ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
תקשיבו חב'רה אני מיואש.
באמת שניסיתי אבל אני לא יכול להמשיך עם זה ככה. אני באמת מצטער..
תומר ולי- לא עובד פה. תגובות תקועות חסרות פואנטה ומחשבה.
באמת מצטער וזה לא אישי בכלל- אם יש לכם משהו לומר בפרטי.
מצטער ומקווה שנהנתם.
דרייק-
שעורכם לא שערותכם! XD העור שלכם מצטמק XD
ומאצ' זה סבבה תודה D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קופץ לתוך המים והמציל מחייך וזורק לכם כדור עף יחסית גדול.
אתה מתחיל לקרוא בקול ועוד שלושה מאמנים ושתי מאמנות קופצים למים ומשחררים את הפוקימונים שלהם גם.
מאמן אחד עם שיער בלונדיני ארוך משחרר מהפוקדור שלו פסיידק ()
מאמנת בבקיני שחור ושיער אדום האסוף בשתי צמות קטנות משחררת דלקטי ().
המאמנת השנייה בעלת שיער שחור קצר משחררת מהפוקדור שלה ארבוק ()
בחוזר שזוף ושרירי למידי משחרר מהפוקדור שלו מייטנה ()
והאחרון בחור צנום וג'ינג'י משחרר ויספקאון ().
הגיע הזמן לבחור צוותים.
מה תעשה?
טל-
אתה זורק על מריל פוקדור ומסתכל על הקפטן שנראה מאושר מהתפיסה "לי בעצמי היו כמה מרילים. כיום נשאר לי אזוריל מיוחד מאוד" הוא אומר בחיוך ומסתכל לעבר הפוקדור שלך.
אתה מסב את מבטך ויחד עם ארון אתם מסתכלים בשקיקה על הפוקדור הלבסוף נעצר
מריל נלכדה!
"מזל טוב" אומר הקפטן "לפי דעתי נגיע באיזור של השעתיים הקרובות" הוא אומר בנוקשות וממשיך לנווט בספינה.
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מריל כבר תתוסף לך
שיר-
"אוי איזו חמודה, אבל יש לי כבר חמישה גולם" היא אומרת שוב בדיבורה השחצני.
לבסוף היא משליכה את הפוקדור והולכת משם.
בינתיים את מסתכלת סביב וכולם נועצים בך מבטים מופתעים.
מה תעשי?
אהההה.. הבנתי, ושמח שאהבת את מאצ'.
ותראה אני לא יודע מה איתך אבל אני לא ממש מרוצה מהתגובות שלי, יש לך הערה בונה לתת?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"קדימה מאצ' קפוץ פנימה!" אומר לו בחיוך ואוסיף לעודד אותו ולשפר את בטחונו.
לאחר מכן אסתכל על כל המאמנים ואומר "אוקיי צוות פסיידק וצוות ארבוק בואו עלי" ואז מיד אוסיף "ככה יהיו שני בנים ובת בכל קבוצה וזה יהיה שווה!"
אחשוב ואסתכל על העמודים המחזיקים את השלט "מים עמוקים!" ואגיד לילד הג'ינג'י בחיוך מנומס "בקש מווספיקויין להתשמש בתווי חוטים וליצור רשת שתפריד!"
לאחר מכן נעמוד אני פסיידק וארבוק מאחור ליהיות הבלמים והמבשלים והילד הבלונדיני מאצ'וק והילדה יהיו קדימה ויכבשו נקודות.
אקח את הכדור ואפתח את המשחק בשאגה "בואו נתחיל לשחק!!!" והעיף אותו אל היריב.
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
כינוי בפורום: The Little Elbaz
שם: אביב
רקע: נולדתי כילד רגיל,למשפחה בת 6 נפשות,אימי אבי,אני ושלושת אחיי הקטנים.כן..כן..אני הבכור.
חיינו כמשפחה רגילה ופשוטה,חמה ואוהבת בלב העיר בלאקטורן שבג'וטו.אימי עבדה עד מאוחר בחנות הפרחים שבעיר הסמוכה ואבי,בחוות פוקימוני המים המפורסמת שלנו גם כן עד מאוחר,אבל צמוד לבית.
כבן הבחור והמבוגר בביתנו הייתי צריך לשמור על שלישיית האחים שלי: טד, ג'יין ,והאק.זה היה דיי מבאס..אבל אפשר להתרגל..
תמיד חיכיתי ליום חמישי,בהם הייתי הולך לישון בידיעה שמחר,אני הולך להתעורר מתי שבא לי,לעשות מה שבא לי ובעיקר,להיות בחוות פוקימוניי המים!תמיד נהנתי שם,לשחק עם פוקימוניי המים,לרכוב על הלפרס של אבי ועוד שלל דברים שניתן לעשות שם.אבי היה המודל לחיקוי שלי,אך הוא לא רוצה לספר לי כיצד הוא הגיע להצלחה שלו היום.יום שבת היה,אותו יום שגיליתי,שיחקתי עם הכדור שלי ו"בטעות" הפלתי את כל ארון הספרים הגדול שלנו,נדרש ממני שלוש שעות לסדר את כל הבלגן אבל גיליתי!גיליתי איך אבי כך כך מפורסם וידוע!מקום אחר
באחד הספר שנפתח בנפילה היו תמונות של אבי בצעירותו!הוא היה מאמן פוקימונים שניצח בליגת הפוקימונים!החלטתי שאני יוצא בעקבותיו אך במקום אחר,במקום היחידי שעדיין אבי אינו היה בו,תפוז,איי תפוז אני מתכוון,לשם אני אצא ועוד אנצח!אתם עוד תראו!
התחלתי:צ'יקוריטה
העדפות לסוגים: אופל אדמה מתכת
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, מפות האיים של תפוז,מצית,שק שינה
הערות: מקווה שיש מקום..ומרשמלו..![]()
קרדיט ענק לרועי!
דרייק-
התגובות שאני מגיב או מה שאתה מגיב? ם=
וואי אין לי מושג מה החוקים של כדור עף XP אז נגיד ו אני יודע XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הויספקאון של הג'ינגי מוציאה מפה סליל חוטים היוצר רשת גדולה מכל צד של הבריכה.
והמשחק מתחיל!
אתה מעיף את הכדור רחוק ככה שאתה יכול והבחורה בעלת השיער האדום מעיפה אותו בחזרה והמאמן הבלונדיני בצוותך מטביע את הכדור במהירות לפני שהם שמים לב..
הכדור חוזר אליך שוב ואתה מעיף אותו רחוק והמייטנה של הצוות השני מעיף אותו עם ראשו לכייון פסיידק, המשתמש בבילבול כדי להעיף אותו בחזרה לכיוון השני אבל הבחור הג'ינגי מעיף אותו בחזרה וכמעט מצליח לקבל נקודה אבל מאצ' שלך מגן ומעיף בחזרה לצד השני וכמעט מצליח להטביע עד שנחיל של דבורים קטנות עוצרות את הכדור ושולחות אותו בחזרה לצד השני ומצליחות לפגוע בשטח שלכם.
"הניקוד 1-1" קורא המציל שמחליט להתערב ולשפוט את המשחק.
הכדור בידיו של הבחור השזוף והוא זורק את הכדור לכיוונך במהירות על.
אתה מתכונן לתפיסה כשלפתע ארבוק קופץ מולך ותופס את הכדור בשיניו ומשליך את הכדור בחזרה לצד השני- שאותו מנסה דלקטי לתפוס אבל בשנייה שהכדור מגיע אליה היא זוהרת לשנייה בסגול ומתחילה לפרכס במים ולהתחיל לשקוע.
"דליה!" קוראת המאמנת שלה ומעיפה את הכדור ממנה ומצילה אותה מהמים בעזרת עזרתם כולכם.
"למה עשית את זה?" שאולת המאמנת שאת בעלת הארבוק.
"כי זה מצחיק אותי לראות אנשים סובלים" אומרת לבסוף הבחורה ומורידה ממנה תחפושת "אני היא טסה! חברת צוות רוקט השמרו מפננו כי אנחנו חוזרים!" היא אומרת בקול צורמני למדי וקופצת יחד עם ארבוק למי הים ונעלמת קליל.
"קדימה עזרו לי להרים אותה ולקחת אותה לג'וי" אומרת המאמנת ושלושת המאמנים עוזרים לה לסחוב את דלקטי.
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חפרתי XD
שיר-
אתה מרימה את הפוקדור של ג'יאדוד ומוצאת עלון מידע על הספינה.
הספינה בעלת שלושה סיפונים ובכל אחת אטרקציה אחת.
סיפון תחתון אזור נופש ובריכות.
סיפון שני איזור החלפות פוקימונים וקרבות תיאום.
סיפון שלישי אזור הקרבות (שאת עליו ברגעים אלה ממש).
בבטן האונייה יש חמישה מסעדות שונות וקניון קטן.
ובתחתית הספינה יש בריכה מיוחדת ללכידת פוקימוני ים ולידה ישנו גם חלון הצופה לים העמוק.
מה תעשי?
התגובות שאני מגיב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לעזזל, איך לא ראיתי את זה!" אומר ועצבים ורחמים עצמיים ומיד ארוץ לעזור להם.
אשאל את הילדה בכדי להרגיע אותי "יש משהוא שנוכל לעשות? רק תבקשי"
ואתחיל לחשוד 'עם הבחורה הזאת הסתננה לסיפון בלי שאף אחד ידע אולי יש כאן עוד.. זאת הולכת ליהיות הפלגה מסוכנת!'
כינוי בפורום: norg
שם: גייסון מרקס
רקע: "המממ, מה זה היה? אהה כן, הסיפור של התמונה הזו. אווו גייסון, כמה שמח הוא נראה אז." חיוך גדול עלה על פניו של האדם הזקן, כשהוא הביט על התמונה והעלה זכרונות. הוא המשיך לדבר אל הפוציאנה שלו, מספר לו סיפור נוסף. "כל-כך הרבה זמן עבר מאז. או, מתי זה היה? כשהוא היה בן 6, או בן 7? טוב, מה זה משנה? הוא הלך ופגש את החברים שלו, הם הלכו לראות איזה מאמן גדול, מנהיג מכון בעיר סמוכה? או שזה היה היריב שלו? הממ, בכל מקרה, גייסון ממש התרגש. כשהם הגיעו לשם הם פגשו את המאמן ואת הפוקימונים שלו, אבל זה לא הדבר החשוב. כשגייסון חזר, משהו בו היה לא בסדר. הוא החל להתנהג שונה. הוא לא התחבר עם הילדים בכיתה, אבל מסיבה לא ידועה, הוא חזר מהטיול שמח. מאז הוא העביר את כל הזמן שלו עם הפוקימונים בסביבה. הוא היה מאושר מלשחק איתם. זו תמונה שלו מאחד המשחקים איתם." האדם עצר לרגע, בהה באוויר ואז הפך את הדף. הוא גילה תמונה חדשה, מתחבאת בשולי הספר. הוא שלף אותה ונלחץ. הוא לא אהב את הסיפור מאחורי התמונה הזו, בשונה מסיפורים אחרים. הוא הביט בפוציאנה ואמר לו שהוא לא יכול לספר לו על התמונה הזו, ופוציאה הלך משם בשקט, קצת עצוב עם הזנב בין הרגליים. האדם הזקן אמר "אוי לי, נכד מסכן שלי. למה הכנסת את עצמך? איזה סיפור נורא סיפרתה לי אז" ונזכר.
זה קרה לפני 6 שנים. גייסון היה אז בין עשר. הוא חזר מעוד משחק עם הפוקימונים, אבל ישר אלי. הוא לא עבר דרך הבית שלו כמו בדרך כלל. הוא היה שרוט ופצוע, וחזר אלי בוכה. הוא סיפר "זה היה נורא. שיחקתי עם ארון ומייטיאנה בכיף כמו תמיד, ואז משום מקום הגיח כדור שחור מוזר!" בקושי הצלחתי להבין אותו דרך הבכי והדמעות שלו. "הכדור פגע בארון, והוא נפל על הרצפה. הוא ומייטיאנה קמו ונעמדו ביני לבין המקום שממנו הכדור השחור הגיח, כמנסים להגן עלי ועל הפוציאנות הקטנים שרק נולדו לפני כמה ימים. ארון נראה פצוע וחלש, ולא הבנתי מה קרה. שמעתי קול מוזר אומר 'המייטיאנה הזה הוא בדיוק מה שאני צריך. גנגור, כדור צל נוסף.'" כמובן שהוא דיבר על גנגר, אבל גייסון לא הבין את מה שהוא אמר. "עוד כדור שחור עף ופגע בארון, והוא נפל. לאחר מכן כדור כתום עף ופגע בארון, והוא עף עלי. הוא היה חבול ופצוע. מייטיאנה ילל וזינק לעברם, טפריו הופכים שחורים וגדולים. אבל אגרוף לבן מוזר פגע בו. מין פוקימון שחור מוזר קטן, מזכיר קצת אדם עם ציפורניים ארוכות מאוד יצא משם והחל לשרוט את מייטיאנה. הפוציאנות נראו מפוחדים. הוא עבר לתקוף אותי כשאדם זרק כדור מוזר על מייטיאנה, ומייטאנה נעלם. אני חושב שהוא תקף אותי כי ניסיתי לעצור אותו. זה היה מפחיד כל כך!"
הוא הביא איתו את הפוציאנה שלי, ואני לא חושב ששאר הפוציאנות זכרו. זו התמונה שלו עם הפוציאנה הקטן ואיתי. ועכשיו הוא יוצא למסע ללכוד פוקימונים בעצמו. אני לא יודע מה הוא חשב לעצמו. גייסון, מה קרה לך?
התחלתי: יאי בלי החרא דור חמישי. ומי עם לא האפס המוחלט אזוריל
העדפות לסוגים: מים
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, חקה (super rod), אופניים ואבן נצח (everstone)
הערות: יאי שמור לי מקום. נ"ב- הכתב קטן רצח, קשה לקרוא את המ"ת. ובלי מה תעשה בסוף התגובה בבקשה, זה מוציא אותי מריכוז ומקשה עלי להיכנס לדמות.
איך הרקע, טוב?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
ניב D: רשום תגיב להתחלה ^_^
דרייק
הבחור השזוף הולך לידך "צריך לעמוד על המשמר בכל זמן" הוא אומר ומוריד את המשקפי שמש שלו "אני מייקל" הוא אומר ומושיט לך יד שרירית למדי ואתה לוחץ אותה.
"כרגע לא כדאי להפיץ את זה יותר מידי כי אנשים יכנסו לפאניקה ואז יהיה קל יותר לתקוף אותנו פה." הוא מוסיף בשקט.
"השיט אמור להימשך עוד חמש שש שעות- בוא נתנהג כרגיל אבל תמיד תבדוק למשהו חשוד" הוא אומר לך ובזה מסתובב ויורד למטה לכיוון האיזור של לכידת פוקימוני ים.
מה תעשה?
טל-
"תראה בעצמך" הוא אומר בצחוק קליל וזורק פוקדור לאוויר ומתוכו יוצא אזומריל שונה במיוחד מכיוון שהוא בצבע זהב![]()
אזומריל נראה גדול וחזק במיוחד.
"ואין צורך נערי אני מסתדר נהדר. כדאי שתתחיל להכיר את החברה החדשה שלך" הוא אומר בחיוך אבהי וממשיך לנווט.
מה תעשה?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
טל-
אתה הולך לצד השני של הספינה ומשליך את החכה למים העמוקים.
כעבור כמה דקות של ציפייה החכה נמשכת.
אתה מושך בכוח אותה למעלה ומתוך המים עולה פוקימון ורוד וקטן בצורת לב- הלא הוא לאבדיסק ()
מה תעשה?
דרייק-
אתה קופץ למים ועושה יחד עם מאצ' חמש בריכות הלוך ושוב.
לבסוף אתה מתנגב ויורד יחד עם מאצ' לקרקרעית הספינה.
ושם אתה רואה אולם ענקי המלא במאמנים הישבים על כסאות וחכות השלוחות לתוך הים עצמו.
אתה מוצא לעצמך מקום ומשליך את חכתך לתוך הים ומחכה.
כעבור כמה דקות משיכה חדה ממלמטה.
אתה ומאצ' אוחזים בכוח ושולפים כוכב מים מתוך הים. אתה מזהה שזה הוא סטאריו ()
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)