אוקיי, הרבה זמן לא ראיתי.
אחרי שבדקתי על הסטוריליינים המרכזים, אני חושב שיש לי כמה דברים להגיד.
היום, רציתי להביע את דעתי על הרויאל ראמבל, זה גם יכול להיות דיון לצורך העניין.
ממי הכי היתרשמתי? TOP5:
נתחיל מהטופ 1:
-מוריסון.
ללא שום ספק, הבן אדם הצליח להראות לנו באמת, מה זו שלמות אמיתית אצל מתאבק, שבחר בסיגנון "היי פלייר".
קפיצת העכביש הזו הייתה מרשימה, הביצועים שלו אומנם נחלשו ולא זרם בו אנרגיה כמו שצריך, אבל הוא הצליח לחבוש
אותנו עם הקפיצה, זה בטוח. מה שלא אהבתי זה את ההדחה שלו - מוקדמת בשיבילו.
-נקסוס של פאנק.
טוב, אני רוצה להדגיש שאני לא מחשיב את פאנק, אלא את הצוות עצמו.
כמה פעמים הוא הצליח לשרוד בזירה, משהו שלא ראינו הרבה.
-פאנק.
טוב, חוץ מזה שהוא ישן על הטורנבאקל כמעט כל הראמבל, כישורי המשחק הבנוניים שלו התעלו על עצמם.
כל הקטע הזה של החוסר צומת לב שבנו לו רק מחזקת אותו בכישורי המשחק שלו והכריזמה שלו.
-צ'אבו?
זו אופציה. הוא הגיע, חשבתי שידיחו אותו ישר, לא שטעיתי, אבל אני חושב שהוא עשה כאן משהו עם הסופלקסים שלו, לרגע הוא הצליח להזכיר לי את אדי גאררו ז''ל (סליחה על הביטוי). (לא נחשב לרשימה)
- דיזל:קווין נאש!
ואו, עוד מישהו? רק חסר את הוגאן.
טוב, למרות שהוא היזדקן, הוא היה פצצה, בדיוק כמו פעם, הביג בוט שש קילומטר לפנים, שום דבר לא מזיז לו...
קריאות הפופים האלוהיות שכבר המון זמן לא שמענו, חוזרות. זו הייתה הפתעה מעולה....אבל נותנים ללוזר להוציא אותו?!
-מקנטייר ושיימוס:
טוב, הם הגיעו כמעט במיחד, הם היו סוג של טאג בראמבל, הם הצליחו לעשות את זה בצורה יפה.
-איזיקאל ג'קסון.
הבן ז*נה הזה (סילחו לי על הביטוי) הפחיד אותי עם הספיר שהוא דפק לביג שואו! בכל הכוח!
האדרנלין שזרם לו בגוף היה במקום. אבל קצת ביאס אותי שנותנים לפאווראוסים להוציא ביגמנים ענקיים בצורה כזו.
-אלברטו דה ריו.
רק בגלל שהוא ניצח, הפתיע, כן, אבל הוא צריך לשפר כרזימה במיק' וכישורי זירה, אבל יש לו כישרון.
הערה קטנה...הקעקועים שהוא דפק על כתפיים דפוקים לגמרי. בכלל, אני לא יודע למה הוא שם אותם בכלל.
דרך אגב, מכירה לא ממש מוצלחת של RKO.
-רנדי אורטון.
הוא תמיד יהיה ברשימה, בגלל זה הוא גם נטוי.
כל מי שנטוי לא נחשב.
-קיין.
שאני לא ישים את קיין? אבל איכזב אותי שהוא יצא כל כך מהר....
הערות גדולות...ההיליות שלו הישתנתה ב-110 מעלות, שלילי.
הוא ניהיה ממש איטי, אבל הקרס שלו ירדה.
ממי הכי התבאסתי? TOP5:
נתחיל מטופ 1:
-בוקר טי.
חזר אליינו, אחרי תקופה של כמה שנים ב-TNA....נופל על החצי דקה הראשונה....נותנים ללוזר להוציא אותו?!
שערוריה.
-סינה.
רק בשבילו אני הופך את זה עכשיו, רק עליו ל "מי הכי הצליח לבאס אותי" והוא בטופ 1.
הוציא את כל הנקסוס, זה יותר מדי. אבל למרות הכל....אין....האגרופים שהוא דפק לאורטון היו ממש מוכרים...ציניות גבורתיי ורבותי.
-האידיוט.
אפילו לא מתאים לו כינוי....
תנחשו מי זה...הוא גמד, הוא ירוק והוא הופיע בראמבל....הלכו יותר מדי רחוק. (לא נחשב לרשימה)
הפרוג ספלאש על סלייטר, המתאבק שאני הכי שונא....אפילו אותי זה עיצבן. אבל אם דיברנו על ירוק ומכוער,
אני רוצה להדגיש:הגזימו עם הצבע האדום הבולט הזה! הוא יותר מדי בולט!
- נקסוס.
גם אלה מפעם וגם אלו מעכשיו, אין להם את כישורי האבקות.
הייתי מחזיר אותם חזרה אל ה-FWC.
-אלברטו דל ריו.
כי לא הגיע לו.
-אורטון.
למה נכנסת מאוחר?!
ההפתעות - TOP5:
-דיזל:קווין נאש!
וואלה, ההפתעה הכי גדולה באירוע.
-בוקר טי.
מקום שני, מקום נכבד. לא הצלחתי לקלוט בהתחלה את השיר, אבל שראיתי אותו אמרתי תודה, אבל אחרי שנייה התבאסתי.
-מוריסון.
הפתעת אותי עם הקפיצה. התחלת את האירוע בצורה נפלאה.
-אלברטו דל ריו.
מישהו שעשה את הדיביוט שלו השנה....מנצח? באמת שמפתיע.
-האידיוט.
על הזמן מסך שנתנו לו.