אנשים באמת!
קצת יצירתיות! אני יודע שזה אמור להיות משחק יותר פשוט אבל חאלס עם התגובות התוקעות האלה.
תחשבו שזה אתם.
קצת חשיבה, קצת דימיון משהו!
תכנסו לדמויות ותתחילו לשחק.
קצת יותר השקעה אנשים!
לי-
קצת יותר להכנס למשחק לא הכל זה רק קרבות בסגנון אש קאצ'ם סבבה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שמי טס" היא אומרת בחיוך ומתרחקת ממך מספר צעדים "צאי לולו!" היא קוראת ומתוך הפוקדור שלה יוצאת פוקימון קטנה וכחולה ועליה עלה גדול וירוק הלא היא בעצם לוטד ().
"לולו התחילי עם אקדח מים ומיד אחר כך ערפל!" היא קרואת ולולו שולחת מתוך פיה אקדח מים ענקי העף במהירות לעבר מגבי.
דרייק-
וואי תמצא לו איזה שם חיבה מ'צאפ מצו' מצאמפ מבלבל ברמות XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על הסיפון ושם מוצע עלון עם מידע על הספינה.
אתה מגלה במהירות שהאיזור העליון ביותר מיועד לקרבות. הסיפון האמצעי נועד להחלפות פוקימונים, השלישי הוא לנופש ושם יש בריכות ומגלשות.
ואילו בקרקעית הסיפון ישנו סוג של פתח ששם אפשר לנסות ללכוד פוקימוני ים.
מה תעשה?
תומאס-
אני חייב לך עוד המשחק שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד יוצא במהירות ושולח מכת ברק ענקית בדיוק שרמורייד קופץ מהמים ופוגע בו קשות. ראמורייד החוחט במים קולט אתכם ועיניו לפתע מאדימות והוא יוצא בשחיה מהירה במיוחד לכיוונכם ושולח יריית בוץ(mud shot) הפוגעת בעוצמה אדירה באלקיד.
רממורייד שולח עכשיו מפיו אקדח מים.
מה תעשה?
טל-
פיתוח אסטרטגיה או משהו? יש לארון עוד מתקפות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון שלך יוצא במתקפת הדחיפה וכך גם מריל.
שני הפוקימונים מתנגשים בעוצמה ומועפים אחורה.
שניהם נראים חלשים מאוד ועייפים מאוד אבל מריל לא מוותרת ושולחת בועות מפיה העפות במהירות לעבר ארון.
מה תעשה?
תומר-
אתה מודע לזה שהוא פשוט זז מהר וזה נראה בכאילו שאלו כפילים?- אין להם שום עוצמה...
"קדימה קראין התחמק מזה ואז הדהמה!" המאמן קורא והפוקימון שלו עוצם את עיניו ויוצר פרצוף מפחיד במיוחד המרתיע את ראלטס ופוגע בו מאוד.
ראלטס שמעט פגוע מהמתקפה לא מוותר ושולח בילבול כנגד המתקפה ופוגע בקרוגנק בחוזקה.
"קראין אל תוותר ושלח עוקץ רעל!" קורא המאמן שוב וקרונגק שולח בפיו עשרות עוקצי רעל העפים ישירות לראלטס.
מה תעשה?
אני באמת יכול להמציא דברים? לדמיין? לעשות מה שבא לי?... אם ככה אז.
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"ארון תשתמש בסתירת בוץ ישר לעייניים של מריל!, לאחר מכן תרוץ אליה בכל המהירות ותשתמש בחבטת ראש!" אני אומר לארון בנחישות,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ד"א קראת את החפצים שלי?.... זה נקרא יצירתי (=
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
תקרא:
ספוילר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתבונן בעלון בהתעניינות רבה ואתלבט לאן ללכת, "וואווו הכל נראה ממש מעניין ויש המון מה להספיק מצ'וק" אומר לו בחיוך מלא התלהבות.
לאחר עוד כמה דקות של התלבטות אחליט ואומר "יש לנו כאן דיי הרבה זמן על הסירה אז בוא נלך ונהנה לנו קצת, קדימה על הבריכה!"
תוך כדי שאנו הולכים אחשוב בחיוך 'זאת תיהיה הזדמנות טובה לחזק את הקשר ביננו!'
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
טל
כן! זה בדיוק הקטע שתמציאו דברים ואל תיהיו כאלה מקובעים XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון שולח מהחורים הקטנים בשיריונו עשרות כדורי בוץ קטנים ומעיף אותם היישר לתוך עיניה של מריל- המתעוורת כתוצאה מהמתקפה של ארון.
ארון לא מוותר לשום רגע ורץ במהירות לעברה מריל ופוגע בה בעוצמה בראשו המשוריין.
מריל מועפת לאחור ומתעלפת.
מה תעשה?
דרייק-
אל תדאג לכל תגובה שלך אפשר לפתח את זה במליון כיוונים שונים.
וזה מאצפ... עזוב בכל מקרה כפרעליך מצא לו כינוי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאצפ (או איך שלא קוראים לו XD) הולכים במהירות לכיוון הבריכה ואתה מחליף במלתחות לבגד ים ורץ יחד איתו לתוך הבריכה.
בתוך הבריכה שניכם שוחים ביחד כמה בריכות ומשפריצים בכיף אחד על השני.
אחרי שעה של שחייה, ושעוריכם הופך להיות לצימוק מיובש מאצפ מחליט שנמאס לו מהמים והוא קופץ החוצה ומתיישב על שפת הבריכה.
מה תעשה?
שיר-
פוליוואג מהנהן בראשו- שגם בעצם כל גופו ורץ במהירות לעבר ג'יאדוד וחובט בו מספר פעמים בזנבו ואז בעזרת אקדח מים ענקי מעיף את ג'יאדוד לצידה השני של הספינה ומעלף אותו לחלוטין.
"ג'יאדוד!" קוראת המאמנת ומחזירה אותו לפוקדור שלה.
"עלוב שכמותך" היא אומרת בזעם רב "היא קטנה שם קרב טוב" היא אומרת בחיוך פגוע. "רוצה?" היא שואלת ומביאה לך את הפוקדור שלו.
מה תעשי?
תומר-
נגיד ו... Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
בשנייה לפני הפגיעה עם העוקץ רעל ראלטס משגר את עצמו אחורה ושולח פגיעה חזיקה בקראין.
"קראין הישתמש בצוות כפול ואז סתירת בוץ!" קורא המאמן וגם הפוקימון שלו יוצא בצוות כפול ושולח מכל כיוון כדורי בוץ קטנים הפוגעים בראלטס.
ראלטס המבולבל מנסה להתחמק בשיגור- אבל לא יודע לאן.
מה תעשה?
לי-
מגבי בורח מהאקדח מים של לולו ושולח ארפיח ענק המתערבב עם מתקפת הערפל של לולו השולחת את הערפל בו זמנית ושניהם מתערבבים ביחד וערפל סמיך וסגלגל מכסה את האיזור.
מגבי מציית לך ושולח גחלת על הערפל- אבל לא קורא כלום.
"כל הכבוד לולו עכשיו כוח טבעי!" קוראת טס ומתוך הערפל הזה אתה רואה אור זוהר ואז קריאת כאב של מגבי.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שיער?! הדבר שיש למאצ'ופ על הראש זה שיער?! ובתור כיניו מתאים לך מאצ'?
אצא החוצה, אקח מגבת ואשב ליד מאצ' ואומר לו "נו מאצ'.. היה כיף?! תדע לך שאני מאוד נהנתי ואני מאוד שמח שאנו שותפים למסע, אני חושב שנהפוך יחד לצוות ממש חזק!" ואחייך עליו חיוך חמים.
לאחר שרגע ונתייבש אציע לו "מה אתה אומר שליפני שנלך מכאן נעשה עוד דבר אחרון.."
ואז מיד אקופ ואבקש מהמציל כדור לבריכה ואחר כך אתחיל לצעוק ולעשות רעש בכדי לתפוס את צומת לב של כל הסובבים אותי.
"אוקיי כולם, אני צריך 5 אנשים עם פוקימון אחד שישחקו איתנו כדור-עף בבריכה!"
ואחכה לתגובת כולם.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)