פורסם במקור על ידי
Dor_T
שם במשחק: ארכידוס(ארכי) פרלקטי
אופי: ארכי הוא ילד שלוו ורגוע, קשוח 'שה לרכך אותו שאהוא מעוצבן, אך יש לו פתיל ארוך. טוב לב ונחמד
פירוט מראה: גבוה וחסון, עיניים ירוקות, שער חום חלק
רקע:ארכי הוא ילד רגיל וממוצע לגילו, מכול הבחינות ולכל הדעות. את זה היה ניתן לומר עד יומולדת 15 של ארכידוס, שכונה ארכי בגלל שמו הארוך.הוא קם לידיו של אימו שחיבקה אותו ואיחלה לו מזל טוב והצלחה, הוא הגיע לסלון שם אביו החורג(על אביו האמיתי של ארכי, טליה, אמו של ארכי, מיעטה לדבר, היא אמרה שיש לה בעל חדש ומה שהיה כבר לא רלוונטי)נתן לו מתנה ואפילו אחיו הצעיר זרק לו מזל טוב. הוא נכנס להתקלח ושייצא כל חבריו היו בחוץ ואיחלו לו ברכות, הביאו לו מתנות.
הוא היה בטוח שזה היום הטוב בחיו-אך הוא טעה, ובגדול. שחבריו התפזרו לבתיהם, והמשפחה הלכה לישון וכמעט נרדמה, נכנס מישהו דרך החלון של חדרו(הם גרו בקומה שמינית- ארכי התקשה להבין אם דבר כזה ייתכן), תפס את ארכי ובא לקחתו, אך אז אימו הגיעה וצעקה:"לא אני מתחננת, תשאיר אותו איתי, הוא לא יצליח לשרוד במלחמה" אמרה ותפסה ברגלו של ארכי. ארכי לא הבין על מה אימו מדברת. האיש, שהיה אטוי בגלימה זהובה, לא נעטר לבקשת אימו של ארכי, והוא המשיך למשוך. לאם כמעט נגמר הכוח והיא כמעט הרפתה מרגלו של ארכי ואז אמרה:"אני אספר הכול, אני אגלה, ייעלו אליכם! יש לי קשרים!" האיש נחרד למשמע אוזנו, הוא מילמל: " מאיפה היא יודעת את כל זה" הוא אוסיף ואמר לארכי:"אני מצטער, אבל זה רק לטובתך, תאמין לי" ולפתע ירד ברק גדול מהשמים שפגע בחוזקה באמו, שפלטה:"בהצלחה" ונשכבה המומה על הרצפה. לפני שארכי הספיק להבין מה קרה כבר הם לא היו שם, הם עפן במהירות עצומה ונעצרו נתחת לגג בניין.
הוא אמר לו:"אני בצד שלך, תכף תבין הכל" והגיש לו מכתב ובו רשום:
תאריך:09.09.2000
שלום לך גיבור היקר.
אנחנו מעוניים לספר לך דבר מה, אתה בנו של אל כלשהו.
בתאריך 10.9.2000 תאסף מביתך ותילקח לזמן לא מוגבל,
אמך קיבלה הסבר, וכך גם בית ספרך. לא צריך להביא ציוד, כל צרכייך יענו במחנה.
בתודה, הרמס, אל המשלוחים.
"מה אתה אומר?" שאל
הורה אל: זאוס, אל השמיים, הרעם והברק
הערות, בקשות, סגידות לשה"ם: אני סוגק לשה"ם