמה ומשדרת ביטחון,תמיד נלחמה למען הטוב ולטובת הזולת" אסביר לו.
    "ההתחלתי שלה היה ריהורן,ולכן גם ההתחלתית שלי היא ריהורן" אומר.
    "דבר נוסף זה שלפני ששבוע לפני שהיא יצאה למסע נסענו במשפחה לחופשה באי שאמוטי ושם היא קיבלה את צמיד המזל המיוחד שלה שנהגה תמיד לענוד אותו" אומר לו

2. the bitch is back
    דרייק-
    סטאריו מתחיל להיסתובב בשכיבה ושולח תוך כדי אקדח מים המגן עליו ממתקפתה של וולפיקס שפשוט נעלמת במים.
    "מה דרייק?" קורא לך מרחוק ג'וש ואתה מסובב את ראשך מנסה לקלוט היכן הוא "אני קצת עסוק- אני בקרב של עצמי" הוא קורא לך.
    אתה מחזיר את ראשך ורואה את וולפיקס רצה במהירות אדירה לעבר סטאריו ומשחררת מזנבה גחלת ענקית המאפשרת לה להיתקדם במהירות לעברו של סטאריו- וככל שהיא מתקרבת האש עוטפת גם אותה והיא פוגעת ישירות בסטאריו עם המתקפה.
    סטאריו לא נראה טוב.
    מה תעשה?

סם-
    "טוב לא יודע על ריהורן וטובת לב , אבל ראיתי בחורה עם צמיד משונה לפני כמה ימים. אם אני לא טועה היא עלתה על מעבורת לאי מנדרינה דרום- אבל אל תקח את המילה בביטחון" הוא אומר באיטיות וז מנער את ראשו וממשיך לנווט.
    "טוב תתחיל לעשות משהו שימושי ותנקה או תכין אוכל" הוא אומר בנקשות ואז קורץ לך בחיוך.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ג'ייסון-
    אזוריל עושה פרצוף רציני ומרוצה ומתחילה לקפצץ לכיוונך.
    אתה מהצד השני זורק פוקדור על לוטד המעולף וכעבור כמה שניות- הוא נלכד.
    אתה מרים אותו משחרר אותו מהפוקדור- אבל הוא עדיין מעולף מהקרב.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור שינוח קצת ושואל את אזוריל "נו כיף להלחם לא?" והיא מהנהנת בשמחה את ראשה ומתחילה להיסתכל סביב בעקבות פוקימון נוסף.
    "את כבר רוצה להילחם שוב?" אשאל אותה בסקרנות ואמשיך להסתובב ביחד איתה, אחפש אחר פוקימון נוסף.

4. the bitch is back
    ג'ייסון-
    אתה מתחיל ללכת יחד עם אזוריל באזור בתקווה שלמצוא פוקימון נוסף- אבל אינך מוצא דבר.
    אתה מציץ בשעונך ומגלה שכבר ארבע אחרי הצהריים וכדאי לך להתחיל למהר.

5. משתמש מנוסה
    ג'ייסון-
    אתה מתחיל ללכת יחד עם אזוריל באזור בתקווה שלמצוא פוקימון נוסף- אבל אינך מוצא דבר.
    אתה מציץ בשעונך ומגלה שכבר ארבע אחרי הצהריים וכדאי לך להתחיל למהר.
    אומר לאזוריל "טוב כנראה שהמשחק הבא יהיה באי אחר.", אתן לה לעלות על הכתף שלי שוב ואתקדם חזרה לנמל. שם אחפש ספינה לאי קלפטורה, מבואס מזה שעלי לעלות על ספינה שוב. אקנה לעצמי כרטיס לספינה הקרובה ביותר ואעלה עליה הכי מאוחר שאוכל, ואז אסרוק את הספינה ואבדוק איך היא נראת.

6. the bitch is back
    ג'יסון-
    אתה חוזר לנמל ומגיע לשם בשעה חמש בערך ומגלה במהירות פסינה ששטה לכיוון אבל אתה צריך להחליף ספינה באי מיקאן.
    המחיר לכרטיס הוא 350$.
    ואתה משלם ועולה לסיפון.
    הספינה הענקית הזאת בעלת יותר מחמישה מפלסים שכולם מיועדים אך ורק לנופש.
    באיזור התחתון יש מתחם קטן לאימון וקרבותוכמו כל ספינה ישנה גם בריכת פוקימוני ים שאפשר לנסות ללכוד.

7. משתמש מנוסה
    אשאל את אזוריל "רוצה לפגוש עוד פוקימוני מים?" ואתקדם לכיוון בריכת פוקימוני הים. כשאגיע לשם אנסה לזהות את כל הפוקימונים בברכה, ואוציא גם את לוטד החוצה שיעמוד לידי ויביט בבריכה.

8. משתמש מנוסה

סם-
    "טוב לא יודע על ריהורן וטובת לב , אבל ראיתי בחורה עם צמיד משונה לפני כמה ימים. אם אני לא טועה היא עלתה על מעבורת לאי מנדרינה דרום- אבל אל תקח את המילה בביטחון" הוא אומר באיטיות וז מנער את ראשו וממשיך לנווט.
    "טוב תתחיל לעשות משהו שימושי ותנקה או תכין אוכל" הוא אומר בנקשות ואז קורץ לך בחיוך.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "איי איי קפטן!" אקרא ואקרוץ לו בחזרה.
    אוציא מהתיק שלי מה שנראה לי טוב ששנינו נאהב,אחפש מקום שאוכל לבשל את הדבר הזה ואתחיל בבישול.
    בעודי מבשל "האי מנדרינה אתה אומר? אחרי שאבקר פה אני אלך לשם,שווה ניסיון" אומר לקפטן

9. the bitch is back
    ג'ייסון-
    לא לשכוח לצטט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יורד למעמקי הספינה ומגיעה לקומה התחתנה ביותר ושם בריכה ענקית הפרשוה לכל אורך הספינה- שיותר נכון פתח לתוך המים.
    אתה מתיישב לך וצופה קצת במים העומקים ומחליט לזרוק את חכתך פנימה.
    כעבור כמה דקות אתה מרגיש תפיסה ומתחיל למשוך בחוזקה את החכה.
    מתוך המים עולה פוקימון קטן וורוד שאותה אתה מזהה כקורסולה () פוקימון האלמוג.

סם-
    אתה יורד למטה ומגלה מטבחון קטן ומתחיל לבשל לעצמכם שניצל וצ'יפס. ואחרי חצי שעה עולה למעלה עם האוכל והקפטן מוריד עוגן ואתם מתיישבים לאכול. "שמע תנסה, אבל לך תדע אם היא כבר לא במקום אחר?" הוא שואל "וזה גם אי ענקי היא יכולה להיות בכל מקום" הוא אומר ונראה מעט חושש "האי הזה בעיקר מדבר ואתה יכול בקלות יכול ללכת שם לאיבוד" הוא מוסיף "אבל אם תמצא אותה אני באמת מקווה שתצליח" ולבסוף הוא מסיים לאכול וחוזר להשיט את הספינה.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה

סם-
    אתה יורד למטה ומגלה מטבחון קטן ומתחיל לבשל לעצמכם שניצל וצ'יפס. ואחרי חצי שעה עולה למעלה עם האוכל והקפטן מוריד עוגן ואתם מתיישבים לאכול. "שמע תנסה, אבל לך תדע אם היא כבר לא במקום אחר?" הוא שואל "וזה גם אי ענקי היא יכולה להיות בכל מקום" הוא אומר ונראה מעט חושש "האי הזה בעיקר מדבר ואתה יכול בקלות יכול ללכת שם לאיבוד" הוא מוסיף "אבל אם תמצא אותה אני באמת מקווה שתצליח" ולבסוף הוא מסיים לאכול וחוזר להשיט את הספינה.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "אני חייב לנסות כל סיכוי,אסור לי לוותר" אומר לו.
    "איזה פוקימונים יש לך?" אשאל אותו במטרה לפתוח שיחה

11. משתמש מנוסה
    ג'ייסון-
    לא לשכוח לצטט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יורד למעמקי הספינה ומגיעה לקומה התחתנה ביותר ושם בריכה ענקית הפרשוה לכל אורך הספינה- שיותר נכון פתח לתוך המים.
    אתה מתיישב לך וצופה קצת במים העומקים ומחליט לזרוק את חכתך פנימה.
    כעבור כמה דקות אתה מרגיש תפיסה ומתחיל למשוך בחוזקה את החכה.
    מתוך המים עולה פוקימון קטן וורוד שאותה אתה מזהה כקורסולה () פוקימון האלמוג.
    אתה מכיר אותי, לא יודע שזו פאשלה חד פעמית? ויש שימוש בחקה.

12. the bitch is back
    סם-
    "יש לי בעיקר פוקימוני מים. הם הכי נגישים בשבילי" ג'ון אומר בחיוך. "רוצה לראות אותם?" הוא שואל בחיוך שובב ומרים בידו כמה פוקדורים ומחייך.
    מתוך הפוקדורים יוצאים אזומריל זוהר (), קינגדרה (),ווילורד (), גרידוס () וופוריין ().
    "מה דעתך?" הוא שואל בחיוך וקורץ.
    מה תעשה?

ג'ייסון-
    מזכיר לך כפרע P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קורסולה מהנהנת בראשה בחיוך ויוצרת בועה גדולה בפיה ובעזרת קרן קרח הפוכת את הבועה לכדור קטן מקרח ושלושתם מתחילים לשחק בהנאה מרובה בצד של הבריכה אינם מתייחסים אליך יותר..

13. משתמש מנוסה
    סם-
    "יש לי בעיקר פוקימוני מים. הם הכי נגישים בשבילי" ג'ון אומר בחיוך. "רוצה לראות אותם?" הוא שואל בחיוך שובב ומרים בידו כמה פוקדורים ומחייך.
    מתוך הפוקדורים יוצאים אזומריל זוהר (), קינגדרה (),ווילורד (), גרידוס () וופוריין ().
    "מה דעתך?" הוא שואל בחיוך וקורץ.
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    "וואו זה באמת מבחר פוקימונים יפה" אומר לג'ון בעודי מסתכל על הפוקימונים.
    "אזומריל זוהר,יפה לך" אומר ואקרוץ לו.
    "מאוד אשמח לדעת איפה השגת איווי ווילוורד מאוד מסקרן אותי!" אומר לו.
    "טוב סורסקיט וצ'ינצ'ו צאו!" אומר ואוציא את שני הפוקימונים שיתחברו לפוקימונים של ג'ון.
    "הייתי מוציא גם את ריהורן אבל הספינה שוקעת" אמלמל ואצפה בפוקימונים שלי

14. משתמש מנוסה

ג'ייסון-
    מזכיר לך כפרע P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קורסולה מהנהנת בראשה בחיוך ויוצרת בועה גדולה בפיה ובעזרת קרן קרח הפוכת את הבועה לכדור קטן מקרח ושלושתם מתחילים לשחק בהנאה מרובה בצד של הבריכה אינם מתייחסים אליך יותר..
    בסוף אני באמת אהיה מאמן פוקימוני מים
    אשב ואחייך, אעלה זכרונות מן התקופה שבה שיחקתי בעצמי עם פוקימונים ליד ביתי ואחשוב לעצמי כמה זה כיף לראות אותם נהנים ככה. אחכה עד שהם יסיימו לשחק ואז אשאל את קורסולה אם היא רוצה להצטרף אלינו למסע ולקבל עוד הזדמנויות לשחק עם אזומריל ולוטד.

15. the bitch is back
    סם-
    אהה את ווילורד לכדתי באיזור האי שמאוטי בין המערבולות. את איווי מצאתי צ מעולף ליד אחד מחופי איי קלמנטינה" הוא אומר בזמן שאתה משחרר את סורסקיט ואת צ'ינצ'ו הקופצים יחד עם שאר הפוקימונים למים.
    "אתה יודע אבל שגם ריהורן- פוקימון מסוג אבן יכול לשחות מבלי להיפגע?" הוא שואל בחיוך וקורץ לך.
    בינתיים כל הפוקימונים מתחילים לצלול ולצוף ולהשפריץ במים.
    "אז מה תעשה כשתמצא את אחותך?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?

ג'ייסון-
    אתה לא חייב ללכוד אותה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחכה עוד מספר דקות ואז ניגש לקורסולה המחייכת ומהנהנת בראשה בהיתלהבות גלוייה מאוד.
    גם אזוריל ולוטד נראים מחברתם החדשה.

עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •