Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 280
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

ג'ייסון-
    אתה לא חייב ללכוד אותה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחכה עוד מספר דקות ואז ניגש לקורסולה המחייכת ומהנהנת בראשה בהיתלהבות גלוייה מאוד.
    גם אזוריל ולוטד נראים מחברתם החדשה.
    קצת בעיה אם היא רוצה להמשיך לטייל איתי. זה עלול להיות בעייתי אם היא תהיה חופשיה.

2. משתמש מנוסה
    סם-
    אהה את ווילורד לכדתי באיזור האי שמאוטי בין המערבולות. את איווי מצאתי צ מעולף ליד אחד מחופי איי קלמנטינה" הוא אומר בזמן שאתה משחרר את סורסקיט ואת צ'ינצ'ו הקופצים יחד עם שאר הפוקימונים למים.
    "אתה יודע אבל שגם ריהורן- פוקימון מסוג אבן יכול לשחות מבלי להיפגע?" הוא שואל בחיוך וקורץ לך.
    בינתיים כל הפוקימונים מתחילים לצלול ולצוף ולהשפריץ במים.
    "אז מה תעשה כשתמצא את אחותך?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    "באמת? ולא יקרה לה כלום?" אומר ואוציא את ריהורן למים.
    "קדימה תשחי עם כולם,סורסקיט וצ'ינצ'ו תשימו עין על ריהורן שלא קורה לה כלום,אם קורה משהו אני פה" אומר להם ואתן להם לשחק.
    "אני לא יודע.. כבר הרבה זמן לא ראיתי אותה,שנתיים,אני חושב שאני אדבר איתה מה קורה איתה,איזה פוקימונים יש לה ולמה היא נעלמה ככה בלי להודיע.." אסביר לו.
    "ומה עם אחותך?" אשאל אותו, "איך היא נראית? אולי אני אראה אותה מתישהוא" אשאל אותו

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק-
    סטאריו מתחיל להיסתובב בשכיבה ושולח תוך כדי אקדח מים המגן עליו ממתקפתה של וולפיקס שפשוט נעלמת במים.
    "מה דרייק?" קורא לך מרחוק ג'וש ואתה מסובב את ראשך מנסה לקלוט היכן הוא "אני קצת עסוק- אני בקרב של עצמי" הוא קורא לך.
    אתה מחזיר את ראשך ורואה את וולפיקס רצה במהירות אדירה לעבר סטאריו ומשחררת מזנבה גחלת ענקית המאפשרת לה להיתקדם במהירות לעברו של סטאריו- וככל שהיא מתקרבת האש עוטפת גם אותה והיא פוגעת ישירות בסטאריו עם המתקפה.
    סטאריו לא נראה טוב.
    מה תעשה?
    בונא מה חטאתי שרציתי לתפוס אותה?!? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לעזזל היא חזקה בצורה אדירה, היא חייבת ליהיות שלי!" אמלמל לעצמי עם פנים נלהבות ועם זאת מתוחות.
    חדור מוטיבציה אסתכל על העצים שמסביבי (הזכרת אותם קודם לכן שמצאתי אותה) ועם הסביבה ואחשוב ביהירות!
    "אוקיי סטאריו עכשיו התחמק במהירות לאחורה ליפני שלא תוכל לצאת!" אומר בפקודה מאוד חוששת...
    ואז מיד אוסיף "עכשיו השתמש בסחרור מהיר ועלה למעלה, חתוך את ענפי העצים, חתוך ביסודיות וביעילות שיפלו על וולפקיס הרבה, הקפד ליהיות עם הפנים אליה כדי שתתקוף כמה מטחי אקדח מים!"
    אחשוב לעצמי בחיוך קטן 'נראה אותה מתחמקת גם מאקדחי המים וגם מכל הענפים ופיסות העצים שיפלו עליה!' ואריע לסטאריו לדרבן אותו.

.

4. the bitch is back
    ג'ייסון-
    אתה מושיט לקורסולה את הפוקדור והיא נוגעת בצהו ונשאבת פנימה.
    קורסולה לכדה את עצמה.
    אזוריל ולוטד קופצים מאושר מחברתם החדשה.

דרייק-
    אחרי מחשבה יצירתית סטאריו מתחיל לפלס את דרכו למעלה ומנסה את הענפים שעל אחד מהעצים ותוך כדי שולח אקדח מים לכיוונה של וולפיקס. לפתע באמצע הסיבוב הוא מתחיל לזהור בצהוב בהיר ומתחיל לנצנץ. כשהאור נכבה סטאריו נראה כמו חדש.
    סטאריו למד שיקום ( recover) והוא מתחיל להיסתובב במהירות גבוהה יותר ומפיל עוד ועוד ענפים גדולים על וולפיקס ומתיז עליה בעוצמה אדירה אקדח מים.
    לבסוף אחרי שבקרוב לעשרים ענפים נופלים עליה בעוצמה ואקדח המים של סטאריו- וולפיקס קורסת ומתעלפת על המקום.
    מה תעשה?

סם-
    אתה משחרר את ריהורן למים והיא קופצת פנימה בספלאש אדיר ומתחילה לשחק עם שאר הפוקימונים במים.
    "ובכן, היא נעלמה לפני עשרים שנה כמעט. אבל אז היה לה שיער ארוך ואדום נורא. היא הייתה בהירה מאוד עם עיניים כחולות-ירוקות. שמה היה דיאנה" הוא אומר בקול חולמני ומרוחק.
    "אבל עכשיו אני לא יודע איך היא נראית ואני בספק גדול אם אני אזהה אותה היום" הוא אומר מעט מאוכזב.
    אתה מסתכל אל האופק ורואה רק מים בכל מקום- בלי סימן לאדמה בכלל.
    לבסוף אחרי שעה של עגינה מחזיר ג'ון את הפוקימונים שלו לפוקדורים שלהם- וכך גם אתה.
    "אני חושב שכדאי נתחיל להתארגן ללילה" אומר לך ג'ון בפיהוק ענקי.
    "אני בעוד כחצי שעה הולך לישון. עד אז תרגיש חופשי לעשות מה שאתה רק רוצה" הוא אומר ומתחיל לארגן דברים על הסיפון.
    מה תעשה?

5. מנהל למופת! (לשעבר)

דרייק-
    אחרי מחשבה יצירתית סטאריו מתחיל לפלס את דרכו למעלה ומנסה את הענפים שעל אחד מהעצים ותוך כדי שולח אקדח מים לכיוונה של וולפיקס. לפתע באמצע הסיבוב הוא מתחיל לזהור בצהוב בהיר ומתחיל לנצנץ. כשהאור נכבה סטאריו נראה כמו חדש.
    סטאריו למד שיקום ( recover) והוא מתחיל להיסתובב במהירות גבוהה יותר ומפיל עוד ועוד ענפים גדולים על וולפיקס ומתיז עליה בעוצמה אדירה אקדח מים.
    לבסוף אחרי שבקרוב לעשרים ענפים נופלים עליה בעוצמה ואקדח המים של סטאריו- וולפיקס קורסת ומתעלפת על המקום.
    מה תעשה?
    "ישש סוף סוף!" אומר בקול ואשלוף ביהירות פוקדור, אך ליפני שאזרוק אסמן לסטאריו לבוא בחזרה לחיכי ואומר לו בחיוך רחב "אני גאה בך, לא וויתרת ונלחמת עד הסוף וניצחת.. כל הכבוד!"
    לאחר מכן אביט בוולפיקס במבט גאה ואומר "נתת את הפייט עד הסוף, כל הכבוד לך!"
    ואשליח עליה פוקדור בזריקה חלשה ונרגשת, אסתכל בפוקדור שנסגר עליה מתוח ונלהב לראות מה יקרה...

.

6. משתמש מנוסה
    ג'ייסון-
    אתה מושיט לקורסולה את הפוקדור והיא נוגעת בצהו ונשאבת פנימה.
    קורסולה לכדה את עצמה.
    אזוריל ולוטד קופצים מאושר מחברתם החדשה.
    הפעם עשית את זה קל. ותגיד אני יודע כמה זמן בערך יקח לספינה להגיע לאי מיקאן?

7. משתמש מנוסה

סם-
    אתה משחרר את ריהורן למים והיא קופצת פנימה בספלאש אדיר ומתחילה לשחק עם שאר הפוקימונים במים.
    "ובכן, היא נעלמה לפני עשרים שנה כמעט. אבל אז היה לה שיער ארוך ואדום נורא. היא הייתה בהירה מאוד עם עיניים כחולות-ירוקות. שמה היה דיאנה" הוא אומר בקול חולמני ומרוחק.
    "אבל עכשיו אני לא יודע איך היא נראית ואני בספק גדול אם אני אזהה אותה היום" הוא אומר מעט מאוכזב.
    אתה מסתכל אל האופק ורואה רק מים בכל מקום- בלי סימן לאדמה בכלל.
    לבסוף אחרי שעה של עגינה מחזיר ג'ון את הפוקימונים שלו לפוקדורים שלהם- וכך גם אתה.
    "אני חושב שכדאי נתחיל להתארגן ללילה" אומר לך ג'ון בפיהוק ענקי.
    "אני בעוד כחצי שעה הולך לישון. עד אז תרגיש חופשי לעשות מה שאתה רק רוצה" הוא אומר ומתחיל לארגן דברים על הסיפון.
    מה תעשה?
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR]

"אין כל כך מה לעשות.." אמלמל.
    "אני חושב שאלך לישון עכשיו" אומר לג'ון ואחפש את המיטה שלי,אשכב ואנסה להירדם

8. the bitch is back
    דרייק-
    מצטער שלא יצא אתמול XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על וולפיקס המעולפת והופוקדור כולא אותה בפנים ומתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
    וולפיקס נלכדה.
    אחרי כמה שניות ג'וש מגיע מהשיחים הגבוהיים ומקפיץ פוקדור בידו כשמייטנה שלו לידו.
    "נו אז לכדת אותה בסוף אני רואה" הוא אומר בחיוך גדול "אני מצאתי פה סקארומרי!" הוא אומר בחיוך גאה.
    "נו מה בא לך לעשות עכשיו?" הוא שואל
    מה תעשה?

ג'ייסון-
    אל תתרגל ם=
    נסה לפתח יותר מפעולה אחת בתגובה..זו עכשיו תגובה תוקעת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתיישב על אחת מהמדרגות ורואה איך הפוקימונים שלך משחקים בכיף במים- בזמן שעוד מאמנים שם דגים פוקימונים משונים.
    אחרי שעה הפוקימונים שלך ניגשים אליך ומחזיקים בבטנם.
    הם כנראה מורעבים.
    אתה גם שם לבן שהבטן שלך מקרקרת בקולי קולות.

סם-
    אתה יורד מהסיפום ויורד קומה למטה ומוצא חדר שינה קטן- המתאים בדיוק בשבילך.
    אתה מוריד בגדים והולך לישון. אחרי מה שנראה כמה שעות טובות אתה מתעורר בבוקר שטוף שמש ובריזה קלילה נכנסת מהסיפון למעלה.
    אתה מתלבש מהר ועולה ורואה את ג'ון מנווט שכוס קפה ענקית בידו. "בוקר טוב ידידי- חדשות טובות אנחנו נגיע עוד שעתיים וחצי לאי" הוא מכריז לך בקול מאושר ואז ממשיך לנוווט.
    מה תעשה?

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק-
    מצטער שלא יצא אתמול XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על וולפיקס המעולפת והופוקדור כולא אותה בפנים ומתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
    וולפיקס נלכדה.
    אחרי כמה שניות ג'וש מגיע מהשיחים הגבוהיים ומקפיץ פוקדור בידו כשמייטנה שלו לידו.
    "נו אז לכדת אותה בסוף אני רואה" הוא אומר בחיוך גדול "אני מצאתי פה סקארומרי!" הוא אומר בחיוך גאה.
    "נו מה בא לך לעשות עכשיו?" הוא שואל
    מה תעשה?
    "תודה רבה ותתחדש גם אתה!" אומר לג'וש בחיוך ואקרוץ אליו, אתסכל בפוקדור הנוצץ של וולפיקס בחיוך ואומר "ברוכה הבאה!"
    לאחר מכן אגרד בראשי האענה לג'וש "אין לי מושג.. אפשר ללכת לסרוק את החוף או להמשיך להסתובב פה קצת ולהתאמן, ואפשר גם ללכת לעיר.."
    ואז אחשוב על הספינה ליפני שירדנו ואומר לו "יודע מה, בפעם שעברה אני בחרתי, עכשיו תורך!"
    ואחכה לראות מה יגיד...

.

10. the bitch is back
    דרייק-
    "ובכן, אני רוצה לנסות למצוא את מכון האדמה. הוא איפשהו מתחת לאי ואני רוצה למצוא את הכניסה אליו. מה דעתך?" הוא שואל בחיוך.
    "מייטי התחל לרחרח בתקווה למצוא את המקום" אומר ג'וש ומייטנה שלו מתחיל לרחרח וללכת לכיוון ההר הענקי.
    מה תעשה?

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק-
    "ובכן, אני רוצה לנסות למצוא את מכון האדמה. הוא איפשהו מתחת לאי ואני רוצה למצוא את הכניסה אליו. מה דעתך?" הוא שואל בחיוך.
    "מייטי התחל לרחרח בתקווה למצוא את המקום" אומר ג'וש ומייטנה שלו מתחיל לרחרח וללכת לכיוון ההר הענקי.
    מה תעשה?
    אפשרי שאני יוציא עכשיו את וולפיקס?! יש לי רעיון בשביל העדכון!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחשוב לעצמי איך לעזור ואז יקפוץ לראשי רעיון, אומר לג'וש "חכה.. וולפיקס שלי נולדה כאן והיא מכירה את האיזור עם היא תעזור בחיפושים אני חושב שנמצא אותו!"
    אזרוק את הפוקודור של וולפיקס מיד ואשאל אותה בנחמדות "שלום וולפיקס, אני צריך שתעזרי כאן לי ולג'וש בחיפושים אחר מכון או מקום סודי מתחת לאדמה, יודעת איפה הוא?!"

.

12. the bitch is back
    דרייק-
    לך על זה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    וולפיקס יוצאת מהפוקדור וניראית מעט תשושה אבל מהנהנת בראשה בהסכמה. ורצה אחרי מייטנה במהירות ושניכם עוקבים אחריהם.
    אחרי עשר דקות הליכה אתם מגיעים לעיר גדולה השוכנת בדיוק למרגלות ההר.
    שניהם נראים מרוצים מעצם שהובילו אתכם לכאן.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה

סם-
    אתה יורד מהסיפום ויורד קומה למטה ומוצא חדר שינה קטן- המתאים בדיוק בשבילך.
    אתה מוריד בגדים והולך לישון. אחרי מה שנראה כמה שעות טובות אתה מתעורר בבוקר שטוף שמש ובריזה קלילה נכנסת מהסיפון למעלה.
    אתה מתלבש מהר ועולה ורואה את ג'ון מנווט שכוס קפה ענקית בידו. "בוקר טוב ידידי- חדשות טובות אנחנו נגיע עוד שעתיים וחצי לאי" הוא מכריז לך בקול מאושר ואז ממשיך לנוווט.
    מה תעשה?
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "מצוין!" אקרא ואוציא את סורסקיט וצ'ינצ'ו.
    "בוקר טוב לכם,ארוחת בוקר!" אומר ואביא להם לאכול.
    "ג'ון לא יקרה כלום לספינה אם אני אוציא את ריהורן גם נכון?" אשאל אותו

14. the bitch is back
    סם-
    "בהיתחשב בעובדה שגם גרידוס פעם עלה על הספינה פה, אני לא מוצא סיבה למה לא" אומר לך ג'ון בזמן שהוא שותה עוד מהכוס.
    אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ומתחיל להכין ארוחת בוקר.
    כעבור כמה דקות כולכם זוללים בתאבון את האוכל ונשענים לאחור- מפוצצים לגמרי.
    "טוב, אני רואה את האי" אומר לך ג'ון ומצביע קדימה אתה ניגש לידו לוצופה מרחוק בעיק גדול ובראשו הר.
    "אם הרוח תמשך ככה יש עוד איזו שעה עד שנגיע לאי" הוא קורא בקול מאושר ואז חוזר לעיסוקיו.

15. משתמש מנוסה
    סם-
    "בהיתחשב בעובדה שגם גרידוס פעם עלה על הספינה פה, אני לא מוצא סיבה למה לא" אומר לך ג'ון בזמן שהוא שותה עוד מהכוס.
    אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ומתחיל להכין ארוחת בוקר.
    כעבור כמה דקות כולכם זוללים בתאבון את האוכל ונשענים לאחור- מפוצצים לגמרי.
    "טוב, אני רואה את האי" אומר לך ג'ון ומצביע קדימה אתה ניגש לידו לוצופה מרחוק בעיק גדול ובראשו הר.
    "אם הרוח תמשך ככה יש עוד איזו שעה עד שנגיע לאי" הוא קורא בקול מאושר ואז חוזר לעיסוקיו.
    "עוד מעט מגיעים.." אמלמל.
    "ג'ון אני ממש מודה לך על הנסיעה,יש לך אולי מספר טלפון? שנשמור על קשר?" אשאל אותו

עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •