Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 12 ראשוןראשון ... 2101112
מציג תוצאות 166 עד 173 מתוך 173
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניקו
    צפיתי את התגובה שלך... 0-0
    -----------------------------
    אתה נותן לה יד ועוזר לה לקום והיא מתנערת קצת,קירבי עומד ליידך אבל משום מה לא מאוד מחבב את הילה הזאת ונוהם עליה, לא נראה שממש אכפת לה.
    "הממ... מוזר שהצלחת להיכנס לפה... ועוד יותר מוזר שהוא (היא מצביעה על קירבי) הצליח להיכנס לפה" אתה לא מבין מה הולך והיא אומרת לך
    "מחנה החצויים זהו מחנה שבו מתגוררים ילדים כמוני וכנראה גם כמוך אם אני לא טועה... (חחח היא לא חכמה במיוחד) בוא נבדוק את זה" היא אומרת לך ורצה למבנה ואתה מבין שאתה צריך לעקוב אחריה, בינתיים קירבי נושך לך את המכנס באי נחת הוא נראה ממש לחוץ

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    ניקו
    צפיתי את התגובה שלך... 0-0
    -----------------------------
    אתה נותן לה יד ועוזר לה לקום והיא מתנערת קצת,קירבי עומד ליידך אבל משום מה לא מאוד מחבב את הילה הזאת ונוהם עליה, לא נראה שממש אכפת לה.
    "הממ... מוזר שהצלחת להיכנס לפה... ועוד יותר מוזר שהוא (היא מצביעה על קירבי) הצליח להיכנס לפה" אתה לא מבין מה הולך והיא אומרת לך
    "מחנה החצויים זהו מחנה שבו מתגוררים ילדים כמוני וכנראה גם כמוך אם אני לא טועה... (חחח היא לא חכמה במיוחד) בוא נבדוק את זה" היא אומרת לך ורצה למבנה ואתה מבין שאתה צריך לעקוב אחריה, בינתיים קירבי נושך לך את המכנס באי נחת הוא נראה ממש לחוץ
    שמח שהייתי כזה צפוי
    --------------------------
    אני שואל אותה "מה זה המקום הזה לעזאלזל"? ומתחיל לבחון את המקום,
    אני בודק אם יש לי בכיס חתיכת אוכל ואם יש לי אני מציע לקירבי.
    לאחר מכן אני שואל את הילדה "איזה ילדים כמוני וכמוך מה את רוצה ממני"

למה אנשים מתגאים בזה?

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ליאו
    אתה סוקר את הילדים אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו פרץ אנרגייה חזק מגיע אלייך ואתה רואה שני צמידים אדומים בוהקים מוקפים בברק על פרקי כף היד שלך, אתה מרגיש חזק בהרבה!
    אתה ממשיך לסקור את הילדים ורואה את פרסי שנראה בפרצוף לא כל כך מופתע כמו השאר, קלאריס שנראית דיי עצבנית וטוני שנעלמה ההילה השחורה שלו והוא נפל על הברכיים, כנראה זה מה שחיזק אותו בהרבה. למי תבחר ללכת (תוכל גם לקרוא את התגובה של טוני, תנסה לא ללכת אליו)
    אלך אל פרסי בשמחה "נו,מה אתה אומר פרסי? אני בן של ארס! אבל יש דברים שאני לא מבין כמו מה זה אומר הקעקוע והצמידים האדומים הבוהקים... ולמה הילד שפגשנו מקודם איבד את ההילה השחורה שלו?" אשאל מסוקרן מאוד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני
    אתה צועק בעולם ואף אחד לא עונה לך.
    אחרי כמה זמן שאתה משוטט לך בלא מעש אתה שומע נביחה מוכרת, זה ריינו הכלב הענק!
    אתה רואה אותו ליד דמות שדומה קצת לניקו אבל לא בדיוק יש לו זקן וחלוק שחור שנראה עמוק כמו החלל.
    אתה בוהה בו קצת ואז הוא אומר "שלום טוני, זה אני האדס אבא שלך" באדישות מוחלטת בלי להניד אפעף
    אני מסתכל עליו בתדהמה,'וואו זה אבא...' אני חושב בחשש,
    "איפה היית כל השנים?" אני שואל אותו,
    "למה רק עכשיו אני יודע עליך?!איפה אמא?!,מה אתה עושה פה?!" אני מפציץ אותו בשאלות.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניקו
    הילדה לא עונה לך ואתם ממשיכים ללכת, אחרי 5 דקות של הליכה אתם מגיעים למבנה מעט מוזר בעל שני קומות ועולים לקומה השנייה...
    אתה טומן את ידך בכיסך ומוצא שקית עם חצי כריך פסטרמה ונותן לקירבי, הוא זולל רק את הפסטרמה ואת השאר משאיר על הרצפה.
    כאשר אתם מגיעים לקומה השנייה אתה רואה איש עם חצי גוף של סוס לבן וחצי בן אדם ואתה לא מבין מה הולך.
    מה תעשה?

ליאו
    פרסי שלא מופתע כלל אומר "ידעתי את זה כל הזמן" וממשיך "הסמל כבר נעלם אם שמת לב הוא רק מודיע שהכירו בך"
    הוא אומר ואתה מסתכל על היד ורואה שאין שם חרב יותר.
    "הטבעות האלה, אני לא ממש בטוח מה הן אמורות לעשות אבל כנראה תגלה את זה בקרוב..." הוא אומר ואז קלריס באה ומעיפה אותו
    "בו צוציק" היא אומרת בלעג "עושים לך את החניכה של ביתן ארס" ממשיכה בטון מרושע למדיי ומושכת אותך באוזן

טוני
    האדס קוטע אותך באמצע המשפט ואומר.
    "אני אסביר לך הכל אבל רק שתדע אתה חולם ואני בתוך החלום שלך, באתי לתת לך מתנה" הוא אומר וממשיך לדבר למרות שאתה רוצה להשיב לו
    "הבאתי לך את זה" הוא אומר ומביא לך טבעת עם אבן שחורה מודבקת עלייה "כשאתה בצרה תשים את הטבעת, אני חושב שאתה יודע איפה הייתי כל השנים ומה אני עושה פה כבר אמרתי לך אבל אני אספר לך על אמך, אמא שלך הייתה אישה יוצאת דופן, כמוך... היא מתה בגלל הטיטאנים הם שרפו את הבית אבל אותך הצלחתי להציל.... אתה חייב לנקום את מותה!" הוא אומר ואתה מתעורר שטוף זיעה במיטה

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני
    האדס קוטע אותך באמצע המשפט ואומר.
    "אני אסביר לך הכל אבל רק שתדע אתה חולם ואני בתוך החלום שלך, באתי לתת לך מתנה" הוא אומר וממשיך לדבר למרות שאתה רוצה להשיב לו
    "הבאתי לך את זה" הוא אומר ומביא לך טבעת עם אבן שחורה מודבקת עלייה "כשאתה בצרה תשים את הטבעת, אני חושב שאתה יודע איפה הייתי כל השנים ומה אני עושה פה כבר אמרתי לך אבל אני אספר לך על אמך, אמא שלך הייתה אישה יוצאת דופן, כמוך... היא מתה בגלל הטיטאנים הם שרפו את הבית אבל אותך הצלחתי להציל.... אתה חייב לנקום את מותה!" הוא אומר ואתה מתעורר שטוף זיעה במיטה
    'וואו,איזה חלום!..' אני חושב לעצמי ומסתכל על היד,
    "וואו זה באמת היה נכון החלום.." אני אומר בקול כשאני רואה את הטבעת בידי,
    'טוב, כדאי שאני ילך להתאמן קצת' אני חושב לעצמי והולך לחפש מפלצות ביער,
    בדרך אני חושב לעצמי 'מעניין מתי אני ימצא את הטיטאנים האלו, אני ינקום!'.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    [b][u]
    ליאו
    פרסי שלא מופתע כלל אומר "ידעתי את זה כל הזמן" וממשיך "הסמל כבר נעלם אם שמת לב הוא רק מודיע שהכירו בך"
    הוא אומר ואתה מסתכל על היד ורואה שאין שם חרב יותר.
    "הטבעות האלה, אני לא ממש בטוח מה הן אמורות לעשות אבל כנראה תגלה את זה בקרוב..." הוא אומר ואז קלריס באה ומעיפה אותו
    "בו צוציק" היא אומרת בלעג "עושים לך את החניכה של ביתן ארס" ממשיכה בטון מרושע למדיי ומושכת אותך באוזן
    "למי את קוראת צוציק?!" אגיד לה בעצבים ואדרוך לה על האצבעות של הרגליים כדי להשתחרר מזה שהיא תפסה אותי באוזן "לא אכפת לי שאת מדריכה את תתנהגי בכבוד אם את רוצה כבוד!" אגער בה "בכל מקרה.. מה זאת החניכה הזו שאת מדברת עליה?" אגיד בחשדנות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. משתמש מנוסה
    ניקו
    הילדה לא עונה לך ואתם ממשיכים ללכת, אחרי 5 דקות של הליכה אתם מגיעים למבנה מעט מוזר בעל שני קומות ועולים לקומה השנייה...
    אתה טומן את ידך בכיסך ומוצא שקית עם חצי כריך פסטרמה ונותן לקירבי, הוא זולל רק את הפסטרמה ואת השאר משאיר על הרצפה.
    כאשר אתם מגיעים לקומה השנייה אתה רואה איש עם חצי גוף של סוס לבן וחצי בן אדם ואתה לא מבין מה הולך.
    מה תעשה?
    אני מחייך אל האיש ואומר "מאחר שהילדה שהביאה אותי לפה לא כ"כ נחמדה
    אולי תוכל להגיד לי איפה אני נמצא ולמה אני נמצא פה?", אני מתחיל לחטט
    בכיסים שלי כדי למצוא את אחד הצעצועים שלי ולהעביר את הזמן.

למה אנשים מתגאים בזה?

עמוד 12 מתוך 12 ראשוןראשון ... 2101112

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •