Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 12 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 173
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    טוני
    כתבתי נלך... זאת הייתה שגיאת מקלדת..
    -------------------------------
    "טוב אבל חבל יש שם מישהו שהיית רוצה יותר קרב נגדו" הוא אומר וממשיך במבוכה "אולי אני רק נראה ככה אבל זה רק כי אני מחשל חרבות כל היום.... אני לא יכול להילחם בחרב קיסרית עם פטיש..." הוא אומר לך וממשיך ללכת למקום עם שני הילדים
    אתה רואה שם ילד שמכוון עלייך חנית והילד השני תופס לו אותה "זה סתם שני חניכים אחרים תעזוב אותם אחי, היי ילד מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל אותך בצחקוק
    "מה אחי?!" אשאל אותו בעצבים,
    " פשוט אני לא רגיל לדב עם ילדי כאפות כמוך.., אז.. עוף לי מהעיינים לפני שאני יהרוג אותך! הבנת יגוש טינופת!?" אני אומר בעצבים לילד,
    ' באמת בא לי להרוג מישהו ' אני חושב לעצמי וחיוך קל עולה על פני,
    "אל תדאג, אני יטפל בהם!" אני אומר לו ( איך קוראים לו?) ומוציא את החרב שלי.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ליאו
    "אתה בסדר אבל הבעיה שלך היא שאתה לא מהיר במיוחד תתאמן על זה ותהיה לוחם מעולה" הוא אומר לך ואתה מתחיל לכוון את החנית על הילד עם ההילה השחורה "תעזוב אותם הם שני עוד שני חניכים שבאו להתאמן" הוא אומר ואז ממשיך בלחש "הילד עם ההילה השחורה נראה לי קצת מסוכן אני חושב שהוא כבר גילה מי ההורה האל שלו" הוא אומר ואתה מוריד את החנית בהקלה "מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל את הילד שאתה מכיר
    "לא יודע פרסי,משהו מלחיץ אותי בילד הזה,תשאר על המשמר במקום לשאול דברים בגיחוך,חניך או לא." אגיד ואהפוך את החנית חזרה למטבע ואז את המטבע אזרוק 'חרב חרב חרב' אחשוב לעצמי ואז אחזיק את החרב בידי. "פרסי אסור להלחם איתו אם הוא גילה את הורה האל שלו ואני לא,זה פשוט לשחק באש. אין איזה מבחנים שיגלו איזה אל הוא ההורה שלי או משהו?" אשאל. "אבל אם בכל זאת הוא מהווה איום וירצה להלחם..." אלחש לו "אז רצוי שתעמוד על המשמר פרסי,וגם אני" אחזיק את החרב בחוזקה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סוקרלוס
    אני יכולתי להשקיע אתה לא מחפש דרכים
    ---------------------------------
    אתה הולך ומחפש את מייק אבל הוא לא שם, אתה חוזר לחלק שלך מעצבים ורואה אותו מטפל בכמה שתילים של אפונים בגינה שלכם "מייק! אתה עדייו לא הסברת לי!" אתה צועק אליו והוא משיב "בו כבר כנראה כירון פנוי עכשיו הוא יגיד לך הכל" הוא אומר לך ואתם חוזרים לבניין הזה.
    "היי כיירון" מייק אומר לאדם מבוגר על כיסא גלגלים "זה בן דמטר חדש, הוא קיבל את מגע דמטר... זה ממש לא פייר, הוא לא ממש מבין משהוא ממה שקרה לו ציפיתי שתסביר לו הכל" הוא ממשיך ואומר לו.
    "אוקיי אז איך קוראים לך?" כיירון שואל אותך
    "לי...לי...לי קוראים...אה...סוקרלוס..."אומר בפחד וגם בגימגום לכיירון בגלל שאני לא מכיר אותו ואז אוסיף:"מה צריך להסביר לי?...אני רוצה לישון אני פשוט עייף אז אפשר לקבל חדר בבקשה?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טוני וליאו
    "תרגיעו אנשים" אומר לכם הנער שליד הילד עם החנית, שבאותו זמן הופך אותה לחרב "אני צחקתי איתך! אל תתנפל עליי, אם אתה רוצה להילחם אז בו נילחם קרב הוגן אבל אחר כך" הוא ממשיך
    "אני פרסי ג'קסון, החמום מוח שלידי הוא אמממ.... הוא... טוב שכחתי אבל לא משנה מי אתם" הוא שואל אותך ואתה לא ממהר לענות אבל עוז עושה את זה "אני עוז אני מחשל חרבות מביתן הפייסטוס וזה טוני הוא בן האדס" הוא אומר ואתה (טוני) מתעצבן בגלל שלדעתך הוא נתן יותר מדי אינפורמציה... הילד עם החרב וגם טוני מרים את חרבו שנראית כמו החרב של הילד, אתם נראים מאוד מוכרים אחד לשני...

סוקרלוס
    "ברור שאתה יכול לישון אבל אתה לא רוצה קודם לשמוע מי אתה או מה אתה?" הוא שואל אותך וממשיך
    "אתה בן דמטר אלת החקלאות זה אומר שאתה חצוי, כלומר, חצי בן אדם חצי אל" הוא אומר וממשיך
    "בנוסף לכך אתה קיבלת יכולת מיוחדת בשם מגע דמטר היא תעזור לך להשתלט על גידול הצמחים יותר מהר, מייק יראה לך איפה לישון ואל תעצבנו את לוסינדה! היא המדריכה שלכם!" הוא אומר לכם ואתם חוזרים למקום עם החלקות שלידו יש ביתן שנראה כמו חממה, מייק מראה לך מיתה ליד צמח מוזר "אם לא תצליח לישון תלחץ עליו יש בתוכו אבקה שתעזור לך" הוא אומר והולך לישון

5. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    "ברור שאתה יכול לישון אבל אתה לא רוצה קודם לשמוע מי אתה או מה אתה?" הוא שואל אותך וממשיך
    "אתה בן דמטר אלת החקלאות זה אומר שאתה חצוי, כלומר, חצי בן אדם חצי אל" הוא אומר וממשיך
    "בנוסף לכך אתה קיבלת יכולת מיוחדת בשם מגע דמטר היא תעזור לך להשתלט על גידול הצמחים יותר מהר, מייק יראה לך איפה לישון ואל תעצבנו את לוסינדה! היא המדריכה שלכם!" הוא אומר לכם ואתם חוזרים למקום עם החלקות שלידו יש ביתן שנראה כמו חממה, מייק מראה לך מיתה ליד צמח מוזר "אם לא תצליח לישון תלחץ עליו יש בתוכו אבקה שתעזור לך" הוא אומר והולך לישון
    "אוקיי..."אומר בלחש ואז אלך למיטה, אשכב עליה ואז אנסה להירדם אבל לפני כן השתמש באבקה כדי שאני אישן יותר טוב ממה שישנתי לפני כמה ימים.

6. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום: tototal
    שם במשחק: אודיסאוס
    אופי: אצלי האופי לא תמיד קבוע...
    פירוט מראה: יש לי שיער חום קצר, שכשמשתקפת עליו השמש אז הוא זוהר באור בצהוב. יש לי עיניים כחולות, גוף חסון, ומבט משכנע מאוד.
    רקע: "יש! ניצחתי אותך בהתערבות!" אמרה ארטמיס בלעג. "בסדר". ענה אפולו. "בני הבא יהיה שלך".
    "הסופה חזקה מידי!" אמרה ארטמיס. "לא נוכל להמשיך!"
    "אני אלך להזעיק עזרה!" אמר אודיסאוס ורץ אל תוך היער. הוא רץ בלחץ בלי להסתכל לצדדים בלי לעצור עד שנתקע בגזע עץ.
    אודיסאוס התעורר ובחשש המשיך לרוץ. פתאום הבחין שהוא לא בתוך היער. הוא מצא את עצמו במקום מוזר. הקירות היו עשויים מלבנים ומבוץ. הוא חיפש את הדרך החוצה ונתקל בזאב עם שני ראשים שעמד על שתיים ושמר על פתח היציאה ואמר:"בוא איתי אתה הולך אל לופה".
    "מי זאת לופה"? שאל אודיסאוס. "אתה כבר תראה".
    אודיסאוס הלך הזאב במסדרון ארוך ואפל. עד שהגיע אל מקום שנראה כמו ארמון. בתוך הארמון ישבה זאבה בגובה שני מטר, ניבים חדים כתער. "תיכנסו". אמרה הזאבה. "מי זה?"
    "את יודעת שרק גיבורים מגיעים לכאן." אמר הזאב בעל שני הראשים. "וגם טרף קל..."
    "יש את השאלה מה תהייה." "גור או טרף לנו לזאבים הרעבים".
    אודיסאוס פחד פחד מוות מדיברי הזאבה.
    "אני מריחה את הפחד שלך." אמרה הזאבה.
    אבל אודיסאוס רק שתק.
    "המבחן יהיה קצר." " כל שתצטרך לעשות הוא להרוג את אחד הזאבים."
    "אני כבר בחרתי אויב." אמר אודיסאוס. "הזאב בעל שתי הראשים."
    "בסדר" אמר הזאב בעל שתי הראשים מופתע. "בוא נעשה את זה" .
    "כאן ועכשיו. מה אתה אומר?"
    "כאן ועכשיו". ענה אודיסאוס המצויד רק בפגיון ובקשת.
    אודיסאוס זרק את הפגיון שפגע באת בעיניו של הזאב. הזאב השתולל וצרח מרוב כאבים וכעס, ורץ אל אודיסאוס עם פה פתוח מוכן לנשיכה. אודיסאוס ירה חץ לאחד מפיות הזאב והראש התפורר ואחריו גם ראשו השני וכך גם גופו.
    "ניצחון!" הכריזה הזאבה. "אתה תהייה גור ולא בשר לזאבים!"
    אודיסאוס הרגיש שמחה והקלה בליבו, והתנשף. באותן השנים הבאות הזאבה ששמה לופה. עד שיום אחד התעורר במחנה החצויים .אבל אודיסאוס ידע שזה לא היה חלום.
    הורה אל: אפולו
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם: אפולו לא היה רק אל השמש אלא גם אל הרפואה והנגינה.
    כי אם לא מיינקרפט אז מה?
    [

7. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי tototal צפה בהודעה
    כינוי בפורום: tototal
    שם במשחק: אודיסאוס
    אופי: אצלי האופי לא תמיד קבוע...
    פירוט מראה: יש לי שיער חום קצר, שכשמשתקפת עליו השמש אז הוא זוהר באור בצהוב. יש לי עיניים כחולות, גוף חסון, ומבט משכנע מאוד.
    רקע: "יש! ניצחתי אותך בהתערבות!" אמרה ארטמיס בלעג. "בסדר". ענה אפולו. "בני הבא יהיה שלך".
    "הסופה חזקה מידי!" אמרה ארטמיס. "לא נוכל להמשיך!"
    "אני אלך להזעיק עזרה!" אמר אודיסאוס ורץ אל תוך היער. הוא רץ בלחץ בלי להסתכל לצדדים בלי לעצור עד שנתקע בגזע עץ.
    אודיסאוס התעורר ובחשש המשיך לרוץ. פתאום הבחין שהוא לא בתוך היער. הוא מצא את עצמו במקום מוזר. הקירות היו עשויים מלבנים ומבוץ. הוא חיפש את הדרך החוצה ונתקל בזאב עם שני ראשים שעמד על שתיים ושמר על פתח היציאה ואמר:"בוא איתי אתה הולך אל לופה".
    "מי זאת לופה"? שאל אודיסאוס. "אתה כבר תראה".
    אודיסאוס הלך הזאב במסדרון ארוך ואפל. עד שהגיע אל מקום שנראה כמו ארמון. בתוך הארמון ישבה זאבה בגובה שני מטר, ניבים חדים כתער. "תיכנסו". אמרה הזאבה. "מי זה?"
    "את יודעת שרק גיבורים מגיעים לכאן." אמר הזאב בעל שני הראשים. "וגם טרף קל..."
    "יש את השאלה מה תהייה." "גור או טרף לנו לזאבים הרעבים".
    אודיסאוס פחד פחד מוות מדיברי הזאבה.
    "אני מריחה את הפחד שלך." אמרה הזאבה.
    אבל אודיסאוס רק שתק.
    "המבחן יהיה קצר." " כל שתצטרך לעשות הוא להרוג את אחד הזאבים."
    "אני כבר בחרתי אויב." אמר אודיסאוס. "הזאב בעל שתי הראשים."
    "בסדר" אמר הזאב בעל שתי הראשים מופתע. "בוא נעשה את זה" .
    "כאן ועכשיו. מה אתה אומר?"
    "כאן ועכשיו". ענה אודיסאוס המצויד רק בפגיון ובקשת.
    אודיסאוס זרק את הפגיון שפגע באת בעיניו של הזאב. הזאב השתולל וצרח מרוב כאבים וכעס, ורץ אל אודיסאוס עם פה פתוח מוכן לנשיכה. אודיסאוס ירה חץ לאחד מפיות הזאב והראש התפורר ואחריו גם ראשו השני וכך גם גופו.
    "ניצחון!" הכריזה הזאבה. "אתה תהייה גור ולא בשר לזאבים!"
    אודיסאוס הרגיש שמחה והקלה בליבו, והתנשף. באותן השנים הבאות הזאבה ששמה לופה. עד שיום אחד התעורר במחנה החצויים .אבל אודיסאוס ידע שזה לא היה חלום.
    הורה אל: אפולו
    הערות, בקשות, סגידות לשה"ם: אפולו לא היה רק אל השמש אלא גם אל הרפואה והנגינה.
    הייתי מקבל אותך אבל יש לי ששלושה בעיות

1) לא הבנתי אם אתה בן של ארטמיס ואפולו ביחד כי זה לא הגיוני ולא כתבת את זה טוב
    2) אתה כאילו במחנה הרומי...
    3)אתה כאילו כבר מכיר את האלים ואם אתה רוצה לשחק אני אתן לך להיות כאילו חצוי וותיק

8. משתמש וותיק מאוד
    טוני וליאו
    "תרגיעו אנשים" אומר לכם הנער שליד הילד עם החנית, שבאותו זמן הופך אותה לחרב "אני צחקתי איתך! אל תתנפל עליי, אם אתה רוצה להילחם אז בו נילחם קרב הוגן אבל אחר כך" הוא ממשיך
    "אני פרסי ג'קסון, החמום מוח שלידי הוא אמממ.... הוא... טוב שכחתי אבל לא משנה מי אתם" הוא שואל אותך ואתה לא ממהר לענות אבל עוז עושה את זה "אני עוז אני מחשל חרבות מביתן הפייסטוס וזה טוני הוא בן האדס" הוא אומר ואתה (טוני) מתעצבן בגלל שלדעתך הוא נתן יותר מדי אינפורמציה... הילד עם החרב וגם טוני מרים את חרבו שנראית כמו החרב של הילד, אתם נראים מאוד מוכרים אחד לשני...
    "מזה לא זוכר מי זה?! פרסי זה קצת חצוף לשכוח את שמי.." אגיד לו בפרצוף חמוץ. "אני טימוליאון.. אבל אני מעדיף שתקראו לי יאסון,על שם חבר טוב שלי שמת." אפנה לעוז ולטוני. "רגע רגע רגע טוני אתה נראה לי מאוד מוכר.. יש מצב שאתה יודע למה?" אשאל אותו בפליאה..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני וליאו

סוקרלוס
    לא ממש הבנתי מה רצית, אבל לא משנה....
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "מי אתה!?" אני שואל סבפזיזות ונראה לי שאני מכיר את האיש,
    ' אני זוכר אותך מאיפשהוא...' אני חושב לעצמי ומסתכל עליו.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    אתה לוחץ על הצמח וצונח על המיטה, נרדם.
    לפתע אתה עומד בתוך שדה ענק עם מלא פרחים שבתוכו אישה חומת שיער מטפלת בהם.
    "שלום לך סוקרלוס, בני" אומרת לך האישה ומתחיל לשתול פרח קוצני

טוני וליאו
    אתה מתחילים להזדהות ומדברים ולפתע אתם קולטים ששניכם באתם ביחד לכאן עם עוד שני ילדים
    פרסי ועוז משאירים אותכם לדבר לבד והולכים לזירה גדולה שנמצאת ליידכם.
    תדברו אחד עם השני.

11. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    אתה לוחץ על הצמח וצונח על המיטה, נרדם.
    לפתע אתה עומד בתוך שדה ענק עם מלא פרחים שבתוכו אישה חומת שיער מטפלת בהם.
    "שלום לך סוקרלוס, בני" אומרת לך האישה ומתחיל לשתול פרח קוצני
    "מי את?איך אני בנך?יש לי אמא כבר!תעני לי על השאלות עכשיו!"אצעק לאישה בכעס בגלל שהיא משקרת שאני בנה.

12. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    "אני אמך" אומרת לך האישה "אני דמטר, אלת החקלאות והקיץ" היא אומרת לך
    "אתה סוקרלוס בני בעל הפוטנציאל הגדול ביותר הבאתי לך כבר מתנה אחת ותקבל אחת נוספת עכשיו" היא אומרת ונותנת לך ביד שקית קטנה בגודל של השקיות סוכר של המסעדות "תשתמש בזה במקרה חירום תכניס את זה למים ותשתה את זה, זה יציל אותך" היא אומרת ואתה מתעורר עם השקית בידך, אתה כבר לא עייף אבל מייק עדיין מנמנם.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שארבע בצהריים..

13. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    "אני אמך" אומרת לך האישה "אני דמטר, אלת החקלאות והקיץ" היא אומרת לך
    "אתה סוקרלוס בני בעל הפוטנציאל הגדול ביותר הבאתי לך כבר מתנה אחת ותקבל אחת נוספת עכשיו" היא אומרת ונותנת לך ביד שקית קטנה בגודל של השקיות סוכר של המסעדות "תשתמש בזה במקרה חירום תכניס את זה למים ותשתה את זה, זה יציל אותך" היא אומרת ואתה מתעורר עם השקית בידך, אתה כבר לא עייף אבל מייק עדיין מנמנם.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שארבע בצהריים..
    'זה היה מוזר...'אחשוב לעצמי בשמחה מי זה שקיבלתי שקית שתציל את חיי ואז אלך לחלקת האדמה שלי ואצמיח ירקות כדי שיהיה לי מה לאכול בערב.

14. משתמש וותיק מאוד
    טוני וליאו
    אתה מתחילים להזדהות ומדברים ולפתע אתם קולטים ששניכם באתם ביחד לכאן עם עוד שני ילדים
    פרסי ועוז משאירים אותכם לדבר לבד והולכים לזירה גדולה שנמצאת ליידכם.
    תדברו אחד עם השני.
    "רגע... עכשיו אני נזכר הגענו לכאן במכונית.. משם אתה מוכר לי.. אבל יש מצב שאתה יודע מה קרה לשני הילדים האחרים? ראית אחד מהם במקרה?" אשאל בסקרנות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    אתה יוצא לגינה ומתחיל לשתול ירקות, אפונים וגמבות, אתה קוטף לך עגבנייה ומתחיל לנשנש אותה.
    אתה תוחב את ידך בכיסך וממשש את השקית שנתנה לך אמך בשמחה, אץה מספיק לגדל כמה אפונים ואתה רואה פולים של אפונים לידך, אתה אוכל אחד כדי "לבדוק אם הוא בסדר".
    לפתע מייק מגיח מאחוריך ואומר לך "מה?... מה אתה עושה?" אתה מסביר לו שאתה מגדל לעצמך ארוחת ערב והוא אומר לך "חחח... כל ערב יש מדורה ואנחנו צריכים להביא מירקותיינו ופירותיינו, כל אחד מביא משהו משלו, בני אפולו ובני ארס בשר וכו' אבל אם אתה רוצה תמשיך, אפשר פול אפונים אחד?" הוא אומר ואתה מסתכל עליו בהבעה של 'יופי שאתה מספר'

ליאו
    לא שכחתי אותך תחכה לטל

עמוד 9 מתוך 12 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •